FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako se ne varam prije 2 godine ili nesta manje nam je bilo žao dati "siću" za Velkoskog Darka, a sad on ide u Dinamo.
Sabrine mi moje!
To je suština problema, bravo majstore.zagorski je napisao/la:Do neki dan sef strucnog staba bivsi strumf. Sef sportskog odjeka bivsi strumf. Kapiten bivsi simpatizer strumfova.
I kako da se nadamo uspjehu!?
Da Hurtić nije branio za gurbete bio bi bolji trener od Slavka, a Ihtijarević bi bio sposoban ko klokotnica i još i pošten.
- Evolution87
- Kontakt:
Momak je bio spreman da dodje tad...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- HzHercegovac
- Kontakt:
u ponedjeljak aBd ćemo vidjeti koliko je ozbiljna naša Uprava, ja se iskreno ne nadam dobrom jer su odavno izgubili kompas.
nadam se da griješim i da će biti dobro, nek nam je hajirli ubuduće
nadam se da griješim i da će biti dobro, nek nam je hajirli ubuduće
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Duljevic koliko je glup pokazuje cinjenica da je namjerno izasao protiv Zrinjskog, jer kao nije zelio da zayebe stvar.. Dao gol, kaze dosta bilo 
Bas sam se razocarai, jbte pa zar ti nije cilj da budes najbolji u ligi i da odes vani ?
Ocito da imamo ekipu bez muda koju predvodi kapiten bez muda...
Bas sam se razocarai, jbte pa zar ti nije cilj da budes najbolji u ligi i da odes vani ?
Ocito da imamo ekipu bez muda koju predvodi kapiten bez muda...
Haj sve se nekako nadam da uprava radi na dovodjenju trenera kojeg svi malo ocekujemo. Evo vidjelo se na ovom prelaznom roku da su rijetki znali prije vremena sta se desava. Saric, Ahmetovic su dosli veoma iznenada. Ako izuzmemo zoricu naravno
- HzHercegovac
- Kontakt:
koja si ti suk.určinadzabula je napisao/la:Jel istina da su platili ovo obestecenje za jednonozca Saida?
♥1946♥
Nije nikad proslo ovoliko dana nakon tekme a da se Zorica ne javi! Ono je izgleda Hurta bio!haris004 je napisao/la:Haj sve se nekako nadam da uprava radi na dovodjenju trenera kojeg svi malo ocekujemo. Evo vidjelo se na ovom prelaznom roku da su rijetki znali prije vremena sta se desava. Saric, Ahmetovic su dosli veoma iznenada. Ako izuzmemo zoricu naravno
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Molim vas nemojte spominjati Slavonija, čim se sjetim, odmah se sjebem. Najvjerovatnije dolazi Starčević, ali kad vidim da je on najbliži, vratio bi se na Janjoša i njega doveo. Koliko je samo igrača i trenera prošlo kroz ovaj klub, to je nevjerovatno. Prije si se morao baš namučiti i oznojiti guzicu da dođeš u Sarajevo, da li kao igrač ili kao trener. Danas igrači stižu iz Mijanmara... Danas trener Krupe hladno sjedne na klupu najvećeg kluba u državi, pa gdje ćemo mi napredovati? Nemamo rapa, u pravu je bio neko ko mi je rekao ovdje neki dan. A Boga pitaj i da imamo da li bi oni doveli nekog sa odriješenim rukama ili bi se opet Starčević, Varešanović ili neko sličan njima našao u konkurenciji. Nema para ni za Butmir. Ne znam više šta bi rekao, sve je ispričano po sto puta. Uvijek sam bio optimist, ali dokle je došlo, postao sam pesimist. 
- ElCartel11
- Kontakt:
Dali smo 50k € za Saida, znaci ima se para i to sto smo u ovim gvnima je samo nestrucnost nase uprave i razne menadzerske malverzacije. Znaci nema nam napredka dok ne rastjeramo ovu bandu iz i oko kluba koji se kote kao hijene.
UPRAVA NAPOLJE! AVDIC I OSTALI STRUCNI STAB NAPOLJE! SPORTSKI SEGMENT NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE! AVDIC I OSTALI STRUCNI STAB NAPOLJE! SPORTSKI SEGMENT NAPOLJE!
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 26 avg 2016, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Znal iko?dzabula je napisao/la:Jel istina da su platili ovo obestecenje za jednonozca Saida?
Al oni ni Calu nemogu potpisati za dan,dva,nego im hefta treba,e muko,toliko o strucnosti sportskog segmenta kluba,na celu s Papetom 
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Sto je najgore ti sada mislis da si ispao pametan i duhovit.Locust je napisao/la:To je suština problema, bravo majstore.zagorski je napisao/la:Do neki dan sef strucnog staba bivsi strumf. Sef sportskog odjeka bivsi strumf. Kapiten bivsi simpatizer strumfova.
I kako da se nadamo uspjehu!?
Da Hurtić nije branio za gurbete bio bi bolji trener od Slavka, a Ihtijarević bi bio sposoban ko klokotnica i još i pošten.
Naravno da nije sustina problema,ali je to jako iritantna cinjenica,jos ako se sjetimo da su i Pelaka svrstali u legende FKS.
Treba da proslaviš jubilej, 2000tog posta, pazi šta ćeš napisatizagorski je napisao/la: Sto je najgore ti sada mislis da si ispao pametan i duhovit.
Naravno da nije sustina problema,ali je to jako iritantna cinjenica,jos ako se sjetimo da su i Pelaka svrstali u legende FKS.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- prdimahovina
- Kontakt:
10k evrica mjesecno je slavko dobio od gurbeta!
Ovi nisu imali ali je par lovatora-menadjera uletilo sa lovom ali da se i oni nesto pitaju [emoji35] [emoji35] [emoji35]
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Ovi nisu imali ali je par lovatora-menadjera uletilo sa lovom ali da se i oni nesto pitaju [emoji35] [emoji35] [emoji35]
" srce na teren i pamet u glavu "
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Aj lice molim te eto ko boga stavi me na ignore i nikad mi se vise ne obrati!
Konstantno pokusavas pronaci ironiju tamo gdje je apsolutno nema! Branis ovog kretena koji pise po temi Sarajeva i jednog od igraca koji su ostavili najveci trag poslije rata naziva jednonoscem=invalidom=retardom i ti uleces meni neki moral nabijas na nos. Al sta ocekivat drugo od tebe ... Odyebaus pasa!!!
Konstantno pokusavas pronaci ironiju tamo gdje je apsolutno nema! Branis ovog kretena koji pise po temi Sarajeva i jednog od igraca koji su ostavili najveci trag poslije rata naziva jednonoscem=invalidom=retardom i ti uleces meni neki moral nabijas na nos. Al sta ocekivat drugo od tebe ... Odyebaus pasa!!!
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 26 avg 2016, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Totti, jel završen 'onaj' plan? 
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Joj nemoj vise o njima kako nemaju za vode i kako se raspadaji.prdimahovina je napisao/la:10k evrica mjesecno je slavko dobio od gurbeta!
Evo ta prica godinama, a nikako da se raspadnu. Cak sta vise, ocito imaju i vise para od nas.
Hajmo svoja posla gledati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.