HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Jasmin Bogdanović pred potpisom za Zrinju,
bivši defanzivac Želje već trenira sa ekipom,
to bi značilo da nam Graovac ide u inozemstvo,
Danielu svaka čast za svaki duel u dresu sa lentom:)
Katanec-Jakovljević-Bogdanović, i dalje beton obrana...
bivši defanzivac Želje već trenira sa ekipom,
to bi značilo da nam Graovac ide u inozemstvo,
Danielu svaka čast za svaki duel u dresu sa lentom:)
Katanec-Jakovljević-Bogdanović, i dalje beton obrana...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
PiazzaGrande
Ispravak netočnog navoda i isprika zbog pogrešne informacije: Toni Jović trenira zajedno sa ostalim momcima, izgleda da se oporavio brže nego što se očekivalo....tako da bi mogao i uskoro debitirati u dresu sa lentom....PiazzaGrande je napisao/la:Kouadio sutra ima zadnji pregled, nam se da će u srijedu igrati protiv qatarana u Međugorju...hskzmostar je napisao/la:Treniraju li Kaudio i Jovic,ako netko zna i ako jesu kakvi su na treninzima?
Joviću se ne treba nadati prije proljetnog dijela prvenstva...
Volim te bola'!
Svi klubovi u omladinskoj LP:Moguci protivnici Zeljeznicara prosle sezone su bili prvaci:
Njemacke (prvak Dortmund, plasirali se u grupe LP)
Nizozemske (prvak Ajax)
Austrije (prvak Red Bull Salzburg)
Ceske (prvak Sparta Prag)
Danske (prvak Midtjylland)
Moldavije (prvak Sheriff Tiraspol)
Gruzije (prvak Dinamo Tbilisi)
U zagradi su prvaci koji nastupaju ove sezone i koji su moguci protivnici Zrinjskog. Zelju spomenuh da bih objasnio kakva je regionalna grupa bila. Dakle, fali samo prvak Njemacke koji ce biti zamijenjen. Ne bih sad znao reci tko ce ih tocno zamijeniti, jer je cak moguce da ce jos netko od ovih ispasti, pa mozda cak i sam Zrinjski pripadne nekoj drugoj regionalnoj grupi i nitko od ovih ne bude moguci protivnik. To mi je cak itekako moguce s obzirom da su Gruzija, BiH i Moldavija tu ubaceni na divlje dok su ostali susjedi i regionalno su povezani.
U odnosu na proslu sezonu se desilo samo pet izmjena, tj. pet prvaka iz razlicitih saveza. Nece biti prvaka vec spomenute Njemacke, Engleske, Skotske, Poljske i Francuske. Novi su prvaci Izraela, Grcke, Makedonije, Crne Gore i Irske.
Neka moja pretpostavka je da ce Izrael(Maccabi Haifa) biti umjesto Njemacke, a da ce Dansku zamijeniti Grcka(PAOK).
Njemacke (prvak Dortmund, plasirali se u grupe LP)
Nizozemske (prvak Ajax)
Austrije (prvak Red Bull Salzburg)
Ceske (prvak Sparta Prag)
Danske (prvak Midtjylland)
Moldavije (prvak Sheriff Tiraspol)
Gruzije (prvak Dinamo Tbilisi)
U zagradi su prvaci koji nastupaju ove sezone i koji su moguci protivnici Zrinjskog. Zelju spomenuh da bih objasnio kakva je regionalna grupa bila. Dakle, fali samo prvak Njemacke koji ce biti zamijenjen. Ne bih sad znao reci tko ce ih tocno zamijeniti, jer je cak moguce da ce jos netko od ovih ispasti, pa mozda cak i sam Zrinjski pripadne nekoj drugoj regionalnoj grupi i nitko od ovih ne bude moguci protivnik. To mi je cak itekako moguce s obzirom da su Gruzija, BiH i Moldavija tu ubaceni na divlje dok su ostali susjedi i regionalno su povezani.
U odnosu na proslu sezonu se desilo samo pet izmjena, tj. pet prvaka iz razlicitih saveza. Nece biti prvaka vec spomenute Njemacke, Engleske, Skotske, Poljske i Francuske. Novi su prvaci Izraela, Grcke, Makedonije, Crne Gore i Irske.
