To je to. Prilicno lagana tekma da se uigraju Cimi i Milicevic. Steta sto nismo imali kakvu prijateljsku.DevilsAdvocate je napisao/la:.................................Begovic.....................................
Vranjes..........Spahic..........Zukanovic..... Kolasinac
.........................Pjanic........Cimirot..............................
Visca.......................Milicevic...................Lulic...........
................................Dzeko..........................................
06.09.2016. / BiH - Estonija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 06.09.2016. / BiH - Estonija
Odavno ne pišem aktivno, ali mislim da je ovo dobro napisano. Dok god nam je čudno kad žensko uradi ovo ovako, onaj onako nešto što nije tipično za njega ili 'njegovu vrstu', još uvijek smo na pogrešnoj traci.calcio je napisao/la:
Biti žensko ili muško niti je prednost niti hendikep što se tiče diskusije o bilo čemu. O politici, nauci, fudbalu, .. nebitno. Bitno je poznavanje materije, a ne kojeg je spola osoba. Ja bih najviše volio da je pola forumaša ženskog roda. Ali na žalost nije tako, najmanje 90% forumaša su muškarci, pravi gej fest. Očigledno negdje griješimo pošto ne možemo privući više ženskih forumašica. Možda da počnemo malo reagovati kada vidimo destruktivni muški šovinizam na djelu? Ne samo na forumu već i u društu, na ulici, u školi, itd.
Što se utakmice tiče, nisam o njoj još razmišljala.

A, dobro neko reče za spisak, čeka Meho da se Sule povrijedi.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- JavierBosnia
- Kontakt:
Volio bih i Susica vidjeti iza Dzekesoko je napisao/la:To je to. Prilicno lagana tekma da se uigraju Cimi i Milicevic. Steta sto nismo imali kakvu prijateljsku.DevilsAdvocate je napisao/la:.................................Begovic.....................................
Vranjes..........Spahic..........Zukanovic..... Kolasinac
.........................Pjanic........Cimirot..............................
Visca.......................Milicevic...................Lulic...........
................................Dzeko..........................................
Steta sto vec zadnja 2-3 okupljanja i Susic i Cimirot propustaju zbog povrede
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
sta je za spisak jos ga nema
- Goalgetter
- Kontakt:
Sutra.zgembo89 je napisao/la:sta je za spisak jos ga nema
- DragonGirl
- Kontakt:
Slažem se.BaDa12 je napisao/la:Odavno ne pišem aktivno, ali mislim da je ovo dobro napisano. Dok god nam je čudno kad žensko uradi ovo ovako, onaj onako nešto što nije tipično za njega ili 'njegovu vrstu', još uvijek smo na pogrešnoj traci.calcio je napisao/la:
Biti žensko ili muško niti je prednost niti hendikep što se tiče diskusije o bilo čemu. O politici, nauci, fudbalu, .. nebitno. Bitno je poznavanje materije, a ne kojeg je spola osoba. Ja bih najviše volio da je pola forumaša ženskog roda. Ali na žalost nije tako, najmanje 90% forumaša su muškarci, pravi gej fest. Očigledno negdje griješimo pošto ne možemo privući više ženskih forumašica. Možda da počnemo malo reagovati kada vidimo destruktivni muški šovinizam na djelu? Ne samo na forumu već i u društu, na ulici, u školi, itd.

