FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ima li snimak utakmice Sarajevo - Metalleghe ? 
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Sta ces ti Golemi ovdje,odje.bausamazon je napisao/la:Nije moguceuNbx je napisao/la:E čuj metalegla![]()
![]()
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Novi trener Fudbalskog Kluba Sarajevo je Meho Kodro koji je u Sarajevo vratio Leona Benku. Da mi je ovo docekat pa da onda rahat idem na ispit makar i pao.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Kako me trznu frajer, ne vjerujem...mensur55 je napisao/la:Novi trener Fudbalskog Kluba Sarajevo je Meho Kodro koji je u Sarajevo vratio Leona Benku. Da mi je ovo docekat pa da onda rahat idem na ispit makar i pao.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Trener je gotova stvar..u ponedeljak ili utorak ce mo znati ko je...Uprava je sve dogovorila sa kim bog te pitao....
Ako neko slucajno sazna nek napise...
Slobodan Starcevic.Silkoni je napisao/la:Trener je gotova stvar..u ponedeljak ili utorak ce mo znati ko je...Uprava je sve dogovorila sa kim bog te pitao....
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Fudbalski klub Sarajevo ovim putem želi informisati svoje navijače, simpatizere i bosanskohercegovačku sportsku javnost o tome, da će naš klub početkom iduće sedmice održati press konferenciju, na kojoj će se zvanično predstaviti novi šef stručnog štaba.
"Pregovori su u završnoj fazi i početkom iduće sedmice kompletirati ćemo stručni štab, kako bismo u potpunosti iskoristili reprezentativnu pauzu u prvenstvu i omogućili novom Šefu struke sa svojim pomoćnicima da adekvatno pripremi ekipu za predstojeće ligaške i Kup utakmice.", dodao je Ihtijarević.
"Pregovori su u završnoj fazi i početkom iduće sedmice kompletirati ćemo stručni štab, kako bismo u potpunosti iskoristili reprezentativnu pauzu u prvenstvu i omogućili novom Šefu struke sa svojim pomoćnicima da adekvatno pripremi ekipu za predstojeće ligaške i Kup utakmice.", dodao je Ihtijarević.
Handre nas, malo je reci.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Haha i mene xDamorovski je napisao/la:Kako me trznu frajer, ne vjerujem...mensur55 je napisao/la:Novi trener Fudbalskog Kluba Sarajevo je Meho Kodro koji je u Sarajevo vratio Leona Benku. Da mi je ovo docekat pa da onda rahat idem na ispit makar i pao.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
- Osttribine
- Kontakt:
Ako je ovaj Starcevic novi trener neka nam je Bog na pomoci, pa ovi nasi su totalno kompas izgubili, prije dvije godine se mastalo o Mateusu
, a dosli sad u situaciju da prizivamo Calu Janjosa, mislim svaka njemu cast, ali ne mislim da je on vise za trenerskog posla. Gdje je sad ona uhljebljena ikebana u klubu aka mi ne mozemo vise ici nazad vec samo naprijed, a i po selima nam se aman nesto vise i ne igra, neka nam baci sad koju suplju na portalima.
Čala!!
Ostalo je još samo da se sa opštinom ispregovara da mu daju 3 mjeseca neplaćenog odmora. Na to se odnosi današnje saopštenje iz kluba.
Ostalo je još samo da se sa opštinom ispregovara da mu daju 3 mjeseca neplaćenog odmora. Na to se odnosi današnje saopštenje iz kluba.
halalite bracobetrezengorbachev je napisao/la:Haha i mene xDamorovski je napisao/la:Kako me trznu frajer, ne vjerujem...mensur55 je napisao/la:Novi trener Fudbalskog Kluba Sarajevo je Meho Kodro koji je u Sarajevo vratio Leona Benku. Da mi je ovo docekat pa da onda rahat idem na ispit makar i pao.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- bordoakapitar
Navijac FK SARAJEVO ovim putem zeli i formisati upravu i ljude koji ce dovesti talijanskog strucnjaka Mario Netu da me boli neka stvar koga ce ONI izabrati za trenera FKS i da ih pitam samo sta je krajnji cilj ovog "prohekta"? Evo srozali ste nas na grane Baljka, ako ne i nize i sta jos hocete? Platili ste tudjim parama dugove, parama covjeka koga niste VI doveli i busate se da ste spasili klub i pokazali da ste fudbalske i sportske neznalice, da ne znate dovesti igraca, trenera, da ne zelite napredak kluba vec tavorenje na sredini tabele jedne od najsmjesijih kiga evrope i sta jos hocete? Hocete da ga ugasite? Hocete da rastjerate ono malo raje da tribina, da ostanemo bez sponzora, jer prazne tribine sponzore ne zanimaju i sta cete onda? Kasniti sa obavezama i nabiti dug kakav je bio i prije Tana? Je li to krajnji cilj ili mozda osveta? Koga ba lazete vise? Ako i mrvicu jednu volite SARAJEVO onda se povucite kao ljudi i prepustite klub ljudima koji mogu i znaju bolje od vas. Zasto je SD Faruk Ihtijarevic, koji je bio dobar igrac i mozak tima dok je igrao, ali to je jedino sto je on znao! On ne zna slozenu recenicu izgovoriti i takav covjek treba dovesti novog trenera? Dovedite u klub ono najbolje sto je FKS iznjedrio! Dajte nam Slavisu Vukicevica, Husrefa Musemica, Hadzibegica, Milosevica i jos masu sposobnih ljudi koji vole ovaj klub i koji ce praviti korake prema naprijed! Gospodo, napravili ste par koraka naprijed i vec dvije godine koracate unazad! Ako to radite namjerno, napravili ste veliku gresku a ako to radite jer ne znate bolje, onda budite bar jedan promil navijaci FKS i sklonite se, neznalice...!!!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- Burberry46
- Kontakt:
Ima izjava na ovom portalu da Starcevic ostaje u Krupi.
