FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 28 avg 2016, 12:09

Mislim da Tan nije toliki problem.. On je dozvolio da nasi upravljaju klubom, davao je pare..
Sad predpostavljam da je shvatio da su pare otisle bog zna gdje, uklonio Selimovica.

On nam je dao mnogo sansi, tj konkretno upravi.
Jbga, oni su ga iznevjerili, sad koji je sljedeci njegov potez, ostaje da vidimo..

Uprava bi trebala otici jer se mnogo negativne energije nakupilo..

lion1111
Kontakt:

Post Postao/la lion1111 » 28 avg 2016, 12:12

ljudi dokle ce vise grupe da pod okriljem navijanja za FK SARAJEVO nanose štetu našem timu.
Pravi navijači bodre svoj tim a ne bacaju kamenje na igrače

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 28 avg 2016, 12:16

rustemović ne bi smio više igrati, dosta je bilo, istrpili smo ga i nismo dobili ništa osim one duge lopte na derbiju. Marka stavit na njegovu poziciju i ciao.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 28 avg 2016, 12:17

lion1111 je napisao/la:ljudi dokle ce vise grupe frustriranih da pod okriljem navijanja za FK SARAJEVO nanose štetu našem timu.
Pravi navijaci bi trebali podnijeti ostavke, izasli bi iz misijih rupa u javnost, izvinili se navijacima...
SARAJEVO

lion1111
Kontakt:

Post Postao/la lion1111 » 28 avg 2016, 12:20

Za vas su fudbalske neznalice bili i najbolji poslijeratni igrači Sarajeva Puzigaća, Stojčev, Bilbija... a da ne pričam o najtrofejnijem treneru Uščupliću.
Najviše su navijači krivi što su oni otjerani, a sada se žale i kamenuju ove igrače koji su puno slabiji.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 28 avg 2016, 12:20

lion1111 je napisao/la:ljudi dokle ce vise grupe frustriranih da pod okriljem navijanja za FK SARAJEVO nanose štetu našem timu.
Da te na najnormalniji nacin pitam ides li ti na utakmice? Pratis li redovno Sarajevo, gostovanja itd? Znas li sta pravi navijac prodje zbog kluba?
Po mojim postovima mozes vidjeti da prvenstveno krivim upravu ali ovo sto ti pises je glupost. :wtf:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 28 avg 2016, 12:21

lion1111 je napisao/la:ljudi dokle ce vise grupe frustriranih idiota da pod okriljem navijanja za FK SARAJEVO nanose štetu našem timu.

Pošto nemamo prave igrače, ne možemo ni mi biti ''pravi navijači''... eto nek su oni igračine
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 28 avg 2016, 12:22

BordoBolesnik je napisao/la:
lion1111 je napisao/la:ljudi dokle ce vise grupe frustriranih idiota da pod okriljem navijanja za FK SARAJEVO nanose štetu našem timu.
Da te na najnormalniji nacin pitam ides li ti na utakmice? Pratis li redovno Sarajevo, gostovanja itd? Znas li sta pravi navijac prodje zbog kluba?
Po mojim postovima mozes vidjeti da prvenstveno krivim upravu ali ovo sto ti pises je glupost. :wtf:
Drug bezveze se zamaras .... nije vrijedno slova trosit .... :salut:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 28 avg 2016, 12:26

Je li ovo @Hilmo prestao pisati #Mali#ste#za#FKS

I moze li pitanje u anketi, do kojeg mjeseca ce Janjos izdrzati ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

lion1111
Kontakt:

Post Postao/la lion1111 » 28 avg 2016, 12:26

Ja sam jarane isao u Beograd na utakmice Sarajeva. Bio sam u Novom Sadu 1985 kada je Sarajevo u najvažnijoj prijeratnoj utakmici ostvarilo pobjedu za titulu prvaka JUGOSLAVIJE. 40 godina nisam propustio utakmicu Sarajeva. Navijali smo za Sarajevo kada se borilo za opstanak u Jugoslovenskoj ligi. Nije nam bilo važno jesmo li prvi ili zadnji. Bili smo uz Najdraži klub. Sarajevo se mora voljeti bez obzira koje je na tabeli i ko ga vodi

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 28 avg 2016, 12:37

Treba ici na ove ljude iz uprave, a ne na igrace i imovinu kluba (ako je bus nas)

Sent from my E6653 using Tapatalk

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 avg 2016, 12:39

lion1111 je napisao/la:Ja sam jarane isao u Beograd na utakmice Sarajeva. Bio sam u Novom Sadu 1985 kada je Sarajevo u najvažnijoj prijeratnoj utakmici ostvarilo pobjedu za titulu prvaka JUGOSLAVIJE. 40 godina nisam propustio utakmicu Sarajeva. Navijali smo za Sarajevo kada se borilo za opstanak u Jugoslovenskoj ligi. Nije nam bilo važno jesmo li prvi ili zadnji. Bili smo uz Najdraži klub. Sarajevo se mora voljeti bez obzira koje je na tabeli i ko ga vodi
Bodriće se Saraj'vo i da ispadne u kantonalnu, nije to uopšte poenta priče. Razdvoji klub i ljude koji su uzurpirali isti.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

lion1111
Kontakt:

Post Postao/la lion1111 » 28 avg 2016, 12:40

Svaka ti cast jarane. nema nista gore od medjusobnog vrijedjanja. Moramo svi biti jedinstveni jer ipak svi mi volimo Sarajevo

lion1111
Kontakt:

Post Postao/la lion1111 » 28 avg 2016, 12:47

Pa zar nekima ovdje stvarno nije jasno da bi bez ovih ljudi koji su doveli Tana sada Sarajevo bilo u poziciji kao Bosna Rojal. Ne tako davno je bila afera virsle, kada nasi igraci nisu imali od cega da zive, kada smo imali visemilionski dug i bili bukvalno pred gasenjem.
A kada je napravljen onaj sampionski tim od prije dvije godine najednom su svi navijaci Sarajeva poceli da sastavljaju ekipu, da vode politiku kluba, mijenjaju trenere i to onakvog Uscuplica koji je postigao sve sto je mogao.
Ali sada ne vrijedi kukati, moramo stati uz legendarnog Calu i svi doci na Kosevo vec slijedecu utakmicu i navijati za Sarajevo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 avg 2016, 12:51

Kako da te neko shvati ozbiljno kad ti nisi u zatvoru radi izjave: najbolji poslijeratni igraci su Stojcev, Puzigaca i Bilbija?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 avg 2016, 12:52

MortemHz je napisao/la:Kako da te neko shvati ozbiljno kad ti nisi u zatvoru radi izjave: najbolji poslijeratni igraci su Stojcev, Puzigaca i Bilbija?
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

lion1111
Kontakt:

Post Postao/la lion1111 » 28 avg 2016, 12:59

Cuveni sampionski tim Sarajeva: Delac, Baric Puzigaca Tatomirovic Cimirot Duljevic Stojcev Bilbija Velkoski Benko + Radovac, Kovacevic, Puric...
Ali eto neko ih je sve do jednog otjerao i nije uspio ni evropu izboriti

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 28 avg 2016, 13:08

lion1111 je napisao/la:Pa zar nekima ovdje stvarno nije jasno da bi bez ovih ljudi koji su doveli Tana sada Sarajevo bilo u poziciji kao Bosna Rojal. Ne tako davno je bila afera virsle, kada nasi igraci nisu imali od cega da zive, kada smo imali visemilionski dug i bili bukvalno pred gasenjem.
A kada je napravljen onaj sampionski tim od prije dvije godine najednom su svi navijaci Sarajeva poceli da sastavljaju ekipu, da vode politiku kluba, mijenjaju trenere i to onakvog Uscuplica koji je postigao sve sto je mogao.
Ali sada ne vrijedi kukati, moramo stati uz legendarnog Calu i svi doci na Kosevo vec slijedecu utakmicu i navijati za Sarajevo
uz duzno postovanje prema tvojim godinama ali nakon ovom mislim da ne treba dalje raspravljat, mnogo grijesis u svojim postovima, a vuces mnogo na Majkla i slicne i znamo gdje ta prica vodi, kod nas ne pali.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 avg 2016, 13:12

lion1111 je napisao/la:Pa zar nekima ovdje stvarno nije jasno da bi bez ovih ljudi koji su doveli Tana sada Sarajevo bilo u poziciji kao Bosna Rojal. Ne tako davno je bila afera virsle, kada nasi igraci nisu imali od cega da zive, kada smo imali visemilionski dug i bili bukvalno pred gasenjem.
Jarane ne valjaj gluposti svega ti!
Kad se nije raspao i ugasio Celik,Sloboda,Zeljo...,ne bi sigurno ni mi. Niti bi se raspali,niti bi se ugasili. Mi smo doslovno prodani ublehi za vracanje tog famoznog duga (kakvog ima vecina premijerligasa). I sta smo dobili za prodaju kluba?! Titulu i Kup,eto sta smo dobili.
Imamo gazdu milijardera,turkish airlines kao sponzora,nike opremu i opet bolje uslove za platiti igraca ima nekoliko ekipa u ligi ukljucujuci i kone koje su imale vise duga vec mi!

lion1111
Kontakt:

Post Postao/la lion1111 » 28 avg 2016, 13:19

Mozda ja grijesim, ali sigurno vise grijese oni koji svako kolo Sarajevu izbiju iz dzepa nekoliko hiljada KM zbog nekih kretenskih kazni ili oni koji su fukarama sa grbavice neki dan stavili u dzep 30.000 KM lomljenjem nekoliko bijednih stolica. Mislim da si u pravu kada mi kazes da ta prica ne pali, jer ocigledno ovdje vrlo malo ljudi misli svojom glavom jer ne vide ko su najveci dusmani FK Sarajeva. Umjesto da se borimo da se uzdignemo iznad nivoa komsija pruznih radnika, mi im pomažemo i dajemo donaciju od 30.000KM. To su najgluplje izgubljene pare u istoriji Sarajeva i od tih para se direktno finansiraju oni koji mrze ovaj klub. Toliko od mene, nemam vise namjeru dokazivati ocigledne stvari. Ko ih ne vidi sad nece ih nikada ni vidjeti

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bejker, Beli98, Google Adsense [Bot], mnon46, OsmanhodzicBuco, Pablo11, pjankesarajevo, rimljanin90, SamoDaKazeem, Varijantas8 i 61 gost.