- Goalgetter
- Kontakt:
Tako ti je to kad se razumijes od 80% forumasa ovdje bolje u nogomet, pa nemaju drugi argument..DragonGirl je napisao/la:Slažem se.BaDa12 je napisao/la:Odavno ne pišem aktivno, ali mislim da je ovo dobro napisano. Dok god nam je čudno kad žensko uradi ovo ovako, onaj onako nešto što nije tipično za njega ili 'njegovu vrstu', još uvijek smo na pogrešnoj traci.calcio je napisao/la:
Biti žensko ili muško niti je prednost niti hendikep što se tiče diskusije o bilo čemu. O politici, nauci, fudbalu, .. nebitno. Bitno je poznavanje materije, a ne kojeg je spola osoba. Ja bih najviše volio da je pola forumaša ženskog roda. Ali na žalost nije tako, najmanje 90% forumaša su muškarci, pravi gej fest. Očigledno negdje griješimo pošto ne možemo privući više ženskih forumašica. Možda da počnemo malo reagovati kada vidimo destruktivni muški šovinizam na djelu? Ne samo na forumu već i u društu, na ulici, u školi, itd.Žao mi je zbog off topica, ali htjela sam iskomentarisati ovaj post jučer, pa sam zaboravila.
@Calcio, dobro primijećeno.
Ne znam za ostale, ali evo meni lično je znalo smetati kada ovdje napišem neki komentar, a određeni pojedinac se ne složi s tim, pa mi napiše da se uhvatim oklagije ili nešto slično. Smatram da je to čisti šovinizam i mislim da bi to zasmetalo bilo kojoj ženi. Ja umijem vrlo dobro sa oklagijom, ali umijem se baviti i ostalim stvarima, pa u krajnjoj liniji i raspravljati o fudbalu. Jer, 21. vijek je, oklagija i fudbal mogu zajedno
, pitanje je samo koliko šta koga zanima. Ali izuzetno je pogrešno dijeliti i teme i poslove na muške i ženske. Svi smo živa bića i imamo čula i intelektualne sposobnosti. I muškarac neće biti manji muškarac ako, primjera radi, pomogne ženi u kućanskim poslovima, niti će žena biti manje žena ako pogleda utakmicu.

@DragonGirl
Sasvim si u pravu što se tiče toga. Nema potrebe niti razloga dijeliti neke teme i ibretiti se kada post napiše djevojka. Međutim, razumijem šta su ostali pokušali da kažu. Potrebna je ta raznovrsnost da se vide i drugačija razmišljanja. Šovinizam i primitivizam će biti, nažalost uvijek prisutan pa takvi komentari će biti česti. @Goalgetter je otprilike pogodio suštinu
Šteta što nema više djevojki ovdje, ali eto, tako je kako je.
Da se vratim na temu, Cimirota očekujem u prvih 11 sada kada nema Bešića. Igra u odličnoj formi i volio bih ga vidjeti sa Pjanićem u paru. Volio bi i Miličevića vidim u prvih 11, ali to će se teško ostvariti.
Sasvim si u pravu što se tiče toga. Nema potrebe niti razloga dijeliti neke teme i ibretiti se kada post napiše djevojka. Međutim, razumijem šta su ostali pokušali da kažu. Potrebna je ta raznovrsnost da se vide i drugačija razmišljanja. Šovinizam i primitivizam će biti, nažalost uvijek prisutan pa takvi komentari će biti česti. @Goalgetter je otprilike pogodio suštinu

Da se vratim na temu, Cimirota očekujem u prvih 11 sada kada nema Bešića. Igra u odličnoj formi i volio bih ga vidjeti sa Pjanićem u paru. Volio bi i Miličevića vidim u prvih 11, ali to će se teško ostvariti.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
To je čak dvostruki šovinizam jer takvi smatraju da muškarci ne znaju baratati oklagijom što nije tačno. 21. je vijek, kuhinje više ne pripadaju samo ženama. Ja lično volim kuhati, u kuhinji se snalazim kao Džeko u šesnaestercu. Znači obično dobro ispadne ali ponekad se bogami i ziceri promaše (katastrofa)DragonGirl je napisao/la:Slažem se.BaDa12 je napisao/la:Odavno ne pišem aktivno, ali mislim da je ovo dobro napisano. Dok god nam je čudno kad žensko uradi ovo ovako, onaj onako nešto što nije tipično za njega ili 'njegovu vrstu', još uvijek smo na pogrešnoj traci.calcio je napisao/la:
Biti žensko ili muško niti je prednost niti hendikep što se tiče diskusije o bilo čemu. O politici, nauci, fudbalu, .. nebitno. Bitno je poznavanje materije, a ne kojeg je spola osoba. Ja bih najviše volio da je pola forumaša ženskog roda. Ali na žalost nije tako, najmanje 90% forumaša su muškarci, pravi gej fest. Očigledno negdje griješimo pošto ne možemo privući više ženskih forumašica. Možda da počnemo malo reagovati kada vidimo destruktivni muški šovinizam na djelu? Ne samo na forumu već i u društu, na ulici, u školi, itd.Žao mi je zbog off topica, ali htjela sam iskomentarisati ovaj post jučer, pa sam zaboravila.
Ne znam za ostale, ali evo meni lično je znalo smetati kada ovdje napišem neki komentar, a određeni pojedinac se ne složi s tim, pa mi napiše da se uhvatim oklagije ili nešto slično. Smatram da je to čisti šovinizam i mislim da bi to zasmetalo bilo kojoj ženi. Ja umijem vrlo dobro sa oklagijom, ali umijem se baviti i ostalim stvarima, pa u krajnjoj liniji i raspravljati o fudbalu. Jer, 21. vijek je, oklagija i fudbal mogu zajedno
, pitanje je samo koliko šta koga zanima. Ali izuzetno je pogrešno dijeliti i teme i poslove na muške i ženske. Svi smo živa bića i imamo čula i intelektualne sposobnosti. I muškarac neće biti manji muškarac ako, primjera radi, pomogne ženi u kućanskim poslovima, niti će žena biti manje žena ako pogleda utakmicu.

