FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
Previse lijepih vijesti ovih dana. 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ide zato sutra porazMago je napisao/la:Previse lijepih vijesti ovih dana.
Transferi ove dvojice nece bit gotovi do utakmice?
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ne bih rekao. Gabriel se vec vratio u Brazil nakon sto je obavio medicinske preglede.
Poslije reprezentativne pauze ce debitovat vjerovatno.
Poslije reprezentativne pauze ce debitovat vjerovatno.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Prilika da vidimo Erkina na djelu ali ko zna sta DB misi, mozda ispretura pa stavi D Ambrosia ili Santona lijevo.Jericho je napisao/la:Nagatomo se ozljedio, ne igra protiv PalermaNadat se da je što teža ozljeda u pitanju
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Koliko traži Inter za Brozovića?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Ispod 30 nece otic sigurnoKingJamesMVP je napisao/la:Koliko traži Inter za Brozovića?
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3

Među pozvanima za Palermo nema Jovetića, tako da bi to bilo to od njeg, Broz se još koprca
#SuningOUT
Nema ni Erkina.Njih dvojica su bivši.
Jel sa Pescarom iduca?Pogledao sad Pescara-Napoli.Jako lijepo igraju,previse solidnih igrača imaju da bi ispali iz lige,a i mislim da bi mogli biti ugodno iznenađenje ove sezone.Neće biti ni malo lako s njima ako će nastaviti s ovim što su u prvoj utakmici pokazali.Baš me zanima kako će sutra sa Sassuolom odigrat.Hrpa zanimljivih igrača je tamo:bivši FM wunderkind Fiorillo,Gyomber iz Rome,Zuparic,Campagnaro koji je ozlijeđen,Biraghi koji bi s obzirom na prikazano ovdje lagano upao u prvu Intera,Aquilani,Pepe,Cristante,kapetan Memushaj,Verre,Benali,Bahebeck,Murić,Manaj i Caprari koji je slobodno mogao umjesto Edera ostati ove sezone.Dobro bi se slagao sa Icardijem.Ne znam može li na krilu igrat,tu je mozda jedina Ederova prednost.
Remi.arminz je napisao/la:Ide zato sutra poraz![]()
Jel sa Pescarom iduca?Pogledao sad Pescara-Napoli.Jako lijepo igraju,previse solidnih igrača imaju da bi ispali iz lige,a i mislim da bi mogli biti ugodno iznenađenje ove sezone.Neće biti ni malo lako s njima ako će nastaviti s ovim što su u prvoj utakmici pokazali.Baš me zanima kako će sutra sa Sassuolom odigrat.Hrpa zanimljivih igrača je tamo:bivši FM wunderkind Fiorillo,Gyomber iz Rome,Zuparic,Campagnaro koji je ozlijeđen,Biraghi koji bi s obzirom na prikazano ovdje lagano upao u prvu Intera,Aquilani,Pepe,Cristante,kapetan Memushaj,Verre,Benali,Bahebeck,Murić,Manaj i Caprari koji je slobodno mogao umjesto Edera ostati ove sezone.Dobro bi se slagao sa Icardijem.Ne znam može li na krilu igrat,tu je mozda jedina Ederova prednost.
Može Caprari igrati lijevo/desno krilo, podsjeća me na Insignea.
Sutra uzimamo 2-0 rutinski.
Nadam se da će FDB sutra od prve minute na lijevom beku staviti Mianguea, a desno Santona
Bez Danila i Yuta

Sutra uzimamo 2-0 rutinski.
Nadam se da će FDB sutra od prve minute na lijevom beku staviti Mianguea, a desno Santona
#SuningOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Banega, Candreva, Joao M., Gabigol.. poprilično dobar mercato.Ekipa vrlo dobra, samo eto bekovi su kritični.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- suptilnirocker21
- Kontakt:
u dobar mercato ide i prodaja erkinaRomagnoli13 je napisao/la:Banega, Candreva, Joao M., Gabigol.. poprilično dobar mercato.Ekipa vrlo dobra, samo eto bekovi su kritični.
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
Jel itko od vas vidio ranije ovako nesto...znaci Torino ima korner i 8 igrača je u 16ercu i prije samog izvodjenja dvojica se naglo okrecu i u punom trku idu prema centru

Slinisi dosadno pa im odredio neke akcije da im se smije s klupe.
Ni trecinu stadiona nisu ispunili prošli vikend.Vjerujem da će sutra na prvoj Interovoj posjeta biti znacajno bolja.Ovdje prakticki reziser nije mogao nac kadar gdje ne bi praznih stolica svugdje okolo bilo.
EDIT:

Suze.Znaci opet isli isto probat i ovaj sto se vraca se zabije u svog igraca

Slinisi dosadno pa im odredio neke akcije da im se smije s klupe.
Ni trecinu stadiona nisu ispunili prošli vikend.Vjerujem da će sutra na prvoj Interovoj posjeta biti znacajno bolja.Ovdje prakticki reziser nije mogao nac kadar gdje ne bi praznih stolica svugdje okolo bilo.
EDIT:

Suze.Znaci opet isli isto probat i ovaj sto se vraca se zabije u svog igraca
Evo stigao neki Moussa SYesterday was a busy day for Inter in terms of incoming signings as both João Mário and Gabigol arrived in Milan to undergo their medical examinations.
In the midst of these arrivals, Moussa Souare (class of ’98) also put pen-to-paper on a deal with the Nerazzurri. The striker will link up with the youth sector having completed his transfer from Santarcangelo.
Siniša
Kad uigraju ovo svaki korner ce biti gol
btw. sa druge teme, Caceres trazi 2.5mil€ po sezoni. Znajući da Ranocchia ima 2.2mil€ (negdje čak i piše 2.7mil€
) rješenje se samo nameće, otjerati panjinu i ponuditi Martinu 2.2mil€ 
edit. 2.7mil€ mu je ugovor
a jbte ovo tek sad vidim
Melo 2.5
btw. sa druge teme, Caceres trazi 2.5mil€ po sezoni. Znajući da Ranocchia ima 2.2mil€ (negdje čak i piše 2.7mil€
edit. 2.7mil€ mu je ugovor
#SuningOUT
Palacio,Ranocchia,Melo,Erkin
Puno posla još ima da se nauci ne dovesti svaki prijelazni rok nekog polovnjaka kojem će se dati prevelika plaća.Prošlo ljeto Melo,ovo Erkin.Mogu sad ispravit grešku ako ga prodaju ili ode na posudbu gdje će mu cijelu ili najveci dio plaće taj klub davat.
Ne znam kako u klubu razmisljaju sta sa Handanovicem...koliko se jos dugo misli ici s njim.Zasluzio je covjek LP s Interom igrati,ali bojim se da ce dosta pasti do tada.Je da je još uvijek jedan od boljih igraca u ekipi,ali nekako jos prosle sezone da su ga prodali i doveli dobru zamjenu ne bi imao ništa protiv.Nadam se samo da nece biti kao sa J.Cesarom da je predugo ostao u ekipi i na kraju samo uteg bio i nista se na njemu nije zaradilo.
Gledam sastav Palerma...pa oni su jedan od glavnih kandidata za ispadanje.Nemaju 2 dobra igrača.Hiljemark pa poslije njega nekoliko praznih mjesta i onda još 3,4 solidna.Nestorovski i par mlađih igrača od kojih mozda nesto nekad bude.Moralo bi se to dobit da se mirno ide na pauzu.

Ne znam kako u klubu razmisljaju sta sa Handanovicem...koliko se jos dugo misli ici s njim.Zasluzio je covjek LP s Interom igrati,ali bojim se da ce dosta pasti do tada.Je da je još uvijek jedan od boljih igraca u ekipi,ali nekako jos prosle sezone da su ga prodali i doveli dobru zamjenu ne bi imao ništa protiv.Nadam se samo da nece biti kao sa J.Cesarom da je predugo ostao u ekipi i na kraju samo uteg bio i nista se na njemu nije zaradilo.
Gledam sastav Palerma...pa oni su jedan od glavnih kandidata za ispadanje.Nemaju 2 dobra igrača.Hiljemark pa poslije njega nekoliko praznih mjesta i onda još 3,4 solidna.Nestorovski i par mlađih igrača od kojih mozda nesto nekad bude.Moralo bi se to dobit da se mirno ide na pauzu.
Nagatomo will be in the starting line up even after the world is burnt down and no one living thing is capable to stay alive in this planet
"And after Nagatomo retires, he'll become a club director and ambassador in Asia until he dies, in 200 years."SiamoNoi je napisao/la:Nagatomo will be in the starting line up even after the world is burnt down and no one living thing is capable to stay alive in this planet
Oplako sam
evo ga i službeno

#SuningOUT
Tako će i bitJericho je napisao/la:"And after Nagatomo retires, he'll become a club director and ambassador in Asia until he dies, in 200 years."SiamoNoi je napisao/la:Nagatomo will be in the starting line up even after the world is burnt down and no one living thing is capable to stay alive in this planet
Oplako sam![]()
![]()
![]()
FDB:

Sampaoli:“We have an experienced team and our players are used to playing different formations – elsewhere and in their national teams. Everyone can play 433, 532, or 442 but you can refine and improve things. “You could say we played with three at the back in Verona or with five. It’s a matter of perspective. “My favourite system is 433 and we’ll probably play the majority of our games like that because I think it’s the best way to achieve success but you also need to realise when you have to change – that’s the sign of a good manager. “I believe in Inter’s project and I believe in my ability to bring this club success – that’s why I took the job. Any pressure only motivates me to work harder.”
“Maybe Medel can arrive, though at the moment it is difficult because we are covered in all positions. However, if there was even the slightest chance of signing him, I would be the first to want that.”

SiamoNoi je napisao/la:

vidi ovih blizanaca
Joao Mario uzeo broj 6
#SuningOUT
Sta ce mu 10 pa da bude ista prica kao sa Kovacicem gdje su svi mislili da mora igrat kao desetka jer ima 10 na dresu.A obojica su daleko od desetke i skroz drugaciji tip igrača.8 idealan za njega,ali morat će pričekat odlazak Palacia.
Jericho je napisao/la:"And after Nagatomo retires, he'll become a club director and ambassador in Asia until he dies, in 200 years."SiamoNoi je napisao/la:Nagatomo will be in the starting line up even after the world is burnt down and no one living thing is capable to stay alive in this planet
Oplako sam![]()
![]()
![]()
evo ga i službeno![]()
mora da se salis jel fakat ovo istina 200 godina
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.