FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Naši skauti će biti na tekmi između Nanta i Bordoa gdje prate 19-godišnju 10-ku Amine Harit-a.
1.30 kvota na Bayernu u sljedećem kolu na gostovanju kod Schalke-a i to sa par povreda
Ekipa nam je super, ali liga realno nije tako jaka, tako da će biti problema u Ligi prvaka kada dođu jači protivnici.
Respekt svima, BvB je za nijansu slabiji od nas, ostali dosta zaostaju. Neki će reći, gledaj što su se ufurali, nije to tako, nego realno slika šta se dešava u posljednjih par sezone u Bundesligi. Bayern gazi sve pred sobom, tu i tamo neki kiks ali na kraju je bodova razlika prilično velika.
Nadam se da će BvB i Gladbach, te Leverkusen nastaviti sa kvalitetnim pojačanjima da liga bude malo zanimljivija.
Ekipa nam je super, ali liga realno nije tako jaka, tako da će biti problema u Ligi prvaka kada dođu jači protivnici.
Respekt svima, BvB je za nijansu slabiji od nas, ostali dosta zaostaju. Neki će reći, gledaj što su se ufurali, nije to tako, nego realno slika šta se dešava u posljednjih par sezone u Bundesligi. Bayern gazi sve pred sobom, tu i tamo neki kiks ali na kraju je bodova razlika prilično velika.
Nadam se da će BvB i Gladbach, te Leverkusen nastaviti sa kvalitetnim pojačanjima da liga bude malo zanimljivija.
Zanimljivo je da protiv Gladbacha nemamo pobjedu u posljednje 4 takmičarske utakmice(2 poraza i 2 remija)Neutral je napisao/la:Nadam se da će BvB i Gladbach, te Leverkusen nastaviti sa kvalitetnim pojačanjima da liga bude malo zanimljivija.
A situacija je takva da sam se zatekao da navijam za Bayern i onda nakon naše pobjede gledam kako će BvB završiti i potajno se nadam da će dobiti jer treba Bayernu pritisak iza leđa, jednostavno pozitivno je za ekipu. Pobjeda protiv Werdera je prouzrokovana ogromnom motiviranošću igrača, a ako se ovim tempom nastavi za par kola igračima će dosaditi
- gerdmuller
- Kontakt:
Jesi mozda bio na tekmi?R32 je napisao/la:Evo live na Hauptbahnhofu ispred mene südkurve, skupina pjeva hori sve, ima ih 50ak al kao da je 500, najezio sam se.
Dođe i par od Minhena 1860 al nista.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
gerdmuller je napisao/la:Jesi mozda bio na tekmi?R32 je napisao/la:Evo live na Hauptbahnhofu ispred mene südkurve, skupina pjeva hori sve, ima ih 50ak al kao da je 500, najezio sam se.
Dođe i par od Minhena 1860 al nista.
Nisam, radio do 21h. Tako mi je krivo...
A bile karte 50€ sa nasima al jbg.
Hertu necu propustiti, to cu gledati kako na vrijeme da vidim, i da saznam kako radim tad.
Mia San Mia
- anelbavarac
- Kontakt:
Taj je potpisao za 12 miliona jučer za RB Leipzig.anelbavarac je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/--zvije ... rnu/204928
Koji je ovaj?
Cuj 10 miliJona...
-
schickeria
- Kontakt:
Pogledao jucer dvoboj druge ekipe protiv 1860.
Sto reci,utakmica 50:50 ,sa solidnim tempom ali tehnicki dosta losih igraca .
Kod nas mi se jedino svidio dorsch i s obzirom da ima tek 18 mogao bi biti igrac,od ostalih jedino jos oztunali i donekle pantovic ali nisu to igraci za bayern.Ostalima ce vrhunac biti treca,eventualno uz ludu srecu druga liga.
Sto reci,utakmica 50:50 ,sa solidnim tempom ali tehnicki dosta losih igraca .
Kod nas mi se jedino svidio dorsch i s obzirom da ima tek 18 mogao bi biti igrac,od ostalih jedino jos oztunali i donekle pantovic ali nisu to igraci za bayern.Ostalima ce vrhunac biti treca,eventualno uz ludu srecu druga liga.
