Olimpik Sarajevo

Pappy
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Pappy » 27 avg 2016, 20:40

Mancini je napisao/la:Smijenjen Kostić, podnio ostavku Hurtić, i još samo da smijene Kolara i otišla sva tri trenera sarajevskih klubova.
Prema mojim informacijama Faik Kolar ide na mjesto sportskog direktora, a Dragan Radović preuzima Olimpik.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 avg 2016, 21:00

Pappy je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Smijenjen Kostić, podnio ostavku Hurtić, i još samo da smijene Kolara i otišla sva tri trenera sarajevskih klubova.
Prema mojim informacijama Faik Kolar ide na mjesto sportskog direktora, a Dragan Radović preuzima Olimpik.
Kod nas izgleda sa na, da se ne izražavam ružno. :lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 avg 2016, 23:35

Gdje si mokroguz da komentarišeš današnju utakmicu i dešavanja u klubu? :)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 28 avg 2016, 01:20

Pravo zauzet prijatelju moj :D jedva stigao pratiti utakmicu pored posla.
Ukratko; Fajo je posteno odradio sav svoj posao, fino je da ce se premjestiti na drugu funkciju, steta zbog zdravstvenih problema.
Radovica ne otpisujem, mozda nadje svoju renesansu sa nama, ostaje da se vidi.

Bodom nisam zadovoljan, bili smo bolji, igrom sam zadovoljan, cestitam igracima na to.
Danas je sastav bio bolji, da je jos Hadzic bio tu dali bi pobjednicki gol valjda. Plakalo moze biti jako dobar napadac ako uvjezba finis da mu dodje k'o disanje.
Regoje zasluzuje davati golove, legenda ziva.

Celik remizirao sa Zeljom, Radnik sa Sarajevom, Krupa nadigrala Slobodu, mozemo i mi sta tu i tamo izvuci, nemamo vise razloga ikoga se bojati.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 28 avg 2016, 02:12

Morat ću direktno. Čelik vam neće biti konkurencija. Zašto?? Zato što bi Čelik ispao davno da nije interesa. Željo i rajvoSa jedva bod uzeše na Bilinom a vi glat pukli ove čkapi. Dakle kako bi godinama u nazad kad bude zatrebalo Čeliku, oni će naći rješenje dal će od jednom igrači proraditi ili ćemo dobiti nepostojeće penale to ostaje da se vidi. Kako god nažalost ili na sreću imamo više sreće od vas. Pozdrav.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 28 avg 2016, 06:16

Mokroguz je napisao/la:Pravo zauzet prijatelju moj :D jedva stigao pratiti utakmicu pored posla.
Ukratko; Fajo je posteno odradio sav svoj posao, fino je da ce se premjestiti na drugu funkciju, steta zbog zdravstvenih problema.
Radovica ne otpisujem, mozda nadje svoju renesansu sa nama, ostaje da se vidi.

Bodom nisam zadovoljan, bili smo bolji, igrom sam zadovoljan, cestitam igracima na to.
Danas je sastav bio bolji, da je jos Hadzic bio tu dali bi pobjednicki gol valjda. Plakalo moze biti jako dobar napadac ako uvjezba finis da mu dodje k'o disanje.
Regoje zasluzuje davati golove, legenda ziva.

Celik remizirao sa Zeljom, Radnik sa Sarajevom, Krupa nadigrala Slobodu, mozemo i mi sta tu i tamo izvuci, nemamo vise razloga ikoga se bojati.
Pretpostavljao sam da si u "poslu" čim se ne javljaš. :D
@samočelik Još je rano za neke prognoze.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 28 avg 2016, 15:15

Radovića su nekoliko puta "tjerali" iz Slavije i sada treba doći u Olimpic. Ne znam čija je to ideja ali nije mi baš jasna. :?

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 28 avg 2016, 16:40

Mozda je privremeno rijesenje ako zivi u gradu. Tesko je naci dobrog trenera uopste u BiH a kamoli nasim uvjetima.
Citam da je Radnik bio doveo Petrovica preko jednog njegovog prijatelja koji radi/je radio tu.
Mozda bi nam ovaj Faruk Dedic iz Visokog pomogao, ima dobre rezultate a kadar im nije nesta ekstra kad poredis s onima kojih su pobjedili.

Imamo tu blizu Bosnu Semu i Slaviju s kojima mozemo odigrati prijateljske ako treba testirati koje igrace.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 28 avg 2016, 16:57

Mokroguz je napisao/la:Mozda je privremeno rijesenje ako zivi u gradu. Tesko je naci dobrog trenera uopste u BiH a kamoli nasim uvjetima.
Citam da je Radnik bio doveo Petrovica preko jednog njegovog prijatelja koji radi/je radio tu.
Radnik je doveo Petrovića preko Mića Mićića gradonačelnika Bijeljine, pošto su oni veoma dobri drugovi.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 28 avg 2016, 17:31

Mokroguz je napisao/la:Mozda je privremeno rijesenje ako zivi u gradu. Tesko je naci dobrog trenera uopste u BiH a kamoli nasim uvjetima.
Mozda bi nam ovaj Faruk Dedic iz Visokog pomogao, ima dobre rezultate a kadar im nije nesta ekstra kad poredis s onima kojih su pobjedili.

Imamo tu blizu Bosnu Semu i Slaviju s kojima mozemo odigrati prijateljske ako treba testirati koje igrace.
Ako traže jeftino rješenje onda mogu ostaviti Asima Saračevića na mjesto šefa stručnog štaba. On se u ovoj sezoni vodio kao glavni trener.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 28 avg 2016, 19:36

@Pappy To je to

@Mancini Ako je bolji trener, sto da ne. Vec je i upoznat sa igracima. Samo uhvatila nas je ova situacija u lose vrijeme, tesko je testirati trenere.

