da, i?sjever96 je napisao/la:Reda radi da se zna, Eduardo je prodan za 500K€ a Juve ce Pjacu otplacivati 5 godina.
GNK Dinamo Zagreb
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: GNK Dinamo Zagreb
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
http://sportsport.ba/ino_fudbal/rekorda ... ura/204728 Ovdje pise da je Edurado prodan za 2m€ 

Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Kako ti znaš da je 500.000? A i isplatit će Pjacu 23m u 5god, nisu kao Pescara i Vukušićsjever96 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/rekorda ... ura/204728 Ovdje pise da je Edurado prodan za 2m€
LeBron James
Samo treba kupit kvalitetna pojacanja.vidim nudi se 10 milijuna za golmana Kalinica to mi se svidja da imaju na umu da se treba pojacati a nista prodavati (Marko Rog ) jer skupina je najjaca do sada a Dinamo je po meni losiji nego prosle sezone..
Ni Dinamo, a ni Chelsea nisu objavili cifru tako da i ti, a i ja mozemo samo nagadjati iznos. Pola milijuna eura je malo kao sto je i pet milijuna smijesno velika cifra koju ni Chelsea ne bi platio. Chelsea je inace poznat po lupanju ogromnih cifri za polovnjake i mislim da je realno da su Eduarda platili negdje oko dva milijuna, pola milijuna gore ili dolje. Nagadjam, kao i svi.sjever96 je napisao/la: Eduardo je prodan za 500K€ a
http://www.juventus.com/en/news/news/20 ... entus-.phpsjever96 je napisao/la:Juve ce Pjacu otplacivati 5 godina.
Juventus Football Club can today confirm that Marko Pjaca has completed a permanent switch from Dinamo Zagreb for a fee of €23 million, to be paid over two financial years.
Ne znam zasto bi Juventus na oficijalnoj stranici lagao.
Koliko ima istine u ovome za Vlasica i Kalinica? Po meni je Lovre odličan i volio bi ga vidjet u Dinamu, ali mi istovremeno baca na onog tipa koji nikad ne bi prešao iz Hajduka u Dinamo ne znam šta da je u pitanju
Moguce da je patka. Tesko da Dinamo ima te novce, a i da ih ima vjerujem da bi za njih doveli bolje igrace, mada bi se isplatilo i ovu dvojicu toliko platiti. Kalinic je u godinama kada golman sazrijeva i sto je stariji to je iskusniji i bolji. Hajduk ima katastrofalnu obranu vec nekoliko sezona, nije ni da Dinamova nesto blista, ali je avion u odnosu na Hajdukovu i Kalinic bi u Dinamu mogao pokazati koliko stvarno vrijedi, a vjerujem da vrijedi puno vise od fasovanja cetiri-pet komada u derbiju. Ipak, djeluje mi kao netko tko ne bi presao u Dinamo ni pod koju cijenu.vedoz je napisao/la:Koliko ima istine u ovome za Vlasica i Kalinica? Po meni je Lovre odličan i volio bi ga vidjet u Dinamu, ali mi istovremeno baca na onog tipa koji nikad ne bi prešao iz Hajduka u Dinamo ne znam šta da je u pitanju
Mali Vlasic je talent i na njemu bi se isplatio ovaj transfer iako vjerujem da bi Dinamo uzeo barem pet milijuna i za Kalinica kada bi ga prodali za 2-3 sezone. Tata Vlasic bi dusu vragu prodao za uspjeh svoje djece i mislim da bi Vlasic cak i dosao u Dinamo ako bi Dinamo poslao ponudu i Hajduk istu prihvatio. Bio bi to transfer koji bi se mjerio s onim Nike Kranjcara.
Moje misljenje je da ako do ovog i dodje da transfer nece biti ni blizu 10 milijuna eura, da ce njih dva doci za maksimalno 7 milijuna eura. Ne znam koliko bito Hajduku bilo zadovoljavajuce, ali s obzirom da vec par sezona fino rade i da zatvaraju sve minuse ja im od srca zelim da bilo kome prodaju igraca za deset milijuna ako su u mogucnosti i da se konacno izvade iz tih minusa.
Druga tema, MAKSIMIR
Sinoc citam ovaj clanak
http://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/d ... n/4645499/
ZAGREB - Ono što je Jutarnji list najavio kao ideju nakon što je Dinamo izborio Ligu prvaka, od ponedjeljka će dobiti konkretne obrise!
Klub iz Maksimira je odlučio uložiti novac od transfera i nagrade Uefe u gradnju vlastitog stadiona; Arene koja bi trebala biti sagrađena na novoj lokaciji, potpuno neovisnoj o Maksimiru! Prema našim informacijama, Izvršni odbor Dinama u ponedjeljak dat će blagoslov, nakon čega počinje realizacija ovog zahtjevnog projekta.
Neslužbeno saznajemo da u Maksimiru nisu skloni gradnji megalomanskog zdanja. Upravo suprotno, zadovoljio bi ih stadion s dvadesetak tisuća natkrivenih mjesta, nalik na slične projekte u regiji, poput ETO parka u mađarskom Gyoru ili novog stadiona Rapida iz Beča čijih je 30-ak tisuća sjedalica koštalo oko 50 milijuna eura. Dinamov stadion bio bi jeftiniji...
A koliko bi koštao novi stadion i za koliko bi vremena bio sagrađen, pročitajte u subotnjem broju Jutarnjeg lista. Provjerite i koje Vas još zanimljive teme tamo čekaju:

Za nekih pola sata moram skoknuti do grada po neke papire, uzet cu Jutarnji pa ako bude bilo nesto konkretno uslikat cu clanak i postaviti. Ako i dalje to bude hrpa nagadjanja nabit cu ih na k*.

Nista konkretno. Bit ce ta sjednica u ponedjeljak i tad ce se znati kakvi su planovi, mada sumnjam u sve to jer mislim da Dinamo nema tih para, ali ta zelja za normalnim stadionom je prevelika pa se moram uhvatit za svaku novu pricu i nadati se da ce konacno nesto biti.
0,00%vedoz je napisao/la:Koliko ima istine u ovome za Vlasica i Kalinica? Po meni je Lovre odličan i volio bi ga vidjet u Dinamu, ali mi istovremeno baca na onog tipa koji nikad ne bi prešao iz Hajduka u Dinamo ne znam šta da je u pitanju
novinare bi trebalo odavno početi kažnjavati zbog pisanja laži, obmana, manipuliranja itd itd...a narod puši li ga puši...
Signore,
koji je to već put da se spominje izgradnja stadiona? ja vec prestao brojati...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
@Signore
Zasto mislis da Dinamo nema 30ak miliona za gradnju stadiona? Pa toliko su zaradili samo ovo ljeto, cak i vise od toga.
Zasto mislis da Dinamo nema 30ak miliona za gradnju stadiona? Pa toliko su zaradili samo ovo ljeto, cak i vise od toga.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Clutch je napisao/la:@Signore

Da,gradit će stadion...

Ma znam za to al ne mislim da @Signore na tome bazira svoje misljenje pa ga zato pitam.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
E stvarno ste smješni vi dinamovci(mislim ovi današnji glupsoni Mamičevci)...kakav transfer u Dinamo.Pa nisu svi smradovi kao Franko Andrijašević i Joško Jeličić da lete samo za parama,i da im sad svi redom j.ebu mamu gdje god ih vide u ST?!ima nešto puno bitnije u životu od toga,iskrena ljubav i ponos!!!
Tatta će osnovat građevinsku tvrtku i fino prat pare kroz nju. A narod će opet ostati popišan, ali gradimoo ARENUUU

