FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
#podrskazahusrefa
izgubili smo pa sta, ocigledno da nije to igra koju ocekujemo, najveci problem je nesigurna odbrana, losa forma zebe koji je nas glavni igrac i ako zatvore i ordagicami tu nemamo sta traziti. ali ako iko moze ovo da promjeni na bolje, to je husref. a ovi koji odmah pljuju po klubu shvatite nije sloboda barca, i mi nismo nikakav favorit za titulu, ponovo izlazak u europu je za nas uspijeh
izgubili smo pa sta, ocigledno da nije to igra koju ocekujemo, najveci problem je nesigurna odbrana, losa forma zebe koji je nas glavni igrac i ako zatvore i ordagicami tu nemamo sta traziti. ali ako iko moze ovo da promjeni na bolje, to je husref. a ovi koji odmah pljuju po klubu shvatite nije sloboda barca, i mi nismo nikakav favorit za titulu, ponovo izlazak u europu je za nas uspijeh
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Samo se kod nas posle poraza raspada sve zivo.
Kao sto rekoh Husrefu treba postaviti par ozbiljnih pitanja,i svima u klubu odbiti 20 % plate,ali kao i u svemu pretjerujemo za smjenom trenera.
Kao sto rekoh Husrefu treba postaviti par ozbiljnih pitanja,i svima u klubu odbiti 20 % plate,ali kao i u svemu pretjerujemo za smjenom trenera.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Dogovorili se sa Krupom da igraju 3 za 3 i ljudi 3 komada uvalisee

