FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
U naredna dva meca ocekujem 4 boda,a ko zna mozda i 6,ako mucnu svojom glavom 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma moramo biti pametniji od sarajevskih klubova, svakako se uvijek sra.nje desi kad se navijaci umijesaju..treba ih pustiti da to sami izmejdu sebe rijese na najbolji nacin, ali im na neki nacin dati do znanja da niko nije glup i da svi vide kako stvari ne stimaju, pa nek se izmedju sebe dogovore ko je kriv i nek pocnu na terenu i van terena makar izgledati kao ekipa
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Mozda da im organizujemo timbilding, nesto kao branje sljiva u mom vocnjaku za rakiju, rostilj i pivo moji 
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
aaaaaaaaaaaj golova majko mila
Komunista je napisao/la:Mozda da im organizujemo timbilding, nesto kao branje sljiva u mom vocnjaku za rakiju, rostilj i pivo moji :)
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakvog Husica vi spominjete...dal ste retardirani
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
KrojcicaHills je napisao/la:Ja stvarno ne znam jel postoji gori narod od nas tuzlaka. Mi smo veca **** od svih... smeta vam 2 mjesto sad i borba za titulu ??? ko to sebi daje za pravo da nekog tjera a 300 ljudi bude na stadionu?? Koliko je ljudi otislo u krupu 30 mozda ?? Al mi imamo pravo da tjeramo i azmira i sve redom..... mi smo najveci sabani na svijetu sto se tice mentaliteta i sporta !! Nista ne zasluzujemo, treba ugasit fk i cao.....a niste svjesni koliko smo blizu gasenju dovoljno je da samo jedan covjek kaze da ga boli k i CAOOOOOO
+1
Solina navija za Slobodu!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
treba njima i psiholog i tim bilding hehe , pa taman i branje sljiva 
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
I jos da dodam : imamo taj reprogam i sve i treba biti sretan sto azmir placa husrefa ALI sutra ako bi husref otisao imam osjecaj da bi spali na darku vojvodica i smajila karica mozda da biramo izmedju njih 2 jer azmir sigurno ne bi opet dao pare da dovede nekoga boljeg, a i da hoce koga ce dovesti?? Koji to trener poznaje bh fudbal kao husref??? A stranca ko god je doveo kad bi ga 20 mil platio nece izdrzati ni 5 utakmica....
Treba izgurat jos godinu dana da se vrati barem pola tog duga a onda cemo **** majku svima redom
Treba izgurat jos godinu dana da se vrati barem pola tog duga a onda cemo **** majku svima redom
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Treba spomenuti Husica, ali onog sto nas je zaobisao i otisao u Zelju. Kakva je ono komedija od igraca

Uff da se Pirija hoce prodati pa da odahnemo... Stvarno nevjerovatan lik
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Ko ce kupit onakvog golmana..kiksera
Zao mi samo Bobica i Erica sto ispastaju zbog ove letve..
Zao mi samo Bobica i Erica sto ispastaju zbog ove letve..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Za ovu sezonu do kraja nam je definitivno potreban.KrojcicaHills je napisao/la:I jos da dodam : imamo taj reprogam i sve i treba biti sretan sto azmir placa husrefa ALI sutra ako bi husref otisao imam osjecaj da bi spali na darku vojvodica i smajila karica mozda da biramo izmedju njih 2 jer azmir sigurno ne bi opet dao pare da dovede nekoga boljeg, a i da hoce koga ce dovesti?? Koji to trener poznaje bh fudbal kao husref??? A stranca ko god je doveo kad bi ga 20 mil platio nece izdrzati ni 5 utakmica....
Trener se onda u toku ljeta moze naci ako Husref odluci da ide ali isto tako trener koji se nadje moze biti promasaj.
Uglavnom kada bi nasli novog trenera to bi bilo kretanje od nule. Bilo bi novih igraca, novih ideja, novi nacin rada. Pa ti hajde uklopi to sve da izgleda idealno.
Tada bi bas trebao biti mudar Azmir i pametan da nadje pravog covjeka za to.
I kada Husrefu nestane energije da radi ovo u Slobodi treba naci nekog ko ce da donese dobru energiju na stadion i u svlacionicu i ko ce da radi kao lud. I fino mu dati vremena da nesto izgradi.
Ali do toga ima jos, Husref i Azmir imaju dogovor, a to je ova sezona i eventualno naredna ako se izbori Evropa.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ima ba trenera, nisam za smjenu ali ima..ovaj iz Viteza Pavic je dobar trener, Karacic iz Sirokog, eto Petrovic je u Zelju otisao..ima trenera
Cvijetin Blagojevic nije više u Driniultrasstyle_tz je napisao/la:ma ima ba trenera, nisam za smjenu ali ima..ovaj iz Viteza Pavic je dobar trener, Karacic iz Sirokog, eto Petrovic je u Zelju otisao..ima trenera
Ja sam i prije sezone imao mišljenje da treba pusititi Husrefa do kraja ove sezone i onda se zahvaliti bez obzira na rezultat. Krenuti onda ispočetka, trener s novim ambicijama, novim radom, pozitivna promjena...
Nad tobom sunce najljepše sja
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Umjesto psihologa i tim bildinga bilo bi lijepo recimo da igrači prestanu piti i izlaziti do 3,4 ujutro... Da ne imenujem sad ako ne radi kluba i navijaca onda makar radi sebe da im se opet neki polupismeni ljudi iz Krupe na Vrbasu ne bi smijali i sprdali na njihov račun jer su nam zvijezde izgledale kao da protiv sebe celzija imajuultrasstyle_tz je napisao/la:treba njima i psiholog i tim bilding hehe , pa taman i branje sljiva
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Imenuj garda sto ne bi imenovao?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Brate Pavic ovdje kod nas ne bi izdrzao niti 5 kola. Daleko je on ispod Husrefa i Vitez mu je mjera jer je optimalan cilj opstanak..ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ima ba trenera, nisam za smjenu ali ima..ovaj iz Viteza Pavic je dobar trener, Karacic iz Sirokog, eto Petrovic je u Zelju otisao..ima trenera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.