PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Cuj zaustavimo manijake
dvi godine bojkotuju tekme kluba i odjednom ovakvi plakati
ja znam da se moj drug zlajson (varalica iz blatuse) postidio ovog smijesnog cina
zlajsone 
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- rob do bagro
- Kontakt:
Thetraphak1921 je napisao/la:U prethodnom mecu smo mi dokazali kakva smo gospoda, kada smo ignorisanjem reagovali na sve verbalne provokacije upucene nama a od razjarene mase zenickih utvara smo naravno pobjegli glavom bez obzira, obzirom da ne smijemo sebi dopustiti takav luksuz da nas bilo ko iz Zenice dotakne. Posljedice bi, vjerujem, bile nemjerljive.rob do bagro je napisao/la:Ma vi ste karine i seljaci, pokazali ste se u proslom mecu.
Sosoni.
Gazi Hakalu i skup hodajucih radioaktivnih izvora !

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
aleksandar_veliki je napisao/la:Cekaj, provokacija? Pokusavam napraviti screen tabele Lige 12, ne moze mi Zeljo u "kadar" nikakoStraus1921 je napisao/la:#malistezahajduk![]()
![]()
.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
Convicts1988
- Kontakt:
nisi upucen sta se desava pastrmkoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj zaustavimo manijake![]()
ja znam da se moj drug zlajson (varalica iz blatuse) postidio ovog smijesnog cina
zlajsone
reci svojima da ne trčimo više za njima, mogu se zaustaviti
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa to radi nekolicina, jer ih placaju politicari. Svako ima takvih i to pogotovo pred izbore. Dok je sigurno 90% raje pri istom misljenju.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj zaustavimo manijake![]()
zlajsone
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Slijedi li bojkotovanje bojkotovanja bojkota?
- Hrasno1921
- Kontakt:
Stani, zar ti nisi Zeljovac Acika?aleksandar_veliki je napisao/la:Cekaj, provokacija? Pokusavam napraviti screen tabele Lige 12, ne moze mi Zeljo u "kadar" nikakoStraus1921 je napisao/la:#malistezahajduk![]()
![]()
.
Vidjeh ti nedavno sliku sa Zeljinim dresom, pa mi nije jasno sad, a vidim i pomladak ti obucen u plavo bijelo
Prestao si navijati za Zelju kako je Amar otisao izgleda ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Slijedi da ce vas guznut 1:0 pred 3 miljeThetraphak1921 je napisao/la:Slijedi li bojkotovanje bojkotovanja bojkota?
Da li su horde zla učestvovale u prebijanju izbjeglica sa braćom iz dresdena?
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Jutros procita jednu vijest i imam osjecaj da ce se franto javiti da nam poblize objasni to
Nad tobom sunce najljepše sja
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Poslje zaustavljanja manijakaThetraphak1921 je napisao/la:Slijedi li bojkotovanje bojkotovanja bojkota?
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Kojim spolnim udom? Prvim, drugim ili pak trecim?tuzlak1987 je napisao/la:Slijedi da ce vas guznut 1:0 pred 3 miljeThetraphak1921 je napisao/la:Slijedi li bojkotovanje bojkotovanja bojkota?
GAZI RADIOAKTIVNE UTVARE SA HAKALOM NA CELU !
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 26 avg 2016, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
Neprijatelj moga prijatelja je moj prijatelj - HZ -TzXHc je napisao/la:Da li su horde zla učestvovale u prebijanju izbjeglica sa braćom iz dresdena?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
sine u Zenicu dolazi najskuplji igrač ikad, Bale, Eden Hazard, Cristiano Ronaldo, Andres Iniesta, Iker Casillas i da ti ne nabrajam dalje..Peace je napisao/la:Dogovor je bio da se bojkot prekida samo u slučaju kad u Zenicu dolazi najveci klub u BiH, FK Zeljeznicar... jer ebiga taj dan je najveca atrakcija mladim, starim i sredovjecnim osobama u Zenici tokom citave godine.... pa se svi potrude da taj uzitak i ispune sebi.... i uzivaju u njemu koliko je moguće....
