Safet Sušić - Pape

analiticar_
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la analiticar_ » 07 jul 2010, 08:50

Ne bi tema bila tema da se na njoj ne pojavi mali haris....

Ciro je institucija u ovom poslu za barona iz zavidovica....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 07 jul 2010, 09:00

Neka ti ga puse SAFEEEEEEEEETE DILEBEREEEEEEEEEEEEEEE neka ti ga popuseeeeeeeeeeee :arrow:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 jul 2010, 09:13

pusi mu ga ti - i to onaj francuski ;)

p.s. tog strucnjaka su trebali ostaviti u FRA da im ekipa krene kako treba. Ovako cemo mi biti zayebani a ne oni...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 07 jul 2010, 09:18

BosnianHero je napisao/la:Neka ti ga puse SAFEEEEEEEEETE DILEBEREEEEEEEEEEEEEEE neka ti ga popuseeeeeeeeeeee :arrow:

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 07 jul 2010, 09:31

BosnianHero je napisao/la:Neka ti ga puse SAFEEEEEEEEETE DILEBEREEEEEEEEEEEEEEE neka ti ga popuseeeeeeeeeeee :arrow:

javi nam jarane sta ima u Banovicima....sretan put !!!
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 07 jul 2010, 10:09

Evo prilike Papetu da se dokaže,da nije uzalud preuzeo repku.Naime,kao selektor Naše svetinje,neka malo porazgovara sa "ovim" lopovima u N/F Savezu BiH u vezi svega ovoga što se dešava!Tačnije da se izrazim,da malo objasni ljudima iz FIFA-e i UEFA-e,da su ovi u Našem savezu "malo" zaostali,kako u razvoju tako i u svemu ostalom.Pape je poznata ličnost u Francuskoj,a znamo da su na čelu i FIFA-e i UEFA-e Francuzi,te ako več moraju da sankcionišu nerad N/F Saveza BiH,neka ne diraju reprezentacuju.Pozdrav i puno sreče u daljnjem radu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 jul 2010, 17:29

analiticar_ je napisao/la:Ne bi tema bila tema da se na njoj ne pojavi mali haris....

Ciro je institucija u ovom poslu za barona iz zavidovica....
@analni-ticar.Toliko mali da bi vjerovatno pitu sa cela ti mogao pojesti.A o tome da nemas kulture i starijima ne znas se obratiti sa vi.To cemo na drugoj temi.
To drugo si u pravu i niko cak ni oni koji mrze Ciru nece reci da nisi u pravu.
Ciro je institucija za vecinu nasih trenera koje mi dizemo u nebesa i koji ni u snu nece da se pojave na toj funkciji.
Sad sto je on paksu ko' covjek i prelivoda, i sto je svu Mikado cokoladu pojeo to je vec druga stvar
@Zlaja kako ti kontas da zatvoris kompaniju,izbacis rukovodioce i onda nagradis radnike sa vecom platom.
Nigdje nikakve logike. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2010, 15:13

Nema suspenzije, još uvijek.

Znači Safet ostaje selektor, bravo Safete! Bravo majstore.

Kakav licemjer...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 jul 2010, 15:15

Iskreno, Pape je ispao pizda. Podrzavo sam ga dosad, i podrzavat cu ga i odsad, ali ovo mu nije trebalo. Umjesto da se barem mi navijaci, igraci i treneri ujedinimo, on vec najavljuje odlazak.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jul 2010, 15:17

Virtu4l je napisao/la:Nema suspenzije, još uvijek.

Kakav licemjer...
Koja je fora biti selektor ako ne vodis nikoga tj ako nas suspenduju pa ne igramo kvalifikacije ,nit imas koga trenirati niti ce vjerovatno biti nikakvog okupljanja reprezentacije sta on onda da radi tu,on je dosao da vodi ekipu ne da bude selektor samo na papiru :?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2010, 15:18

Čekam Harisa, da ga brani. Do tada, mogu li ja pokušati?

Šta bi Safet radio da su suspendovali savez?

Na muci se poznaju junaci, jeli tako?

@Miki, nije to bitno, bar je mogao sačekati par dana. Jednostavno, taj čovjek nema pojma, nema osjećaja, kao da vodi stado ovaca, a ne nacionalni tim svoje države.
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 jul 2010, 15:20

miky_hz je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Nema suspenzije, još uvijek.

Kakav licemjer...
Koja je fora biti selektor ako ne vodis nikoga tj ako nas suspenduju pa ne igramo kvalifikacije ,nit imas koga trenirati niti ce vjerovatno biti nikakvog okupljanja reprezentacije sta on onda da radi tu,on je dosao da vodi ekipu ne da bude selektor samo na papiru :?
Ne radi se o tome. Ta suspenzija rijetko kad dugo traje. Vise puta samo mjesec dana. A ovo svakako nije trenutak za takve izjave, umjesto da kaze "ja samo mislim o utakmici protiv Katara i kvalifikacijama" on se bavi stvarima s kojim on nema nista. Da sam ja na njegovom mjestu, dobro bi me bolila glava nakon sramota protiv Njemacke i Svedske, a ne bi prico po novinama gluposti. Da nam je to trebalo, mogo je Ciro ostat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 19 jul 2010, 15:20

Ma pusti druze male plave.. Jedva docekali da Pape ensto kaze da ga mogu napasti... Svako normalan bi tisao da nas suspenduju... Jer kakve koristi ima da ostane i da prima platu nizasta...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2010, 15:24

adnan_hzsa je napisao/la:Ma pusti druze male plave.. Jedva docekali da Pape ensto kaze da ga mogu napasti... Svako normalan bi tisao da nas suspenduju... Jer kakve koristi ima da ostane i da prima platu nizasta...
Ma nemoj. Pretpostavljam da će ga igrači sad još više poštovati nakon ovakvih izjava 8-) ? Sve što Pape kaže daje nam osnovu da ga napadamo....
Voli te tvoje Sarajevo.

