Meni je žao samo što će još jedna legenda otići u neporavrat i što će je seoske varalice iskoristiti. S ovim manekenima ne možeš ništa uraditi u ovoj ligi.fks74 je napisao/la:juče smo bili za čalu u čemu je danas problem¸danas bi nekog drugog čala je naj bolje rješenje ako ne može neki izuzetno dobar i poznat stručnjak a izgleda da ne može evo vidite ovog iz krupe razmontiro husrefa
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Treca sezona kako je ovaj levat ovdje!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Evander je napisao/la:Jarane, ima li gdje tacke, zareza, velilog slova?fks74 je napisao/la:juče smo bili za čalu u čemu je danas problem¸danas bi nekog drugog čala je naj bolje rješenje ako ne može neki izuzetno dobar i poznat stručnjak a izgleda da ne može evo vidite ovog iz krupe razmontiro husrefa
zarez
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- bordoakapitar
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Naj bolje=najboljeEvander je napisao/la:Jarane, ima li gdje tacke, zareza, velilog slova?fks74 je napisao/la:juče smo bili za čalu u čemu je danas problem¸danas bi nekog drugog čala je naj bolje rješenje ako ne može neki izuzetno dobar i poznat stručnjak a izgleda da ne može evo vidite ovog iz krupe razmontiro husrefa
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Fucking Unbelievable!
"U moru kandidata za trenera Sarajeva, na adresu kluba s Koševa, stigla je aplikacija za Borisa Bunjaka.
Po imenu ne tako zvučno trenersko ime, ali po referencama i rezultatima, radi se o stručnjaku sa zavidnom reputacijom.
Čelnicima Sarajeva Bunjakov CV dostavio je Zoran Rajović, saznaje naš portal.
Bunjak je veći dio trenerske karijere proveo u arapskom svijetu, gdje je postizao zavidne rezultate i osvajao trofeje."
"U moru kandidata za trenera Sarajeva, na adresu kluba s Koševa, stigla je aplikacija za Borisa Bunjaka.
Po imenu ne tako zvučno trenersko ime, ali po referencama i rezultatima, radi se o stručnjaku sa zavidnom reputacijom.
Bunjak je veći dio trenerske karijere proveo u arapskom svijetu, gdje je postizao zavidne rezultate i osvajao trofeje."
Rame uz rame sa Markom Radulovićem! Yebem li mu mamaru seoskuMCMXLVI je napisao/la:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nama bi Bilbija bio glavni kreativac da ga imamo sad u ekipi, a prije godinu i pol smo ga smatrali viškom i beskorisnim igračem. Eto pokazatelja kolko smo napredovali u tom periodu.
Samo naprijed Saraj'vo!
Mene razvlacili sto sam ga napadao, a momak je za zadnjih 10 minuta kad vodis 2-0!MCMXLVI je napisao/la:
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A jeste udarili po igracima, tacno ce @Zip morati da reaguje. Gdje je @monotovljev sa nekim ironicnim postom?
Das Ist Walter
Sta smo mi Bogu zgrijesili da gledamo ovo tarabe na terenu, jos cu ko mlad fasovat kakvu bolest radi ovih levata 
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zivo me zanima sta je u glavi gamadi u upravi kluba.
Da li imaju imalo stida, samokriticnosti, griznje savjesti, ili i dalje kreteni misle da imaju znanja i pameti vratiti klub na pravi put. Nakon hiljadu odluka od kojih su se sve ispostavile pogresnim.
Zivo me zanima jel ih dotakne, bar malo kad im stotinu ljudi yebe kompletan zenski rod..
I bas me zanima koliko se proc dok ne daju oatavke. Jer to je jedini nacin da ova agonija prestane.
Znaci ja mislim da ce cekat do kraja sezone, dok opet ne izborimo europu, pa kada nas sponzori i tan odyebu, tad ce i oni vjerovatno odstupit .
Da li imaju imalo stida, samokriticnosti, griznje savjesti, ili i dalje kreteni misle da imaju znanja i pameti vratiti klub na pravi put. Nakon hiljadu odluka od kojih su se sve ispostavile pogresnim.
Zivo me zanima jel ih dotakne, bar malo kad im stotinu ljudi yebe kompletan zenski rod..
I bas me zanima koliko se proc dok ne daju oatavke. Jer to je jedini nacin da ova agonija prestane.
Znaci ja mislim da ce cekat do kraja sezone, dok opet ne izborimo europu, pa kada nas sponzori i tan odyebu, tad ce i oni vjerovatno odstupit .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/hasanc ... jem/204836
hasecic"imali smo jednu šansu preko Hebibovica koji nazalost na nasu srecu nije pogodio.."
na 0:14
ne vjerujem
hasecic"imali smo jednu šansu preko Hebibovica koji nazalost na nasu srecu nije pogodio.."
ne vjerujem
možda čovjek ima viziju kako probuditi uspavanog divaAVNOJ je napisao/la:Buraz ako pristane da vodi ovu ekipu sto je gledo danas lud je 100%fks74 je napisao/la:juče smo bili za čalu u čemu je danas problem¸danas bi nekog drugog čala je naj bolje rješenje ako ne može neki izuzetno dobar i poznat stručnjak a izgleda da ne može evo vidite ovog iz krupe razmontiro husrefa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
KREPAJ KERU...očito se drugačije ovih šibicara i uhljeba iz uprave nećemo riješiti...KREPAJTE UHLJEBI!!!bojler je napisao/la:
JEL VRIJEME DA VAM KAZEM DA CEMO DA GRADIMO STADION ?
Gdje iskopate ove informacije ?DaDoNis je napisao/la:Fucking Unbelievable!![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Na našu štetu je rekao strategBordomen je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/hasanc ... jem/204836
ne vjerujem
...igraj bordo bijeli ale ale...
http://www.sports.....ke.ba/trofejni-strucnjak-iz-arapskog-svijeta-kandidat-za-trenera-sarajeva/Lik je napisao/la:Gdje iskopate ove informacije ?DaDoNis je napisao/la:Fucking Unbelievable!![]()
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
ja cujem srecu u pmBoss35 je napisao/la:Na našu štetu je rekao strategBordomen je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/hasanc ... jem/204836
ne vjerujem
pojdoše me crvi
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.