Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 27 avg 2016, 15:31

OTNYS_YNWA je napisao/la:Nidje ofsajda iz glave kuknjava
Ako misliš na onu situaciju kad je mane dao gol meni se cinilo da je lallana bio u offsideu.

Steta ocekivao sam pobjedu al realno ovo je najbolji ishod jer niko nije ni zasluzio pobjedu.
Mislim da je klopp mogao napraviti bolji posao ako nista bar sa izmjenama danas al opet pricamo o protivniku koji se prosle sezone borio za titulu.
Bod je ovdje OK al sad tek još više smeta poraz u proslom kolu kad ti nakon 3 kola vodeci mogu vec na 5 bodova razlike pobjeci.
Ako nista matip mi se cinio prilicno dobar vidjecemo kako ce dalje igrati.
You are someone else I am still right here

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 27 avg 2016, 15:32

Ja nisam fakat nigdje vidio 3 vs 1 nego 2 vs 1..jedino ako računate igrača koji je poslao pas u kontru :hmmmmm:

Prije početka sezone možda i najrealniji bodovni saldo obzirom na protivnike.
Jedino se zamijenile pobjede na Turf Mooru i Emiratima :mrgreen:

Inače, penal je hladno mogao biti sviran u 91' nakon šuta Ginija.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

JackRaven7
Kontakt:

Post Postao/la JackRaven7 » 27 avg 2016, 15:34

Svaka cast Kloppu na pripremi tekme.
Milner, Lovren, Lalana i Firmino odlicni.

Gini izgleda kao bacenih 25 miliona, a Clyne je danas bio gori i od Hendersona. Kad se sjetim da ljudi znaju reci kako je on nas najbolji veznjak ili pas igrac..

Overall, 4 boda u 3 tekme je potanko. Dzaba sto su sve na strani i 2 kod timova iz LP.

Morali smo ovo dobiti, jer kad si bolji, pobjeda je imperativ.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 27 avg 2016, 15:38

Tuga koliko pucamo ćorke ispred protivničkog gola. Coutinho je morao dati go, ono se ne propušta, kao i Lallana u posljednjim trenucima meča.
4 boda nije dovoljno, nema se opravdanja za 4 od 9 bodova i 5-6 gol razliku.
Kocka je bačena

Escobar
Kontakt:

Post Postao/la Escobar » 27 avg 2016, 15:39

Momak sa avatara fali ko kafa ujutro. Woodburn je bolji od Lallane traljavog. Kakva očajna partija danas, Hendo i Klajn mu se pridružuju, flopovi. Matip MOTM. Ne znam sta su oni iz skya gledali pa Dejo MOTM, Matip je za mene prekuco. Wijnaldum nema damu, nesto tipa Hende, samo malo bolji.

KUTINJO PROFULO POBJEDU. POY
5 times champions of Europe. #YNWA

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 27 avg 2016, 15:57

Nas ce ove sezone ubiti ovaj nekonkretni vezni red. Bez Cana smo izgubljeni. Clyne ocajno usao u sezonu.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 27 avg 2016, 17:02

Arsenal - Liverpool
Burnley - Liverpool
Burton - Liverpool
Tottenham - Liverpool
Liverpool - Leicester
Chelsea - Liverpool
Derby - Liverpool

Prvih sedam utakmica, šteta i ovu jednu što smo igrali kući. :rol:
Kocka je bačena

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 27 avg 2016, 19:12

Ja danas nisam nezadovoljan igrom toliko koliko s tim što ne realizuju neke 100% šanse kao što je Coutinho imao tj. 2 gdje je reagovao kao neki klinac od 12 godina i ne razumijem šta je s tim likom, protiv Asenala daje sa 30m strašan gol a ovamo užas. Onda ova kontra na kraju nebitno 2 na 1 ili 3 na 1 užasno odreagovali gdje se go MORA dati rutinski a ovaj ni pasa nije dao kako treba Lallani, tad sam ugasio odmah stream. Igra nije loša bila i ovo je Hendersonova najbolja tekma od ove 3 do sada, nije ništa extra ali iskreno je odigrao bolje nego prošle 2 dosta bolje. Gol su primili tipično na Liverpulov način niko ne zna kako dođe lopta do samog Rosea splet okolnosti jbg. Što neko reče gore sad mi je još više krivo zbog poraza prošlog jer da je bar bod uzet bilo bi lakše sa 5 bodova, ovako od mogućih 9 imaju 4 što je loše s gol razlikom 5-6 što je loše također. Nadam se da će se uigrati i uvidjeti šta se može ispraviti i popraviti do 7-og kola jer poslije je već borba.

