FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

risingforce
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la risingforce » 28 avg 2016, 15:17

Ja ne znam da li je ovaj Husic toliki amater ili namjerno neke stvari radi.. ne mislim samo na penal.. na 1:33 do 1:43 na ovom videu..prvo ne ide na igraca Celika kojeg sigurno moze stici i uci u duel, nego ide nazad u odbranu gdje umjesto da pokriva tu svoju lijevu stranu, samo prati pogledom igraca koji vodi loptu i sutira (uopste ne prati raspored igraca Celika koji ulaze u 16) dok mu iza prolaze dvojica igraca Celika..

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 avg 2016, 15:24

Sve dok nam ulica bude krojila sastav, sve dok nam ulica odredjuje ko ce igrati od nas nema nista. Ja mogu srati koliko hocu, pisati da Ugljesa ne valja klincu, da je Bekric za Bundeslige ali to je samo moje misljenje. Vidim da sad svi po fb kroje sastave, tjeraju, a sve to mogu jer im je uprava omogucili da ulica igracima drzi predavanje o zalaganju. A jedni i drugi rade za lovu. Sto prije izbaciti ulicu iz kluba, sastav kroji trener i samo trener. To sto neko na tribini psuje nekome igracu ili dolaze na trening da im prijete je prejadno.
Ako se tako nastavi mi smo u jos jeb.enijem kurcu.
7.kola - 8 bodova - 230 igraca - 50 trenera promjenjeno, ljudi koji ne znaju pravila drze predavanje igracima, najvece pojacanje ti odlazi pred prvenstvo, ne mozes kuci viteza pobjediti u kojem igra Kokot kojeg si otjerao, Celik u raspadu bez uprave ti uzima bodove itd. Sve to se dopustilo da bi se spasile svoje guzice, a interes Zelje malo ko gleda.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 avg 2016, 15:32

risingforce je napisao/la:

Ja ne znam da li je ovaj Husic toliki amater ili namjerno neke stvari radi.. ne mislim samo na penal.. na 1:33 do 1:43 na ovom videu..prvo ne ide na igraca Celika kojeg sigurno moze stici i uci u duel, nego ide nazad u odbranu gdje umjesto da pokriva tu svoju lijevu stranu, samo prati pogledom igraca koji vodi loptu i sutira (uopste ne prati raspored igraca Celika koji ulaze u 16) dok mu iza prolaze dvojica igraca Celika..
Ovdje nema situacije kada polovinom prvog poluvremena igrac Celika prolazi prema golu i gdje mu Husic i zadnjem momentu skida loptu sa noge i tako spasava gotovo siguran go...
Amazon je to dobro primjetio.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 28 avg 2016, 15:34

cst gol nije priznat na 5-49 :crazy:

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 28 avg 2016, 15:35

Hrasno1921 je napisao/la:
starigrad je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Petrovic je dokazani strucnjak i veliki gospodin, te poznavalac ove lijepe igre. Samo imajte na umu da je u Bijeljini iza sebe imao Krstajica i jos neke likove veoma vazne u bh. fudbalu. Ne kazem da je to bilo presudno za uspjeh koji je napravio ali je sasvim sigurno odigralo znacajnu ulogu. S druge strane Zeljo je iz ko zna kojih razloga u "ratu" i sa znanim i neznanim junacima.
sve vise se pokazuje da nikakvog bojkota nije bilo i da imamo limitiran igracki kadar. kad na to dodas da je kostic gurao igrace na neprirodne pozicije, nije se ni moglo ocekivati nesto vise. sinoc su lijevo igrala dva igraca kojim su to prirodne pozicije i sve je izgledalo daleko bolje, do gluposti koju nacini husic. shodno tome, da su celikovci morali vise pokrivati i lijevu stranu, miro je imao daleko vise prostora i odradio ga je kako smo od njega i naucili, max profesionalno i kvalitetno. isto tako, ne mogu nikako shvatiti da citav zivot treniras i nisi u stanju, tokom vise utakmica, uputiti centarsut da valja. samo sinoc su bevab i husic, imali najmanje 10 idealnih situacija za centarsut i svaku su upropastili necim, sto se moze nazvati svime, izuzev centarsuta.

eh, sad... bojim se da, sa ovakvim kadrom, brzo ne potrosimo i petrovica. dzaba njemu kvalitet, iskustvo, mangupluk, disciplina, taktika... ako nema neko ko ce ono sto se zamisli i dogovori prenijeti na igru i teren. treba max pratiti petrovicev rad i ne dozvoliti da ga popljujemo i otjeramo, ako se vidi da nije do njega. ako bude takva situacija, istrpiti ga do zime, pojacati se prema njegovom izboru i pustiti ga da radi. kazniti one koji su doveli neadvekatan igracki kadar, koji nije ni blizu kvaliteta za Zelju, niti moze realizovati nase ambicije.
Nakon svega samo igraci mogu biti ti koji ce biti potroseni, otjerani, izbaceni, prekomandovani u juniore, na tribine itd. a nikako jedan trener kakav je Petrovic, treba malo sabura za neke stvari, ne moze nista preko noci ova pauza nam je dosla ko narucena.
ne pitamo se ti i ja oko toga, al", nikako. ako se vratimo nekih mjesec dana unazad, kostic je bio tito, lendric masina za golove (zena, pive, lendric ive; kapetan amerika, majce se radile...), kjosevski bio kalibar za repku, dzenis neopravdano zapostavljen, husic nas carlos... danas im se psuje sve zivo i mrtvo (sto mi se gadi i nikako to ne opravdavam. nisu oni krivi sto ne znaju, kriv je onaj ko ih je doveo i ko ih gura), traze se ispisnice, prijeti im se degenekom... neko provuce pricu o nekakvom bojkotu, pa se situacija jos vise zaostri.

