O bekovima necu fantazirat ovo ljeto, to ostavimo za siječanj kad kupovali u Wolfsburgu
FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Prodati Broza 30mil i Jovetića za 15mil radi FFPa. Medela prodat za 12mil i za to dovesti Pašalića (Perišić nek to sredi Hajdukovci su to
) i Verrea iz Pescare te kakvog stopera na posudbu sa pravom otkupa
klupa Verre-Gnoukouri-Pašalić bi bila i više nego dobra..
O bekovima necu fantazirat ovo ljeto, to ostavimo za siječanj kad kupovali u Wolfsburgu
#SuningOUT
Je li Inter otkupio Jovetica ili posudba jos traje ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Moraju ga otkupit ako nastupi ove sezone.Ili ako ne nastupi,a Inter zavrsi nemam pojma koji stavljao sam tu negdje sta su pisali koji su uvjeti.
Mislim da će otići.Zbog FFPa se trenutno ne može imati duža klupa,a očito se procijenilo da je Barbosa bolja opcija.Nije toliko nacet ozljedama,mlađi,dobar potencijal...
Mislim da će otići.Zbog FFPa se trenutno ne može imati duža klupa,a očito se procijenilo da je Barbosa bolja opcija.Nije toliko nacet ozljedama,mlađi,dobar potencijal...
Di Marzio je rekao drukcije neki dan.
Stevan Jovetic will go on loan from Inter to Fiorentina as a 100% Inter player.
Despite the agreement with Manchester City, who says the final payment should be when Jovetic plays his first official match of the 2016/2017 season or if Inter is amongst the top 17 in December, Jovetic’s transfer to Inter is considered to be completed after he played his first practice game this summer. All this according to Gianluca DiMarzio.
Evo jedna strašna

Stevan Jovetic will go on loan from Inter to Fiorentina as a 100% Inter player.
Despite the agreement with Manchester City, who says the final payment should be when Jovetic plays his first official match of the 2016/2017 season or if Inter is amongst the top 17 in December, Jovetic’s transfer to Inter is considered to be completed after he played his first practice game this summer. All this according to Gianluca DiMarzio.
Evo jedna strašna

#SuningOUT
Tko će ga više znat.
Ono najbolje u dolascima JMa i Gabriela je što njih dvojica nisu imala nikakvih dodira s Mancinijem i njegovim nebuloznim idejama nego će lijepo od samog početka imati solidnog trenera uz kojeg će moći napredovati kako spada.Plus obojica su vec vrlo rano navikla na trofeje...olimpijski pobjednik,europski prvak...
Zvuci kao idealan partner Icardiju.Jericho je napisao/la:Dobar članak o Gabrielu
http://www.squawka.com/news/23-under-23 ... osa/587899
Ono najbolje u dolascima JMa i Gabriela je što njih dvojica nisu imala nikakvih dodira s Mancinijem i njegovim nebuloznim idejama nego će lijepo od samog početka imati solidnog trenera uz kojeg će moći napredovati kako spada.Plus obojica su vec vrlo rano navikla na trofeje...olimpijski pobjednik,europski prvak...
- zamorano1plus8
- Kontakt:
ne znam, nesto nemam povjerenja u ovog gabriela, ali eto mlad je valjda me demantuje. iskreno po mom misljenju kerlon je bio veci talent od gabriela, ali nije uspio u interu mada su njeg ozljede sjebale.joao mario jepo meni solidno pojacanje, mislim da nece donijeti nikakvu prevagu u konacnici, ali vidjecemo #forzainter
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Jel ima tko da je upucen u ove finansije, odakle sad ovo ovoliko trosenje, nista ni ffp ni koji vrag...
Moze se trosit ovako kad se odgadja placanje i iznosi rasporedjuju na dvije-tri ili vise godina.Da klubove traze ovakav novac odmah sad to ne bi bilo moguce.Huska je napisao/la:Jel ima tko da je upucen u ove finansije, odakle sad ovo ovoliko trosenje, nista ni ffp ni koji vrag...