Ja mislim da vise bole njegove izjave i tjranje navijacima drage igrace nego poraz, prvo mjesto na tabeli je bio i prevelik argument da se suti, sad se ispostavlja racun za sve.harry_90 je napisao/la:Ne mozes ti nekima objasnit,dzaba pises samo..hoce samo pobjeede i nerijeseno je neuspjeh trenutno kod pojedinacawobly92 je napisao/la:Nešto se ne sjećam da se Husref hvalio ikad i prošle sezone i sad u toj mjeri koliko se napada.
Protiv Zrinjskog u gostima očekivano poraz jer su level iznad svih u ovoj ligi, tako da se ovo može reći i prvi poraz i prvi šamar.
Porasli apetiti, šta vi mislite da ćemo dobijat sve utkamice do kraja, eventualno neki neriješen? Dešava se svima, i nama će.
Ne branim Husrefa, i mene zanima šta nam se to dešava u gostujućim utakmicama, al ne treba opet tjerat čovjeka i pozivat se na lošu atmosferu, da namjerno ovo radi, i ostale nebuloze pisat.
Relax.
Treba ga malo pritisnuti jer se i on opustio i nek zna sta nam smeta, a potpuno je pogresno "tjerat" covjeka.
Znao je i Hofenheim osramotiti Bayern u Minhenu pa sta al ti si redovan pljuvac i jedva cekas da imas povod troncati. Nisu ovo nekadasnja vremena pa da ulica vodi klub znam da bi ko ti to volili. Da je sramotan rezultat jeste al ti si svaki put kada prvi primimo go dezurni Gargamel kad preokrenemo ko pichoka se usutis.HElo je napisao/la:Halali, mi "pljuvaci" husrefa smo krivi sto nam selo kojeg nema ni na karti uvalja 3 komada nije husrefSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ma seru ba... Izgubi Arsenal 8-2, pa niko ne tjera Wengera, nego samo u BiH izgubis jedno ili dvije utakmice i odma' tjeras trenera, a pobjede i odlicne igre se odma' zaborave
Necu komentarisati utakmicu, ali na osnovu tekstualnog prenosa i rezultata ovo je sramota...
samo Sloboda
O njegovoj stručnosti se nema sta pričati,stručnjak je pravi.Al o njegovoj kurcobolji,nipodastavanju kluba i navijača u gradu gdje zarađuje kruh itekako ima,i sto se mene tiče ko ga hebe višetreba mu dati da radi ali mu skresat u lice sve i inat i ters narav,i pogresne odluke mnogo puta.pa treba nekad izaći i reći ja sam kriv a ne uvijek prebacivati na igrače.Yebo mu Ssarajevo gospođu u pakas svo!!.DoeTz je napisao/la:Ma nosi ga, ne volim ga jos od prelaznog roka, dobro sloboda72 napisa Husref i njegovih 10 lijevih bekova...
@Tuzlak, on je prejak strucnjak ali moras bit slijep da ne vidis kako nesto ne stima u zadnje vrijeme i da se lik uopste i ne trudi...prelazni rok - smijesan, igra u odnosu na proslu godinu - smijesna, izjave za Sarajevo koje ne smije davat u javnost ...
Moram i Azmira kritikovat za izvalu kako napadamo titulu a zelja za to se ne osjeti ni u zraku.
Znaci idemo dalje al treba da zna gdje radi,ko mu daje platu i u kojem gradu zarađuje.zelje nek ostavi za dane kad bude slobodan trener.Dok je Slobodin trener ne smije KOKETIRAT SA SARAJEVOM I PITARSKIM PICHICHIMA.
DRŽAVA TUZLA!!
-
- Kontakt:
Tjerate Husrefa a niste svjesni da boljeg trenera u ligi nema... Koga bi to mogli dovest? A stranca dok dovedes i dok se on adaptira na ovu saban ligu mi cemo ga izvisiti...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Odovic je jednako kvalitetan trener al to nije bitno radi se o cinjenici da nas bude po 2000 na stadionu i da su svi veci znalci od covjeka na klupi. Ovdje bi Fergusona otjerali nakon dva vikenda. Neopravdavam danasnji rezultat al treba biti razuman u svakom slucaju postoje mjere nakon danasnje sramote samo po dzepu udaritiSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Tjerate Husrefa a niste svjesni da boljeg trenera u ligi nema... Koga bi to mogli dovest? A stranca dok dovedes i dok se on adaptira na ovu saban ligu mi cemo ga izvisiti...
samo Sloboda
Redovan pljuvac cega !?merak je napisao/la:Znao je i Hofenheim osramotiti Bayern u Minhenu pa sta al ti si redovan pljuvac i jedva cekas da imas povod troncati. Nisu ovo nekadasnja vremena pa da ulica vodi klub znam da bi ko ti to volili. Da je sramotan rezultat jeste al ti si svaki put kada prvi primimo go dezurni Gargamel kad preokrenemo ko pichoka se usutis.HElo je napisao/la:Halali, mi "pljuvaci" husrefa smo krivi sto nam selo kojeg nema ni na karti uvalja 3 komada nije husrefSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ma seru ba... Izgubi Arsenal 8-2, pa niko ne tjera Wengera, nego samo u BiH izgubis jedno ili dvije utakmice i odma' tjeras trenera, a pobjede i odlicne igre se odma' zaborave
Necu komentarisati utakmicu, ali na osnovu tekstualnog prenosa i rezultata ovo je sramota...
Trenera koji je posle svake utakmice nezodovoljan igrom a on je gle cuda glavni odgovoran za istu.
Trenera koji vise od pola sezone ne daje Govedarici sansu ostavi ga u klubu i sledecu sezonu i ponovo ga drzi na klupi.
Trenera koji je u svadi sa pola tima i koji otpisuje najbolje igrace iz prosle sezone
Trenera koji dovede pojacanja na pripremama i onda pred pocetak prvenstva kaze da su problem uprave i da na njih vise ne racuna.
Trenera koji se javno uvlaci u pakas svom bivsem klubu dok je trener drugog kluba od kojeg dobija platu...
E pa

husref OUT !!!
Husref ima zdravstvenih problema,muči ga qrcobolja.
- Suljo20002
- Kontakt:
Pricajte sta hocete ali ja nisam zadovoljan....
Ko fol necu u Sarajevo ovo ono a preko medija glavna tema Sarajevo a Sloboda dođe nako kao neka sporedna tema
Ko fol necu u Sarajevo ovo ono a preko medija glavna tema Sarajevo a Sloboda dođe nako kao neka sporedna tema

