Juče objavljeno u Timesu. Vidi se Kloppov uticaj.
Što se tiče jučerašnje utakmice, igra je bila jako dobra. Odbrana, pogotovo. Tottenham nije nimalo naivna ekipa, a juče skoro da nisu imali prilike za pogodak. Pamtim dvije, onaj udarac glavom Alderweirelda i pogodak Rosea. Kane je bio nevidljiv tokom cijele utakmice, doduše vidjeli smo ga na podu nekoliko puta. Najveći problem je realizacija. Coutinho je morao iskoristiti onu prvu šansu, velika je šteta što ona dodavanja za Manea nisu bila malo kraća, Wijnaldum je trebao ranije poslati loptu za Lallanu... Vorm je bio odličan, mora se priznati i da nije bio onako dobar, Liverpool bi sad imao dva boda više.
Wijnaldum mi je i dalje misterija. Ni sjena onog igrača iz Newcastlea. Razumijem da mu treba vremena da se prilagodi, ali nekako je neprimijetan na terenu. Onih par puta kad sam ga vidio, napravio je nešto, ostatak je bio nevidljiv. Doduše, radi dosta bez lopte, ali vjerovao sam da je doveden zbog sposobnosti s loptom. Prenošenje lopte, distribucija, šut. Tu ga najmanje viđam
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”