Komunista je napisao/la:Recimo, mogli bi umjesto kurve Severine na poluvremenu, a i prije i poslije tekme pustati:

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Komunista je napisao/la:Recimo, mogli bi umjesto kurve Severine na poluvremenu, a i prije i poslije tekme pustati:
Po onom sto sam ja vidio, doveden je da se nadje u poziciji za gol i onda dodaemirzlaTu je napisao/la: Valjda je doveden da daje golove,ne da se gradi i skace...
Hej, treba i to neko radit u ekipiDoeTz je napisao/la:Po onom sto sam ja vidio, doveden je da se nadje u poziciji za gol i onda dodaemirzlaTu je napisao/la: Valjda je doveden da daje golove,ne da se gradi i skace...
Onda nam Zeba i Ordaga netrebaju. Iz odbrane nek nabijaju a on ce spustat i dodavat.Rimes87 je napisao/la:Hej, treba i to neko radit u ekipiDoeTz je napisao/la:Po onom sto sam ja vidio, doveden je da se nadje u poziciji za gol i onda dodaemirzlaTu je napisao/la: Valjda je doveden da daje golove,ne da se gradi i skace...
Zahebancija druze.Nighthawk je napisao/la:Onda nam Zeba i Ordaga netrebaju. Iz odbrane nek nabijaju a on ce spustat i dodavat.Rimes87 je napisao/la:Hej, treba i to neko radit u ekipiDoeTz je napisao/la: Po onom sto sam ja vidio, doveden je da se nadje u poziciji za gol i onda doda
Naucite se redu jednom,OPSTE DISKUSIJEninepin je napisao/la:2 kombija i par auta
Nek neko potvrdi ovo?ninepin je napisao/la:2 kombija i par auta
Izgleda nesto izmedju Siouxa i FukareBeduin je napisao/la:Jeko sad Ninepin?
Eh super ovu sam postavu i prizeljkivao. Samo da Zec odigra na nivou citavu utakmicu ..slana_krv je napisao/la:Pirić, Efendić, Đidić, Mehmedagić, Subić, Grahovac, Stjepanović, Ordagić, Zec, Zeba, Karić.
Zec umjesto Veselinovica
a gdje dodje to predgradjeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Haman iz komsiluka, naseg predgradja.
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 10 gostiju.