1/2 Njemacka - Spanija

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemacka
93
53%
Spanija
81
47%

Ukupno glasova: 174

Chologol
Kontakt:

Re: 1/2 Njemacka - Spanija

Post Postao/la Chologol » 06 jul 2010, 18:41

sedra je napisao/la:
soko je napisao/la:Tesko da ce Njemacka moci ista protiv Spanije. Pogotova bez Muellera.
Del Bosque ne bi trebao stavljati Torresa, jer lik jos nije u formi.
Pedro ako bude igrao imace Svabe puno puno problema, jer Boateng ili Badstuber nemaju sanse.
Ubice ih Svabska masinerija bolan.Spanski baletani ce pokusati nesto sa njihovim prepoznatljivim kombinacijama itd,al Svabe ce biti puno efikasniji,kao sto su i dosad pokazali...Deutschland pobijedjuje 100%
Znas lave sta bi ja tebi preporucio. Da odes u kladionicu i stavis svo imanje na Njemacku kada si 100% siguran da ce ih dobit.

Ustvari mozel' ovako, ako ti pogodis ja sebi onu stvar izrezem na 6456456545678567 komada?
Rey de la furia española...

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 06 jul 2010, 18:45

Chologol je napisao/la:
sedra je napisao/la:
soko je napisao/la:Tesko da ce Njemacka moci ista protiv Spanije. Pogotova bez Muellera.
Pedro ako bude igrao imace Svabe puno puno problema, jer Boateng ili Badstuber nemaju sanse.
Ubice ih Svabska masinerija bolan.Spanski baletani ce pokusati nesto sa njihovim prepoznatljivim kombinacijama itd,al Svabe ce biti puno efikasniji,kao sto su i dosad pokazali...Deutschland pobijedjuje 100%
Znas lave sta bi ja tebi preporucio. Da odes u kladionicu i stavis svo imanje na Njemacku kada si 100% siguran da ce ih dobit.

Ustvari mozel' ovako, ako ti pogodis ja sebi onu stvar izrezem na 6456456545678567 komada?
Vazi.Ja sam vec ulozio zenu,a ostalo cu malo morgen! A ti se halali od kite. :D

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 06 jul 2010, 18:47

Chologol je napisao/la: Znas lave sta bi ja tebi preporucio. Da odes u kladionicu i stavis svo imanje na Njemacku kada si 100% siguran da ce ih dobit.

Uvijek se ismijem ovim dječijim fazonima. :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 jul 2010, 19:27

Ova hobotnica je na proslom Evropskom prvenstvo imala fulu bas na ovoj utakmici,tj na utakmici finala....sto znaci da nije iskljuceno da ni sada fuli mozda joj ne odgovaraju ekipe :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 06 jul 2010, 19:32

sedra je napisao/la:
Da sigurno su prepoznatljive.
Nije Spanija Argentina ili Engleska. Njemacka jeste jaka, al ovo im je vrh.

BB BiH
Kontakt:

Post Postao/la BB BiH » 06 jul 2010, 20:00

soko je napisao/la:
sedra je napisao/la:

ma jes spanija jaka ,ubi se od snage,sve puca na sve strane !?!?!?!?

De mirujte,nisu se Svabe obrukale vec bas ovi Spanci.Pokrijte se usima i molite se Bogu da nebudu Njemci onako raspolozeni kao protiv Argentine,vec da stanu na 2:0 ili 3:0,a imam neki filing da bi sutra mogli dati i vise od 5 golova.
Njemacka je WM
BB BiH

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 06 jul 2010, 22:04

Još malo igranja sa historijom, analizom i brojevima
slika
Sent from my Philips Smart TV.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 jul 2010, 22:14

dr.adnan je napisao/la:Još malo igranja sa historijom, analizom i brojevima
slika
ma Njemacka Sampion :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jul 2010, 22:15

soko je napisao/la:
sedra je napisao/la:
Pa Spanija je trunila i mrljavila vise nego sve i jedan od ovih koje ti navede.Nigdje veze. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 jul 2010, 22:19

igrala je koliko je mogla protiv bunkerasa 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 jul 2010, 22:32

Ma dok igra Villa ja ne brinem ! 8-)
FK Pjetlovi

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 06 jul 2010, 22:42

harishp je napisao/la:
soko je napisao/la:[quote="sedra
Pa Spanija je trunila i mrljavila vise nego sve i jedan od ovih koje ti navede.Nigdje veze. :roll:[/quote]

To je manje vise Torres, sredina mu je gurala loptu a lik samo gubi . Da je u formi, bila bi skroz druga prica. Ali ima zato Pedro, e sad pitanje je hoceli ga Bosque staviti od pocetka.
Sto se tice Argentine i odbrane, onaj Demicilis za njega je Mravac Spahic.
Vidjecemo sta biti sutra.

