Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Infarkt završnica u berlinu...
Da vidimo sad taj duel između Hoffe i konzervi. Inače, za mene je Hoffe na čelu sa Nagelsmanom jedno od potencijalnih iznenađenja sezone
Da vidimo sad taj duel između Hoffe i konzervi. Inače, za mene je Hoffe na čelu sa Nagelsmanom jedno od potencijalnih iznenađenja sezone
Agieren statt reagieren
Ova dva komentatora su totalno pogubljeni, oni nista ne znaju... Prikazuje Khediru, kazu ovo mu je brat, a prikqzuju mu brata na klupi oni kazu da on nije tamo vec je ovaj na tribinama. Haha.
Ma kako god, bolje oni, nego onaj sto sam komentarise. Barem im se mozes nasmijati 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ja ne znam kako uopće onaj lik može komentarisati utakmice, čovjek odiše fašizmom.
Konzerve u prvom poluvremenu u potpunosti nadigrali SAP...Iako je 0-0 opet veoma zanimljiva utakmica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ove dvije ekipe su bara bara. Bice 12 i 13ti. Cudi me da niko ne kupi ovog Niklasa Sulea, bice odlican stoper.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ima li neko kvalitetan u Salzburgu? 
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ono sto sam vidio u ova tri dana prvog kola ima ovdje dosta prosjeka u BL i mogla bi biti zanimljiva borba za opstanak.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Odlična utakmica možda i najbolja u ovom kolu.Ali odbrana Hoffe opet kriminalna kao i prošle sezone,dok sa druge strane Leipzig se pokazao jako dobro i biće oni težak zalogaj za sve ekipe u ligi.
Ovaj Selke bi u našoj ligi bio na klupi, a ovi iskeširali za njega kao da je Elber.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Polako. Nije bio nikako sa ekipom.Neutral je napisao/la:Ovaj Selke bi u našoj ligi bio na klupi, a ovi iskeširali za njega kao da je Elber.
Na OIimpijadi u finalu je bio također kriminalan, igrač koji je 10cm manje od njega dobijao je zračne duele. On je napadačka forma Matip-a kojeg sam prije pet godina okaraktezirao kao polovnjaka.samo_lijevo je napisao/la:Polako. Nije bio nikako sa ekipom.Neutral je napisao/la:Ovaj Selke bi u našoj ligi bio na klupi, a ovi iskeširali za njega kao da je Elber.
- samo_lijevo
- Kontakt:
To cemo da vidimo da li je polovnjak.Neutral je napisao/la:
Na OIimpijadi u finalu je bio također kriminalan, igrač koji je 10cm manje od njega dobijao je zračne duele. On je napadačka forma Matip-a kojeg sam prije pet godina okaraktezirao kao polovnjaka.

RBL potpisao mladog Oliver Burkea iz Nottingham Foresta za 12-13 miliona , navodno je za njega bio zainteresovan Bayern, Manchester i Arsenal...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Danas vijest da ga Bayern prati i želi, a malo kasnije potpisao je za RBL, wow.
Kažu da mali dominira, vidjeti ćemo.
Kažu da mali dominira, vidjeti ćemo.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Bernardo je drugo danasnje pojacnje, dolazi iz Salzburga, a igra na poziciji centralnog veznog.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- samo_lijevo
- Kontakt:
-
schickeria
- Kontakt:
Budu li u stanju zadrzati 3 sezone momcad na okupu bit ce strasni i u bundesu i europi.
Imaju brzu ekipu,mladu ,poletnu sa nekoliko bas talentiranih igraca.
Fali malo stabilnosti u zadnjoj liniji ali vrijeme definitivno radi za njih
Imaju brzu ekipu,mladu ,poletnu sa nekoliko bas talentiranih igraca.
Fali malo stabilnosti u zadnjoj liniji ali vrijeme definitivno radi za njih
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Jos tri dana i finito. Vecina bundesligasa rijesava problematicne pozicije u zadnji cas.
Bayern - eventualno zamjena za Lewandovdkog, interesovanje za Burke pokazuje da prate igrace i na drugim pozicijama. Sansa za transfer 10 posto.
Bvb - postoji opcija stopera, ali misljenja sam da su 99,99 posto kompletirali kadar.
Bayer - prelazni rok je okoncan, eventualno da ih Hakan napusti.
B. Gladbach - jos uvijek se radi na otkupu ugovora Christensen. Dolazak novog igraca bilo bi iznenadjenje, ne bi bilo na odmet dovesti lijevog beka.
Schalke - najmanje jedan igrac dolazi i nazalost za Schalke nece biti pojacanja. Od Konoplyanke nema nista, "bolji" je Caligiuri. Licno smatram da je jedan od najgorih igraca u Bundesligi, debeli prosjek. Sa ovakvim igracima zasrace prelazni rok.
