Naravno da moram, posebno na temama reprezentacije, gdje pametujem skoro deset godina za razliku od vas koji ste tu zbog nekog Ordagića.wobly92 je napisao/la:Virtual ne moraš na svaku moguću pametovati i imati mišljenje, tj. iznositi ga i misliti da si uvijek u pravu.
Itekako kompetentan, gledao sam sasvim dovoljno utakmica Slobode da mogu dati svoje mišljenje, samo ove sezone sam pregledao četiri utakmice. Iz toga se može zaključiti da me Sloboda zanima više nego većinu vas, obzirom koliko vas ide na utakmice Slobode. Veselinović je bio najbolji igrač Slobode u velikim utakmicama, onima sa najviše pritiska, to mi je sasvim dovoljno.wobly92 je napisao/la:Ordagić je trenutno najbolji igrač Slobode bez premca, Veselinović je iza njega tu negdje sa još nekima. Ne pratiš Slobodu osim one utakmice sa vama gdje je Veseli dao gol i silovao Stevanovića pa si iznjeo takvo mišljenje što je krajnje amaterski, sjeti se ko je tom istom Veselinoviću asisitrao za gol poslije odličnog prodora. Ostale utakmice nisi ni pratio koliko mi tako da nisi kompetentan da pričaš o tome.
Ordagić je dobar igrač, ali evo prođe još jedan prelazni rok i on ne ode iz Tuzle, da je najbolji igrač lige otišao bi negdje.
Teško ćeš ti to shvatiti.Goalgetter je napisao/la:Je li Duljevic odigrao odlicno u one 3 utakmice u kojima je dobio sansu? Gdje problem.