@pinoglavi svaka na mjestu, mada ni Tomić nije toliko star koliko izgleda (25 godina)

Ordagić će biti pozvan ubrzo, vidite koliko treba vremena da Cimirot dobije priliku, igra u PAOKu, ostvario je dobar transfer, a opet na dodatnom spisku...
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
nas joksim kada je procitao ovotuzlak1987 je napisao/la:
suze mi natjera na oci :lol:Sariel je napisao/la:sta je ono na galeriji sivi dom :lol: :lol: a jebote led :lol:
Ma sta je ono most smirglo da dodje do onog natpisaChinaglia je napisao/la:suze mi natjera na ociSariel je napisao/la:sta je ono na galeriji sivi dom![]()
a jebote led
oplakao sam mu, dje nadje Geruma :lol:pinoglavi je napisao/la:Ma sta je ono most smirglo da dodje do onog natpisa :lol: :lol: ili je kopirao tekst od portala nekogChinaglia je napisao/la:suze mi natjera na oci :lol:Sariel je napisao/la:sta je ono na galeriji sivi dom :lol: :lol: a jebote led :lol:
Prvi dio posta odlican, ali ovo za Duljevica si ukakio opasno. Kako neko ranije napisa, tek bi se vidio njegov kvalitet da igra u ekipi koja ima glavu i rep, tj. koju vodi trener koji zna sta radi i ima viziju. Kirin kup je npr. odigrao perfektno. On samo mora smrsati nekoliko kilograma da malo vise lici na fudbalera iako je i ovako dovoljno brz, pa da legitimno bude za dosta jace lige u Evropi. Za nepozivanje Ordagica sam se izjasnio na temama o reprezentaciji, ali su mi presmijesni i ovi koji su ubijedjeni da ce on lahko do lige petice. Nevjerovatno dobar igrac i nevjerovatno vazan za Slobodu, ali treba biti realan. Koliko je to igraca iz nase lige zavrsilo u top5 ligama Evrope? Ameru fali igra sa obje noge i fale mu motoricke sposobnosti za neku od tih liga gdje on po vama moze igrati. Po meni je realno ocekivati da dogura recimo do Belgije.tuzlak1987 je napisao/la:Tomic kada bi otisao iz Zrinjskog ne bi se osjetilo, stavili bi Pehara ili Zeravicu da igra tu i opet bi bili glavni kandidat za titulu.
Dok mi bez Ordagica bi izgubili dosta, 4 asistencije u 6 kola. Ekipa uopste ne kreira za njega vec on za ekipu i kada ekipa slabo igra..Tako da bi on i Sarajevo izvlacio da igra kod njih. Dulja jednostavo nema viziju, nije problem ni los teren ni koliko je Sarajevo lose. On jednostavno srlja i gubi lopte kada treba udjeliti ast ili zabiti. Dok ce poletni Ordagic uvijek nesto izmajmunisati.
Duljevic je Govedarica na steroidima. Uspori napad i onda ide 1 na 1 uz obavezno spustenu glavu da ne vidi imal ko slobodan.
Chinaglia je napisao/la:ali sa dama sa sjevera je prekucao
stooo?DoeTz je napisao/la:sloboda72 pa ti si idol![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sariel sumnjam da bi ti se svidilo okruzenje u kojem radi
Opis radnog mjesta : " Nidje zive duse" "Sariel je napisao/la:stooo?DoeTz je napisao/la:sloboda72 pa ti si idol![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma ebo ookruzenje kakva bi spika bila![]()
Bass to hahahahahahahahahahNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Opis radnog mjesta : " Nidje zive duse" "Sariel je napisao/la:stooo?DoeTz je napisao/la:sloboda72 pa ti si idol![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma ebo ookruzenje kakva bi spika bila![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.