problem je sto, u ogromnoj vecini, navijaci nisu i nece da budu realni. trazi se titula (lige ili kupa) i postavlja se kao nekakav uslov. a, realno, nemamo igracki kadar za takvo nesto. ne kazem da ne mozemo podici neki od pehara, jer ni konkurencija nije mnogo bolja, ali za to nam treba mnogo rada, a Bogami i srece, koja nas do sada, u ovoj sezoni, nikako ne prati.

ako se, u naredna 3 kola, nesto drasticno ne promjeni po pitanju rezultata i ne pocnemo ostvarivati pobjede i osvajati bodove, pritisak i nezadovoljstvo ce biti sve veci i ne bih bio u ozi igracima, petrovicu, a pogotovo upravi.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 28 avg 2016, 15:52

Hrasno1921 je napisao/la:Nidje veze ti je prica, nije sve bajno ali nije ni tako kako ti kazes, jesu podlozni nekim stvarima i interesima, neumjesno je da navijace nazivas klosarima, narkomanima i sl. od cijele grupe mozda ih je tek 20% takvih.
Manijaci su se mnogo puta do sada dokazali i pokazali, ako vec ne znas neke stvari bolje ne pisi o njima, jer ispadas ultra seljacina na baterije.
Pusti jadnika jos ce se natovariti da ti salje pp :urnebes:
Diego Armando Maradona hajde ti u Aregntinu I pametuj stipu se nas.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 28 avg 2016, 15:55

Merhaba je napisao/la:Argentina nisi u pravu. Ne kazem da je jug cvijece , ali daleko i od toga kako ti pricas i predstavljas nekoga i jos uz to vrijedas bez ikakvog razloga. Manijaci su do sada imali bezbroj humanitarni akcija , i ova akcija je pokrenuta mozda ne zvanicno ispred udruzenja navijaca , ali odredjeni momci sa tribine su zapoceli tu akciju jos prije par sedmica. Zamolio bih moderatore da sankcionisu ove padobrance koji vrijedaju bez pokrica!
Neka me sankcionisu ako misle da sam sta pogresno uradio. Ovo se odnosi na kop, pa ti ljudi samo stete nasem klubu iz kola u kola. Zbog njih je u jednom trenutku pocelo sve manje i manje normalne raje da dolazi, osebno ljudi sa djecom. Toliko su divni i krasni, akademici, droktori nauka, da skupa ne znaju tri nomralne sastaviti.

Vratite clanke o kaznama nasem klubu i vidjet cete da nista nisam rekao sto nije tacno. Ko se ne pronalazi u ovome, nema potrebe ni da komentarise, nije njemu upuceno :salut:
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 28 avg 2016, 16:02

Cuspajz je napisao/la:

Nije lopta prešla gol liniju cijelim obimom.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 28 avg 2016, 16:07

Rokoko87 je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:

Nije lopta prešla gol liniju cijelim obimom.
ma golman sto posto zaustavio nogom unutra ,njihov ovaj na stativi sto stoji svjestan je da je gol uprati mu reakciju

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 avg 2016, 16:24

starigrad je napisao/la:
ne pitamo se ti i ja oko toga, al", nikako. ako se vratimo nekih mjesec dana unazad, kostic je bio tito, lendric masina za golove (zena, pive, lendric ive; kapetan amerika, majce se radile...), kjosevski bio kalibar za repku, dzenis neopravdano zapostavljen, husic nas carlos... danas im se psuje sve zivo i mrtvo (sto mi se gadi i nikako to ne opravdavam. nisu oni krivi sto ne znaju, kriv je onaj ko ih je doveo i ko ih gura), traze se ispisnice, prijeti im se degenekom... neko provuce pricu o nekakvom bojkotu, pa se situacija jos vise zaostri.

problem je sto, u ogromnoj vecini, navijaci nisu i nece da budu realni. trazi se titula (lige ili kupa) i postavlja se kao nekakav uslov. a, realno, nemamo igracki kadar za takvo nesto. ne kazem da ne mozemo podici neki od pehara, jer ni konkurencija nije mnogo bolja, ali za to nam treba mnogo rada, a Bogami i srece, koja nas do sada, u ovoj sezoni, nikako ne prati.

ako se, u naredna 3 kola, nesto drasticno ne promjeni po pitanju rezultata i ne pocnemo ostvarivati pobjede i osvajati bodove, pritisak i nezadovoljstvo ce biti sve veci i ne bih bio u ozi igracima, petrovicu, a pogotovo upravi.

