ja vise ne znam k'o koga lazemessilla je napisao/la:Seljački mentalitet, što bi reko drug Runa.Mokes je napisao/la:Slavili bod, kao da su osvojili CL

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
ja vise ne znam k'o koga lazemessilla je napisao/la:Seljački mentalitet, što bi reko drug Runa.Mokes je napisao/la:Slavili bod, kao da su osvojili CL

Ma zezam se, sjajna ekipa Kopenhagena je bila. Dame N'Doye bio ubica. Meni jedan od drazih igraca. Na pesu 13 kad god dobijem Kopenhagen, uvijek zabijeNerminovic je napisao/la:prvo bod, pa onda iduci put 3...to tako ide kod nasMokes je napisao/la:Slavili bod, kao da su osvojili CL![]()
brat Claudemir majstor za Villu, evo slike kao dokaz
Hvala brate, vidi se da znas u odnosu na messilluMokes je napisao/la:
Ma zezam se, sjajna ekipa Kopenhagena je bila. Dame N'Doye bio ubica. Meni jedan od drazih igraca. Na pesu 13 kad god dobijem Kopenhagen, uvijek zabije![]()
Mada i sad bi mogao Kopenhagen proci grupu. Lester je pitanje kako ce se snaci, Porto moze biti prvi, a i zadnji, Briz bara-bara.
@Messilla, nije seljacki, vec luzerski mentalitet
A tebe opet teško uvrijediti,.Nisam ja kriv što si se ti nicim izazvan osjetio prozvanim da "palamudiš" o MKO,berzama i profitu,.Centre forward je napisao/la: Ti si i navik'o da vrijeđaš. No, ne krivim te, više je tu faktora.
Je li to nema Rusa u vašoj vlasničkoj strukturi ? Očekujem naslove da je Menprom iz G. Tuzle u neprijateljskom preuzimanju post'o većinski vlasnik dioničkog društva MKO.
Od 2018. će se zvati "Liga solidnih, dobrih, vrlo dobrih i 3/4 odlične ekipe".Garfield je napisao/la:Kad su vec krenuli u promjene, jel se mijenja ime takmicenje? Posto vec godinama nije kompatibilno sa samim takmicenjem.
Ma realno,koliko bi samo zanimljivije bilo da je u ovim grupama npr. umjesto dinama fiorentina,inter ili slicno...Clutch je napisao/la:Podrzavam promjene, vise ekipa iz najjacih liga - kvalitetniji fudbal.
"Mali" su dobili svoju sansu i vidimo da osim te zarade, koja je sigurno dobro dosla, takvi klubovi ne donose na zanimljivosti i kvalitetu takmicenja. Grupna faza totalno nezanimljiva zadnjih nekoliko sezona.
Malmo, Dinamo, Ludogorets i slicni, uz duzno postovanje takvim klubovima, neka se takmice u svom rangu a to je svakako EL.
S tim da ce promjene imati vise smisla ukoliko UEFA uvede dodatne termine za odigravanje utakmica. Dzaba ti vise kvalitetnog fudbala ako i dalje svi igraju u samo 2 termina.
Pa zar LP nije vec odavno : ''Rich Clubs Playground'' ?? mislim, cemu sad neko cuđenje.Nerminovic je napisao/la:yebem li im mater lopovsku, pa nisu ljudi svjesni sta su uradili...sta samo znaci 12,000,000€ za jedan manji klub kad se kvalifikuje za LP
ocekujem uskoro novo ime turnira i kad smo vec tu zasto ne ''Rich Clubs Playground''
yebem ti fudbal![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nema Platini s ovim ništa....Suspendovan je on...Reds1234 je napisao/la:Ovo je prva dobra reforma idiota Platinija,trebalo se i prije dogoditi.Kvaliteta nogometa u LP je drasticno pala i nesto ovakvo je samo bilo pitanje vremena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.