Kao sto rekoh.harden je napisao/la:Dal' si realan?bodi123 je napisao/la:Obzirom da mi je ostao samo jos prolaz Rome za neke parice, nemojte djaba se nadati.. ispadate sigurno![]()
![]()
![]()
AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Naravno jer takav igrac da propadne u romi a sa juvetom bi igrao velike utakmice,pogledaj pjanketa i gonzala otvorile im se oci na vrijeme i dosli u pravi klub 
Vatra
drugovi romi, jeste li za mezu :kafa:
AS Roma
alison je klasa za dvorsku ludu,imate laznog beka peresa i alibi veznog paredesa.
Roma iz sezone u sezonu slabija umjesto obrnuto cc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Roma iz sezone u sezonu slabija umjesto obrnuto cc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma Spalettijev poraz.Valjda vise nikad nece pomisliti da stavi De Rossija na stopera i da mu Paredes igra ovako bitnu tekmu a momak ne trci nikako.Nigdje presinga nista.
Ubrzo ide prodaja Manolasa pa iduce godine Radja i vracamo se sedmom mjestu i neka cemo yebes ovo nerviranje i nekakvo nadanje
Ubrzo ide prodaja Manolasa pa iduce godine Radja i vracamo se sedmom mjestu i neka cemo yebes ovo nerviranje i nekakvo nadanje
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
NEVJEROVATNO, ljudi sami sebe izbacise. Ko ce sada gledati EL, najvise mi zao Dzeksona i njegova neigranja na najvecem nivou - Liga prvaka!
Porto ni kriv ni duzan prodje dalje!
Spalletti - ne bih ga krivio (nije on kriv sto su idioti dobili crvene kartone), odlicno je poslozio momcad u prvoj utakmici, na terenu je sve izgledalo fantasticno, potpuna dominacija sve do crvenog kartona "preiskusnog" Vermalena, i umjesto da se vrate s gostovanja s pobjedom oni jedva izvukose remi. Spallettiju jedino zamjeram stavljanje De Rossija na poziciju stopera veceras jer on nije za toga, morao je krenuti s njim kao organizatorom igre (Paredes nije dorastao tom zadatku u ovako vaznoj utakmici).
De Rossi - nikada necu moci shvatiti tog covjeka, ali bas nikada...s tim da bih dodao da je ono mozda bio i prestrog crveni karton pogotovo ako imamo u vidu vaznost utakmice, bezopasnost situacije u kojoj je prekrsaj napravljen, jeste isao jace ali nije mu brate mili ni uklizao niti mu je aman nogu otkinuo...mnogo zesce startove sam gledao a bivali su nagradjeni samo zutom kartom.
Emerson - njemu bih jednu "vaspitnu".
Szczesny - ne znam gdje je krenuo kada je vec igrac bio u prilici da koliko toliko zatvori ili omete protivnickog igraca. Golmana Rome vidim kao glavnog krivca za rusenje svih nada koje su ionako bile male.
RADJA - najbolji vezni igrac na svijetu i tu nema dileme, neka prica ko sta hoce!
Mislio sam da ce Besic biti zdrav i da ce ici njegovim stopama ali povrede ga unistise.
90% odlazi iz AS Rome s obzirom da nisu izborili LP.
Dzeko - zao mi je sto nije imao priliku da u ove dvije utakmice pokaze do kraja sta zna jer je bio limitiran zajedno s ekipom s obzirom na cak 3 crvena kartona u dvije utakmice.
Ne zamjeram Spallettiju izvodjenje Edina napolje, ipak je bio preumoran a prije toga odigrao po 90 minuta u dvije utakmice, ovo veceras mu je bila treca tekma u 6 dana...Romi je trebao brzi i okretniji igrac zbog presinga.
Jos bih izdvojio Perrotija i Strootmana.
Pjanic - itekako fali ovom timu! Dodao bih da su korneri izvodjeni ocajno veceras
STETA...najvise zbog Dzeke.
