FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 28 avg 2016, 17:44

fico je napisao/la:@zagorski
I sam kazes da Tana zanima pozitivno poslovanje, pa molim te odgovori mi kako cemo pozitivno poslovati ako ostanemo bez evrope i drugu godinu za redom, kako cemo pozitivno poslovati ako budemo 6. na tabeli i ne prodajemo najbolje igrace?
Znaci da bi pozitivno poslovali moramo praviti sportski uspjeh.
Zasto je Tan ostavio ovu Upravu na sjednici u junu?
Zato sto je tada predstavljeno pozitivno poslovanje Kluba u iznosu od oko 300 hiljada maraka, sto je Tanu bilo dovoljno da ih ostavi. Zasto smo poz. poslovali? Zato jer smo dobili pare od Uefe za titulu, LP i jer smo dobili pare od Cimirota. Ove godine neces sigurno pozitivno poslovat jer nemas titule, evrope niti ce se Dulja prodat za milion ako manekena uopste neko bude htio kupit.
Ko ce doci umjesto ovih? Pa sigurno da nece dovesti neznalice jer zeli i on pozitivno poslovati, a da bi pozitivno poslovao mora imati sportski uspjeh. Po meni Sabrina je daleko kvalitetnija i obrazovanija od bivseg feminiziranog direktora Dine S. Prema tome vjerujem da tesko neko moze biti gori od ovih uhljupa i sumnjam da ce Tan dovesti nove ublehe. Ako i dodju novi idioti i njih cemo tjerat. MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Tako sto ces smanjiti sve rashode. Otjerat ces Benku, otjerat ces sve igrace sa vecim primanjima, dovesti ces trenera koji ce traziti najmanju platu, dovodit ces propale igrace.
Bitno je samo darashodi nisu veci od prihoda.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 avg 2016, 17:51

Evander je napisao/la:
I sam kazes da Tana zanima pozitivno poslovanje, pa molim te odgovori mi kako cemo pozitivno poslovati ako ostanemo bez evrope i drugu godinu za redom, kako cemo pozitivno poslovati ako budemo 6. na tabeli i ne prodajemo najbolje igrace?
Zato sto je tada predstavljeno pozitivno poslovanje Kluba u iznosu od oko 300 hiljada maraka, sto je Tanu bilo dovoljno da ih ostavi. Zasto smo poz. poslovali? Zato jer smo dobili pare od Uefe za titulu, LP i jer smo dobili pare od Cimirota. Ove godine neces sigurno pozitivno poslovat jer nemas titule, evrope niti ce se Dulja prodat za milion ako manekena uopste neko bude htio kupit.
Ko ce doci umjesto ovih? Pa sigurno da nece dovesti neznalice jer zeli i on pozitivno poslovati, a da bi pozitivno poslovao mora imati sportski uspjeh. Po meni Sabrina je daleko kvalitetnija i obrazovanija od bivseg feminiziranog direktora Dine S. Prema tome vjerujem da tesko neko moze biti gori od ovih uhljupa i sumnjam da ce Tan dovesti nove ublehe. Ako i dodju novi idioti i njih cemo tjerat. MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Tako sto ces smanjiti sve rashode. Otjerat ces Benku, otjerat ces sve igrace sa vecim primanjima, dovesti ces trenera koji ce traziti najmanju platu, dovodit ces propale igrace.
I ti fkt mislis da je to cilj Tana?
Da smanji rashode kluba?

pa da mu je to cilj, nebi covjek imao milijarde...
De ba ne pricajte svasta, svi smo vruce glave i ne treba sad da svasta izvaljujemo..

Tan je sasvim dovoljno davao, to sto mi nismo znali iskoristiti i sto nam je citav budjet otisao da se otplati Jesic to je drugi par cipela..
Dok se ne otplati Jesic, sumnjam da cemo se puno zaduzivati.

Conscious
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Conscious » 28 avg 2016, 17:56

Sretno novom stručnom štabu.
Prethodna dva puta su obilježena dobrom igrom i nesrećama, valjda bude treća sreća.
Hvala Bogu da je pauza.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 28 avg 2016, 18:09

Ne znam koliko je Ćala u fazonu jer nije dugo bio u fudbalo, ali ja koliko se sjecam sa njim smo igrali ubjedljivo najljepsi fudbal. Nadam se da ce odstraniti parazite i okrenuti ovu pricu na bolje. Sretno nam
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 28 avg 2016, 18:10

Sretno cali i ostatku ss. Dajte covjeku bar pet utakmica prije nego pocnete da jedete **** kako nemaju pojma.

