Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BIHfan
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la BIHfan » 25 avg 2016, 13:52

Zasto niko osim navijaca Slobode ne spomene tog maestra Ordagica, mozda je u pitanju samo subjektivnost. :hmmmmm:

Jos jednom cu rec, spisak je odlican i ne vidim da je iko bitan izostao sa istog.

:bih: :bih:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 25 avg 2016, 13:53

pinoglavi je napisao/la:Kako si samo napacen, ne mogu vjerovati :lol: i jos mislis da vrijedjas nekog s tim :lol:
Ne mislim, znam da su za vas petokraka i Boze Pravde svetinje.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 avg 2016, 13:54

tuzlak1987 je napisao/la:Koliko Duljevic ima u reprezentaciji asistencija i golova? Sarajlija vidi da je igrao i odmah odlicno odigrao, mahalske price
Hajde pričaj mi malo o reprezentaciji :kafa:

Odličan spisak, bez puno pametovanja, najbolje što u ovom trenutku imamo uz igrače koju sa U21 reprezentacijom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 avg 2016, 13:56

Ordagic je zakinut ne jer tih nema vec jer iz PL se poziva ko sve ne i za Kirin, a i sada..
Ako poziva Tomica onda treba i Ordagica. I td.

Ljudi imaju oci i prate PL Virtuale. I Virtuale normalno da cu ti pricati o reprezentaciji, ja sam Bosanac, ti Crnogorac tamo neki koji deklarisano mrzi Slobodu i Tuzlu.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 25 avg 2016, 13:58

Federer17 je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: Onda je mogao tako i reci a ne momka sikanira ima godina dana. E da problem je kada se Tino ozlijedi a nije problem kada se neki sprdaju preko Facebooka sa kupanjem. Ovakvo ponasanje mi ide na zivce. Islo mi je kod Susica a ide mi i kod Bazdarevica. Radi ovakvih ignorantskih ponasanja mozemo ostati bez igraca koji bi trebao napraviti solidnu karijeru. I jos sve zakrabulji nekim lobotomnim objasnjenjem jer ne zeli druge da uvede u kolo. Kako ce zamjeriti Susicu ozljedu a ne zamjeriti Vranjesu kupanje. Bas se ponekad Mesa ponasa ko jazavac. Ma ustvari kako hoces, ako ti vjerujes ovom sto pises sve 5.
Ti mene ocito ne razumijes. Ja sam takodjer misljenja da se Tino trebao zvati, pod uslovom da je na relaciji on-Mesa sve ok. Moguce da je ovaj glumio neku uvrijedjenu damu i nekada Mesu ignorisao, moguce da je neke razloge nedolaska lagao, pa ovaj vise ne zeli da ispada budala. Sve kazem MOGUCE, sve bazirano na nagadjanjima. Ako nista od toga nije tacno, onda je Mesina krivica svakako, jer sigurno zasluzuje poziv.

Ja tebi hocu reci da izmedju slucaja Tine iz amidzinog perioda i slucaja Tomica sada nikako ne mozes staviti znak jednakosti. Razloge sam ti navodio.
Meni su pozivi njima obojici slicni jer ne pisem o trajanju
mutnih igara vec samo o pozivu. Ja osobno nikad nisam poziv junioru smatrao kao Safetovu gresku nego mi je na zivce isao nacin pravdanja tog poziva. DM bez veze. Isto tako mi je mutno ovo sto Mesa sada radi. Ako je Tino sta zgrijesio reci da neko iz kazne nesto nauci. A ne ovako ko jazavac, nije igrao prijateljske utakmice. Kao da ih je Tomic igrao. Ili Vranjes na primjer koji se ruga sa kupanjem u kontekstu prijateljskih utakmica. Susic dolaskom Milicevica i po meni nije igrac za prvi tim ali bi mu trebao biti prva zamjena. Ignorirati takvog igraca a dovesti nekog nedefiniranog i nije neki uspjeh. Makar meni. Usput direktno mu utice na transfer.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 25 avg 2016, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 avg 2016, 13:59

tuzlak1987 je napisao/la: Dobit ce poziv ko je iz Sarajeva, Zrinjskog ili Zelje. Pa neka se ti ostali u pet deka ebu. Tako uvijek bude kada objavi ..
Konkurencija na krilima ne postoji i zato je Duljevic dobio poziv na Kirin kup, opravdao poziv i ponovo je tu.

Za sredinu terena imas pun qurac prosjecnih igraca medju kojima je i Ordagic. Kad napisem prosjecnih mislim prosjecnih u odnosu na nivo Pjanica ili Medunjanina npr.
Tomic je fantastican igrac i u ovih 6 kola je najbolji igrac lige, motor Zrinjskog, a to sto se Zrinjski ne oslanja samo na njega ne umanjuje njegov kvalitet nego uvecava snagu Zrinjskog.
Ordagic, Tomic, Kozulj, Prcic, Hadziahmetovic, Milosevic, Susic to su sve igraci u pet deka i nije velika razlika ko god od njih sjedio na klupi. Meni je logicnije da pozove Ordagica ili Kozulja prije Tomica, cisto jer su mladji, ali nije ni ovo neka greska.
Pjanic, Medo, Vrancic, Milicevic su izmislili fudbal za ove gore.

