06.09.2016. / BiH - Estonija
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 06.09.2016. / BiH - Estonija
Dobar spisak.

- Bayern@heart
- Kontakt:
Gdje je Tinki Vinki iz ajduka
Vranješ
Vranješ
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A đe je Krunić?
Dobar spisak, mislim da je ovo to što najbolje imamo trenutno. TSS nema jer nije igrao prijateljske ove godine.
P.S. Oklagija je vrlo bitna. Možeš pitu razvit a i čovjeka možeš oklagijom po glavi.
Dobar spisak, mislim da je ovo to što najbolje imamo trenutno. TSS nema jer nije igrao prijateljske ove godine.
P.S. Oklagija je vrlo bitna. Možeš pitu razvit a i čovjeka možeš oklagijom po glavi.
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 25 avg 2016, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Povreda. Nije igrao za vikend zbog toga za Empoli.Unofficialpage je napisao/la:A đe je Krunić?![]()
Dobar spisak, mislim da je ovo to što najbolje imamo trenutno.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Već sam se spremio da Mešu napadnem.arelinho je napisao/la:Povreda. Nije igrao za vikend zbog toga za Empoli.Unofficialpage je napisao/la:A đe je Krunić?![]()
Dobar spisak, mislim da je ovo to što najbolje imamo trenutno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ocigledno postoje problemi s Tinom i necemo ga vidjati na spiskovima, barem dok je Mesa tu. Ne znam sami sto se nekakve povrede i slicne izmisljotine daju kao razlog. Inace, dobar spisak.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ognjen Vranješ (bez kluba)
Fali Miroslav Stevanovic jedino, ostalo mi je dobro. Sem Ognjena, on u svakom slucaju ne treba imati bilo kakav kontakt sa reprezentacijom.
Fali Miroslav Stevanovic jedino, ostalo mi je dobro. Sem Ognjena, on u svakom slucaju ne treba imati bilo kakav kontakt sa reprezentacijom.
Konačno trojac VHS ne gledamo. Bravo Meša

- akisarajevo92
- Kontakt:
Da, da sigurno je to razlog.Unofficialpage je napisao/la:TSS nema jer nije igrao prijateljske ove godine.
Kada vidim desne bekove Vranjesa i M. Sucica dodje mi da placem za Avdijom.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 25 avg 2016, 11:19, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Re: Odg: 06.09.2016. / BiH - Estonija
Jel mi se cini ili Kozulja nema na spisku, a Tomic je tu?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Na spisku po meni samo fale Kozulj, Dumic, Krunic i Vranjes
- Goalgetter
- Kontakt:
Vranjes je blizu potpisa za novi klub zato ga je mislim i pozvao.
Spisak inace sasvim u redu, Tino se mogao naci tu ali ima i ovo Mesino, drugi igraci su sansi iskoristili u prijateljskim. Kozulj takodjer mogao dobiti sansu.
Spisak dobar sve u svemu. I Bicakcica je vratio
Spisak inace sasvim u redu, Tino se mogao naci tu ali ima i ovo Mesino, drugi igraci su sansi iskoristili u prijateljskim. Kozulj takodjer mogao dobiti sansu.
Spisak dobar sve u svemu. I Bicakcica je vratio
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Nema veze, ima slijedeci !
Sve ok osim Cimirota, VELIKI MINUS po meni (cuj na rezervnom spisku, pa ko ce ti ganjati igrace Belgije u oktobru sada kada nema Besica, kada ga to mislis uigrati?), mislim da je svojim partijama u timu i s obzirom na poziciju koju igra itekako zasluzio poziv medju 22 pa i startnih 11.
Pozdravljam povratak Bice, napokon.
Susic, malo cudno ali jednako cudno kao cinjenica da ga nema u kadru Hajduka vikendom a cetvrtkom je tu - vjerovatno ima tu nesto.
Dumic - bit ce prilike za njega, da igramo i prijateljsku tek tada bih ocekivao poziv za njega.
Pozdravljam povratak Bice, napokon.
Susic, malo cudno ali jednako cudno kao cinjenica da ga nema u kadru Hajduka vikendom a cetvrtkom je tu - vjerovatno ima tu nesto.
Dumic - bit ce prilike za njega, da igramo i prijateljsku tek tada bih ocekivao poziv za njega.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 25 avg 2016, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
Džeje Tino Mehmede? Džesu Dumič i Memiševič na spisku?
Štočeti ovaj kloc Anićić? Isto tako Bičakčič više nikad neče bit pozvat jerga Baždarevič nevoli
Opet naspisku Hadžič Mehmede, fuj Germanija yebemo him mame, fuj meša cigane odlazi iz svetinje
Bosina rulz
Dobar spisak Meša
Štočeti ovaj kloc Anićić? Isto tako Bičakčič više nikad neče bit pozvat jerga Baždarevič nevoli
Opet naspisku Hadžič Mehmede, fuj Germanija yebemo him mame, fuj meša cigane odlazi iz svetinje
Bosina rulz
Dobar spisak Meša
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Bayern@heart
- Kontakt:
Zašto nema Memiševića(Groningen FC) ima li hajra od njega
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Dobro ljudi, pa ne moze pozvat sve igrace, neko mora otpast, spisak najbolji odkad je preuzeo reprezentaciju, nema ni jednog igraca da mu se prigovori, na svim pozicijama popunjeni . Bravo Meša.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
polahko, tek sad treba da se dokazeBayern@heart je napisao/la:Zašto nema Memiševića(Groningen FC) ima li hajra od njega
Zarathustra
-
edinjo-bih
- Kontakt:
spisak je ok, drago mi je za burica... po meni je najslabiji igrac na spisku M. Susic, on me nije nikako odusevio u prijateljskim utakmicama, po meni on nema sta da trazi na spisku!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Edincapitano, greenwood, HariTz, Paromlinac, Sheyi, Vaya i 63 gosta.