Pritisak na upravu nastaviti od prve minute naredne tekme, dati im do znanja da nece vise nikada imati nasu podrsku sve da guardiolu potpisu.

Noga ovom novom kondicionom. Jedino smo spremni bili pod debilom jesicem, steta sto to nije znao iskoristiti.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 28 avg 2016, 18:13

Fico fino ti je objasnjeno da tan moze zaradjivati dosta love i da nam prvi tim igra federalnu. Ako ti to neces da prihvatis to je ok, ali nemoj ciklicno postavljati ista potanja svakih 15 dana.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 28 avg 2016, 18:16

Zip je napisao/la:
Evander je napisao/la:
I ti fkt mislis da je to cilj Tana?
Da smanji rashode kluba?

pa da mu je to cilj, nebi covjek imao milijarde...
De ba ne pricajte svasta, svi smo vruce glave i ne treba sad da svasta izvaljujemo..

Tan je sasvim dovoljno davao, to sto mi nismo znali iskoristiti i sto nam je citav budjet otisao da se otplati Jesic to je drugi par cipela..
Dok se ne otplati Jesic, sumnjam da cemo se puno zaduzivati.
Za sada sva ova prica ide u tom smijeru.
Sta mu je stvarni cilj samo mozemo nagadjati i donositi zakljucke na osnovu onoga sta se desava.

Je li istina da su se Benke zelili rijesiti po svaku cijenu?
Je li istina da su sad odabrali trenera koji je bio najeftiniji?
Je li istina da su ljetos ostavili Hurtica najvjerovatnije iz istog razloga?
Je li istina da su dovede i igraci koji su jeftiniji od onih prije sto su igrali?

Pa mi vise ne mozemo se finansijski nositi sa konkurentima iz lige.

Rekli su, kad se dugovi otplate, pare ce se usmjeriti u prvi tim. To se desilo nije, cak obratno.

Brzo ce zima i prelazni rok. Ocekujes bolja pojacanja nego ova zadnja dva?

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 28 avg 2016, 18:16

KenChoo je napisao/la:Baš mi je drago što će se u stručnom štabu naći Švrakić i Repuh. Prvenstveno što obojica imaju fino iskustvo i dosta će pomoći, a isto tako što su bili naši igrači, baš kao i legenda Čala.

Samo mi ovo nije jasno. Evo već nekoliko godina fizička sprema ne valja ku.cu. Igrači mrtvi u 60. minuti, a još ako uzmemo u obzir da se slabo kreću, otvaraju, tačnije statični su, onda je to katastrofa. Prije Seferović, sad ovaj neki Kuljić, ali isto sve. Zamislite da igramo neku evropsku utakmicu, gdje je drama tempo, šta bi onda? Kako je Dinamo pripremljen, čak bolje i od Salzburga. Jučer nas je Radnik ubio snagom, a to je dobro znamo Slavko effect. Pa dajte zar se ne može angažovati neki 'ubica' kondicioni trener da to bude prava stvar? Meni se sviđao rad Ješićevog kondicionog, Bojana Stamatovića. Ovo je sad katastrofa, zar se bar to ne može uraditi kako treba.. :puke:
bandović, oštraković...branili za 10. dođu u sarajevo i pogube se. šta je mogao ibro hodžić pokazati njima dvojici!? da ne govorim kako se glupo osjećao kada je na treninzima ispred sebe vidio delača - ovaj došao iz čelzija, a ovaj branio jednu utakmicu u životu. šta će nekome pokazati naser kojeg nema ni na guglu, čak i da mu ugradiš gps u guzicu neće ga moći naći. neće moći pokazai ništa, samo unazaditi sve što se nađe na treninzima.

gledam ove klipove što je neki momak postavio. sjećam se da sam se tada zezao na račun ćale da je pisac i da može objaviti sabrana djela...

u odnosu na sadašnji sastav, igraju kao galaktikosi, a plate su im bile kudikamo manje.

nekad napisah da ćemo još dugo vremena čitati ješićev potpis.

o fizičkoj spremi i gala pripremama nemam šta reći...