- zamorano1plus8
- Kontakt:
vec se pojavljuju price da inter ako ne proda neke igrace i ne obezbijedi 25mil do kraja prelaznog roka da u LE ce moci prijaviti samo 22 igraca a medju njima nece moci biti candreva
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
Pa to je moguce i istina.Ali znali smo da bi jedan igrac mogao biti zrtvovan i to mozda bude Retard.Trenutno se izgleda ne moze imati sira klupa.Tu je i ono ogranicenje za place.Za ovu kaznu isto moguce i pricalo se o tome nesto da će se svjesno ić na to troseci sada jer nije problem tu kaznu istrpit i platit Uefi.Slično su radili City i PSG u početku.A valjda ta financijska kazna od Uefe onda ne utjece na ffp nego je to nešto sasvim drugo i Suningu nije problem to platit ako će tako moći više uložit u ekipu.Ugl.,ne znam ni ja točno i nisam ni stigao sve proucit sta se pisalo,ali izgleda da se nasao dobar nacin za nositi sa ffp-om i da ce kako vrijeme bude odmicalo stanje biti sve bolje.Ne brinem se oko tog uopce,ovi iz Suninga su sila samo takva i misle ozbiljno.
Za Candrevu ne znam.Sumnjam da nece biti prijavljen.
Za Candrevu ne znam.Sumnjam da nece biti prijavljen.
Izgleda da je do Gabriela hocel doci sad ili na zimu. Nadam se da je pametan i da ce odmah u Inter da bi se sto prije uklopio s ekipom. Ako dodje u januaru nisam bas siguran da ce se naigrat.
96' godiste momak jbt
96' godiste momak jbt
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ja sam pročitao da i Gabriel želi odmah u Inter, a da ga Santos želi zadrzati do siječnja. Tako da je Inter ponudu podebljao na 27.5mil€ da uvjere i njih..
Pedulla: JoaoMario deal is a regular €40m deal, no longer loan+obl. (10+35), Inter can afford it by selling Jovetic, Erkin and Brozovic
Pedulla: Inter now want a defender. Lindelof is the top target.
Pedulla: JoaoMario deal is a regular €40m deal, no longer loan+obl. (10+35), Inter can afford it by selling Jovetic, Erkin and Brozovic
Pedulla: Inter now want a defender. Lindelof is the top target.
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 27 avg 2016, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.
#SuningOUT
Ma daj i tog Lindelofa kad nam se moze 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
#Gabigol-#Inter, there is an agreement with #Santos to acquire him immediately
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Da je srece da Gabi stigne odmah, da je prodat Medela da ga ne gledam vise, Ranochiu takodje, Biabiany se nece naigrat ove sezone uopste, Kamikaza kome dat dzaba samo da nije u timu i uzet jednog cba i odlican mercato 
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
The 29.5mil for Gabigol is broken down into 3 parts: 18 to Santos, 10 to the player and 1.5 between Santos and the intermediaries. For JoaoMario Inter will pay €40 million over three years (€10mil now, €15mil in 2017 and the last €15mil in 2018) plus €5mil bonus! Znači ukupno 74.5mil 
Garay izgleda u Valenciji za 20mil.. Jbt ga, preskupo je to za alternativu Murillu.
Garay izgleda u Valenciji za 20mil.. Jbt ga, preskupo je to za alternativu Murillu.
#SuningOUT
Negdje sam citao da Caceres preveliku plaću traži.
The two options for the Inter's defense are Caceres (free transfer) and Criscito.
Inter is interested in signing Mamadou Sakho, possibly on loan. Klopp has approved a loan move!
Caner Erkin today in Istanbul.
Sakho na posudbu i Caceres FREE
Criscito
Svejedno mislim da nam nedostaje jedan vezni za rotacije. Nadam se da Broz ostane ili dovest Verrea (ili zamjeniti Brozovića za Fabregasa
).
Inter is interested in signing Mamadou Sakho, possibly on loan. Klopp has approved a loan move!
Sakho na posudbu i Caceres FREE
Svejedno mislim da nam nedostaje jedan vezni za rotacije. Nadam se da Broz ostane ili dovest Verrea (ili zamjeniti Brozovića za Fabregasa
#SuningOUT
Sakho bi dosao ko kec na 10. Moze i beka igrat crnja, ne mora igrat prema naprijed nikako, do centra i taman. A Caceres bez kluba?? Kako ga niko ne uzme od ovih drugih timova, mozda hoce visoku platu !?Jericho je napisao/la:The two options for the Inter's defense are Caceres (free transfer) and Criscito.
Sakho na posudbu i Caceres FREECriscito
![]()
Svejedno mislim da nam nedostaje jedan vezni za rotacije. Nadam se da Broz ostane ili dovest Verrea (ili zamjeniti Brozovića za Fabregasa).
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Pedulla: Sassuolo wants Ranocchia and can unlock Martin Caceres to Inter on a free transfer! Može, vodite panjinu
GdS: Inter could try a swap deal with Chelsea: Brozovic for Fabregas! Vidi Gazzette što me špijunira
GdS: Inter could try a swap deal with Chelsea: Brozovic for Fabregas! Vidi Gazzette što me špijunira
#SuningOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.