I @virtual ogromnu glupost si izjavio s tim da je Ordagic nije najbolji igrac Slobode.

@medikament pa naravno ljakse iz dijaspore, ti mi reci sta mi je svetinja :bih:
Nad tobom sunce najljepše sja

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 25 avg 2016, 13:59

Virtu4l je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Koliko Duljevic ima u reprezentaciji asistencija i golova? Sarajlija vidi da je igrao i odmah odlicno odigrao, mahalske price
Hajde pričaj mi malo o reprezentaciji :kafa:

Odličan spisak, bez puno pametovanja, najbolje što u ovom trenutku imamo uz igrače koju sa U21 reprezentacijom.
Istina, Mesa je previse fin prema ovom Nestorovicu. Milosevic i Hadziahmetovic su trebali biti tu. Mozda i Bajic ispred Hodzica, jer je ovaj zadnji u vrlo losoj formi izgleda.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 avg 2016, 14:02

Gdje piše da ako poziva Tomića onda treba i Ordagića? Ordagić ni u Slobodi nije najbolji.
pinoglavi je napisao/la:Ordagic, Tomic, Kozulj, Prcic, Hadziahmetovic, Milosevic, Susic to su sve igraci u pet deka i nije velika razlika ko god od njih sjedio na klupi.
Čovjek hladno ubaci Ordagića u istu ravan sa Miloševićem, Prcićem, Sušićem i Hadžiahmetovićem. Jedan igra najgoru ligu u Evropi, a ovi razvaljuju u ligama koje su među deset u Evropi.
Voli te tvoje Sarajevo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 avg 2016, 14:03

Hadziahmetovic i Bajic su se prodali tako da nema svrhe ..Nakon Duljevica mozda vidimo i Rustemovica ili Radovca. Samo neka talasa..

Pa kasnije se neko pita sto nas nema na Euru ili Svjetskom?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 avg 2016, 14:06

Virtu4l je napisao/la:Gdje piše da ako poziva Tomića onda treba i Ordagića? Ordagić ni u Slobodi nije najbolji.
pinoglavi je napisao/la:Ordagic, Tomic, Kozulj, Prcic, Hadziahmetovic, Milosevic, Susic to su sve igraci u pet deka i nije velika razlika ko god od njih sjedio na klupi.
Čovjek hladno ubaci Ordagića u istu ravan sa Miloševićem, Prcićem, Sušićem i Hadžiahmetovićem. Jedan igra najgoru ligu u Evropi, a ovi razvaljuju u ligama koje su među deset u Evropi.
Ordagic jeste najbolji u Slobodi. To bi bolje ja znao s Tusnja, nego ti preko streamova.
A ista ravan, mozda, tu su negdje svi i za polusezonu se drasticno sve mijenja. Milosevic kao slobodan igrac iz jedne Belgije prelazi u Tursku, pisali smo vec o tome. Neko je bolji od njih, neko slabiji, poneta je da nijedan nece dobiti minute u reprezentaciji jer ima kvalitetnijih od njih. U tu gore grupu bi se trebao dodati i Stevanovic.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 avg 2016, 14:07

Hadžiahmetović i Bajić su se prodali jer su kvalitetni. Sad će se prodati i Duljević, jer je kvalitetan i Tomić bi se dobro prodao da nije bilo pizdarije sa ugovorom, a Ordagić još ne može da se proda. Baš čudno, obzirom da se najbolji igrači lige redovno prodaju. Je li moguće da niko još nije primjetio najboljeg igrača lige.
Voli te tvoje Sarajevo.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 25 avg 2016, 14:08

Cuj iz jedne Belgije prelazi u Tursku. Pa Turska liga je jaca od belgijske.
sloboda72 je napisao/la:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 avg 2016, 14:09

Virtual ne moraš na svaku moguću pametovati i imati mišljenje, tj. iznositi ga i misliti da si uvijek u pravu. Ordagić je trenutno najbolji igrač Slobode bez premca, Veselinović je iza njega tu negdje sa još nekima. Ne pratiš Slobodu osim one utakmice sa vama gdje je Veseli dao gol i silovao Stevanovića pa si iznjeo takvo mišljenje što je krajnje amaterski, sjeti se ko je tom istom Veselinoviću asisitrao za gol poslije odličnog prodora.
Ostale utakmice nisi ni pratio koliko mi tako da nisi kompetentan da pričaš o tome.

Druga stvar je da smo mi yebani ako nam repka počne ovisiti o igračima iz naše lige koji nisu dovoljno sazreli, ali ako ih se već poziva, tu se mora naći mjesta za one najbolje i one koji imaju kontinuitet odličnih igara duže vrijeme, što Amer trenutno ima i jeste.