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 06 jul 2010, 23:25

Hocel se ko kladiti sa mnom?
Rey de la furia española...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 jul 2010, 00:11

Zlo mi je više od ovakvih komentara.... :roll: :evil:
Vom Jäger zum Gejagten

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 jul 2010, 00:38

uglavnom bice to ljepotica ovog prvenstva nek pobjedi bolji 8-)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 jul 2010, 10:25

geronimo je napisao/la:Zlo mi je više od ovakvih komentara.... :roll: :evil:
:lol: :lol:

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 07 jul 2010, 11:46

juznjak> je napisao/la:uglavnom bice to ljepotica ovog prvenstva nek pobjedi bolji 8-)
Sigurno da ce biti najveci sudar, ali to dali ce biti ljepotica mislim da ce da presudi to koliko ce brzo pasti go. Ako njemci ili spanci zabiju rano to ce biti prava golijada sigurno je :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Stevie-G
Kontakt:

Post Postao/la Stevie-G » 07 jul 2010, 11:48

OTNYS_YNWA je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Zlo mi je više od ovakvih komentara.... :roll: :evil:
:lol: :lol:
Zaista, taman kad neko pozeli da udje u normalnu diskusiju, javi se neko, kome su vazniji nacisti i fasisti od samih reprezentacija koje nastupaju. :evil: :(

Sto se tice utakmice, barem se nadam da ce to biti poslastica ovog svjetskog prvenstva. Dvije ekipe koje su po meni, veoma razlicite u samom pristupu igri. Spanci ce po obicaju cuvati loptu, ali pitanje je koliko ce im to Nijemci dopustiti. Vodeci se prijasnjim utakmicama Njemacke vjerovatno ce igrati na brze kontre i lopte na krilo, gdje ce veliki teret pasti na Podolskog neigranjem Milera. Takodjer sansa Njemacke je i to sto citava odbrana Spanije voli, tu i tamo, malo izletiti u napad i ostaviti upraznjeno mjesto u odbrani i poznavajuci prvenstveno Ramosa i Piquea vrlo lako moze pasti jedna kontra koju igraci koji su ostali neece moci zaustaviti. Del Bosque ako ima imalo praha u glavi, ostavit ce Torresa na klupi i ubaciti Llorentea, koji je nevjerovatno talentovan i odlicno se postavlja na loptu. Ako budu igrali kao dosad i ako budu cuvali loptu po minutu-dvije, bez zainteresovanosti za gol, mogu se nadati ili ispadanju, ili nekom majstorstvu njihovog spasioca Ville.
Sve u svemu, kako sam rekao nadam se sjajnoj utakmici i pobjedi Crvene Furije.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 07 jul 2010, 12:02

Neznam ljudi sta vi mislite o ovom problemu Njemacke, jer citam kako Njemci se hvale da su jednog Rooney-a I Messija zaustavili i da se oni nisu culi, ali ta dva igraca nisu pokazala neku zavidnu formu na ovom SP-u dok ce sada morati zaustaviti jednog covjeka koji je u strasnoj formi na ovom SP-u, a to je David Villa, sta vi mislite kakve su im sanse ovdje jer bili su do sada odlicni u odbranino da li ce moci tako nastaviti. Moje misljenje je da ako nebude Villa igrao centarfora to jeste bude isao na strane tesko da ce ista napraviti, najvise iz razloga sto igra po Lahmovoj strani, ali ukoliko bude igrao CF onda bi mogao da probije Njemacku odbranu jer je dosta brzi i spretniji od Friedricha i Mertesackera.
SRETNO NJEMACKOJ DANAS :).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.