Sloboda 2-1 Sarajevo
Sarajevo 0-3 Sloboda
Sloboda 4-0 Sarajevo
Sarajevo 1-3 Olimpic
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

bibula je napisao/la:Sta kaze Faruk.
Želimo uraditi najbolji potez za Fudbalski klub Sarajevo i imenovati trenera, koji se u potpunosti uklapa u dugoročnu viziju razvoja kluba
I na kraju izabrali Janjosa.
On se izgleda uklapa u dugorocnu viziju razvoja kluba.![]()
J... vam sve.
Kakav crni inat, boli ih k.urac plata leže kako god igrali, što bi se ljudi srkletili.MartinSco je napisao/la:Ocekivao sam da inat proradi, druze, pa da se nekako raji iskupe za ovo sve..ElCartel11 je napisao/la:Zar ste ocekivali pobjedu stvarno?
Al' fakat sad mislim da nam je 6. mjesto premija ove sezone. Nakon ovakvih igara! Daj Boze pa da se nesto promijeni..
![]()
![]()
FrancescoTotti je napisao/la:bibula je napisao/la:Sta kaze Faruk.
Želimo uraditi najbolji potez za Fudbalski klub Sarajevo i imenovati trenera, koji se u potpunosti uklapa u dugoročnu viziju razvoja kluba
I na kraju izabrali Janjosa.
On se izgleda uklapa u dugorocnu viziju razvoja kluba.![]()
J... vam sve.Covjeka iz opstine digli da dugorocno sredi klub
Hurtic je najmanje kriv. Pogotovo za izbor igraca. Nista se on tu nije pitao.f0rest1946 je napisao/la:Hurticu jbm komplet familiju pickastu,strumfovsku za odabir igraca i njegove pripreme!
Je li i on SDA poltron, da odmah znam kako je dosao u klub?SiouxLukavac je napisao/la:
Castite ga porukama! Slasno ga pocastite! Ako nemate kredita ja cu vam poslat! Sve mu yebem zvaljato ono strumfovskoSiouxLukavac je napisao/la:
Bruka i sramotaadem993 je napisao/la:"Treba biti zadovoljan i bodom iz Bijeljine"
Na sta smo mi spali bože dragi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.