STETA za Serriu A.
Porto ni kriv ni duzan prodje dalje!
Spalletti - ne bih ga krivio (nije on kriv sto su idioti dobili crvene kartone), odlicno je poslozio momcad u prvoj utakmici, na terenu je sve izgledalo fantasticno, potpuna dominacija sve do crvenog kartona "preiskusnog" Vermalena, i umjesto da se vrate s gostovanja s pobjedom oni jedva izvukose remi. Spallettiju jedino zamjeram stavljanje De Rossija na poziciju stopera veceras jer on nije za toga, morao je krenuti s njim kao organizatorom igre (Paredes nije dorastao tom zadatku u ovako vaznoj utakmici).
De Rossi - nikada necu moci shvatiti tog covjeka, ali bas nikada...s tim da bih dodao da je ono mozda bio i prestrog crveni karton pogotovo ako imamo u vidu vaznost utakmice, bezopasnost situacije u kojoj je prekrsaj napravljen, jeste isao jace ali nije mu brate mili ni uklizao niti mu je aman nogu otkinuo...mnogo zesce startove sam gledao a bivali su nagradjeni samo zutom kartom.
Emerson - njemu bih jednu "vaspitnu".
Szczesny - ne znam gdje je krenuo kada je vec igrac bio u prilici da koliko toliko zatvori ili omete protivnickog igraca. Golmana Rome vidim kao glavnog krivca za rusenje svih nada koje su ionako bile male.
RADJA - najbolji vezni igrac na svijetu i tu nema dileme, neka prica ko sta hoce!
90% odlazi iz AS Rome s obzirom da nisu izborili LP.
Dzeko - zao mi je sto nije imao priliku da u ove dvije utakmice pokaze do kraja sta zna jer je bio limitiran zajedno s ekipom s obzirom na cak 3 crvena kartona u dvije utakmice.
Ne zamjeram Spallettiju izvodjenje Edina napolje, ipak je bio preumoran a prije toga odigrao po 90 minuta u dvije utakmice, ovo veceras mu je bila treca tekma u 6 dana...Romi je trebao brzi i okretniji igrac zbog presinga.
Jos bih izdvojio Perrotija i Strootmana.
Pjanic - itekako fali ovom timu! Dodao bih da su korneri izvodjeni ocajno veceras
STETA...najvise zbog Dzeke.
STETA za Serriu A.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 23 avg 2016, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Evo da kopiram post sa drugog foruma gdje sam pisao
Cujemo se za vikend
Ovo je Spalettijev poraz.
Znaci u Portu izdominiras prvo poluvrijeme sa sredinom Strootman-Paredes-De Rossi i onda veceras ucinis takvu glupost i stavos mladog nadrkanog Paredesa u sredinu kojem je mrsko trcati,stavis De Rossia na stopera a on na toj poziciji nije odigrao dvije dobre tekme u zivotu.I sta se onda desi.
Ne znamo iznijeti loptu,nema presinga i pritiska jer se Paredesu ne trci,ne znamo odigrati dupli i pokusati nesto uciniti po zemlji nego svaki **** napad centarsut i onda korner i onda konj Leandro od 11 kornera ne ubaci nijedan kako treba al nije on jedini krivac.
Juan pusta igraca kojeg je trebao cuvati i naravno primimo gol ko da smo amateri.Danielle pravi glupost na koju smo navikli.Sto se mene tice nek sutra ode u MLS.
Bruno odbranu ne igra.U napadu odlican u odbrani ocaj.Juan je za Travnika mamu **** sporu.
Drugo poluvrijeme jedino pokusavamo na Edina jer jedini on moze nesto uraditi i Luciano vadi njega i stavlja Iturbea koji nas ne bi izdriblao i pretrcao.Naravno nista nismo dobili njegovim ulaskom.
