GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Dobro je za prvu utakmicu mada ovo nista ne znaci...Scepanovic je asistirao za prvi gol Avdica,Gutic se stelio na poziciji lijevog beka mada mu to nije strana pozicija i u Zeti je vrlo cesto znao igrat i lijevi i desno...Dupovac odigrao citavu utakmicu sto mi se jako svidja on mozda i treba da je prvi pik na poziciji stopera iako je sad iz juniora izasao ali decko odskace nije bezveze bio u Ren-u par mjeseci na kojekakvim kampovima ili cemu vec
Sto se mene tice dovesti jos lijevog beka i napadaca i to bi bilo to,zelje za pobjedom u narednoj sezoni ce sigurno imati vise nego u prethodnoj jel od njih ce zavisiti koliko ce zaradjivati tako da se sa te strane ne sikiram,uz jos ta 2 pojacanja plus racunam da ce 2-3 juniora sigurno nametnuti a vec i jesu kao sto spomenuh i Dupovca i mali Keno je tu se vec nametnuo,tako da polusezonu nadam se mozemo rahat izgurati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Dobro je za prvu utakmicu mada ovo nista ne znaci...Scepanovic je asistirao za prvi gol Avdica,Gutic se stelio na poziciji lijevog beka mada mu to nije strana pozicija i u Zeti je vrlo cesto znao igrat i lijevi i desno...Dupovac odigrao citavu utakmicu sto mi se jako svidja on mozda i treba da je prvi pik na poziciji stopera iako je sad iz juniora izasao ali decko odskace nije bezveze bio u Ren-u par mjeseci na kojekakvim kampovima ili cemu vec
Sto se mene tice dovesti jos lijevog beka i napadaca i to bi bilo to,zelje za pobjedom u narednoj sezoni ce sigurno imati vise nego u prethodnoj jel od njih ce zavisiti koliko ce zaradjivati tako da se sa te strane ne sikiram,uz jos ta 2 pojacanja plus racunam da ce 2-3 juniora sigurno nametnuti a vec i jesu kao sto spomenuh i Dupovca i mali Keno je tu se vec nametnuo,tako da polusezonu nadam se mozemo rahat izgurati
Rule_hz je napisao/la:evo ja cu ti reci... zajko zeba igra dobro samo na malonogometnim turnirima sto je i dokazao... sta je on to od tada kad kje bio vrhunski igrac napravio od svoje karijere.. imas li mozda njegov ucinak??? da vidimo i to znm da je ubijao dok je igro u mariboru i prije a od tada ga ni na mapi....otiso negdje u neki propali klub da je bogdo bio pametan pa igro u zelji il nekom drugom klubu.. niko ga nije ni htio ... i ajd mi reci zasto je po tebi dobro pojacanje ako ga nigdje nisi imo prilike vidjet kako igra i tako to izuzev ostalih koji su vam dosli...
Rule_hz je napisao/la:evo ja cu ti reci... zajko zeba igra dobro samo na malonogometnim turnirima sto je i dokazao... sta je on to od tada kad kje bio vrhunski igrac napravio od svoje karijere.. imas li mozda njegov ucinak??? da vidimo i to znm da je ubijao dok je igro u mariboru i prije a od tada ga ni na mapi....otiso negdje u neki propali klub da je bogdo bio pametan pa igro u zelji il nekom drugom klubu.. niko ga nije ni htio ... i ajd mi reci zasto je po tebi dobro pojacanje ako ga nigdje nisi imo prilike vidjet kako igra i tako to izuzev ostalih koji su vam dosli...
Nek je Hilmo GUtic dobar igrac..hahahahhahahhah
ti ces momak na Hilmagu svrsavat
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
drajkula_zlo je napisao/la:ljudi imal sta za ovog Kojasevica i Hadzica?
On u cetvrtak tj.sutra igrau evropi sa Zetom i onda poslje toga odma dolazi u Sarajevo na zavrsne pergovore,pa cemo poslje toga vidjeti sta ce biti
Sto se tice Hadzica neznam nista,al sumnjam da ce doci ako dodje Kojasevic,al eto vidjecemo.
cisto sumnjam, varesanovic rek'o da mu jos samo lijevi bocni treba tako da ...
ti izgleda vise upucen od nas,aferim da se toliko brines i pratis svoj klub nebi bilo na odmet
Ljudi sutra izenandjenje
cisto sumnjam, varesanovic rek'o da mu jos samo lijevi bocni treba tako da ...
ti izgleda vise upucen od nas,aferim da se toliko brines i pratis svoj klub nebi bilo na odmet
Ljudi sutra izenandjenje
ma lave bio bi i ti upucen da citas malo stampu sala mala
malo sam prelistavao stampu jutros i vidim pise varesanovic : jos mi samo lijevi bocni treba samo lagano mojne se svadjat na sabahu
Hairlija je napisao/la:http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... rt_vel.jpg
evo ti pa pogledaj naslov,valjda ja vise znam o svom klubu nego ti
Dobro znam da volis vise nas da pratis nego svoje,razumijem te skorz,ugodno citanje momak
normala lave moj, pored takvih kao sto si ti ne moze se normalno ni diskutovati
zijadp je napisao/la:Nike otkazao Sarajevu, traži se novi sponzor
Vala i neka je dresovi su nam bili za neke stvari grb sam sa njih otpadao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".