Aza je sam svoja prica on je sisoje, ovaj je sivonja senad husic zmijoglavi.dzelllo je napisao/la:Azmir HusicMuhamedTM je napisao/la:Kozojebi konstantno napreduju, posebno sto nisu uzeli onog varalicu, nehljebovica husica pleme svoje ****. Koji je ono sivonja, zekan jedan zatucani.
Senad Husic
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Gleda li iko ovdje seriju Daredevil? Wilson Fisk isti Petrovic, ko dva brata!
Ovako ce Husic biti razbijen kad dođu nazad u Sarajevo!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ćelo da je kakav trener prepoznao bi odmah (ne)kvalitete Senada Husića i otjerao ga.
Ka'e u dušu ih zna.
Ka'e u dušu ih zna.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Uprava ga izabralaMuhamedTM je napisao/la:Aza je sam svoja prica on je sisoje, ovaj je sivonja senad husic zmijoglavi.dzelllo je napisao/la:Azmir HusicMuhamedTM je napisao/la:Kozojebi konstantno napreduju, posebno sto nisu uzeli onog varalicu, nehljebovica husica pleme svoje ****. Koji je ono sivonja, zekan jedan zatucani.
Senad Husic
Ne sumnjam da ce dobiti papire sutra ujutro
lezVe do bagro
HUSREFE; ODLAZI!
Morali su dovesti igraca bolan, jesmo trebali igrati s 11 kaspera. Nekad potrefis a nekad nedzelllo je napisao/la: Uprava ga izabrala
Ne sumnjam da ce dobiti papire sutra ujutro
Vi ste ovdje umislili da mi navijamo za upravu ne Zelju (nije samo ti nego svi) ali to nije tacno i kad sta pogrijese normalno da im se nabije na nos.
Samo sto oni rade dosta dobrog za Zelju i mi to postujemo, to su dvije razlicite stvari.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Al vam podvalise Husica ko 10 u pola s vise luka,iz zelje

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Halo, ljudi. Ligu nam preuzese Krupa, Metalegehehe i Mladost, sta da radimo 
KOEEEEEEEEEEEEEEEEE DRUGIIIIIII?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Koeeeeeeeeeee osmi ?DoeTz je napisao/la:KOEEEEEEEEEEEEEEEEE DRUGIIIIIII?
Kakvih ce tek iznenađenja, samaranja i brukanja biti kad budu lige za prvaka i opstanak! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Napredovali su, nisu izgubiliNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Koeeeeeeeeeee osmi ?DoeTz je napisao/la:KOEEEEEEEEEEEEEEEEE DRUGIIIIIII?![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Gdje ti je haver High, je li i on kao i Samke dobio zabranu da pise na ovoj temi. Maksuz Selam za knjizevnika.joker90 je napisao/la:Kakvih ce tek iznenađenja, samaranja i brukanja biti kad budu lige za prvaka i opstanak!
i ako ti nije tesko odg mi na ovo pitanje
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Dobio je ban dvije sedmice onda, zbog politike sa Frantom! Ali ziv je i zdrav, ne sekiraj se. Stari nije na prodaju!MuhamedTM je napisao/la:Gdje ti je haver High, je li i on kao i Samke dobio zabranu da pise na ovoj temi. Maksuz Selam za knjizevnika.joker90 je napisao/la:Kakvih ce tek iznenađenja, samaranja i brukanja biti kad budu lige za prvaka i opstanak!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne sikiram se ja za njega samo za ljubicicu rajvosa se sikiram, nedo Bog da se ugleda na Sabru.joker90 je napisao/la:Dobio je ban dvije sedmice onda, zbog politike sa Frantom! Ali ziv je i zdrav, ne sekiraj se. Stari nije na prodaju!MuhamedTM je napisao/la:Gdje ti je haver High, je li i on kao i Samke dobio zabranu da pise na ovoj temi. Maksuz Selam za knjizevnika.joker90 je napisao/la:Kakvih ce tek iznenađenja, samaranja i brukanja biti kad budu lige za prvaka i opstanak!
Sto se tice drugog pitanja, golema šteta sigurno bi odigrao bolje od Bevaba I zmijoglavog.
Btw Franto je kriv bio a tip pise normalno preko drugog acc.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Nema ni Frante nakon bana, mozda su mu uklonili i onih 5-6 profila sto je u rezervi imao. Trebamo se svi zahvaliti knjizevniku sto je tema bar 2 sedmice cista od Frantinih politicko-historijskih nebuloza! Da stari moze igrati beka, gurnuo bih ga ja umjesto Almira Bekica do sad, al u godinama covjek, jbg.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Uspjeh je primiti tri gola od prošlogodišnjeg drugoligaša.
Liga 12, najjača liga na svijetu.
Liga 12, najjača liga na svijetu.
- TobeYarabi
- Kontakt:
trpaj krupo, boli te qurac 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.