9 igrača je na reprezentativnim obavezama: Neuer, Hummels, Kimmich, Muller, Alaba, Lewa, Thiago, Javi i Vidal, dok je Sanches pošteđen i ostaće da trenira u Minhenu. Vidal ima najteži posao, dugi put i dvije teške tekme, zadnju sa utorka na srijedu, čini mi se, u Boliviji (a u petak igramo sa Schalkeom gdje ne vjerujem da će moći igrati)
Costa se priključio treninzima.
- anelbavarac
- Kontakt:
Tacno se vidi da rumeni svercer satova, rukovodi transfer politikom.
Ekipa zjapi za back-up,napadacem al nema, ne da svercer.
Kako ce jadni Lewa izgurat sam sezonu, nek mu je bog na pomoci, a sam nece moci to je jasno.
I opet luzer, mu nece da produzi ugovor.
Kako ce jadni Lewa izgurat sam sezonu, nek mu je bog na pomoci, a sam nece moci to je jasno.
-
schickeria
- Kontakt:
Prati malo detaljnije,lewa ne zeli produziti,njegov agent Kucharsky trazi previse novca sto probija bayernove platezne mogucnosti.Kada bi njemu dali vise morali bi povecat i neueru,mulleru,boatengu,alabi a to nije politika bayerna.Iako mislim da ce na kraju sve ispast dobro,prekvalitetan je da ga bayern pusti.anelbavarac je napisao/la:Tacno se vidi da rumeni svercer satova, rukovodi transfer politikom.
Sto se tice back up napadaca prati ih se dosta,posljednji je rolando iz bordeuxa,ali nije lako naci igraca koji ce sjedit na klupi a da je kvalitetan.
Moje je misljenje da se trebalo probat sa olicem,kloseom ili takvim nekim da nam glumi pizarra
Gnabry pred potpisom za Bayern, s tim da ce odmah biti proslijedjen na posudbu u Werder
-
schickeria
- Kontakt:
Pametan potez,pomalo se radi smjena generacije u bayernu.
Dolaze kimmich sanchez gnabry coman uz vec starosjedioce alabu neuera boa hummels...gnabry je na OI pokazao da zna,godina dana prakse ce mu odlicno doci
Dolaze kimmich sanchez gnabry coman uz vec starosjedioce alabu neuera boa hummels...gnabry je na OI pokazao da zna,godina dana prakse ce mu odlicno doci
Gnabry ?? je li to gotovo ili je i to spekulacija
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Bayern@heart
- Kontakt:
http://www.tz.de/sport/fc-bayern/fc-bay ... 04372.html
Ima li šta od ovog Rolana
Gnabry
valjda bude dobar u budućnosti
Ima li šta od ovog Rolana
Gnabry
Gnabry odlican mladi igrac,Wenger i doktori ga upropastili u Arsenalu,nikada nije dobio pravu sansu jer su poluigraci tipa Wolcot i Ox imali mjesto ispred njega,zao mi je sto ide ali isto tako mi je drago zbog njega ako ga povrede zaobidju imat cete igracinu momak ima brzinu dobar dribling sve sto treba da ima jedno moderno krilo,pametan potez Baye,dobili ste ga skoro dzabe kada vidimo kakvi se sve igraci prodaju za 15,20 miliona ovo je dzaba,jedan Barnemouth je Liverpulu Ibea platio 15 miliona funtiBayern@heart je napisao/la:http://www.tz.de/sport/fc-bayern/fc-bay ... 04372.html
Ima li šta od ovog Rolana![]()
Gnabryvaljda bude dobar u budućnosti
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
schickeria
- Kontakt:
Ode gnabry u bremen,nista od nas
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ne znam za vas, ali kod mene postoji blagi okus razocarenja prelaznim rokom. Napadaca su morali dovesti, zar trebamo cekati povredu Lewandovskog da nam dodje pamet u glavu.Od najboljih evropskih klubova jedino mi nemamo rezervnog nspadaca.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Muller je zamjena u napadu za Roberta u slučaju ne daj Bože. Mene brine hemija u ekipi kada svi budu tu, ko će igrati???
Ribery i Robben će praviti probleme, u to sam siguran, baš kao što sam siguran da će Carlo furati Ribery-a i Robben-a čim su fit.
Ribery i Robben će praviti probleme, u to sam siguran, baš kao što sam siguran da će Carlo furati Ribery-a i Robben-a čim su fit.