Legendarni holandski fudbaler, a sada skaut slavnog Ajaxa Mark Overmars "bacio je oko" na najboljeg strijelca BHT Premijer lige BiH i Krupe Elvira Koljića, koji je igrama na početku sezone zaludio pola Evrope, javljaju Nezavisne.
Uz slavni klub iz Amsterdama, za njega je zainteresovan slavni trio iz Belgije - Anderlecht, Genk i Standard.
Kako isti izvor navodi, za 21-godišnjeg napadača rođenog u Valjadolidu na adresu kluba iz Krupe na Vrbasu već je bila stigla jedna ponuda iz fudbalske agencije iz Srbije teška 400.000 eura, ali je odbijena bez mnogo razmišljanja.
Navodno bi u narednim danima neko od čelnika kluba trebalo da obavi razgovor s Overmarsom, legendarnim holandskim fudbalerom, i nakon toga će biti poznato koliko je Ajax spreman da izdvoji za talentovanog napadača. Da je na noge podigao pola Evrope dovoljno govori podatak da ponude i interesovanja stižu s raznih strana, pa i iz Turske (fudbalska agencija i Konjaspor) i Slovenije (Koper).
"Postoji interesovanje za nekoliko naših igrača, a zbog Koljića imamo pozive sa svih strana. Odlično je počeo sezonu, što nije prošlo nezapaženo kod vrhunskih klubova. Velike su šanse da karijeru nastavi u nekoj od jakih evropskih liga", kazao je za nezavisne.com izvor iz kluba kojem je ovo debitantska sezone u bh. eliti.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sta ucinise penali
- SamoTravnik
- Kontakt:
"S tim koeficijentom prema sadašnjim pravilima Hrvatska bi u sezoni 2018/19. imala dva predstavnika u Ligi prvaka, no problem bi mogao biti u tome što UEFA najavljuje promjene u svojim natjecanjima... "
Kad vidim da neki mentoli porede nasu ligu za 1 HNL zlo mi dolazi..
Evo i puna tabela, mi smo na 37 mjestu.
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2017.html
Kad vidim da neki mentoli porede nasu ligu za 1 HNL zlo mi dolazi..
Evo i puna tabela, mi smo na 37 mjestu.
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2017.html
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Može se čitava Krupa na Vrbasu kupit za 400k €.. pritom ne mislim samo na nogometni klub 
Prvi i jedini mostarski šampion
- Afroman420
- Kontakt:
On za 400.000€ a najbolji golman lige i A reprezentativac za 150.000 € ide. 
Brzinu jurite nosom, ja lagano šetam...
Krilni napadac ipak dolazi u Zeljeznicar.joker90 je napisao/la:MaximusII je napisao/la:Sarajevo u finalnim pregovorima sa poznatim nogometnim trenerom iz Srbije i krilnim napadacem iz Hrvatske.
Bice bas zanimljivo vidjeti kako Petrovic funkcionise sa Zeljom. 
Bordo komsije trebaju dovesti Borisa Pavica i onda bi derbi bio fantastican.
Koljica kad sam gledao i nije neki igracina bio, da mu nije onoliko penala sumnjam da bi bio najbolji strijelac, bolji im je mladi Dujakovic U21 igrac, mnogo zara i borbe i talenta.
Ako je istina da ide Koljic za 400k €, to znaci ljudi provjeravaju igrace samo preko transfermarkta.
Bordo komsije trebaju dovesti Borisa Pavica i onda bi derbi bio fantastican.
Koljica kad sam gledao i nije neki igracina bio, da mu nije onoliko penala sumnjam da bi bio najbolji strijelac, bolji im je mladi Dujakovic U21 igrac, mnogo zara i borbe i talenta.
Ako je istina da ide Koljic za 400k €, to znaci ljudi provjeravaju igrace samo preko transfermarkta.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel gledao ko intervju Petrovica za 1921 tv. Rekao je par interesantnih stvari i objasnio sve sto treba objasniti u vezi BIH.
Jos kaze covjek za 4000 igraca zna sve moguce i radi nekad do 12 sati dnevno. Kada mu igrac dodje i zali se on mu otvori karton sa greskama
Jos kaze covjek za 4000 igraca zna sve moguce i radi nekad do 12 sati dnevno. Kada mu igrac dodje i zali se on mu otvori karton sa greskama
Ja ne razumijem samo u čemu je fazon pa je on zalutao u BiH i kako ga veći klubovi od Radnika nisu angažovali.tuzlak1987 je napisao/la:Jel gledao ko intervju Petrovica za 1921 tv. Rekao je par interesantnih stvari i objasnio sve sto treba objasniti u vezi BIH.