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 28 avg 2016, 18:20

slika
isto ko kod nas..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 28 avg 2016, 18:28

Šta mislite kako bi ove naše bordo dame zvale Rustemovića???
Logično :D
p.ičko jedna
:rol: :rol: :rol:
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 28 avg 2016, 18:52

Sabinho je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:@ yoker zar nije pasa sloboda poslije viteza ? :)
Nije, Olimpik kuci pa Listica na Pecari, pa onda tek Sloboda kuci.
Aha hvala na ispravci sabi :thumbup: , nista posebno ne ocekujem iskreno u ta tri meca plus ovaj u vitezu raja se totalno razocarala :thumbdown:
04.10.2009 !!

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 28 avg 2016, 18:53

zlo87 je napisao/la:slika
isto ko kod nas..
Danas bas govorim kako do daljnjeg necu ici...

Par sati poslije dogovaram sa rajom Vitez.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 28 avg 2016, 19:21

Sretno Čali i pomoćnicima! Imam predosjećaj da osvajamo duplu na kraju :D

Ako ne bude išlo volio bih da da ostavku dok ne bude kasno, da ga bezveze ne mrzimo. :)

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 28 avg 2016, 19:24

Puno srece ,zdravlja i uspjeha u najvecem i najorganizovanijem klubu u BiH zelim Cali ,Tosi i Ziji.Povedite nas u pobjede i titule .Probudite i slozite ekipu i usrecite nas bolesnike bordo boje.
Zelim nam svima puno srece,zdravlja i lijepih trenutaka .
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 28 avg 2016, 19:26

Murinjo lično da je došao, ne bi popravio atmosferu koja vlada u klubu. Vidjet ćemo šta donosi Čala, možda bolju igru ili veću borbenost. Ono što bi ja volio vidjeti je nešto što liči na presing, neko kretanje dok protivnička ekipa ima loptu. Ovo sve izgleda kao mrtvo od početka utakmice pa mi vađenje na lošu fizičku spremu ne prolazi. Valjda ove promjene konačno istjeraju kurcobolju koju ima 90% igrača, i da pojedini igrači konačno uđu u formu a tu posebno mislim na Bekiće koji mogu više, mnogo više

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 28 avg 2016, 19:26

I nadam se da je sad vrijeme da se vrati Cali ona stativa Hadzica protiv Cluja
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 avg 2016, 19:29

@evander
Oni i ko god bude dosao u upravu, nece moci nista zbog Jesica. Bog sami zna koliko mu se treba isplatiti,on nam je popuhao budjet.
Ja tek na ljeto sljedece godine ocekujem pare u klub.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 avg 2016, 19:34

Zip je napisao/la:@evander
Oni i ko god bude dosao u upravu, nece moci nista zbog Jesica. Bog sami zna koliko mu se treba isplatiti,on nam je popuhao budjet.
Ja tek na ljeto sljedece godine ocekujem pare u klub.
Pa nismo mu valjda milion duzni :D

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 28 avg 2016, 19:34

Majkl je napisao/la:I nadam se da je sad vrijeme da se vrati Cali ona stativa Hadzica protiv Cluja
Alaim druze Alaim. Kad se damo sjetim.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 28 avg 2016, 19:44

AVNOJ je napisao/la:
Majkl je napisao/la:I nadam se da je sad vrijeme da se vrati Cali ona stativa Hadzica protiv Cluja
Alaim druze Alaim. Kad se damo sjetim.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

U onakvom koluzluku ulazak u grupe bio bi ravan osvajanju evropske lige.Bili smo tako blizu izbacivanja kluba koji je sezonu prije igrao grupnu fazu Lige Sampiona u grupi sa Celsijem Romom i Bordom.Osvojili 4 boda dobili Romu u gostima i igrali nerjeseno kuci sa Celsijem.I sto mi je ostalo posebno u sjecanju je takticko nadmudrivanje Cale u utakmicama sa Spartakom i Helsinborgom.I onda uigrane akcije u kojima je Hadzic u prvoj utakmici na asistenciju Jahovica zabio gol za 1:1 i ista akcije u revansu u kojoj nazalost lopta nije usla i ta nesretna stativa.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: insimadop, Konzerva, mnon46, samoFKS i 38 gostiju.