Halali, mi "pljuvaci" husrefa smo krivi sto nam selo kojeg nema ni na karti uvalja 3 komada nije husref[/quote]Trenera koji je posle svake utakmice nezodovoljan igrom a on je gle cuda glavni odgovoran za istu.
Trenera koji vise od pola sezone ne daje Govedarici sansu ostavi ga u klubu i sledecu sezonu i ponovo ga drzi na klupi.
Trenera koji je u svadi sa pola tima i koji otpisuje najbolje igrace iz prosle sezone
Trenera koji dovede pojacanja na pripremama i onda pred pocetak prvenstva kaze da su problem uprave i da na njih vise ne racuna.
Trenera koji se javno uvlaci u pakas svom bivsem klubu dok je trener drugog kluba od kojeg dobija platu...
E pa
ovom pitaru a i tebi sto mu gladis muda
husref OUT !!![/quote]
Ja sam sinoc napisao svoje misljenje za to dodvoravanje Husa pitarima i nikako ga neopravdam ukazujem na tvoje ponasanje da si prvi nakon negativnog rezultata koji ce kenjati dok te uopste nema kada natrpamo Zrinju Zelju ili Sarajevo sve do iduceg rezultata. Ja bih najvise volio vidjeti nekoga kao sto je bio nas Huka i da ima istetoviran grb na prsima kojem je Sloboda svetinja mi takvoga nemamo.
Polako ba ljudi sa smjenama sta vam je ? Hajde ovako kada je Hus dosao zadatak je bio opstanak prosle sezone smo se neocekivano nasli u borbi za oba trofeja i sve je to bilo prije vremena. Ovu sezonu ima sve za neku od trofeja i vise nema opravdanja al tek je sesto kolo.
E pa

husref OUT !!![/quote]
Ja sam sinoc napisao svoje misljenje za to dodvoravanje Husa pitarima i nikako ga neopravdam ukazujem na tvoje ponasanje da si prvi nakon negativnog rezultata koji ce kenjati dok te uopste nema kada natrpamo Zrinju Zelju ili Sarajevo sve do iduceg rezultata. Ja bih najvise volio vidjeti nekoga kao sto je bio nas Huka i da ima istetoviran grb na prsima kojem je Sloboda svetinja mi takvoga nemamo.
Polako ba ljudi sa smjenama sta vam je ? Hajde ovako kada je Hus dosao zadatak je bio opstanak prosle sezone smo se neocekivano nasli u borbi za oba trofeja i sve je to bilo prije vremena. Ovu sezonu ima sve za neku od trofeja i vise nema opravdanja al tek je sesto kolo.
samo Sloboda
A igrace ne muci qurcobolja,nabijem vise njih neg Husrefa!?
Nemogu vjerovat da imaju ovolike oscilacije u igri,nije sve do Husrefa,zasto ne ispostuju dogovor koji se dogovori???
Nisu ni oni nista bolji,futavci pravi...sve uslove imaju,a nelice na ekipu koja ce ce borit za vrh tabele...
Nemogu vjerovat da imaju ovolike oscilacije u igri,nije sve do Husrefa,zasto ne ispostuju dogovor koji se dogovori???
Nisu ni oni nista bolji,futavci pravi...sve uslove imaju,a nelice na ekipu koja ce ce borit za vrh tabele...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Halali, mi "pljuvaci" husrefa smo krivi sto nam selo kojeg nema ni na karti uvalja 3 komada nije husref[/quote]
Znao je i Hofenheim osramotiti Bayern u Minhenu pa sta al ti si redovan pljuvac i jedva cekas da imas povod troncati. Nisu ovo nekadasnja vremena pa da ulica vodi klub znam da bi ko ti to volili. Da je sramotan rezultat jeste al ti si svaki put kada prvi primimo go dezurni Gargamel kad preokrenemo ko pichoka se usutis.[/quote]
Redovan pljuvac cega !?
Trenera koji je posle svake utakmice nezodovoljan igrom a on je gle cuda glavni odgovoran za istu.
E pa
ovom pitaru a i tebi sto mu gladis muda
husref OUT !!![/quote]
Fukare skandiraju danas Husrefu : **** te pitari Husrefeee Husrefeeeee......
Znao je i Hofenheim osramotiti Bayern u Minhenu pa sta al ti si redovan pljuvac i jedva cekas da imas povod troncati. Nisu ovo nekadasnja vremena pa da ulica vodi klub znam da bi ko ti to volili. Da je sramotan rezultat jeste al ti si svaki put kada prvi primimo go dezurni Gargamel kad preokrenemo ko pichoka se usutis.[/quote]
Redovan pljuvac cega !?
E pa

