Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

jelle
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la jelle » 27 avg 2016, 11:33

Pa nije do Marotte sto ga Psg nece prodat.....bilo je sve dogovreno i onda je vlasnik Psg.a odustao od prodaje ....tu Marotta ne moze nista...vidite kako Conte kmeci kako se ne moze dovest kvalitetan stoper jer klubovi nece da prodaju svoje najbolje igrace.....naravno uvjek se moze predplatit debelo al to nama ne pada napamet

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 avg 2016, 11:41

Pa jel ima iko dovoljno kvalitet da nas moze pojacati, a da vrijedi te pare. Od prvotimaca (Marcha, Khedira, Pjanic) sigurno da nema, a glupost je davati ogromne pare za nekog ko nije veci kvalitet od nasih rezervi. Ekipa je dovoljno jaka da napadne ligu prvaka ove godine, a bit ce isto tako jaka i sljedece godine.
vidite kako Conte kmeci kako se ne moze dovest kvalitetan stoper jer klubovi nece da prodaju svoje najbolje igrace.....
:lol: :lol: S Sta ce mu kvalitetan stoper kad ima toliko krila i tehnicara :lol: Umri
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

LaVecchiaSignora
Kontakt:

Post Postao/la LaVecchiaSignora » 27 avg 2016, 11:51

Italia je napisao/la:Pa jel ima iko dovoljno kvalitet da nas moze pojacati, a da vrijedi te pare. Od prvotimaca (Marcha, Khedira, Pjanic) sigurno da nema, a glupost je davati ogromne pare za nekog ko nije veci kvalitet od nasih rezervi. Ekipa je dovoljno jaka da napadne ligu prvaka ove godine, a bit ce isto tako jaka i sljedece godine.
vidite kako Conte kmeci kako se ne moze dovest kvalitetan stoper jer klubovi nece da prodaju svoje najbolje igrace.....
:lol: :lol: S Sta ce mu kvalitetan stoper kad ima toliko krila i tehnicara :lol: Umri
Matuidi je bolji od svih nasih rezervi. Ako mislimo napasti LP moramo imati SIRINU, osim veze u svakoj liniji imamo veliku sirinu i super zamjene. Ali upravo u veznom redu imamo jedino Asamou koji moze kvalitetno uskociti i zamjeniti pomenuti trojac (govorim o ligi prvaka) , ali treba uzeti u obzir koliko je rovita momcad nebi me cudilo da imamo 2 vezna igraca uvijek povrijedjena.

Lemina - Super potencijal ali neiskusan i previse mlad za ligu prvaka
Sturaro - Nije dovoljno kvalitetna zamjena da duze vrijeme mjenja nekog prvotimca
Asamoah - Igracina, ali nikad ne znas kad ce se povrijedit i kad ga nece biti mjesec-dva
March - Prvotimac ali pitanje kakav ce se vratiti poslije povrede i koliko ce mu trebati da vrati staru formu
Khedira - Rovit da rovitiji ne moze biti
Pjanic - Nije puno kuburio sa povredama ali zna i on biti ponekad odsutan

Jos dodaj na sve ovo da Lemina i Asamoah odlaze na AFK u Januaru.

Ja znam da su svega ovoga svjesni iz uprave i nadam se da ce obezbjediti neku dostojnu zamjenu.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 27 avg 2016, 11:56

Da bi napali lp ne treba vam veznjak, još jedan dobar igrač naprijed bi vam odgovarao. El Nino Maravilla npr je ko stvoren za dobru 4-3-3 i sa njim bi bili baš brutalni :)
embrace the chaos

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 27 avg 2016, 12:03

Pogba je napisao/la:Moussa :pray:
Iako bi mozda bolje odgovarao neko ko bi "stao na loptu".
Ali kao mezzala koja radi vise ka naprijed idealan je. A moze igrati desno krilo. U tom slucaju bi bilo pitanje da li Juana dovoditi. Ali Sissoka vec dugo zelim kod nas.
:pray:

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 27 avg 2016, 12:38

Sad naravno da nećeš nikoga dovesti, niko nije lud da proda prvotimca a u nekim ligama vec trece kolo..

