FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Atletiko - dočekujemo Cholove šošone sa drugačijom filozofijom i pristupom. Četiri boda se mogu uzeti zavisno kada ćemo igrati prvu.
PSV - puno slabija i ekipa koja nam odgovara. Neće biti problema.
Rostov - teži je put (ukoliko bude decembar) nego li sami protivnik.
PSV - puno slabija i ekipa koja nam odgovara. Neće biti problema.
Rostov - teži je put (ukoliko bude decembar) nego li sami protivnik.
Mala satisfakcija za prošlu sezonu.
Lakša grupa nego prethodnih sezona.
Lakša grupa nego prethodnih sezona.
Ljudi, molba za nekog od vas ko je isao na utakmicu u Zagreb, jer vi imate iskustva sa gostovanjem tamo? Da li je neko isao, cijene karata i inace situacija? Hvala !
Max Allegri
-
Bundesliga
- Kontakt:
Odlična grupa, napokon timovi protiv kojih igramo rijetko ili nikako.
Da sad vidim kako će Atletico bunkerisati
Da sad vidim kako će Atletico bunkerisati
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Oni ti prvo prodaju pakete ulaznica, e sad zavisno koje tribine ostane idu u pojedinačnu prodaju po cijenama od prošle godine to je izgledalo ovako zapad 500 kuna, istok 400 i sjever 300 kuna.Mig_Mig je napisao/la:Ljudi, molba za nekog od vas ko je isao na utakmicu u Zagreb, jer vi imate iskustva sa gostovanjem tamo? Da li je neko isao, cijene karata i inace situacija? Hvala !
-
schickeria
- Kontakt:
Ima li tko raspored i datume utakmica u lp
- Bayern@heart
- Kontakt:
https://fcbayern.com/de/spielplan/profi ... ons-leagueschickeria je napisao/la:Ima li tko raspored i datume utakmica u lp
Ovo gostovanje 23.11. kod Rostova hebeno
-
schickeria
- Kontakt:
Imamo kvalitet da do 5 kola i gostovanja u rusiji sve rjesimo
Prosle godine se mogla kupiti karta za jednu utakmicu.Mig_Mig je napisao/la:Ljudi, molba za nekog od vas ko je isao na utakmicu u Zagreb, jer vi imate iskustva sa gostovanjem tamo? Da li je neko isao, cijene karata i inace situacija? Hvala !
Moj savjet ti je da kupis kartu za istok ili zapad dole!?
Zapad gore niposto!?
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
pa jedva cekam taj atletiko.
nisam citao ostale postove, ali vjerujem da i ostali bavarci s nestrpljenjem ocekuju colu i njegove divljake.
nisam citao ostale postove, ali vjerujem da i ostali bavarci s nestrpljenjem ocekuju colu i njegove divljake.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
sekerbay je napisao/la:pa jedva cekam taj atletiko.
hocemo li ih satrat amidza .Majku im ,đasmine dira me hakalllaaaaa.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Hvala !libje je napisao/la:Prosle godine se mogla kupiti karta za jednu utakmicu.Mig_Mig je napisao/la:Ljudi, molba za nekog od vas ko je isao na utakmicu u Zagreb, jer vi imate iskustva sa gostovanjem tamo? Da li je neko isao, cijene karata i inace situacija? Hvala !
Moj savjet ti je da kupis kartu za istok ili zapad dole!?
Zapad gore niposto!?
Max Allegri
@karlo,
cudo ako im u dvije tekme ne zabijemo barem cetvorku.
cudo ako im u dvije tekme ne zabijemo barem cetvorku.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Pobjeda od 1:0 i nerijeseno u drugoj bi bila puna saka brade. Za mjesec igramo sa njima a mi nidokle nismo sa sistemom.
Jeva čekam duele sa kostolomcima iz Madrida, nadam se da će Carlo napuniti Cholovu ciganiju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
druze, tu je dr. karlo anceloti!!!muamerc je napisao/la:Pobjeda od 1:0 i nerijeseno u drugoj bi bila puna saka brade. Za mjesec igramo sa njima a mi nidokle nismo sa sistemom.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Carlov Bayern je već sila u svakom mogućem pogledu, a mjesec dana je dug period i mogu postati samo jači.
Zadnju igramo kući sa Atleticom i volio bih da tu utakmicu ozbiljno shvate za razliku od prethodnih godina.
Ako Bayo bude ozbiljno igrao tu zadnju utakmicu, pobjeda od 2 ili 3 gola razlike je zagarantovana.
Zadnju igramo kući sa Atleticom i volio bih da tu utakmicu ozbiljno shvate za razliku od prethodnih godina.
Ako Bayo bude ozbiljno igrao tu zadnju utakmicu, pobjeda od 2 ili 3 gola razlike je zagarantovana.
- Centre forward
- Kontakt:
Sve zavisi od toga kakvo će bit' stanje u grupi. Ako mi npr., riješimo sve do te zadnje tekme a njima bude škripalo ne vjerujem da će naši krenut' silovito. Al' nemam ništa protiv da ih zgazimo, naravno. Vidjećemo kakav će Atletico bit' u Evropi. Izgubili su 2 LP u kratkom roku i vjerujem da će oni ne stagnirati, neg' doživjet' strmoglav pad. LP je surovo takmičenje, nema tu plaho praštanja.
Toliko sam ček'o tekmu večeras, a neću bit' u mogućnosti da gledam.
Nek' nam je svima sasrećom.
Toliko sam ček'o tekmu večeras, a neću bit' u mogućnosti da gledam.
Nek' nam je svima sasrećom.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
Bundesliga
- Kontakt:
Suosjećam s tobomCentre forward je napisao/la:Toliko sam ček'o tekmu večeras, a neću bit' u mogućnosti da gledam.
I ja odavno nisam jednu utakmicu ovako isčekivao, počinje Bundesliga
Sjetimo se Valencie koja je u 2 godine izgubila 2 finala. I od tada je nema nigdje
Da se vratim malo na temu, ne znam zasto ste svi toliko optimisticni glede Ancelotija i atletico madrida. Pa imao je Carlo jacu ekipu sa realom pa je se patio sa atleticom. Ne kazem da je lijepo gledati stopere na protivnickoj polovici, ali treba sacekati, pa onda davati neke izjave i donositi zakljucke.
Sto se tice LP, znamo da svake godine ispliva neka ekipa od koje niko nije ocekivao da ce doci do kraja. Real misli da ove godine nece doci ni do polufinala. Od glavnih kandidata tu su Barca, Bayern i Juve + taj neki anonimus koji ce da ispliva.
Sretno vcrs. otvaranje sezone je uvijek tesko, ocekujem pobjedu od 2 gola razlika
Da se vratim malo na temu, ne znam zasto ste svi toliko optimisticni glede Ancelotija i atletico madrida. Pa imao je Carlo jacu ekipu sa realom pa je se patio sa atleticom. Ne kazem da je lijepo gledati stopere na protivnickoj polovici, ali treba sacekati, pa onda davati neke izjave i donositi zakljucke.
Sto se tice LP, znamo da svake godine ispliva neka ekipa od koje niko nije ocekivao da ce doci do kraja. Real misli da ove godine nece doci ni do polufinala. Od glavnih kandidata tu su Barca, Bayern i Juve + taj neki anonimus koji ce da ispliva.
Sretno vcrs. otvaranje sezone je uvijek tesko, ocekujem pobjedu od 2 gola razlika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.