Ko god da bude trener, ja bih furao ovaj sastav kao standardni:

Golman: Bandovic
Desni bek: Pehar?
Stoperi: Regoje, Holi
Lijevi bek: Rastoka?
Zadnji vezni: Zolj, Masic
Desno krilo: Mahovic
Lijevo krilo: Lelic
Playmaker: Kobiljar
Spic: Hadzic

Klupa:
Dujkovic, Prses, Karic, Sahovic, Turkovic, Isic, Udovicic/Milovic

Vjerujem da je ovo najbolje sto imamo u ekipi zasad, imamo jos momaka testirati, dobro bi bilo njih u prijateljskim probati pa ko se dokaze ide na klupu i dobija sansu.
I vjerujem da poslije zimske pauze cemo biti znatno jaci, ako uzmemo do tada 15-20 bodova to ce biti super. Znaci fali nam jos jedno 4-5 pobjeda.
Liga je luda ove godine, nema koga se ne moze pobjediti niti koga nekoga ne moze poraziti.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 29 avg 2016, 15:10

Pršešu čovjek slomio nogu startom s leđa a nije dobio ni žuti karton. :o

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 29 avg 2016, 15:28

Potvrda da Dragan Radović dolazi za trenera jeste i današnji potpis Damira Osmankovića. Nek' vam je Bog na pomoći. :mrgreen:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 29 avg 2016, 17:14

Pappy je napisao/la:Potvrda da Dragan Radović dolazi za trenera jeste i današnji potpis Damira Osmankovića. Nek' vam je Bog na pomoći. :mrgreen:
Interesuje me čija je to ideja bila? :? Čovjeka su nekoliko puta "tjerali" iz Slavije i neko ga smatra dobrim rješenjem za ovaj klub. :?

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 29 avg 2016, 22:48

Mi k'o da pravimo ekipe za citavu abecedu.
Osmankovica nismo trebali dovesti.
Ko je ovaj Bjelak koji je bio na klupi neki dan?

Napustiti: 7
Vrdoljak, Udovicic, Zulcic, Drljevic(, Turkovic?), Osmankovic(, Karic?).

Nismo testirali: 12
Dedic, Ajdinovic, Zuhric, Alesevic, Handzic, Selak, Bjelak, Benjamin & Mirza Salcin, Krajina, Gusinac i Plakalo treba jos koju sansu dobiti.
Tu imamo haman jednu citavu ekipu. Nek' igraju prijateljske sa ovima iznad protiv nekih ekipa pa da vidimo sta ko moze.

Zadrzati: 16
Bandovic, Dujkovic, Zolj, Isic, Sahovic, Regoje, Mikulicic, Milovic, Holi, Masic, Pehar, Lelic, Kobiljar, Prses, Hadzic, Mahovic.

Nesigurno: 2
Besic, Rastoka.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 29 avg 2016, 23:03

Taj Bjelak je vaš kadet, Advan. Mislim da je to sin Nermina Bjelaka iz BPS-a, ali nemoj me držati za riječ.

I mislim da griješiš po pitanju Vrdoljaka, meni se dopao do sada, pristojan veznjak. Isto tako mislim da Mikuličić nije kalibar za Premijer ligu. To je neko moje viđenje na osnovu ove tri domaće utakmice i one prijateljske kod nas, mada tada Hrvati nisu igrali.

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 30 avg 2016, 13:28

:opaopa: :D :bih: sta je sa emirom hadzicem
Opstanak moramo izboriti

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 30 avg 2016, 20:51

@Pappy Ma eto, Vrdoljak od toga sto sam vidio cesto gubi lopte i ne uputi ih kako treba drugima, uputio je par losih suteva prema protivnickom golu, ali nije los tehnicar i ima ok kontrolu lopte inace.
Mikulicic je zarom i borbom meni dokazao da zasluzuje jos biti tu, ali su ga izudarali igraci Mladosti onda kad sam gledao.

@amazing Sta je bilo?
@edinedin1 Povrijedjen ja mislim.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 30 avg 2016, 21:41

Valjali bi nama cetvorica ili trojica od ovih petero kojih je Petrovic u Zelji otpisao. Husic ili Bevab za lijevog beka(ma mogli bi obadvojica ustvari, jedan standardan jedan za klupe), zatim Pozder za centarfora, i Halvadzic mislim da moze na klupu. Zive valjda u gradu sad pa bi im lakse bilo preci nama.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 31 avg 2016, 00:27

Mokroguz je napisao/la:@Pappy Ma eto, Vrdoljak od toga sto sam vidio cesto gubi lopte i ne uputi ih kako treba drugima, uputio je par losih suteva prema protivnickom golu, ali nije los tehnicar i ima ok kontrolu lopte inace.
Mikulicic je zarom i borbom meni dokazao da zasluzuje jos biti tu, ali su ga izudarali igraci Mladosti onda kad sam gledao.

@amazing Sta je bilo?
@edinedin1 Povrijedjen ja mislim.
Protiv Čelika je odigrao fantastičnu utakmicu. Jbg nije Čelik tada bio neki reprezentativan primjer, međutim vidiš ti i protiv djece na igralištu ako neko zna, odnosno ako može. Samo je u pitanju voljni momenat. Generalno u tom meču protiv Mladosti svi su podbacili, jedino Riki Kobiljar i Pršeš kada je ušao umjesto njega su odigrali da kažeš da su nešto odigrali.

Recimo i Holi. Nezgrapno djeluje poprilično, dobar štoper, ali nije za par sa Bokijem, treba tu jedan malo elegantniji igrač, lak na lopti, bolji tehničar.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.