Puno je stvari koje ne štimaju na prvi pogled, normalno da će uvijek biti onih kojima se ne sviđa spisak i svako će misliti da ima neko bolji, ali kad samo malo pogledaš, imaš jednog Dumića koji ima tu konstantu dobrih igara u jednoj jakoj ligi i ne pozoveš ga, pa i Tinu i zbog neke lične vendete isto ga ne pozoveš, trebao je ostati dosljedan pa ne pozvati i ove što su mogli doći na Kirin Kup ali nisu jer su htjeli na odmor (iako ih je 90% odmaralo čitave sezone). Dalje ne bih da idem, dovoljno je samo njih dvojicu navesti.

Najviše će mu se zamjerit za onog tetoviranog bez kluba, čak bih i Avdiju volio vidjeti ispred njega trenutno ja lično ali neću da kritikujem, niti iko od nas želi loše za repku već ono što je najbolje, a to u ovom trenutku logički i u svakom mogućem pogledu nije.

@pinoglavi čudi me da se raspravljaš sa debilom i neznalicom, ne treba ti to...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 avg 2016, 14:10

Ljakse nije do jacine lige

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 25 avg 2016, 14:12

Duljević se pokazao protiv kvalitetnih repki i zaslužuje bit na spisku. Ne razumijem čemu rasprava.
Unico amore sei!
❤️🖤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 avg 2016, 14:13

Virtu4l je napisao/la:Hadžiahmetović i Bajić su se prodali jer su kvalitetni. Sad će se prodati i Duljević, jer je kvalitetan i Tomić bi se dobro prodao da nije bilo pizdarije sa ugovorom, a Ordagić još ne može da se proda. Baš čudno, obzirom da se najbolji igrači lige redovno prodaju. Je li moguće da niko još nije primjetio najboljeg igrača lige.
Sto bolan lazes sto?
Duljevica prodajete 2 godine, Tomic otisao i Grcku u ekipu koja ispada i nije mogao igrati.

Ordagic nije na prodaju, a ponuda ima.

A Hadzi i Bajic su se prodali jer Zuban voli pinku mahnut :kafa: Tako da nema potrebe da ih neko gura da skupljaju nastupe.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 25 avg 2016, 14:16

tuzlak1987 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Hadžiahmetović i Bajić su se prodali jer su kvalitetni. Sad će se prodati i Duljević, jer je kvalitetan i Tomić bi se dobro prodao da nije bilo pizdarije sa ugovorom, a Ordagić još ne može da se proda. Baš čudno, obzirom da se najbolji igrači lige redovno prodaju. Je li moguće da niko još nije primjetio najboljeg igrača lige.
Sto bolan lazes sto?
Duljevica prodajete 2 godine, Tomic otisao i Grcku u ekipu koja ispada i nije mogao igrati.

Ordagic nije na prodaju, a ponuda ima.
Ne treba se raspravljat' sa neznalicom ;) vidis da nema pojma sta prica... Duljevica prodaju od one utakmice sa Borussiom, a ja kako znam Tomic je izvan BiH bio veliki kurrac... Nije lik pogledao utakmicu Slobode u zivotu pa ne zna sta prica... E cuj Ordagic nije najbolji igrac Slobode :damn: ne zna on ko je svih ovih 6 tekmi odigrao odlicno, u skoro pa svakoj od njih je bio igrac utakmice,ima 4 asistencije... Ne zna on da je Hajduk bio zainteresovan za njega kao i neki klubovi iz Bundeslige, ali Azmir ga ne da... Sta ce neznalica...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 avg 2016, 14:16

Je li Duljevic odigrao odlicno u one 3 utakmice u kojima je dobio sansu? Gdje problem.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 avg 2016, 14:19

Goalgetter je napisao/la:Je li Duljevic odigrao odlicno u one 3 utakmice u kojima je dobio sansu? Gdje problem.
Odlicno je kada zabijes 2 gola i 3 puta asistiras u 3 utakmice. A ne kada se trudis da ne pogrijesis ..

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 avg 2016, 14:21

Reprezentacija nam je spala na to da ganjamo igrace iz dijaspore poput Salanovica jer su bili u akademiji Atl. Madrida od kojih vecina propadne, bas poput Salanovica, tako bi bilo logicno to jedno mjesto na klupi upotpuniti igracem od kojeg mozda nekada i bude nesto a ne igracem koji ima 25 godina i koji je propao kada je otisao iz PL. Kvalitet je tu negdje, mislim cak da je Tomic kvalitetniji od Ordagica.
Danas je to Ordagic, sutra neko drugi iz nekog drugog kluba PL i zato se pojedini bune. Jedno, dva, mjesta na klupi koje nista ne znace je bolje iskoristiti za neke nadolazece igrace koji mozda naprave ozbiljnu karijeru, naravno ako ti igraci vec imaju odredjeni kvalitet. Ako se ne budu, na tim mjestima s klupe, forsirali mladi igraci iz PL, reprezentacija ce nam propasti za 1-2 ciklusa.

A za Duljevica je smijesna rasprava, igrac sa potpuno drugom pozicijom od Ordagica i Tomica. Duljevic je zasluzeno na spisku.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google Adsense [Bot], HariTz, hurem i 42 gosta.