P.S. Lovren i Matip su dobra kombinacija, dobro su odigrali i sviđa mi se tandem. Mogu još i bolje.
Zadnja izmjena: Amsterdam1312, dana/u 28 avg 2016, 09:09, ukupno mijenjano 1 put.

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 27 avg 2016, 21:05

Upali smo u rupu jer nismo imali nekog da smiri igru,a to se dogodi cim Firmino padne.Cim tip malo padne u igri ode prva crta obrane,Wijnaldum se jos vise odvoji od Hende i nailazimo na ogroman problem.Tip utakmice koje smo trebali rijesit do te rupe u koju smo upali,mogli i trebali,steta.

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 28 avg 2016, 09:13

Cou je do sad mogao biti na 4 gola najmane u ove 3 tekme, al najmanje 4 kažem jer pogledajte bio je prvi na listi od svih igrača lige po broju prilika i pokušaja ubjedljivo, realizacija je najveći problem ove ekipe, ne mora se tražiti dlaka u jajetu i sada nabrajati greške pojedinaca jer to nije razlog poraza i remija u zadnje dvije tekme. Moraju oni poraditi na tome opasno i treba se o tome održati govor na treningu, neka vježbaju udarce i te slične situacije u kojima se nalaze često a nema gola.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 28 avg 2016, 11:51

slika
Juče objavljeno u Timesu. Vidi se Kloppov uticaj.

Što se tiče jučerašnje utakmice, igra je bila jako dobra. Odbrana, pogotovo. Tottenham nije nimalo naivna ekipa, a juče skoro da nisu imali prilike za pogodak. Pamtim dvije, onaj udarac glavom Alderweirelda i pogodak Rosea. Kane je bio nevidljiv tokom cijele utakmice, doduše vidjeli smo ga na podu nekoliko puta. Najveći problem je realizacija. Coutinho je morao iskoristiti onu prvu šansu, velika je šteta što ona dodavanja za Manea nisu bila malo kraća, Wijnaldum je trebao ranije poslati loptu za Lallanu... Vorm je bio odličan, mora se priznati i da nije bio onako dobar, Liverpool bi sad imao dva boda više.
Wijnaldum mi je i dalje misterija. Ni sjena onog igrača iz Newcastlea. Razumijem da mu treba vremena da se prilagodi, ali nekako je neprimijetan na terenu. Onih par puta kad sam ga vidio, napravio je nešto, ostatak je bio nevidljiv. Doduše, radi dosta bez lopte, ali vjerovao sam da je doveden zbog sposobnosti s loptom. Prenošenje lopte, distribucija, šut. Tu ga najmanje viđam
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 28 avg 2016, 13:23

keno94 je napisao/la:slika
Juče objavljeno u Timesu. Vidi se Kloppov uticaj.

Što se tiče jučerašnje utakmice, igra je bila jako dobra. Odbrana, pogotovo. Tottenham nije nimalo naivna ekipa, a juče skoro da nisu imali prilike za pogodak. Pamtim dvije, onaj udarac glavom Alderweirelda i pogodak Rosea. Kane je bio nevidljiv tokom cijele utakmice, doduše vidjeli smo ga na podu nekoliko puta. Najveći problem je realizacija. Coutinho je morao iskoristiti onu prvu šansu, velika je šteta što ona dodavanja za Manea nisu bila malo kraća, Wijnaldum je trebao ranije poslati loptu za Lallanu... Vorm je bio odličan, mora se priznati i da nije bio onako dobar, Liverpool bi sad imao dva boda više.
Wijnaldum mi je i dalje misterija. Ni sjena onog igrača iz Newcastlea. Razumijem da mu treba vremena da se prilagodi, ali nekako je neprimijetan na terenu. Onih par puta kad sam ga vidio, napravio je nešto, ostatak je bio nevidljiv. Doduše, radi dosta bez lopte, ali vjerovao sam da je doveden zbog sposobnosti s loptom. Prenošenje lopte, distribucija, šut. Tu ga najmanje viđam
Wijnaldum nije takav igrac, to od njega nemoj ocekivat.Najbolji je u zadnjoj trecini igrališta, on je onaj tip za kojeg drugi trebaju radit, ovo forsiranje u vezi je besmisleno i apsurdno je da to Klopp ne vidi.