Janjos trener
Janjos trener
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Osttribine
- Kontakt:
Svaka castbordoakapitar je napisao/la:Navijac FK SARAJEVO ovim putem zeli i formisati upravu i ljude koji ce dovesti talijanskog strucnjaka Mario Netu da me boli neka stvar koga ce ONI izabrati za trenera FKS i da ih pitam samo sta je krajnji cilj ovog "prohekta"? Evo srozali ste nas na grane Baljka, ako ne i nize i sta jos hocete? Platili ste tudjim parama dugove, parama covjeka koga niste VI doveli i busate se da ste spasili klub i pokazali da ste fudbalske i sportske neznalice, da ne znate dovesti igraca, trenera, da ne zelite napredak kluba vec tavorenje na sredini tabele jedne od najsmjesijih kiga evrope i sta jos hocete? Hocete da ga ugasite? Hocete da rastjerate ono malo raje da tribina, da ostanemo bez sponzora, jer prazne tribine sponzore ne zanimaju i sta cete onda? Kasniti sa obavezama i nabiti dug kakav je bio i prije Tana? Je li to krajnji cilj ili mozda osveta? Koga ba lazete vise? Ako i mrvicu jednu volite SARAJEVO onda se povucite kao ljudi i prepustite klub ljudima koji mogu i znaju bolje od vas. Zasto je SD Faruk Ihtijarevic, koji je bio dobar igrac i mozak tima dok je igrao, ali to je jedino sto je on znao! On ne zna slozenu recenicu izgovoriti i takav covjek treba dovesti novog trenera? Dovedite u klub ono najbolje sto je FKS iznjedrio! Dajte nam Slavisu Vukicevica, Husrefa Musemica, Hadzibegica, Milosevica i jos masu sposobnih ljudi koji vole ovaj klub i koji ce praviti korake prema naprijed! Gospodo, napravili ste par koraka naprijed i vec dvije godine koracate unazad! Ako to radite namjerno, napravili ste veliku gresku a ako to radite jer ne znate bolje, onda budite bar jedan promil navijaci FKS i sklonite se, neznalice...!!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Osttribine je napisao/la:Svaka castbordoakapitar je napisao/la:Navijac FK SARAJEVO ovim putem zeli i formisati upravu i ljude koji ce dovesti talijanskog strucnjaka Mario Netu da me boli neka stvar koga ce ONI izabrati za trenera FKS i da ih pitam samo sta je krajnji cilj ovog "prohekta"? Evo srozali ste nas na grane Baljka, ako ne i nize i sta jos hocete? Platili ste tudjim parama dugove, parama covjeka koga niste VI doveli i busate se da ste spasili klub i pokazali da ste fudbalske i sportske neznalice, da ne znate dovesti igraca, trenera, da ne zelite napredak kluba vec tavorenje na sredini tabele jedne od najsmjesijih kiga evrope i sta jos hocete? Hocete da ga ugasite? Hocete da rastjerate ono malo raje da tribina, da ostanemo bez sponzora, jer prazne tribine sponzore ne zanimaju i sta cete onda? Kasniti sa obavezama i nabiti dug kakav je bio i prije Tana? Je li to krajnji cilj ili mozda osveta? Koga ba lazete vise? Ako i mrvicu jednu volite SARAJEVO onda se povucite kao ljudi i prepustite klub ljudima koji mogu i znaju bolje od vas. Zasto je SD Faruk Ihtijarevic, koji je bio dobar igrac i mozak tima dok je igrao, ali to je jedino sto je on znao! On ne zna slozenu recenicu izgovoriti i takav covjek treba dovesti novog trenera? Dovedite u klub ono najbolje sto je FKS iznjedrio! Dajte nam Slavisu Vukicevica, Husrefa Musemica, Hadzibegica, Milosevica i jos masu sposobnih ljudi koji vole ovaj klub i koji ce praviti korake prema naprijed! Gospodo, napravili ste par koraka naprijed i vec dvije godine koracate unazad! Ako to radite namjerno, napravili ste veliku gresku a ako to radite jer ne znate bolje, onda budite bar jedan promil navijaci FKS i sklonite se, neznalice...!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