Šta to fali oklagiji 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pjanic medunjanin
dzeko vedo
ili
cimirot pjanic
medunjanin
dzeko
pitanje je samo da li ce sa 1 ili 2 napadaca krenuti.
medunjanin je realno zacementiran u prvih 11, dosaad je bio starter i kad nije bio u formi, a sada kad je napokon u pravoj formi, i poslije onih utakmica u japanu, da ne bude u prvih 11 je tesko za ocekivati
tako da tesko da cemo viditi milicevica i cimija u prvoj osim ako ne krene sa 1 napadacem
dzeko vedo
ili
cimirot pjanic
medunjanin
dzeko
pitanje je samo da li ce sa 1 ili 2 napadaca krenuti.
medunjanin je realno zacementiran u prvih 11, dosaad je bio starter i kad nije bio u formi, a sada kad je napokon u pravoj formi, i poslije onih utakmica u japanu, da ne bude u prvih 11 je tesko za ocekivati

tako da tesko da cemo viditi milicevica i cimija u prvoj osim ako ne krene sa 1 napadacem
- DragonGirl
- Kontakt:
Bitna je volja, a ko god ima primjedbu, neka spremi bolje.calcio je napisao/la:To je čak dvostruki šovinizam jer takvi smatraju da muškarci ne znaju baratati oklagijom što nije tačno. 21. je vijek, kuhinje više ne pripadaju samo ženama. Ja lično volim kuhati, u kuhinji se snalazim kao Džeko u šesnaestercu. Znači obično dobro ispadne ali ponekad se bogami i ziceri promaše (katastrofa)DragonGirl je napisao/la: Slažem se.Žao mi je zbog off topica, ali htjela sam iskomentarisati ovaj post jučer, pa sam zaboravila.

Goalgetter je napisao/la:Tako ti je to kad se razumijes od 80% forumasa ovdje bolje u nogomet, pa nemaju drugi argument..Samo vi pisite.
Hvala vamHariTz je napisao/la:@DragonGirl
Sasvim si u pravu što se tiče toga. Nema potrebe niti razloga dijeliti neke teme i ibretiti se kada post napiše djevojka. Međutim, razumijem šta su ostali pokušali da kažu. Potrebna je ta raznovrsnost da se vide i drugačija razmišljanja. Šovinizam i primitivizam će biti, nažalost uvijek prisutan pa takvi komentari će biti česti. @Goalgetter je otprilike pogodio suštinu![]()

Glede ove rasprave o formaciji, mislim da će Meša krenuti sa 4-4-2, dakle sa Džekom i Vedom u napadu. Protiv ekipa kakva je Estonija, mislim da je ovo i najbolja formacija i da najbolje leži.
- Goalgetter
- Kontakt:
Imam neki osjecaj da bi Avdija mogao dobiti poziv. 

- AndreWilliams
- Kontakt:
Samo pobjeda dolazi u obzir. U slucaju bilo kojeg drugog ishoda... noga!
Ili ako, na primjer, odradi neki posao koji se kod nas vezuje za muskarce, kao sto je to slucaj sa kuhanjem (za zene). Prvo sto mi pada na pamet - cijepanje/slaganje drva, or something like that.DragonGirl je napisao/la: I muškarac neće biti manji muškarac ako, primjera radi, pomogne ženi u kućanskim poslovima, niti će žena biti manje žena ako pogleda utakmicu.![]()

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pozvan je Miličevićedinedin1 je napisao/la:![]()
Milicevica nije pozvao
Btw, nema Anelke

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
E cuj Cimirot na dodatnom spisku 

Kako nije? Prema popisu objavljenom na klixu jeste.edinedin1 je napisao/la:![]()
Milicevica nije pozvao
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."