FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Tuzlak - nije da nismo toga svjesni, ali ja prvi cu ustati i aplaudirati mu u inat klosarima koji jedva cekaju da pljuju. Svaki tim ima lose periode i bitno ih je svesti na minimum.
Nego, sta je sa malog Suljica, jel ko provjerio info da ce potpisati ugovor sa prvim timom Slobode?
Nego, sta je sa malog Suljica, jel ko provjerio info da ce potpisati ugovor sa prvim timom Slobode?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozda nije bojkot, mozda to samo tako pocnemo stvarati u svojim glavama. Ljudi nas dobili 3:0, jel to neka fantazija? Vjerovatno nije, postoje ekipe koje nas mogu dobiti 3:0. Kako je neko pisao ubili su nas presingom, zatvorili glavne igrace, pravili polukontre. Nasi nisu to ocekivali, nisu se privikli na teren koji Krupa dobro poznaje. Nasi krenuli da izjednace i zabiju gol dva, ubacili drugog napadaca sto je jos vise dalo Krupi sanse te je onda krenuo raspad sistema gdje se desi da samo primis gol jer si krenuo ofanzivnije i na sve ili nista.Chinaglia je napisao/la:hajmo biti skroz iskreni, za ovih 7 kola, samo jednu tekmu smo odigrali u full-u, kako ova ekipa moze, to je ona protiv Selje, osim toga, vrijedi izdvojit samo drugo pol protiv Sirokog, sve osim toga nije bilo na nasem nivou (sjetite se tekmi protiv Olimpica i Viteza, pa i Celika), nivou koji objektivno ocekujemo, a zasto je to tako, da li je to neki tihi bojkot ekipe, ne znam, poslije jucer mi se ta misao mota po glavi i uopste mi se ne cini kao nesto nevjerovatno! nije problem izgubit od slabije ekipe, ali onako sramotan pristup igri, sramotna igra, to je problem i to nije normalno, koliko se sjecam, ovakva tekma nam se nije desila prosle sezone, a igre prosle sezone su bile bolje nego ove, a sada bar na papiru imamo jaci i siri igracki kadar
Da mogu igrati reprizu utakmice nasi bi izvukli pouke i u toj reprizi izvukli dobar rezultat ali ovako izgleda da im se desilo sve sto nisu ocekivali.
Vjerovatno misliš na Smajića, jer je Suljić prvo otišao u Akademiju Sarajeva ali ni tu se nije zadržao i sad je potpisao za njemački FC IngolstadtBeduin je napisao/la:Nego, sta je sa malog Suljica, jel ko provjerio info da ce potpisati ugovor sa prvim timom Slobode?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav crni Dzidic... Ne lupajte gluposti... Penal je skrivio retardirani Piric.... PONOVO.... Na izlijevanje, bespotrebno, na igrača ledjima okrenutim od gola ...PONOVO... odvesti ga kod Hodže kakvog jakog da mu stravu salije i to u paketu sa kapitenom i dzidicem.... Valjda kakav popust dobijemo posto su trojica... Kasnije ću opširnijesolinas je napisao/la:Dzidic.Coraco je napisao/la:Iako nisam gledao utakmicu (pa nisam ni relevantan) al mislim da je ovo Husrefov poraz, iz više razloga. Prvo imamo uigranu ekipu od prošle godine, imamo duplo širi roster igrača, redovne doprinose, odlične uslove, novajliju u ligi za protivnika, tim koji igra bez ti standardna igrača itd. Utrpaju nam tri komada s pjesmom. Da je bilo 1-0 ili 2-1 pa hajde, poraz je. Ovako nas popišaše.
ps. ko je skrivio penal?
Ja bi volio protiv Mladosti vidjeti Kostica i Mehmedagica u paru.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Na prenosu tekstualnom pisalo Dzidic.staragarda je napisao/la:Kakav crni Dzidic... Ne lupajte gluposti... Penal je skrivio retardirani Piric.... PONOVO.... Na izlijevanje, bespotrebno, na igrača ledjima okrenutim od gola ...PONOVO... odvesti ga kod Hodže kakvog jakog da mu stravu salije i to u paketu sa kapitenom i dzidicem.... Valjda kakav popust dobijemo posto su trojica... Kasnije ću opširnijesolinas je napisao/la:Dzidic.Coraco je napisao/la:Iako nisam gledao utakmicu (pa nisam ni relevantan) al mislim da je ovo Husrefov poraz, iz više razloga. Prvo imamo uigranu ekipu od prošle godine, imamo duplo širi roster igrača, redovne doprinose, odlične uslove, novajliju u ligi za protivnika, tim koji igra bez ti standardna igrača itd. Utrpaju nam tri komada s pjesmom. Da je bilo 1-0 ili 2-1 pa hajde, poraz je. Ovako nas popišaše.
ps. ko je skrivio penal?