Escobar
Kontakt:

Post Postao/la Escobar » 29 avg 2016, 02:04

Klopp zeli opravdati ulozeni novac u Ginia ali ne ide nikako. Emre je za njega avion.

jajce123

Post Postao/la jajce123 » 29 avg 2016, 09:40

Ante Ćorić sinoć poslije utakmice s Istrom izjavio da ga je samo liječnički dijelio od prelaska u Liverpool ali nakon sto su se plasirali u Ligu Prvaka da ih je odbio jer želi igrati Ligu Prvaka s Dinamom.
Već ako ga Liverpool želi po meni bolje da ga ostane još jednu sezonu u Dinamu,nadam se da ce riješiti transfer pa da bude isto kao s Grujicem.
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 29 avg 2016, 14:23

jajce123 je napisao/la:Ante Ćorić sinoć poslije utakmice s Istrom izjavio da ga je samo liječnički dijelio od prelaska u Liverpool ali nakon sto su se plasirali u Ligu Prvaka da ih je odbio jer želi igrati Ligu Prvaka s Dinamom.
Već ako ga Liverpool želi po meni bolje da ga ostane još jednu sezonu u Dinamu,nadam se da ce riješiti transfer pa da bude isto kao s Grujicem.
Imas li baki izjavu tu, baš me interesuje reakcija ? :D
Inače..
Liverpool are not interested in Ante Coric. #lfc (Echo)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 avg 2016, 14:25

Ne znam koliko u svemu tome ima istine ali tuzno da je stvarno za nekw igrace danas bolje igrati u dinamu nego u liverpoolu.... realno teski da ce se i naredne sezone europa igrati vece sanse za to imaju dinamo i slicni klubovi...
You are someone else I am still right here

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 29 avg 2016, 15:10

Ove sezone će uzeti možda liga kup ili eventualno FA ako bude sreće kakve, a isto teško da će nešto više napraviti od toga s obzirom kad vidim neke druge timove kako igraju i s čim raspolažu. Nisam htio prognozirati ništa prije jer ne volim te rane prognoze ali zaista se može reći da su prva tri mjesta u ligi dobro poznata ove sezone a preostaje jako jako teška i iscrpljujuća borba za to 4 mjesto u ligi, to je naša realnost i svi je moraju prihvatiti. Ako ga izbore bit će uspjeh ova sezona.

Escobar
Kontakt:

Post Postao/la Escobar » 29 avg 2016, 15:13

fera je napisao/la:Ne znam koliko u svemu tome ima istine ali tuzno da je stvarno za nekw igrace danas bolje igrati u dinamu nego u liverpoolu.... realno teski da ce se i naredne sezone europa igrati vece sanse za to imaju dinamo i slicni klubovi...

Nije jos zreo malac. U Lfcu igras protiv klubova koji su troduplo jaci od malenog Dinama koji je u rangu Ncastlea. To sto ce odigrati 3 utakmice u Lp je poput jednog derbija sa Utdom. Jeste da tamo ima zagarantovano mjesto ali nije svjestan kakav napredak moze ostvariti sa Pepom Lindjersom. Neka ga u Dinamu takvi igraci ne trebaju najvecem klubu na svijetu.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 29 avg 2016, 18:00

Hendo novi kapiten repke :lol:
Mislio sam da Engleska ne može biti više u qrcu kad ono ovo :rol:

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 29 avg 2016, 19:00

Coric nam ni ne treba,ako cemo opet dovodit ofanzivnog veznjaka,onda neka bar bude jedna razina vise.Naprimjer dobio sam zazubice kad sam procitao rumour da postoji mogucnost da dovedemo Jamesa Rodrigueza,al nazalost daleko je to od realnosti.Osim toga,cijena koju trazi Real bi bila ogromna,no i ne kazem da nije vrijedna tih silnih novaca.Istog trena bih Coutinha,Lallanu i takve zamijenio kalibrom tog talenta.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: nerkolfc, Venom i 8 gostiju.