Neka moja pretpostavka je da ce Izrael(Maccabi Haifa) biti umjesto Njemacke, a da ce Dansku zamijeniti Grcka(PAOK).
Šta mislite ko upada umjesto Tomića, Žeravica ili Pehar, hoće li Kouadio krenuti od prve minute? Kako vidim Peko nije ozbiljnije ozljeđen i bit će spreman za subotu..
HŠKZ!
-
PiazzaGrande
Ja vjerujem da će prije staviti Žeravicu nego Pehara....a i zaslužio je Žera da zaigra od prve minute, šuti, trenira i kada uđe sa klupe odigra dobro ili odlično kao na Grbavici....mara1905 je napisao/la:Šta mislite ko upada umjesto Tomića, Žeravica ili Pehar, hoće li Kouadio krenuti od prve minute? Kako vidim Peko nije ozbiljnije ozljeđen i bit će spreman za subotu..
Kouadio bi trebao biti među 18 igrača za utakmicu sa Vitezom, zašto ne i u početnih 11 jer, koliko sam upratio, Sivrić osim dobroga prvog poluvremena na Širokom, u druga dva susreta nije ništa specialno odigrao....
Meša pozvao Tomića u reprezentaciju....
Volim te bola'!
Čestitke Tomiću na pozivu jer ga je itekako zaslužio 
-
PiazzaGrande
Hvala na svemu Daniele i sretno u nastavku nogometne karijere! Meni je osobno bio jedan od najdražih igrača koji je ikad igrao u Zrinji.
Daniele sretno,i da nam se vratis ako Bog da nekad.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Daniele hvala na svemu i sretno...Zaista skroman i zahvalan dečko, već nekoliko godina u klubu bez ikakvih ekscesa, stvarni profesionalac.Sretno u novoj sredini i da nam se vratiš nekad, ti Mara i Šunka, ne bi nas Juventus probio...
Definitivno zaslužuje veliki aplauz sutra i vjerujem da neće izostati...Svi na stadion !
Definitivno zaslužuje veliki aplauz sutra i vjerujem da neće izostati...Svi na stadion !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Gdje ide ?PiazzaGrande je napisao/la:
Sretno majstore!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
U Ciparski Apollon Limassol, odakle će odmah na posudbu u belgijski Mouscron... 
Zna li se cifra?
-
PiazzaGrande
Za ogled protiv Viteza konkuriraju vratari: Dalibor Kozić i Nikola Vasilj, te igrači: Mate Pehar, Mario Barić, Miloš Žeravica, Luka Lučić, Benjamin Čolić, Pero Stojkić, Josip Miketek, Danijel Stojanović, Jasmin Mešanović, Germain Koaudio, Matej Sivrić, Oliver Petrak, Slobodan Jakovljević, Matija Katanec, Momčilo Mrkaić i Nemanja Bilbija....
Vjerojatnih prvih 11: Kozić- Barić, Jakovljević, Katanec, Stojkić - Sivrić, Petrak, Žeravica, Stojanović - Bilbija - Mešanović
Vjerojatnih prvih 11: Kozić- Barić, Jakovljević, Katanec, Stojkić - Sivrić, Petrak, Žeravica, Stojanović - Bilbija - Mešanović
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Nema Tomica,Peke,Todorovica,Graovca,ali mane zeve 1;0 i dosta.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Šteta što nema Tomića jer nam je motor ove sezone. Za ove ostale ima adekvatna zamjena.
Što se tiče Graovca ako netko zna cifru transfera nek napiše ili nek mi pošalje u PP.
Što se tiče Graovca ako netko zna cifru transfera nek napiše ili nek mi pošalje u PP.
-
PiazzaGrande
Hoćemo golove
Hoćemo pobjede
Hoćemo Titulu
I ove godine!
'AJMO ZRINJA!
Hoćemo pobjede
Hoćemo Titulu
I ove godine!
'AJMO ZRINJA!
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Juventus i Mi ove sezone slavimo titulu u dvanaestom mjesecu....
Za Božić u "Zimskom gradu" napraviti proslavu....
:piva:
Za Božić u "Zimskom gradu" napraviti proslavu....
:piva:
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 27 avg 2016, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.