Zato kazem da se morala nacibzamjena za pogbu i peije njegove prodaje..

Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 27 avg 2016, 13:07

Kakvo je očajavanje opet? Doći će neko pojačanje u vezni red milijardu posto, ne mora biti ni neka ekstra klasa, neko tipa Witsel bi odlično pasao samo da donese širinu i zamijeni ovu dvojicu što će na Kup Nacija u Januaru.

Trenutno imamo skoro identičan vezni red onom iz prošle godine, samo je Pjanić tu umjesto Pogbe i doći će još jedan igrač. To na papiru jeste downgrade u odnosu na prošlu godinu, ali niko ne zna kako će Pjanić igrati i još na to smo drastično pojačali napad i već vrhunsku odbranu i mijenjamo stil igre sa većim presingom i više posjeda lopte i boljim i bržim protokom.

Već sad bolja i unaprijeđena ekipa u odnosu na prošlu godinu. Sve do kraja roka je samo bonus.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 27 avg 2016, 13:11

Ne vidim zasto ovolika nervoza? Barem ova situacija lahka, ako imas 50-60milioma za transfer, onda cemo dovesti klasu na sredini, ako nemamo, uredu to je to. Skrpit cemo se nekako.
Max Allegri

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 27 avg 2016, 13:20

Pa njegova zamjena je Pjanić, očigledno..

Juventus je znao da Pogba odlazi, zbog toga su i oslabili u ovom trenutku dva "najveća rivala". Pametnom dosta, klub radi mudro, i nema zamjerki.

Dobro, ima tu malo propusta, al' savršeno ne postoji.. :mrgreen:

Asin povratak znači mnogo, al' on jednostavno nije extra klasa, i samo treba očekivat' neku povredu i, topao zagrljaj sa Khedirom, koji će ga već čekat' sav zamotan, samo mu 'vako :shock: oči vire.. Kaže dopizdio mu Marchisio, ne zna ni jedno sure.. :rol:

A sad ozbiljno, šteta zbog Matuidia, al' uvijek se može dovesti Tielemans recimo :mrgreen: Ne znam šta čekaju više, momak je igračina..
Ruben Neves, Dahoud, Rabiot? :eh:

Večeras 1-3 (Benatia, Mandžo 2x)
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 27 avg 2016, 13:20

Ne znam kako je to tim unaprijedjen u odnosu na prošlu sezonu..

Izgubili smo pogbu, cuadrada i moratu.. a dobili pjanica i higuaina i dania sto se tice prvog tima..u napadu se unaprijedili, i veznom redu unazadili kos +nemamo marchu do polusezone..a dani=cuadrado, tu je to negdje..

Da bi imali im bolji ngo prosle sezone treba nam neki vrhunski vezni red a ne witsel, bilja ili neka druga krampa..

Scudetto cemo svakako uzeti ali cl se ne napada sa ovakvim veznim redom..a to nam je cilj, bar tako kaze uprava..a i red je poslije 20 godina da se to desi.

Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT

LaVecchiaSignora
Kontakt:

Post Postao/la LaVecchiaSignora » 27 avg 2016, 13:22

Ne treba da bude nervoze, do sad je odradjen fantastican posao sto se tice ulaznih transfera. Ali opet razumim i nervozu, jer samo nam malo fali, to jedno klasno pojacanje u vezu da imamo ultimativan tim koji ce harati na tri fronte . Navijaci to osjecaju i osjecaju da nikad nismo bili blize da konacno imamo ako ne najjaci tim onda top 3 sigurno.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 27 avg 2016, 13:23

Citma na nekim portalima, da je glavni razlog zasto Matuidi nece u Juventus, taj nas postupak oko "uzimanja" Comana. Tako da nikakva price oko debelog nije aktueltna, vec da smo zbog toga dobili ovakav odgovor!
Max Allegri

JuventinoVero
Kontakt:

Re: RE: Re: Juventus FC

Post Postao/la JuventinoVero » 27 avg 2016, 13:27

LaVecchiaSignora je napisao/la:Ne treba da bude nervoze, do sad je odradjen fantastican posao sto se tice ulaznih transfera. Ali opet razumim i nervozu, jer samo nam malo fali, to jedno klasno pojacanje u vezu da imamo ultimativan tim koji ce harati na tri fronte . Navijaci to osjecaju i osjecaju da nikad nismo bili blize da konacno imamo ako ne najjaci tim onda top 3 sigurno.
Isto je bilo i prosle sezone kad smo nadogradili tim khedirom, dybalom, mandzom..ali nam odose tevez i vidal..ove sezone ista situacija..trebalo je da pojacamo napad ali smo izgubili vezni i opet nam fali tu jedan igrac koji ce znati da povuce..

