Ako nisi našao, za par sezona će prva četiri kluba iz četiri najbolje evropske lige imati zagarantovano mjesto u grupnoj fazi LP, to znači da neće igrati kvale.Klare je napisao/la: Dosta te podržavam, a ima stvari i gdje nisi upravu.![]()
Prvo mi reci kakve to reforme Uefa sprema, može li se gdje to pročitati da ti ne uzimam vrijeme?
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
Nerminovic
- Kontakt:
o kako sam se rodio gledam Bayerna, koliko su puta samo dobili neku ekipu sa 6-0 ali se ne sjecam da je jedna ekipa izgledala ovako izgubljena i ako su izgubili sa vecim rezultatom
zao mi najvise kapitena Kopenhagena, kud bas potpisao za ovakav jadan klub kad je mogao birati u kom hoce da igra
zao mi najvise kapitena Kopenhagena, kud bas potpisao za ovakav jadan klub kad je mogao birati u kom hoce da igra
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ma Werder ce mozda bit ekipa na poziciji od 9 tog do 12 mjesta , ali Bayern je 3 nivoa ispred trenutno vecine, pa tako i Werdera !
FC Bayern !!!!!
Od Werdera gori je samo HSV ...
werder igra očajno već godinama i za njih bi bilo najbolje da konačno ispadnu
Veceras su izvuceni i parovi drugog kola kupa Njemacke:

Najinteresantniji par je Kön protiv SAP-a...Takodje na osnovu tradicije tu mozemo ubrojati i duel Gladbacha i VfB-a, no ruku na srce VfB na terenu u ovom stanju protiv Gladbacha nema sta traziti.

Najinteresantniji par je Kön protiv SAP-a...Takodje na osnovu tradicije tu mozemo ubrojati i duel Gladbacha i VfB-a, no ruku na srce VfB na terenu u ovom stanju protiv Gladbacha nema sta traziti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Evo čovjek ti ovo već objasnio....Klare je napisao/la:
Prvo mi reci kakve to reforme Uefa sprema, može li se gdje to pročitati da ti ne uzimam vrijeme?
Uglavnom od sezone 2018/19 četiri sigurna učesnika Bundeslige u LP (niti jedan ne prolazi više kvalifikacije od te sezone). Da bi tako nešto bilo i da bi potrajalo, potrebno da liga ne padne ispod četvrtog mjesta na Uefinoj rang listi. Nego šta se s tobom dešava, ključne stvari i informacije fulaš?
Pa ti ostali timovi već odavno pomalo gube korak za tom nekom vodećom šestorkom. Ali eto desi se slučaj da jedan Wolfsburg koji jeste u toj vodećoj šestorci ipak u jednoj sezoni fuli skroz Evropu.Klare je napisao/la: Da prelazni rok je odličan, svih 6 klubova će biti jači nego lani, ali ostatak lige stagnira ili ide nazad, tu je problem već vidljiv, osjeti se nemoć ostalih.
Eto uz šestorku si dodao već i sedmi klub koji je solidno radio...Klare je napisao/la: Mainz je za pohvalu, prošle godine nisu osjetili potrebu da se pojačavaju, pa su 20 mil plusa od prošle preokrenuli u 20 mil minusa ove godine.
Dovodili redom talentovane igrače, Cordoba napadač je prošle sezone pokazao talenat, ove godine očekujem da bude vrstan napadač.
Evo danas su za 6,5mil otkupili Ezcunalia, to je odličan potez, tako da oni ulažu već po 5-6 mil na igrača, što je nevjerovatan iskorak za nekad tako mal klub. Oni idu naprijed, sazrijevaju, pametno rade, mogu reći da im mnogi Bundesligaši već zavide.
Koeln isto drži određeni nivo, znaju napravit solidne transfere, a ovog ljeta su odradili super stvar što su zadržali Horna i Hectora. A sa Hoegerom i čini se i ovim malcem iz francuske lige su uradili solidan posao.
Dudu već i drugi ljudi pohvališe...A ti i tvoje povjerenje, ko da je ono bitno....Klare je napisao/la: Sa druge strane tvoja dama grohnula.![]()
Ako je Esvajn pojačanje, e onda nek ide dođavola sve.![]()
Nije u Augsburgu bio stalna opcija, a Herta sa Dudom i njim nešto planira
Ok ne znam kakav je Duda, ali ime mi odmah povjerenje u nj skrati.![]()
A što se Essweina tiče, ne govorimo o pojačanju za Bayern, Schalke ili BVB, nego pojačanju za Herthu. Ipak Hertha tek radi na tome da se tu negdje etablira. A Esswein ima kvaliteta, zna on dosta toga s loptom, prolazio je mlađe selekcije njemačke repke. Nekad su ga povrede u klubovima zaustavljale da napravi više. Ali mogao bi on uz određene uslove bljesnuti u Berlinu. Za Herthu već ranije rekoh da je ovo zahebala oko Evrope, to je bila šansa za jedan dodatni korak naprijed, jer taj visok plasman prošle sezone je djelovao kao povratak u ona vremena kada se redovnije igrala Evropa i tamo nešto ostvarivalo. Ali sada kako će Stara dama koračat, vidjet ćemo. Jako dobar osnov postoji: Kalou, Ibišević, Weiser, Darida, ima naravno još par solidnih igrača, ove ipak izdvojih, koji itekako imaju kvalitet, ali fali ta svježina u veznom redu. Kao npr. da neko uz radilicu Daridu sve to malo poveže, kreira, uljepša....
A ranije sam zaboravio navesti da su svakako transferi poput Dragovića u Leverkusen, pa onda Benteleba i Stamboulija u Schalke vrlo interesantni. Dragović bi trebao biti svakako dobro pojačanje i mogao bi se uvrstiti isto među ove bolje ulazne transfere u BuLi. A ova druga dvojica nabrojanih, koje je Schalke naveo, svakako možemo smatrati i interesantnim i kod njih postoje određena očekivanja.
Bilo je naravno još određenih (pa i dosta njih) transfera, koje nisam spominjao i nismo generalno ovdje spominjali, među njima ima i anonimusa, a vidjet ćemo koliko su tu ekipe ubole i šta će ti igrači pokazati.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Svaka im cast,nije lako napravit takav podvigthulkazal je napisao/la:Od Werdera gori je samo HSV ...
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Bayern dobro krenuo u sezonu, nakon pet kola znaće se ko je prvak ako BvB jednom kiksa 
- Desperado09
- Kontakt:
Bremen sazrio za druge lige. Ocajan kadar, ocajna igra. Jedini spas da se pojave jos 2 gora kluba od njih samih.
I pored sjajne igre Bayerna, sinoć se ipak Bremen i rano predao i prestao ulaziti u duele. Stalno se činilo da su daleko od lopte.
Ali donekle s njima treba imati još i razumjevanja, jer sinoć su bili bez Pizarro-a i Krusea. S tom dvojicom igrača će i prema naprijed moći dosta toga napraviti. Sinoć ih nije imao ko u ofanzivi rasteretiti, kada jednostavno nije bilo naprijed potencijala i ofanziva nije egzistirala. A Johansson koji im je igrao naprijed, duže vremena je imao problem s povredom. A ne radi se o lošem napadaču.
Ja sam sad već siguran da oni neće ispasti.
Ko što sam uvijek u HSV siguran....Samo je pitanje koliko će Skripnik izdržati na klupi.... 
Ali donekle s njima treba imati još i razumjevanja, jer sinoć su bili bez Pizarro-a i Krusea. S tom dvojicom igrača će i prema naprijed moći dosta toga napraviti. Sinoć ih nije imao ko u ofanzivi rasteretiti, kada jednostavno nije bilo naprijed potencijala i ofanziva nije egzistirala. A Johansson koji im je igrao naprijed, duže vremena je imao problem s povredom. A ne radi se o lošem napadaču.
Ja sam sad već siguran da oni neće ispasti.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Kako cemo Dortmunda ubijati na kontre, izgleda pri ovom sistemu i igri da ce patiti od istih bolesti kao sto smo mi tri godine. Nema sumnje BVB ce biti masinerija ali na racun stqbilnosti u odbrani.
Jeli ovaj Mainz tri pasa uvezana odigrao u prvom poluvremenu? 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
To im ocigledno nije cilj, vec sto manje pasova i sto brze da se dodje pred gol protovnika sto i jeste pristup koji ima smisla.
Schalke odlično počeo sezonu.
Odlicna postavka Schmidta i neutralisan napad BVBa, samo imaju panjeve u napadu kao sto je ovaj Clemens.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Dortmund dobio penal na lijepe oči, faul van 16 m.
Da je Bayern dobio ovakav penal sad bi se tu velika halabuka podigla.
Da je Bayern dobio ovakav penal sad bi se tu velika halabuka podigla.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Igru briši bodove piši.
- anelbavarac
- Kontakt:
Prvi bi dosao onaj kayserkurrac, da prosipa svoje teorije zavjere.
Ovaj domuz, je losiji od proslogodisnjeg, sto nije tesko zakljuciti-.
Ovaj domuz, je losiji od proslogodisnjeg, sto nije tesko zakljuciti-.
HSV odmah počeo sa podjelom bodova. Schalke ništa što i prije nisu radili, lijeno ulaze u prvenstvo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.