Wolfsburg - Son stize i to za cifru od 30 mil eura. Trazi se jos stoper. Mogao bi ih napustiti Gustavo, Juventus je ozbiljna opcija.
Mainz - zavrsen prelazni rok
Hertha - zavrsen prelazni rok
Tsg Hoffenheim - pojacanja su im potrebna, para imaju za trositi, prelazni rok je nazalost 99 posto zavrsen.
Hsv - najmanje dva igraca stizu, pozicije stopera i defanzivnog veznog. Pokazuju interes i za lijevog beka Douglas Santosa. Bez pojacanja i novog trenera, ugrozen je i opstanak.
Koln - i dalje njuskaju oko Sanea, sansa za transfer 10 posto.
Werder - nakon potopa moguci su transferi, po prikazanoj igri ozbiljan kandidat za ispadanje.
Frankfurt - nakon pobjede nad Schalkeom uvjereni su da im pojacanja ne trebaju. Prelazni rok zavrsen.
RB Leipzig - stoper vjerovatno dolazi, sve ostalo je bonus.
Augsburg - stoper se trazi (Toloi)
Freiburg - aktivni su po Francuskoj, bice transfera.
Ingoldstadt - prelazni rok zavrsen, solidan kadar na raspolaganju.
Darmstadt - dokazak Bezjaka skoro pa siguran. Sto se tice ostalih pozicija nista se ne spominje po medijima.
Bundesligasi ce do kraja prelaznog roka probiti granicu od 600 mil eura, cinjenica koju ne treba zanemariti jer nova tv prava vaze tek od iduce sezone.
Bayern - eventualno zamjena za Lewandovdkog, interesovanje za Burke pokazuje da prate igrace i na drugim pozicijama. Sansa za transfer 10 posto.
Bvb - postoji opcija stopera, ali misljenja sam da su 99,99 posto kompletirali kadar.
Bayer - prelazni rok je okoncan, eventualno da ih Hakan napusti.
B. Gladbach - jos uvijek se radi na otkupu ugovora Christensen. Dolazak novog igraca bilo bi iznenadjenje, ne bi bilo na odmet dovesti lijevog beka.
Schalke - najmanje jedan igrac dolazi i nazalost za Schalke nece biti pojacanja. Od Konoplyanke nema nista, "bolji" je Caligiuri. Licno smatram da je jedan od najgorih igraca u Bundesligi, debeli prosjek. Sa ovakvim igracima zasrace prelazni rok.
Wolfsburg - Son stize i to za cifru od 30 mil eura. Trazi se jos stoper. Mogao bi ih napustiti Gustavo, Juventus je ozbiljna opcija.
Mainz - zavrsen prelazni rok
Hertha - zavrsen prelazni rok
Tsg Hoffenheim - pojacanja su im potrebna, para imaju za trositi, prelazni rok je nazalost 99 posto zavrsen.
Hsv - najmanje dva igraca stizu, pozicije stopera i defanzivnog veznog. Pokazuju interes i za lijevog beka Douglas Santosa. Bez pojacanja i novog trenera, ugrozen je i opstanak.
Koln - i dalje njuskaju oko Sanea, sansa za transfer 10 posto.
Werder - nakon potopa moguci su transferi, po prikazanoj igri ozbiljan kandidat za ispadanje.
Frankfurt - nakon pobjede nad Schalkeom uvjereni su da im pojacanja ne trebaju. Prelazni rok zavrsen.
RB Leipzig - stoper vjerovatno dolazi, sve ostalo je bonus.
Augsburg - stoper se trazi (Toloi)
Freiburg - aktivni su po Francuskoj, bice transfera.
Ingoldstadt - prelazni rok zavrsen, solidan kadar na raspolaganju.
Darmstadt - dokazak Bezjaka skoro pa siguran. Sto se tice ostalih pozicija nista se ne spominje po medijima.
Bundesligasi ce do kraja prelaznog roka probiti granicu od 600 mil eura, cinjenica koju ne treba zanemariti jer nova tv prava vaze tek od iduce sezone.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
schickeria
- Kontakt:
Po tv pravima najaci poslje engleza?
Mogla bi ovo biti dobra sezona za bundes,jos da je aolfsburg bio ispred herthe ,u lp bi imali ozbiljnje bayern i bvb,vrlo dobri lever i jake euroligase ,schalke bmg i wolfsburg.Mainz moze proci skupinu
Mogla bi ovo biti dobra sezona za bundes,jos da je aolfsburg bio ispred herthe ,u lp bi imali ozbiljnje bayern i bvb,vrlo dobri lever i jake euroligase ,schalke bmg i wolfsburg.Mainz moze proci skupinu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.