SuperdrH je napisao/la:IMA!!!Terza je napisao/la:Ima li ko da je ovdje iz Mostara
 Treba mi stan u Mostaru
  Treba mi stan u Mostaru   ,znas li otprilike kolika je cijena kad iznajmljujes stan?
 ,znas li otprilike kolika je cijena kad iznajmljujes stan?Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
SuperdrH je napisao/la:IMA!!!Terza je napisao/la:Ima li ko da je ovdje iz Mostara
 Treba mi stan u Mostaru
  Treba mi stan u Mostaru   ,znas li otprilike kolika je cijena kad iznajmljujes stan?
 ,znas li otprilike kolika je cijena kad iznajmljujes stan?Beckham ima 3-4 knjige, Ferguson jedno 6-7Bečki Kongres je napisao/la:Ovako, moradoh ono napisati jer me stid u njihovo ime(mada oni ne pišu, plate nekom čovjeku da to uradi za njih). Helem, u Tz nema, ali ne bih ti to mogao sa velikom sigurnošću potvrditi, ali moj prijatelj je tražio Beckhamovu autobiografiju no nije je našao.nevjernik je napisao/la:ma ne interesuje me sta je pisao tamo neki levat, vec recimo volio bih procitati knjigu od Roberta Baggia ili Pelea naprimjer, al si donekle i upravo skoro svaki poznatiji engleski fudbaler je napisao knjigu (ko ce citati sta je piso Ashley Cole naprimjer), al bih volio imat knjigu od neke legende, koja je sigurno puna raznih slika i sl.
Ako želiš moj savjet, onda uzmi(ukoliko si u mogućnosti) autobiografiju Roy Keane-a, jer sam na netu negdje naletio i pročitao da je puna svega i svačega.

Haha,jel i tebe zahebavaju. Meni su sve noge izjeli. jOOOOJ.Wolverine je napisao/la:**** ti komarce da ti ****.

Svi misle da sam poludio
  Svi misle da sam poludioAko je za studente ima lijepih stanova i kuca blizu faksa Dzemal Bijedic i cijena je oko 100 - 120 KM za jednu osobu stim da traze da zivi jos jedna osoba stobom uzavisnosti koliki je stan. Ima i blizu sveucilista slicne su cijene.Terza je napisao/la:SuperdrH je napisao/la:IMA!!!Terza je napisao/la:Ima li ko da je ovdje iz MostaraTreba mi stan u Mostaru
,znas li otprilike kolika je cijena kad iznajmljujes stan?

ja planiram na more,al sam bijel ko sir. Morati cu i ja otici negdje malo na bazene, da dobijem boje.Wolverine je napisao/la:mene nisu po guzici, sreca u nesreci
jebote kad sjedim moram miran bit, nesmijem se pomaket odma me cijelo tjelo podje svrbit. jos izgorio po bazenu, uzas.
hehe pa ja mislim da mene nikad u zivotu nije ujeo komaracmajestic24 je napisao/la:Haha,jel i tebe zahebavaju. Meni su sve noge izjeli. jOOOOJ.Wolverine je napisao/la:**** ti komarce da ti ****.
 tacnije siguran sam 99,9%
  tacnije siguran sam 99,9%  valjda mi neka gadna krv pa nece da bodu
  valjda mi neka gadna krv pa nece da bodu 

vidit cu, haha smijem se, pade mi na pamet pjesmamajestic24 je napisao/la:@QUARESMA-To je neka vrsta alergije. Kupi sebi cinkovu mast,ona ce ti pomoci. Npr,ja sam te fleke imao od hlorisane vode.
 , samo jos jednom nek se usudi da mi pridje
 , samo jos jednom nek se usudi da mi pridjeDobar si, ja sam 30 nabroj'o maloprijeSamo F.K.S !! je napisao/la:Joj pa sta je ovim komarcima vise imam oko 20 ujeda majke mi !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.