AFERIMbordoakapitar je napisao/la:Navijac FK SARAJEVO ovim putem zeli i formisati upravu i ljude koji ce dovesti talijanskog strucnjaka Mario Netu da me boli neka stvar koga ce ONI izabrati za trenera FKS i da ih pitam samo sta je krajnji cilj ovog "prohekta"? Evo srozali ste nas na grane Baljka, ako ne i nize i sta jos hocete? Platili ste tudjim parama dugove, parama covjeka koga niste VI doveli i busate se da ste spasili klub i pokazali da ste fudbalske i sportske neznalice, da ne znate dovesti igraca, trenera, da ne zelite napredak kluba vec tavorenje na sredini tabele jedne od najsmjesijih kiga evrope i sta jos hocete? Hocete da ga ugasite? Hocete da rastjerate ono malo raje da tribina, da ostanemo bez sponzora, jer prazne tribine sponzore ne zanimaju i sta cete onda? Kasniti sa obavezama i nabiti dug kakav je bio i prije Tana? Je li to krajnji cilj ili mozda osveta? Koga ba lazete vise? Ako i mrvicu jednu volite SARAJEVO onda se povucite kao ljudi i prepustite klub ljudima koji mogu i znaju bolje od vas. Zasto je SD Faruk Ihtijarevic, koji je bio dobar igrac i mozak tima dok je igrao, ali to je jedino sto je on znao! On ne zna slozenu recenicu izgovoriti i takav covjek treba dovesti novog trenera? Dovedite u klub ono najbolje sto je FKS iznjedrio! Dajte nam Slavisu Vukicevica, Husrefa Musemica, Hadzibegica, Milosevica i jos masu sposobnih ljudi koji vole ovaj klub i koji ce praviti korake prema naprijed! Gospodo, napravili ste par koraka naprijed i vec dvije godine koracate unazad! Ako to radite namjerno, napravili ste veliku gresku a ako to radite jer ne znate bolje, onda budite bar jedan promil navijaci FKS i sklonite se, neznalice...!!!
bordoakapitar je napisao/la:Navijac FK SARAJEVO ovim putem zeli i formisati upravu i ljude koji ce dovesti talijanskog strucnjaka Mario Netu da me boli neka stvar koga ce ONI izabrati za trenera FKS i da ih pitam samo sta je krajnji cilj ovog "prohekta"? Evo srozali ste nas na grane Baljka, ako ne i nize i sta jos hocete? Platili ste tudjim parama dugove, parama covjeka koga niste VI doveli i busate se da ste spasili klub i pokazali da ste fudbalske i sportske neznalice, da ne znate dovesti igraca, trenera, da ne zelite napredak kluba vec tavorenje na sredini tabele jedne od najsmjesijih kiga evrope i sta jos hocete? Hocete da ga ugasite? Hocete da rastjerate ono malo raje da tribina, da ostanemo bez sponzora, jer prazne tribine sponzore ne zanimaju i sta cete onda? Kasniti sa obavezama i nabiti dug kakav je bio i prije Tana? Je li to krajnji cilj ili mozda osveta? Koga ba lazete vise? Ako i mrvicu jednu volite SARAJEVO onda se povucite kao ljudi i prepustite klub ljudima koji mogu i znaju bolje od vas. Zasto je SD Faruk Ihtijarevic, koji je bio dobar igrac i mozak tima dok je igrao, ali to je jedino sto je on znao! On ne zna slozenu recenicu izgovoriti i takav covjek treba dovesti novog trenera? Dovedite u klub ono najbolje sto je FKS iznjedrio! Dajte nam Slavisu Vukicevica, Husrefa Musemica, Hadzibegica, Milosevica i jos masu sposobnih ljudi koji vole ovaj klub i koji ce praviti korake prema naprijed! Gospodo, napravili ste par koraka naprijed i vec dvije godine koracate unazad! Ako to radite namjerno, napravili ste veliku gresku a ako to radite jer ne znate bolje, onda budite bar jedan promil navijaci FKS i sklonite se, neznalice...!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.