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa dobiju kaznu zbog nepostivanja financijskog fair playa sto znaci da klub ima vece rashode nego prihode i sto znaci da u kasi nemaju tih 30 milijuna eura, a ne znam ni kako ce ih zaraditi. OK, prodat ce se Coric, Rog, pa i jos poneki igrac, ali od tih para klub mora zivjeti, da ne spominjem da ce ovi i sebi u dzep uzeti nesto. Takodjer mislim da bi Dinamo sad imao stadion tipa Karaiskakis da nisu krali pare iz klupske blagajne.Clutch je napisao/la:Ma znam za to al ne mislim da @Signore na tome bazira svoje misljenje pa ga zato pitam.
Imaju konstantu, imaju je*en rezultat za nase prostore, stalno su u grupama EL i LP, zanemarimo to da su unutra rezultati mizerni, jer i sami ulazak je za klubove s ovih prostora utopija, ali novci koji se dobiju samim plasmanom bi nekim pokrili budzet na par sezona. I nije problem biti kanta za napucavanje par sezona, nije problem sto prodaju toliko igraca jer su cifre za respekt, problem je sto nicime nisu opravdali prodaju i lose rezultate u grupama. Dinamo je do sad morao napraviti stadion ili barem postati klub koji ce bez problema dovesti igraca od deset milijuna eura i napraviti bolji rezultat u Europi ako vec ne ulazu pare u infrastrukturu.
Ajde, neka bude da su dali deset milijuna eura na renoviranje stadiona, ulozili su pare u terene oko stadiona i ta infrastruktura je stvarno za reci svaka cast, jer sam bio i vidio, ali taj jedan teren ne kosta deset milijuna eura, on moze kostati milijun do dva milijuna eura, a sigurno nije svaki toliko placen. Mozda je toliko placen onaj sa sintetikom sto se nalazi do plavog terena, jer on ima najkvalitetniju travu po svim mogucim propisima i kad ides pored njega vidis na svoje oci da je teren stvarno kvalitetan. Ostali ne kostaju toliko.
Da se vratimo prici. Ja bih oprostio svaku prodaju igraca, cak bih molio da ih prodaju, pomirio bih se sa svakim losim rezultatom u Europi ako je razlog slaba ekipa, tj. prodaja tih igraca, ako bi se od tih para napravio stadion. Klub bez normalnog stadiona danas ne moze funkcionirati. Sirom Europe klubovi prave nove stadione ili maksimalno uredjuju postojece. Dinamo je do sad morao imati stadion, trening kamp i da mu je jedini problem stvoriti igraca i napraviti rezultat.
Dinamo kada bi napravio taj stadion od 20.000 s krovom bi sigurno privukao jos gledatelja. Bilo bi to opet jako daleko od brojke koju bi Dinamo trebao imati na tribinama, ali Belupo ne bi gledalo 1.500 gledatelja, doslo bi 4-5.000 gledatelja. Losa atmosfera oko kluba odbija gledatelje, ali moderna infrastruktura koja nudi puno vise od obicne utakmice bi privukla puno vise ljudi, ljudi koji nisu ni mislili da ce ici na utakmicu zbog stadiona, ljudi kojima ce se jednostavno svidjeti sadrzaj koji se nudi i doci ce u sezoni nekoliko puta, da ne pricam o tome da bi u Europi stadion gotovo sigurno bio pun, jer i ovako privuku vise od deset tisuca.
I atmosfera na samom stadionu bi se mozda mogla malo promijeniti vrlo brzo. Samo da nagovjestim, ne bih da pisem nista konkretno, Siamo vjerojatno zna na sta mislim

Moguce.Vidjet ćemo.Nešto se svakako događa.Samo sam trenutno malo skeptican oko tog sveg.Znat ce se sve uskoro...Signore je napisao/la:I atmosfera na samom stadionu bi se mozda mogla malo promijeniti vrlo brzo. Samo da nagovjestim, ne bih da pisem nista konkretno, Siamo vjerojatno zna na sta mislim
11/12, 12/13, 15/16, 16/17 - grupna faza lige prvaka
Zdravko doktore
Zdravko doktore

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kao što rekoh...

Tako je meštre,reci im da se neke stvari ne mogu kupiti novcem,j.ebo ih Mamić u po š.upka.Čitaj Andrijaševiću kako se živi za grb,nije se prodao kao ti za šaku dolara p.ederu jedan!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
LeBron James
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.