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam jel postoji gori narod od nas tuzlaka. Mi smo veca **** od svih... smeta vam 2 mjesto sad i borba za titulu ??? ko to sebi daje za pravo da nekog tjera a 300 ljudi bude na stadionu?? Koliko je ljudi otislo u krupu 30 mozda ?? Al mi imamo pravo da tjeramo i azmira i sve redom..... mi smo najveci sabani na svijetu sto se tice mentaliteta i sporta !! Nista ne zasluzujemo, treba ugasit fk i cao.....a niste svjesni koliko smo blizu gasenju dovoljno je da samo jedan covjek kaze da ga boli k i CAOOOOOO
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Solinas... Penal je napravljen na 6 metara od mene... Pohvalio bih jedino Subića koji je odigrao maestralno te efe i Mehmedagic te ordaga standardno dobri... Pohvalio bi još i sudiju -klicu mu j e b e m
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Azmir finnansira klub placa igrace i sve ostalo. Mi da smo znnali i bunili se nna vrijeme ne bi klub propao. Mi nemamo pun stadion a borimo se za vrh i svi smo pametni sa tuđim parama. Tacno mi nemamo mentalitet za sport i pravi smo indijanci.
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
Najveci indijanci sto postoje.... Samo mi mozemo **** azmira 6 mjeseci pa onda 6 mjeseci praviti parole podrske husicu....i onda opet kroz 6 mjeseci mu **** sve redom......sad tjeramo husrefa i sta mislite da cemo dobiti kad on ode??? imas reprogram na ledjima budite sretni sto azmir placa husrefa on ako ode dobicete smaila karica i njemu slicne.....a onda opet za 3 kola **** azmira i svega ostalog.... ma nevjerovatni smoTRUST je napisao/la:Azmir finnansira klub placa igrace i sve ostalo. Mi da smo znnali i bunili se nna vrijeme ne bi klub propao. Mi nemamo pun stadion a borimo se za vrh i svi smo pametni sa tuđim parama. Tacno mi nemamo mentalitet za sport i pravi smo indijanci.
Pa nije valjda opet uradio istu stvar!?staragarda je napisao/la:Kakav crni Dzidic... Ne lupajte gluposti... Penal je skrivio retardirani Piric.... PONOVO.... Na izlijevanje, bespotrebno, na igrača ledjima okrenutim od gola ...PONOVO... odvesti ga kod Hodže kakvog jakog da mu stravu salije i to u paketu sa kapitenom i dzidicem.... Valjda kakav popust dobijemo posto su trojica... Kasnije ću opširnijesolinas je napisao/la:Dzidic.Coraco je napisao/la:Iako nisam gledao utakmicu (pa nisam ni relevantan) al mislim da je ovo Husrefov poraz, iz više razloga. Prvo imamo uigranu ekipu od prošle godine, imamo duplo širi roster igrača, redovne doprinose, odlične uslove, novajliju u ligi za protivnika, tim koji igra bez ti standardna igrača itd. Utrpaju nam tri komada s pjesmom. Da je bilo 1-0 ili 2-1 pa hajde, poraz je. Ovako nas popišaše.
ps. ko je skrivio penal?
Nevjerovatno kakvu rupetinu na golu ima ponajbolja ekipa u Bosni i Hercegovini, pritom još za njega postoji zamjena koja je za klasu bolja od ovog kiksera.
Piric pokupio covjeka bzze. Kakav Djidic. Bio blize lopti, ali nonsalantno se keetao, covjek dosao prije njega do lopte. Djidic je kriv sto je pretrcan, vise puta.Coraco je napisao/la:Pretpostavio sam, mora se čovjek malo dozvati. I u onim pripremnim utakmicama je pravio glupe penale.solinas je napisao/la:Dzidic.Coraco je napisao/la:Iako nisam gledao utakmicu (pa nisam ni relevantan) al mislim da je ovo Husrefov poraz, iz više razloga. Prvo imamo uigranu ekipu od prošle godine, imamo duplo širi roster igrača, redovne doprinose, odlične uslove, novajliju u ligi za protivnika, tim koji igra bez ti standardna igrača itd. Utrpaju nam tri komada s pjesmom. Da je bilo 1-0 ili 2-1 pa hajde, poraz je. Ovako nas popišaše.
ps. ko je skrivio penal?