Ali ocigledno ga necemo viditi ove sezone.

Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 27 avg 2016, 13:29

Jača odbrana i napad, slabiji vezni.. Računica je jasna, 2-1 u korist Marote .. :tralala:

Još samo Tielemans :zviz:
I hope you're with me
You won't be lonely

It's over..

LaVecchiaSignora
Kontakt:

Post Postao/la LaVecchiaSignora » 27 avg 2016, 13:39

BlueBosnian je napisao/la:Jača odbrana i napad, slabiji vezni.. Računica je jasna, 2-1 u korist Marote .. :tralala:

A ona: lanac je jak koliko je jaka njegova najslabija karika? :mrgreen:

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 27 avg 2016, 13:46

LaVecchiaSignora je napisao/la:
BlueBosnian je napisao/la:Jača odbrana i napad, slabiji vezni.. Računica je jasna, 2-1 u korist Marote .. :tralala:

A ona: lanac je jak koliko je jaka njegova najslabija karika? :mrgreen:
:thumbup: :mrgreen:

Da budemo načisto, nisam ja pretjerano zadovoljan mercatom, nego se malo inatim :mrgreen:
Doduše, jak je tim, nema šta, al' nedovoljno jak za taj konačni cilj.

Jak vezni znači jak Juve! :)
I hope you're with me
You won't be lonely

It's over..

NEILA
Kontakt:

Post Postao/la NEILA » 27 avg 2016, 14:53

Da dođe ronaldo,mesi i nejmar opet nekim ne bi bio dobar prelazni rok falilo bi nesto......ovo sto imamo terba uigrati.

Moze li mi neko reci kako ferguson uze ligu prvaka kad je imao onu debilsku ekipu tipa vesbraun,flecer i fil i geri nevil to su sve svjeske klase od igraca i ljudi imaju osvojenu ligu prvaka.

PRESTANITE KUKATI SVAKI PRELAZNI ROK,KUKALI STE I POCETKOP PREDPROSLE SEZONE PA MI IGRASMO FINALE.

SABURA LJUDU
Vatra

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 27 avg 2016, 15:01

To je npr samo tvoje misljenje, ovo je forum i ljudi imaju pravo da kazu svoje misljenje.

Ako ti smatraš da nam ne treba vezni i da mi kukamo, tako ja smatram da je to što ti misliš sranje obično i da veze nemas o fudbalu..

Uzeo je i portugal evropsko pa ne znači da su najjaci tim u evropi.

Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 avg 2016, 15:28

Ma problem je sto serete ko foke svako ljeto, a na kraju sezone niko nece da pojede ono sto posere, vec svi uzdizu rad (rad koji su pljuvali/kritikovali) i ljude (koje su pljuvali/kritikovali)
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

LaVecchiaSignora
Kontakt:

Post Postao/la LaVecchiaSignora » 27 avg 2016, 15:34

Italia je napisao/la:Ma problem je sto serete ko foke svako ljeto, a na kraju sezone niko nece da pojede ono sto posere, vec svi uzdizu rad (rad koji su pljuvali/kritikovali) i ljude (koje su pljuvali/kritikovali)
Svrha foruma nije jednoumlje, ako ti je do jednoumlja idi na JB forum ... tamo je cirkus zivi i vjerovatno ces se uklopit brzo.

Ljudi shvatite da je ovo FORUM i da mi svi imamo RAZLICITO misljenje i svak ima pravo da misli sta hoce, nemojte biti ograniceni.

Puno je ova uprava posla uradila ali uvijek treba dizati granicu na jos veci nivo.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []