Hajduk Split
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Hajduk Split
Spektakl u najavi 

Definitivno
Odavno ovakva atmosfera nije bila u gradu. Masa auta iz BiH na granicama, salovi izbaceni kroz prozor
Bas me zanima kako ce Pusnik krenuti danas, sumnjam da ce ici preofenzivno sa stoperima visoko jer bi to bilo ravno samoubojstvu kad na drugoj strani imas Soudanija i Fernandesa. Najlosija karika u Dinamu po meni mali Benkovic, momak se redovno izgubi u ovakvim utakmicama, vjerujem da ce preko njega ici vecina napada

Odavno ovakva atmosfera nije bila u gradu. Masa auta iz BiH na granicama, salovi izbaceni kroz prozor

Bas me zanima kako ce Pusnik krenuti danas, sumnjam da ce ici preofenzivno sa stoperima visoko jer bi to bilo ravno samoubojstvu kad na drugoj strani imas Soudanija i Fernandesa. Najlosija karika u Dinamu po meni mali Benkovic, momak se redovno izgubi u ovakvim utakmicama, vjerujem da ce preko njega ici vecina napada
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
momci ima li tko stream kakav? 

-
- Kontakt:
http://livetv.sx/en/eventinfo/434030_ha ... 97|85|1|enFurymaker je napisao/la:momci ima li tko stream kakav?
Furymaker je napisao/la:momci ima li tko stream kakav?
hvala 

Od g0vana se pita ne pravi.
Nista nece biti od ovog kluba dok se igraci dovode besplatno i ova Torcida mi nije jasna umjesto da ih pljuje da se ovo vise ne ponovi oni slave kao da Hajduk vodi 4:0 

Jos jedna katastrofa...
Nikakav pomak u klubu otkad je uveden ovaj model joc cetvrtak i pocinju pripreme za sljedecu sezonu...
Nikakav pomak u klubu otkad je uveden ovaj model joc cetvrtak i pocinju pripreme za sljedecu sezonu...
Eeeee, od govana se pita ne pravi.
Andro...zaprdi li se tebi poslije graha??andro234 je napisao/la:Jos jedna katastrofa...
Večeras je naša fešta!!!
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.
Sretno veceras, a onda i sutra 

Ufff da je izdrzadi
Igra nista posebn ni s jedne ni s druge strane mi zabili svoj zicer, oni ne, valjda ce se otvoriti Izraelci u nastavku pa ce biti vise prostora za kontre.

Igra nista posebn ni s jedne ni s druge strane mi zabili svoj zicer, oni ne, valjda ce se otvoriti Izraelci u nastavku pa ce biti vise prostora za kontre.
Ajde Hajduce u EL pa izvuc Inter da ne moram streamove trazit nego da ko covjek na tv-u gledam 

Ajmo Kaleeeeee
- Evolution87
- Kontakt:
link?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Bravo Kalinicu.Tocno sam znao da ce Tudor fulat.
Zabili i Susic i Medunjanin.
Pazi sad kad fula...
Jesam rekao.Tako to ide sa onima koji ranije zabiju.
Pazi sad kad fula...
Jesam rekao.Tako to ide sa onima koji ranije zabiju.
A jbt 3 penala falili 
Ali točno se vidilo tko će falit, Tudoru se odsjekle noge, neki osjećaj sam za Zolju imao da će promašit gol i onda Ćosić(zabio 2 gola plus stoper) opali u Ramosovom stilu.

Ali točno se vidilo tko će falit, Tudoru se odsjekle noge, neki osjećaj sam za Zolju imao da će promašit gol i onda Ćosić(zabio 2 gola plus stoper) opali u Ramosovom stilu.

Zadnja izmjena: Zed98, dana/u 25 avg 2016, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.