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Samo kazem sta je pisalo,to sam i napisao,pogrijesili su eto izgleda.staragarda je napisao/la:Solinas... Penal je napravljen na 6 metara od mene... Pohvalio bih jedino Subića koji je odigrao maestralno te efe i Mehmedagic te ordaga standardno dobri... Pohvalio bi još i sudiju -klicu mu j e b e m
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ne prica ba ovdje niko o odlasku azmira, ili nesto tako, bar ja nisam primjetio..ali treba prihvatiti stvari kad nisu dobre
cinjenice su :
1. da ne igramo dobro od pocetka sezone, ali su nas rezultati koliko toliko pratili..odbrana nam je neugirana i nesigurna...vezni red previse nestabilan kad nema 2 zadnja vezna (merza i stjepa) i prolazi do gola kako ko hoce, a kad igraju oba onda napad ispasta..i taj napad je posebna prica, ocigledno da to sa Karicem ne ide kako smo zamislili i ocekivali jer fali gol igrac, a Karic i Krpa onda se vracamo na ovo iznad-ispasta vezni red.
2. Husref mora da se izdigne u ovom slucaju i povede ekipu u pravom smjeru. Mora da rijesi sve te razmirice i probleme unutar tima, a ne da ih jos vise potpiruje. Ocigledno je ba da se neki igraci ne mogu ocima gledati, da postoje destruktivni klanovi i grupe i tu Musemic mora da savlada svoj ego i rijesi te probleme. Trener je glavni faktor stabilnosti u timu i koji mora naci put iz krize, vidjeti ko sto petrovic kaze ko su trule jabuke i odstraniti ih..ali sta cemo ako je i trener jedna od tih jabuka
eh sad tu dolazimo do glavnog problema, Husrefa realno boli q i za Slobodom i za Tuzlom, sutra nek dobije otkaz u Slobodi "zaplakat" ce jedino za ogormnom platom i uslovima koje je imao..zaboli ga i za igrace i za navijace, nit je ikad ista uradio da se veze za Tuzlu i za klub..dok ovi igraci koji su odlazili, mnogima je tesko palo i mnogima ce tesko pasti. Kosta sutra da nas napusti, ne mora se sikirati naci ce mozda i bolji klub od Slobode, ali zao ce mu biti-ne sumnjam ni sekunde.. Pero je vec nasao odlican klub, ali je momku zao sto je otisao iz Tz, jbt covjek je dijete svoje u dresu Slobode izvodio na teren
i u svim tim sukobima Husref da je JEDNOM, samo jednom pogledao interes kluba, nekad bi popustio, rijesio bi makar jedan sukob, ovako je gledao samo svoj interes i da zastiti svoj imidz glavnog serifa, glavnog baje, nece mene niko zaje.bavat makar i po cijenu rezultata i mira u ekipi jer me boli q za Slobodom, dok plata kapa dobro i jest, kad ne bude plate bice mi zao jer je bila dobra al je.e se Husrefu i za Tuzlom i za Slobodom.
ovakvu sliku bar ja sticem, i mislim da ce se u narednih par dana ili par kola pokazati na cemu smo...da li je treneru i igracima bitnija Sloboda ili licni ego, jer dosta ovog sto sam ja napisao za Musemica moze da se primijeni i na pojedine igrace, jer oni svoje razmirice izmedju sebe i sa trenerom ne bi smjeli da rjesavaju i pokazuju gubljenjem utakmica na terenu.ima tu drugih nacina
i kao sto vidite, post i situacija nema veze sa Azmirom..i u najbolje uredjenim i organizovanim klubovima se moze desiti situacija da pukne na realiciji trener-igraci, i desi se svakom klubu to ko god ga vodio i kako god organizovan bio
cinjenice su :
1. da ne igramo dobro od pocetka sezone, ali su nas rezultati koliko toliko pratili..odbrana nam je neugirana i nesigurna...vezni red previse nestabilan kad nema 2 zadnja vezna (merza i stjepa) i prolazi do gola kako ko hoce, a kad igraju oba onda napad ispasta..i taj napad je posebna prica, ocigledno da to sa Karicem ne ide kako smo zamislili i ocekivali jer fali gol igrac, a Karic i Krpa onda se vracamo na ovo iznad-ispasta vezni red.
