PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Jel istina da navijaci slobode skandiraju protiv husrefa? 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Vodi ga ebo te on !BordoArmy88 je napisao/la:Odlazi Husrefe i vrati se gdje ti je mjesto!
Kako je krenulo Sarajevo,Zeljo i Sloboda ce da se cupaju za to 6-o mjesto grob te ****
Krupa opravdala ulogu favorita pritiv $.
Čestitke na pobjedi.
Čestitke na pobjedi.
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- FranckRibery
- Kontakt:
i jest za vas djerizeBordoArmy88 je napisao/la:Odlazi Husrefe i vrati se gdje ti je mjesto!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neka je tako, samo tako ce liga napredovati. Mi smo ocekivali pobjedu, desio se ubjedljiv poraz.. Samo ne treba tjerati trenere nakon 2 losa kolabojler je napisao/la:Kako je krenulo Sarajevo,Zeljo i Sloboda ce da se cupaju za to 6-o mjesto grob te ****
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 27 avg 2016, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
Evo kompleksasa iz okolice Tuzlevozdra je napisao/la:Krupa opravdala ulogu favorita pritiv $.
Čestitke na pobjedi.
Nad tobom sunce najljepše sja
U duelu dva beztrofejna kluba, visoku pobjedu odnio je klub sa potencijalom da taj trofej nekad i osvoji. Ovim putem im cestitam 
Ne mogu ni da zajebavam Slobodu, kad smo svi qrcine teske! Nema u ovoj ligi razlike neke u kvaliteti između ekipa, sve su amateri, samo neko manji, a neko veci. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kad igra sloboda?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
virtuoz je napisao/la:U duelu dva beztrofejna kluba, visoku pobjedu odnio je klub sa potencijalom da taj trofej nekad i osvoji. Ovim putem im cestitam
Kad ode azmir ima da pjevaju druga liga druga liga smiju nam se svi svjesni nisu da se nikad necemo vratiti
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Uz to da smo vi i mi u gostujucim utakmicama najvece pizdurinejoker90 je napisao/la:Ne mogu ni da zajebavam Slobodu, kad smo svi qrcine teske! Nema u ovoj ligi razlike neke u kvaliteti između ekipa, sve su amateri, samo neko manji, a neko veci.
Evo sto i ekipe iz Albanije ulete u grupne faze tu i tamo, samo mi necemo nikad. Amateri sve ba, sad kad nema pustanja i kalkulisanja u ligi 12, vidi se da svako svakog moze dobiti i da nema tu nikakve razlike između ekipa! Odron!tuzlak1987 je napisao/la:Uz to da smo vi i mi u gostujucim utakmicama najvece pizdurinejoker90 je napisao/la:Ne mogu ni da zajebavam Slobodu, kad smo svi qrcine teske! Nema u ovoj ligi razlike neke u kvaliteti između ekipa, sve su amateri, samo neko manji, a neko veci.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nazalost tako je sve u 5 deka. S tim da navijaci Zelje, Sarajeva i Slobode izgubise pola zivota i obolise 
Imal bujruma u ligi za opstanak?joker90 je napisao/la:Ne mogu ni da zajebavam Slobodu, kad smo svi qrcine teske! Nema u ovoj ligi razlike neke u kvaliteti između ekipa, sve su amateri, samo neko manji, a neko veci.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ma đe nema, kad nas karinđaju ekipe koje su do jucer cvajtu igrale po livadama i treba za opstanak se boriti!DoeTz je napisao/la:Imal bujruma u ligi za opstanak?joker90 je napisao/la:Ne mogu ni da zajebavam Slobodu, kad smo svi qrcine teske! Nema u ovoj ligi razlike neke u kvaliteti između ekipa, sve su amateri, samo neko manji, a neko veci.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Samo ce Zrinjski biti postedjen ove teme 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da li ce navijaci Zelje veceras da nas prcaju ili ce da nam se pridruze ? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.