Strootman i Manolas jedini mogu dobiti prolaznu ocjenu kao i Radja koji je veceras ginuo al dzaba kad ti Emerson napravi faul na centru i dobije crveni.
Ogorcen sam ko nikada i na Luciana i na pojedine igrace.Koji **** Gerson nije igrao u sredini ili Florenzi.Pa barem bi odigrali neki dupli stvorili neku finu sansu jer sa Paredesom nema brze i lijepe igre.
Fazio je moroa igrati na mjestu stopera a De Rossi ili Ale u sredini ili mozda Gerson.Koji su ga **** dovodili i spiskali one pare.Puno sam ocekivao od Luciana i Rome a dobili smo karinu.Njegov poraz i to je to.
Sta dalje ne znam al ja bih pokusao sa bekovima Ale i Bruno jer gore od Juana i Emersona ne moze.U sredini Gerson pa nek sve gori i gore u napadu isto.
Nek nam je Bog na pomoci.
Cujemo se za vikend
Ovo je Spalettijev poraz.
Znaci u Portu izdominiras prvo poluvrijeme sa sredinom Strootman-Paredes-De Rossi i onda veceras ucinis takvu glupost i stavos mladog nadrkanog Paredesa u sredinu kojem je mrsko trcati,stavis De Rossia na stopera a on na toj poziciji nije odigrao dvije dobre tekme u zivotu.I sta se onda desi.
Ne znamo iznijeti loptu,nema presinga i pritiska jer se Paredesu ne trci,ne znamo odigrati dupli i pokusati nesto uciniti po zemlji nego svaki **** napad centarsut i onda korner i onda konj Leandro od 11 kornera ne ubaci nijedan kako treba al nije on jedini krivac.
Juan pusta igraca kojeg je trebao cuvati i naravno primimo gol ko da smo amateri.Danielle pravi glupost na koju smo navikli.Sto se mene tice nek sutra ode u MLS.
Bruno odbranu ne igra.U napadu odlican u odbrani ocaj.Juan je za Travnika mamu **** sporu.
Drugo poluvrijeme jedino pokusavamo na Edina jer jedini on moze nesto uraditi i Luciano vadi njega i stavlja Iturbea koji nas ne bi izdriblao i pretrcao.Naravno nista nismo dobili njegovim ulaskom.
Strootman i Manolas jedini mogu dobiti prolaznu ocjenu kao i Radja koji je veceras ginuo al dzaba kad ti Emerson napravi faul na centru i dobije crveni.
Ogorcen sam ko nikada i na Luciana i na pojedine igrace.Koji **** Gerson nije igrao u sredini ili Florenzi.Pa barem bi odigrali neki dupli stvorili neku finu sansu jer sa Paredesom nema brze i lijepe igre.
Fazio je moroa igrati na mjestu stopera a De Rossi ili Ale u sredini ili mozda Gerson.Koji su ga **** dovodili i spiskali one pare.Puno sam ocekivao od Luciana i Rome a dobili smo karinu.Njegov poraz i to je to.
Sta dalje ne znam al ja bih pokusao sa bekovima Ale i Bruno jer gore od Juana i Emersona ne moze.U sredini Gerson pa nek sve gori i gore u napadu isto.
Nek nam je Bog na pomoci.
romi, gledajte ovo sa pozitivne strane, bar niste primili 7 komada, sto je napredak, slozit cete se :salut:
raja ba, nije zajebancija, đe Denno, da nije digao ruku na sebe jebt
nije onako los insan, zao bi mi bilo
Pošto Indonežanin? 