husref OUT !!![/quote]
Fukare skandiraju danas Husrefu : **** te pitari Husrefeee Husrefeeeee......
DRŽAVA TUZLA!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ljudi sada je u ligi 12 ekipa. Da ne uvlacim Husrefa u taj argument, svako ko dodje i nakon njega ce kod vas biti na paljbi ako se ne prilagodite. Da ne umisljamo nesto da smo favoriti i sila vec da gledamo realno i da shvatimo da i igraci i navijaci moraju dati 110% da imamo uspjeh.
Biti ce poraza u ovakvoj ligi i sa Husrefom i nakon njega.
I prije njega je bilo, prakticno je on okrenuo nam srecu na proljece kada je dosao, a sa Sadikovicem i Casemirom smo imali 12 bodova u 15 kola i bili 14.
Samo se manje nervirajte nakon poraza. I sada kada je losa situacija na narednim utakmicama mi moramo da unesemo pozitivu na stadionu i sa aplauzima ponesemo i igrace. A da i Husrefu damo isto aplauz i pored izjave.
Jer ako budemo negativni i ako krenu kola dole onda je tesko se vaditi. Dok ako pobjedimo Mladost dobijamo stabilnost i ostavljamo poraz od Krupe iza sebe, a i igraci.
Sreca nasa pa eto Zeljo i Sarajevo ovo kolo nisu dobili. Sada je za Mladost bitno samo da i igraci i mi dodjemo pozitivni nakon pauze i zajedno uzmemo 3 boda.
Samo pozitivno i pored poraza nista nije izgubljeno vec je tek pocelo. Duga je sezona pred nama
Biti ce poraza u ovakvoj ligi i sa Husrefom i nakon njega.
I prije njega je bilo, prakticno je on okrenuo nam srecu na proljece kada je dosao, a sa Sadikovicem i Casemirom smo imali 12 bodova u 15 kola i bili 14.
Samo se manje nervirajte nakon poraza. I sada kada je losa situacija na narednim utakmicama mi moramo da unesemo pozitivu na stadionu i sa aplauzima ponesemo i igrace. A da i Husrefu damo isto aplauz i pored izjave.
Jer ako budemo negativni i ako krenu kola dole onda je tesko se vaditi. Dok ako pobjedimo Mladost dobijamo stabilnost i ostavljamo poraz od Krupe iza sebe, a i igraci.
Sreca nasa pa eto Zeljo i Sarajevo ovo kolo nisu dobili. Sada je za Mladost bitno samo da i igraci i mi dodjemo pozitivni nakon pauze i zajedno uzmemo 3 boda.
Samo pozitivno i pored poraza nista nije izgubljeno vec je tek pocelo. Duga je sezona pred nama

Hladno čovjek podvali igrače... Pa stani iza svojih rezultata i kad' gubiš, a ne samo kad' dobiješ i opet nisi zadovoljan sa igračima. 

. . .Hus javno kritikuje igrače .. . .ne želi preuzeti ni najmanju odgovornost . .
ma nabijem ih sve redom,i oni su plaćenici isti.Dugo vremena govorim da ovo u i oko kluba ne valja ali srećom ima puno vremena da se sve popravi,da se svi malo trznu jer nismo svi slijepi da ne vidimo da je trenutno sranje veliko u klubu.A Husref kao da ima proliv pa sve malo malo serne i zasere izjavama.emirzlaTu je napisao/la:A igrace ne muci qurcobolja,nabijem vise njih neg Husrefa!?
Valjda izađe na dobro
DRŽAVA TUZLA!!
Nasi se igraci naloze samo protiv Zelje i Sarajeva. Mora se zapet svaku utakmicu. Nije do Husrefa. Vec do igraca. Igraca za reprezentaciju 

Niko, niko, samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Eto Zeljo ii Sa danas remizirali, Metalege takodjer, tako da skoro pa na istom smo. Zrinjski pobjedjuje i jedino on ce znatno napredovati ovo kolo.
Dolazi pauza i dovoljno vremena da se ozbiljno poprica sa igracima i oporave se od losih igara ove sezone. Sto prije da dodjemo sebi i pobjedimo Mladost. Nadajmo se da ce sve biti ok na kraju.
Opet Husref po igracima? Haha
Pa dobro, vjerovatno da ne odrade ono sto su dogovorili, to je fakt cim su izgubili 3:0, ali mani tig prozivanja, ako se zainate igraci njemu je noga za par kola, dal to radi namjerno i zeli takav ishod ili ne, nikad neceno saznati.
Dolazi pauza i dovoljno vremena da se ozbiljno poprica sa igracima i oporave se od losih igara ove sezone. Sto prije da dodjemo sebi i pobjedimo Mladost. Nadajmo se da ce sve biti ok na kraju.
Opet Husref po igracima? Haha
Pa dobro, vjerovatno da ne odrade ono sto su dogovorili, to je fakt cim su izgubili 3:0, ali mani tig prozivanja, ako se zainate igraci njemu je noga za par kola, dal to radi namjerno i zeli takav ishod ili ne, nikad neceno saznati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.