2. Husref mora da se izdigne u ovom slucaju i povede ekipu u pravom smjeru. Mora da rijesi sve te razmirice i probleme unutar tima, a ne da ih jos vise potpiruje. Ocigledno je ba da se neki igraci ne mogu ocima gledati, da postoje destruktivni klanovi i grupe i tu Musemic mora da savlada svoj ego i rijesi te probleme. Trener je glavni faktor stabilnosti u timu i koji mora naci put iz krize, vidjeti ko sto petrovic kaze ko su trule jabuke i odstraniti ih..ali sta cemo ako je i trener jedna od tih jabuka
eh sad tu dolazimo do glavnog problema, Husrefa realno boli q i za Slobodom i za Tuzlom, sutra nek dobije otkaz u Slobodi "zaplakat" ce jedino za ogormnom platom i uslovima koje je imao..zaboli ga i za igrace i za navijace, nit je ikad ista uradio da se veze za Tuzlu i za klub..dok ovi igraci koji su odlazili, mnogima je tesko palo i mnogima ce tesko pasti. Kosta sutra da nas napusti, ne mora se sikirati naci ce mozda i bolji klub od Slobode, ali zao ce mu biti-ne sumnjam ni sekunde.. Pero je vec nasao odlican klub, ali je momku zao sto je otisao iz Tz, jbt covjek je dijete svoje u dresu Slobode izvodio na teren
i u svim tim sukobima Husref da je JEDNOM, samo jednom pogledao interes kluba, nekad bi popustio, rijesio bi makar jedan sukob, ovako je gledao samo svoj interes i da zastiti svoj imidz glavnog serifa, glavnog baje, nece mene niko zaje.bavat makar i po cijenu rezultata i mira u ekipi jer me boli q za Slobodom, dok plata kapa dobro i jest, kad ne bude plate bice mi zao jer je bila dobra al je.e se Husrefu i za Tuzlom i za Slobodom.
ovakvu sliku bar ja sticem, i mislim da ce se u narednih par dana ili par kola pokazati na cemu smo...da li je treneru i igracima bitnija Sloboda ili licni ego, jer dosta ovog sto sam ja napisao za Musemica moze da se primijeni i na pojedine igrace, jer oni svoje razmirice izmedju sebe i sa trenerom ne bi smjeli da rjesavaju i pokazuju gubljenjem utakmica na terenu.ima tu drugih nacina
i kao sto vidite, post i situacija nema veze sa Azmirom..i u najbolje uredjenim i organizovanim klubovima se moze desiti situacija da pukne na realiciji trener-igraci, i desi se svakom klubu to ko god ga vodio i kako god organizovan bio
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
to i ja care moj pricam citavo vrijeme..nisu se ovoliko digli kada nam je klub tonuo iz dana u dan,sad kad imamo Husica i extra trenera za nasu ligu,pojedini se prave pametni i hoce da donose odluke--KrojcicaHills je napisao/la:Ja stvarno ne znam jel postoji gori narod od nas tuzlaka. Mi smo veca **** od svih... smeta vam 2 mjesto sad i borba za titulu ??? ko to sebi daje za pravo da nekog tjera a 300 ljudi bude na stadionu?? Koliko je ljudi otislo u krupu 30 mozda ?? Al mi imamo pravo da tjeramo i azmira i sve redom..... mi smo najveci sabani na svijetu sto se tice mentaliteta i sporta !! Nista ne zasluzujemo, treba ugasit fk i cao.....a niste svjesni koliko smo blizu gasenju dovoljno je da samo jedan covjek kaze da ga boli k i CAOOOOOO
Kad vidite Husica trebate ga nosit i ljubit do stadiona..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Azmir ni za šta nije kriv, ali bi trebao sjesti sa igračima i trenerom malo i popričati.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ma nije niko ni napisao ništa protiv rukovodstva kluba, barem 90% nas koji pišemo redovno, problem je što ovdje raja odbija pogledati istini u oči. A pritom se neki i dalje ravnaju s yebenom Federalnom ligom, kao imaš odličan tim koji je igrao EL i borio se za oba trofeja, al' treba biti sretan jer se nismo ugasili, kao da ostalima već nije kristalno jasno u kakvoj smo situaciji bili.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ne prica ba ovdje niko o odlasku azmira, ili nesto tako, bar ja nisam primjetio..ali treba prihvatiti stvari kad nisu dobre
cinjenice su :
Konstruktivna kritika bi uvijek trebala biti poželjna, al' šta ćeš kad dosta ljudi ne razumije šta ista predstavlja i nije u stanju vidjeti širu sliku, takvi vide samo pljuvanje i pohvale - nema sredine.