Radile se majice koje ocigledno i torcida nosi :facepalm:

http://www.torcida.hr/shop/products.php ... 31&lang=HR

slika
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 avg 2016, 16:34

Bolan to je logo "Under Armoura" a ne Torcide, Lendric nosi majicu ispod dresa pomenute marke, logo u fazonu mete - strijelca, kasnije nasi uzeli taj logo i napravili majice, kao sto su uradili i navijaci Hajduka, Bologne, Stuttgarta i jos stotine drugih navijackih grupa i fan shopova u svijetu
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 avg 2016, 16:41

Hrasno1921 je napisao/la:Bolan to je logo "Under Armoura" a ne Torcide, Lendric nosi majicu ispod dresa pomenute marke, logo u fazonu mete - strijelca, kasnije nasi uzeli taj logo i napravili majice, kao sto su uradili i navijaci Hajduka, Bologne, Stuttgarta i jos stotine drugih navijackih grupa i fan shopova u svijetu

Pa nisi mi sad napisao nista sto nisam vec znao, al mislim da bas zbog ovog boldiranog nije slucajno sto i on nosi ovu majicu. A mi poletili da ih napravimo. Ja i dalje mislim da se provaljujemo, nista drugo.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 avg 2016, 16:51

amazon je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Bolan to je logo "Under Armoura" a ne Torcide, Lendric nosi majicu ispod dresa pomenute marke, logo u fazonu mete - strijelca, kasnije nasi uzeli taj logo i napravili majice, kao sto su uradili i navijaci Hajduka, Bologne, Stuttgarta i jos stotine drugih navijackih grupa i fan shopova u svijetu

Pa nisi mi sad napisao nista sto nisam vec znao, al mislim da bas zbog ovog boldiranog nije slucajno sto i on nosi ovu majicu. A mi poletili da ih napravimo. Ja i dalje mislim da se provaljujemo, nista drugo.
:lol:

Ok. ti onda znas nesto sto ja ne znam :D
Pa ne nosi majicu kupljenu u Hajdukovom fan shopu, vec nosi original majicu Under Armour, slazem se u vecini stvari sa tobom, ali ovo je sklapanje nekih teorija zavjere na nivou Ahmeda Muftica, Ive je vatreni navijac Hajduka, dijete Hajduka i to ne krije niti je ikada krio, sve ostalo je zamaranje nedjeljom, na +30 stepeni
1921'

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 28 avg 2016, 17:04

Mislim da se ipak radi o logu captain america kod Lendrica sto nema veze sa "kradjom" od drugih navijaca. Sorry na upadanju na temu

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 avg 2016, 17:39

BordoBolesnik je napisao/la:Mislim da se ipak radi o logu captain america kod Lendrica sto nema veze sa "kradjom" od drugih navijaca. Sorry na upadanju na temu
Bas tako.
Sva ostala prica nidje veze.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 avg 2016, 17:53

Malo da pogledate kako je Krupa sredila stadion, pa niko ne svrsava na njih. Niti igraju evropu, niti prodaju igrace, niti imaju donacije, a stadion ko Lutka.

http://sportsport.ba/galerija/krupa/8337#8

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 avg 2016, 18:12

Dobro i sta to oni imaju sto mi nemamo?
Ah jacuzi ne vidjeh odmah

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 28 avg 2016, 18:23

amazon je napisao/la:Malo da pogledate kako je Krupa sredila stadion, pa niko ne svrsava na njih. Niti igraju evropu, niti prodaju igrace, niti imaju donacije, a stadion ko Lutka.

http://sportsport.ba/galerija/krupa/8337#8
Krupa kao klub je hobi Draska Ilica jednog od najbogatijih ljudi u RS-u, clan SNSD-a i glavni finansijer svih izbornih kampanja Dodika, tih par stotina hiljada koje je ulozio u Krupu njemu nije nista, uostalom nije nista spektakularno ni napravio, jedna mini tribina sa svim pratecim sadrzajima.
Sa druge strane i mi imamo takvog na celu kluba ali ni priblizno nije tezak kao ovaj, sve u svemu vise izgleda mega giga nego sto jeste, jedna mini tribina nasuprote te montazna tribina, sve u svemu mal klub samim tim i male zelje i troskovi.
1921'

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 avg 2016, 18:32

Nije bitno ko je, sta je, bitno je da se moze ulagati i imati dobar rezultat. Ljudi prije nas na tabeli da je sin od Dodika koga to zanima.

terrorist
Kontakt:

Post Postao/la terrorist » 28 avg 2016, 18:34

kultura im je stadion.. wc im bolji nego meni kuci

kad smo kod krupe njihov ovaj Koljic zabio vise golova nego mi ove sezone

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Kajkutenjoyer, Sarun i 46 gostiju.