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 19 jul 2010, 15:26

Pa sta kad nas suspendju.. Koji ce nam ***** selektor.??? Treba zabraniti dozivnotno ovdje fudbal i sve sportove jer smo hajvani.. Za nas nije nista....
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 19 jul 2010, 15:30

adnan_hzsa je napisao/la:Pa sta kad nas suspendju.. Koji ce nam ***** selektor.??? Treba zabraniti dozivnotno ovdje fudbal i sve sportove jer smo hajvani.. Za nas nije nista....
ma neeeeeeeeeeeeeeeee. kad nas suspenduju pape treba ostat' selektor... da nas moze vodit u tekmamam protiv ostalih ne-clanica fife: kurdistan, kosovo, baskija, katalonija, vojvodina i sl. :p

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 19 jul 2010, 15:30

"Nakon vijesti da Statut nije usvojen, nisam htio donositi nikakve odluke. Želio sam prespavati, pa tek onda donijeti odluku i odlučio sam. Ako nas UEFA i FIFA suspenduju i tako onemoguće reprezentaciji da igra, nema razloga da ostanem selektor", rekao je Sušić za Dnevni avaz i dodao:

"Neke stvari me ovdje već dugo vremena iritiraju, a najviše sam razočaran u članove Predsjedništva. Prvo Čolaković. Šta da mislim o čovjeku koji je na prvom našem sastanku obasuo drvlje i kamenje na bivšeg selektora. Šta će onda pričati o meni? To je čovjek koji dovodi u sumnju poštenje igrača i za njega nemam dostojne riječi. Onda Čeko. To je običan pijun kojim svako može manipulirati. On nakon Skupštine nije u stanju dati komentar. I na kraju Iljo Dominiković. Govori da je bio za usvajanje Statuta, a skoro svi delegati iz reda naroda kojeg predstavlja, glasaju protiv. Kakav onda on ima autoritet?"

Bh. selektor u razgovru za Dnevni avaz rekao je još mnogo toga.

"Htio sam kritikovati sve ali je činjenica da je Predsjedništvo najgore. Kada sam došao, moje namjere su bile da uspostavimo zdrave odnose, htio sam da imamo dobru atmosferu, no uzalud. Oni ne zaslužuju da vode išta. Jedno govore, drugo rade. Jednostavno, lažu. Bez obzira kakva odluka bude, oni moraju otići. Ako nas ne kazne, u šta čisto sumnjam, ne želim ih vidjeti u blizini ekipe koju vodim jer nakon svega, jednostavno ne vidim način za saradnju s njima", ističe razočarani Sušić.

"Hoću ovo da kažem odmah jer sam od pouzdanih ljudi iz UEFA-e i FIFA-e saznao da ćemo biti kažnjeni i izbačeni. Neću da poslije ljudi govore kako je lako pametovati nakon suspenzije. Neka se zna. Ako reprezentacija ne igra, nema ni mene, odnosno, nema ničega", dodao je Sušić.

Ako UEFA suspenduje savez Pape ode a ako ne suspenduje mora otici on ili oni. Lijepo je covjek rekao da sa njima vise nece da saradjuje tj. da ih ne zeli vidjeti u blizini ekipe koju vodi. Poslije ovih izjava nista vise nece biti isto, u svakom slucaju.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 19 jul 2010, 15:38

amho je napisao/la:
adnan_hzsa je napisao/la:Pa sta kad nas suspendju.. Koji ce nam ***** selektor.??? Treba zabraniti dozivnotno ovdje fudbal i sve sportove jer smo hajvani.. Za nas nije nista....
ma neeeeeeeeeeeeeeeee. kad nas suspenduju pape treba ostat' selektor... da nas moze vodit u tekmamam protiv ostalih ne-clanica fife: kurdistan, kosovo, baskija, katalonija, vojvodina i sl. :p
I to pitanje je koga bi uopste vodio, sumnjam da bi isti igraci ostali...
Ali eto najlakse je reci Pape ovakav, onakav...nije patriota...bla bla
100% sportski i krajnje opušten potpis

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 19 jul 2010, 15:42

RiNo je napisao/la:
amho je napisao/la:
I to pitanje je koga bi uopste vodio, sumnjam da bi isti igraci ostali...
Ali eto najlakse je reci Pape ovakav, onakav...nije patriota...bla bla
ma ja se zezam oko ostanka... ako savez suspenduju, nema nista vise bilo kakvog smisla.... u takvoj situaciji mozemo ti i ja postat selektori.... fudbal nam postaje amaterski-rekreativni i gotova prica..

knoa
Kontakt:

Post Postao/la knoa » 19 jul 2010, 15:42

Nije Pape ni ovakav ni onakav. Pape je nikakav.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.