-
Evil Genius II
sta? to sad odjednom zaboravljamo svu odanost kojom smo se dicili kada je DDR u pitanju? sad ga hladno mozemo poslati u ameriku, a prije ravno 7 dana je bio najbolji vezni na svijetu? sta? luciano je polovnjak, a do jucer je bio ponajbolji trener lige i spasilac nase rome? sta? sva pojacanja o kojima se pisalo ovdje u superlativima sada odjednom imaju mane i nisu ni za nase premijer lige?
ne pretjerujte ljudi, molim vas.
stvar je jasna i da se primjetiti da su losa takticka postavka na pocetku meca, gubitnicki mentalitet usadjen duboko u DNK kluba i pucanje pod pritiskom kao i uvijek nas kostali prolaza dalje. individualni kvalitet je tu definitivno, ali ne mozes covjekov karakter mijenjati tek tako, a kamoli njih 20 i kusur.
shodno tome, davati ocjene igracima i pisati ovdje kako je ko odigrao nakon sto izgubis 0:3 kod kuce od objektivno slabijeg protivnika i ostanes sa dva igraca manje je nepotrebno, neozbiljno i na kraju krajeva nece donijeti nista dobro. savjetujem vam da pustite ove koji gustaju u porazu neka iscejfaju svoje, a mi cemo se okrenuti narednoj tekmi.
bogovi fudbala dali, bogovi fudbala uzeli. shit happens, deal with it.
lijep pozdrav
ne pretjerujte ljudi, molim vas.
stvar je jasna i da se primjetiti da su losa takticka postavka na pocetku meca, gubitnicki mentalitet usadjen duboko u DNK kluba i pucanje pod pritiskom kao i uvijek nas kostali prolaza dalje. individualni kvalitet je tu definitivno, ali ne mozes covjekov karakter mijenjati tek tako, a kamoli njih 20 i kusur.
shodno tome, davati ocjene igracima i pisati ovdje kako je ko odigrao nakon sto izgubis 0:3 kod kuce od objektivno slabijeg protivnika i ostanes sa dva igraca manje je nepotrebno, neozbiljno i na kraju krajeva nece donijeti nista dobro. savjetujem vam da pustite ove koji gustaju u porazu neka iscejfaju svoje, a mi cemo se okrenuti narednoj tekmi.
bogovi fudbala dali, bogovi fudbala uzeli. shit happens, deal with it.
lijep pozdrav
Nema potrebe svaljivati krivicu na trenera kad ova Roma jednostavno nema kvalitet čak i protiv nikad slabijeg Porta su na terenu izgledali konfuzno radili su amaterske greške u zadnjoj liniji.Szczesny pokušao glumiti Neuera al' njegovi kiksevi su poznati svima još dok je branio za Arsenal.
Neće puno bolje proći ni u EL.
Neće puno bolje proći ni u EL.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bravo slasticari, nije Porto Udinese, e moji amateri, nikad od vas postenog predstavnika, amateri jedni 
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Chinaglia je napisao/la:raja ba, nije zajebancija, đe Denno, da nije digao ruku na sebe jebt
pa pisao sam sinoć, znači živ
doduše nisam bio u mogućnosti gledati utakmicu tako da
potpis na Evilov post, j*bi im mater i De Rossiju za crveni i Flou za fušarenje na beku, al ne znam koliko bi mi Roma bila zanimljiva bez Rimljana u timu. Sad se fokusirat na ligu 100%, a le nek igra Primavera i igrači u drugom planu.
embrace the chaos
Nemam snage da ista napisem
Zaboraviti sto prije I pokusati iscupati tri boda na Sardiniji. Radja se vraca kuci.
Kad na kraju osvojimo i EL i Scudeto i Kup za srebrenu zvjezdicu
Sent from my E5603 using Tapatalk
Bojim se da mi nemamo tu širinu u igračkom kadru.macahz je napisao/la:Kad na kraju osvojimo i EL i Scudeto i Kup za srebrenu zvjezdicu
I just kiding [emoji14]
Plzen
Roma
Austria Bec
Astra
Da smo birali ne bi lakse izabrali ali poznavajuci Romu bice ovdje svega
Roma
Austria Bec
Astra
Da smo birali ne bi lakse izabrali ali poznavajuci Romu bice ovdje svega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.