Inače, sve što si napisao stoji, to je suština ovog problema koji se može prevazići uz malo dobre volje.
Procitao sam sta ultra pise,nevjerovatno koliko je pogodio izgleda u srz problema.I tu se vracamo na ono sto se pise od jucer.Aerials je napisao/la:Azmir ni za šta nije kriv, ali bi trebao sjesti sa igračima i trenerom malo i popričati.
Husrefa,i igrace udariti po dzepu.
To je jedini lijek za njihov ego i da smire strasti malo.
Azmir to mora napraviti inace oteti ce se kontroli ovo.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Bravo. Nemojte svaku raspravu svoditi na mučenje po drugoj ligi i sve sto se prije desavalo. Svi smo toga svjesni i dobro se toga sjećamo , ali imamo pravo prigovoriti treneru i igracima na igri koju smo gledali jucer u Krupi. Niko ovdje ne zeli zlo klubu i svako ima pravo kritikovati ako nesto ne valja. Necemo samo valjda klimati glavom. Ajde malo opustite seClaus je napisao/la:Ma nije niko ni napisao ništa protiv rukovodstva kluba, barem 90% nas koji pišemo redovno, problem je što ovdje raja odbija pogledati istini u oči. A pritom se neki i dalje ravnaju s yebenom Federalnom ligom, kao imaš odličan tim koji je igrao EL i borio se za oba trofeja, al' treba biti sretan jer se nismo ugasili, kao da ostalima već nije kristalno jasno u kakvoj smo situaciji bili.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ne prica ba ovdje niko o odlasku azmira, ili nesto tako, bar ja nisam primjetio..ali treba prihvatiti stvari kad nisu dobre
cinjenice su :
i kao sto vidite, post i situacija nema veze sa Azmirom..i u najbolje uredjenim i organizovanim klubovima se moze desiti situacija da pukne na realiciji trener-igraci, i desi se svakom klubu to ko god ga vodio i kako god organizovan bio![]()
Konstruktivna kritika bi uvijek trebala biti poželjna, al' šta ćeš kad dosta ljudi ne razumije šta ista predstavlja i nije u stanju vidjeti širu sliku, takvi vide samo pljuvanje i pohvale - nema sredine.
Inače, sve što si napisao stoji, to je suština ovog problema koji se može prevazići uz malo dobre volje.
Sent from my SM-J700H using Tapatalk
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Pa jel moguće da je mungos opet skrivio penal, koji kiks od golmana, IDI U PROLETER SAMO DA TE NE GLEDAM VIŠE JEBО TE ONAJ KO TE GURA NA GOL.
A situacija je napeta od samog početka sezone, samo se čekao kiks da se sve ovo počne pisati, da smo pobijedili bilo bi "hehe dobro je, 3 boda, ajmo dalje" i niko ništa ne bi spomenuo od ovog svega. Nek rješavaju to interno, ne treba im sranja još i od nas sa tribina.
A situacija je napeta od samog početka sezone, samo se čekao kiks da se sve ovo počne pisati, da smo pobijedili bilo bi "hehe dobro je, 3 boda, ajmo dalje" i niko ništa ne bi spomenuo od ovog svega. Nek rješavaju to interno, ne treba im sranja još i od nas sa tribina.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ako si klasa, mozes cijepati i 2 kutije cigara dnevno...pinoglavi je napisao/la:Pustite pricu o nargilama, cigarama i alkoholu, to im moze uticati samo na kondiciju (a i ne mora), ne utice to na ostale stvari. Sto se mene tice nek svako po dvije kutije dnevno pusi ako ce trcati koliko treba, a moze se i to izvesti.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.