Ja kad bih morao staviti svo bogastvo, stavio bih da ce biti Basel s Dinamom. Nekako sam bas uvjerenvedoz je napisao/la:Kakve su prognoze za sutrašnje izvlačenje? Grupa Juve, Dortmund, Lyon i Dinamo

Ja kad bih morao staviti svo bogastvo, stavio bih da ce biti Basel s Dinamom. Nekako sam bas uvjerenvedoz je napisao/la:Kakve su prognoze za sutrašnje izvlačenje? Grupa Juve, Dortmund, Lyon i Dinamo
Mili tvoje srce cvili. Hajduk i sva torcida malena bi popusili da su u 18 oo u sesiru. To je cinjenica. Bez obzira danas zelim da prodjete, da ne bude opet sve izgubljeno.white1911 je napisao/la:Nadam se da ćete ponovo oboriti rekord u ligi prvaka![]()
Ti si panglu,kakav šešir jadniče,da gledam kako ljudi nabijaju gol razliku,tipa lyon-dinamo 7:0,al' nema veze,igra se LPUltrasNotRed je napisao/la:Mili tvoje srce cvili. Hajduk i sva torcida malena bi popusili da su u 18 oo u sesiru. To je cinjenica. Bez obzira danas zelim da prodjete, da ne bude opet sve izgubljeno.white1911 je napisao/la:Nadam se da ćete ponovo oboriti rekord u ligi prvaka![]()
Umirem od smijeha, dozivjeti Poljud. To nije za mene to je za maloumne supke. Nama kavez dovoljno dobar, do 500 i budes predivan. To je zivot, a ne luzerski dalmatino.white1911 je napisao/la:Ti si panglu,kakav šešir jadniče,da gledam kako ljudi nabijaju gol razliku,tipa lyon-dinamo 7:0,al' nema veze,igra se LPUltrasNotRed je napisao/la:Mili tvoje srce cvili. Hajduk i sva torcida malena bi popusili da su u 18 oo u sesiru. To je cinjenica. Bez obzira danas zelim da prodjete, da ne bude opet sve izgubljeno.white1911 je napisao/la:Nadam se da ćete ponovo oboriti rekord u ligi prvaka![]()
A pošto voliš pofafat vidim,znad da bi i guzice
dao samo da doživiš jednom atmosferu kakva će biti večeras na Poljudu!!!
Pa kako covjek igra ove sezone, sasvim opravdano. Fernandes npr. ima toliku placu i nije je vrijedan, mada je blizu, ali je Soudani bolji igrac od njega i prema onome sto Soudani pokazuje Dinamo bi bio glup da ga ne zadrzi pod svaku cijenu. Soudani vrijedi tih para, u zivotnoj je formi, a pored te forme vise me ocarava njegova zelja i borbenost koje najvise fali ovoj ekipi. Od Soudanija je tek Rog borbeniji, mada su tu negdje.KingJamesMVP je napisao/la:Navodno će Soudani potpisati novi ugovor s Dinamom, zarada bi bila 1mil eura po sezoni
KingJamesMVP je napisao/la:Vidite da te priče oko prodaja su bile patke, moraju nešto novine i novinari pisati. Nema ništa ni o Eduardu, barem zasada da kucnem o drvo
Dinamo - JuventusKpbKaka22 je napisao/la:daj prvu juventusa..prve utakmice najbolje odigramo
Ipak se nisu drzali standardne seme. Ovaj raspored se i meni vise svidja jer krajem devetog moram u Zagreb pa ce mi taman odgovarati da si ustimam kad budu igrali kuci. Vise bih volio da nije Juve, da je netko od ova dva, ali nema veze. Nadam se da ce pred Lyon kuci biti sanse za prolaz pa da se za tu utakmicu s drustvom potegne jos jednom za Zagreb.KingJamesMVP je napisao/la:Lyon vani
Juve doma
Sevilla doma
Sevilka vani
Lyon doma
Juve vani
Raspored po kolima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.