Nad tobom sunce najljepše sja
imo proliv sest puta za godinu danatuzlak1987 je napisao/la:Jel gledao ko intervju Petrovica za 1921 tv. Rekao je par interesantnih stvari i objasnio sve sto treba objasniti u vezi BIH.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Kakav je ono samo profesionalac, bar 2 lvl-a vise iznad ove yebene lige!tuzlak1987 je napisao/la:Jel gledao ko intervju Petrovica za 1921 tv. Rekao je par interesantnih stvari i objasnio sve sto treba objasniti u vezi BIH.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Uzeo tim u Njemackoj u zoni ispadanja u novembru i do kraja sezone imao 15-3-1, poraz na gostovanju u Berlinujoker90 je napisao/la:Kakav je ono samo profesionalac, bar 2 lvl-a vise iznad ove yebene lige!tuzlak1987 je napisao/la:Jel gledao ko intervju Petrovica za 1921 tv. Rekao je par interesantnih stvari i objasnio sve sto treba objasniti u vezi BIH.
Valjda smo sada uboli sa trenerom. Ako se i on pokaze fulom, uzmi kredit i otkupuj Amarov ugovor
Najbolji jaran sa Mićom Mićićem. Zbog njega je i došao u Radnik, i zbog njega odavno već nije otišao iz Radnika.pinoglavi je napisao/la:Ja ne razumijem samo u čemu je fazon pa je on zalutao u BiH i kako ga veći klubovi od Radnika nisu angažovali.tuzlak1987 je napisao/la:Jel gledao ko intervju Petrovica za 1921 tv. Rekao je par interesantnih stvari i objasnio sve sto treba objasniti u vezi BIH.
Najjace kad rece da je od celnika Radnika trazio premiju za izlazak u europu a oni zadnji na tabeli bili
Imam neki osjecaj da je od nasih trazio za plasman u neku grupnu fazu.
Kralj je s ovim anegdotama ali treba sacekati i vidjeti kako ce se stvari odvijati, jbg kod nas i nije sve do trenera.
Imam neki osjecaj da je od nasih trazio za plasman u neku grupnu fazu.
Kralj je s ovim anegdotama ali treba sacekati i vidjeti kako ce se stvari odvijati, jbg kod nas i nije sve do trenera.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Slavko Mrvica Petrovic 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zasto ga jos nije niko upitao gdje je izgubio obrve i kako da cujemo anegdotuThetraphak1921 je napisao/la:Slavko Mrvica Petrovic
Nije samo obrve, nego komplet dlake sa cijelog tijela. Gdje je bio na seminaru, Afrika ili J.Amerika i trebao je primiti 6,7 vakcina u roku od sedam dana. Uzme ih sve za pet minuta na svoju odgovornost i sada izgleda kako izgledatuzlak1987 je napisao/la: Zasto ga jos nije niko upitao gdje je izgubio obrve i kako da cujemo anegdotu
- Thetraphak1921
- Kontakt:
krmpotich je napisao/la:Nije samo obrve, nego komplet dlake sa cijelog tijela. Gdje je bio na seminaru, Afrika ili J.Amerika i trebao je primiti 6,7 vakcina u roku od sedam dana. Uzme ih sve za pet minuta na svoju odgovornost i sada izgleda kako izgledatuzlak1987 je napisao/la: Zasto ga jos nije niko upitao gdje je izgubio obrve i kako da cujemo anegdotuSve u svemu, likčina i po. neko napisa ponekad radi 12 sati dnevno, nije ponekad nego svaki dan je na stadionu. Pa kad je uzeo finale Kupa protiv Slobode, na stadionu je ostao do 4 ujutro sa svojim "kartotekama"
![]()
![]()
Navodno se zbog toga i udebljao.
Ima brat analizu o 4000 igrača.. Po meni bolesno, iskreno.
Nije bolesno, nego je brat 3,4 levela iznad ove lige po pristupu i temeljitosti. Zna kada igra sa Gradiskom ili Krupom od koga vreba najveca opasnost, gdje im curi i sl. Neeko napisa nije skinuo onu crnu majicu nikako. Pa ne moze je skinuti zato sto je od jucer ujutro na stadionuThetraphak1921 je napisao/la: Ima brat analizu o 4000 igrača.. Po meni bolesno, iskreno.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.