Tako bi isto i na Grbavici bilo da dolazi Real M.... savršena paralela... najveci i najveci....
ako ste umislili da ste nam neka atrakcija, i jeste. kako nemamo zoološkog vrta uvijek je lijepo vidjeti ponašanje igrača Željezničmara iz metropole.
udri miliciju, bacaj stolice
vama na dvogrbavicu može samo vodovod doć
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
skandiral se kad srbiji u Banja Luci? drz se svog dvorista kad vec cisto nije a pusti se sranja sto su preko milju kilometara od tebe daleko.TzXHc je napisao/la:Da li su horde zla učestvovale u prebijanju izbjeglica sa braćom iz dresdena?
BadrHari je napisao/la:sine u Zenicu dolazi najskuplji igrač ikad, Bale, Eden Hazard, Cristiano Ronaldo, Andres Iniesta, Iker Casillas i da ti ne nabrajam dalje..Peace je napisao/la:Dogovor je bio da se bojkot prekida samo u slučaju kad u Zenicu dolazi najveci klub u BiH, FK Zeljeznicar... jer ebiga taj dan je najveca atrakcija mladim, starim i sredovjecnim osobama u Zenici tokom citave godine.... pa se svi potrude da taj uzitak i ispune sebi.... i uzivaju u njemu koliko je moguće....
Tako bi isto i na Grbavici bilo da dolazi Real M.... savršena paralela... najveci i najveci....
ako ste umislili da ste nam neka atrakcija, i jeste. kako nemamo zoološkog vrta uvijek je lijepo vidjeti ponašanje igrača Željezničmara iz metropole.
udri miliciju, bacaj stolice![]()
samo Sloboda
HAKALOGRAD MORA PASTI!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Zamisli kakav utisak ostavimo kad Ronaldu s tribina jedna zenicka utvara iz jednih usta psuje Irinu i skandira Messiju, a iz drugih usta ga pljuje..BadrHari je napisao/la:sine u Zenicu dolazi najskuplji igrač ikad, Bale, Eden Hazard, Cristiano Ronaldo, Andres Iniesta, Iker Casillas i da ti ne nabrajam dalje..Peace je napisao/la:Dogovor je bio da se bojkot prekida samo u slučaju kad u Zenicu dolazi najveci klub u BiH, FK Zeljeznicar... jer ebiga taj dan je najveca atrakcija mladim, starim i sredovjecnim osobama u Zenici tokom citave godine.... pa se svi potrude da taj uzitak i ispune sebi.... i uzivaju u njemu koliko je moguće....
Kakav je stav običnih navijača po pitanju nanošenja težih tjelesnih povreda ljudima koji su izgubili svoje domove i bore se za goli život jer horde očito nemaju ništa protiv toga...BordoBolesnik je napisao/la:skandiral se kad srbiji u Banja Luci? drz se svog dvorista kad vec cisto nije a pusti se sranja sto su preko milju kilometara od tebe daleko.TzXHc je napisao/la:Da li su horde zla učestvovale u prebijanju izbjeglica sa braćom iz dresdena?
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
BadrHari je napisao/la:sine u Zenicu dolazi najskuplji igrač ikad, Bale, Eden Hazard, Cristiano Ronaldo, Andres Iniesta, Iker Casillas i da ti ne nabrajam dalje..Peace je napisao/la:Dogovor je bio da se bojkot prekida samo u slučaju kad u Zenicu dolazi najveci klub u BiH, FK Zeljeznicar... jer ebiga taj dan je najveca atrakcija mladim, starim i sredovjecnim osobama u Zenici tokom citave godine.... pa se svi potrude da taj uzitak i ispune sebi.... i uzivaju u njemu koliko je moguće....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.