FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

scorpion
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la scorpion » 07 jul 2010, 12:18

Admiral_TM87 je napisao/la:Sta ovo sad stanic beka igra, to mi je pravo bezveze, prvo visca pa sad i stanic
Bolje Stanic nego Visca...Visca je prirodom napadacki orjentisan dok Stanic sve ove godine nije pokazao Bog zna sta u napadu,pa ajde da ga vidimo na beku,sigurno je bolja opcija nego Visca na toj poziciji...
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 07 jul 2010, 12:27

Pa zar nismo doveli Gančeva da nam popuni to mjesto :!: :?: :o :shock:
A Stanić mi nije za beka, neka njega na d. veznom. I nije mi za prve postave, najbolji je kad uđe s klupe oko 70. minute :lol: :lol:
U mom svijetu važe moja pravila

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 07 jul 2010, 12:45

TheDinoRules je napisao/la:Pa zar nismo doveli Gančeva da nam popuni to mjesto :!: :?: :o :shock:
A Stanić mi nije za beka, neka njega na d. veznom. I nije mi za prve postave, najbolji je kad uđe s klupe oko 70. minute :lol: :lol:
isprobava Osim razne varijante, ali Stanic je tu da u skorije vrijeme zamjeni Besliju, a vjeruje li iko ovome San-u sto pisu da je Brkovic nezadovoljan :)
Za zivot cijeli!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 07 jul 2010, 12:53

Može li Koševo biti spremno za utakmicu :?: Neki mi Šitar kaže da neće biti...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 07 jul 2010, 12:53

Na probi u MFK Košice nalaze se dva bivša igrača sa Grbavice. Riječ je o relativno mladim igračima, Dženanu Duraku i Harisu Redžepiju. Kako smo već pisali, Durak je bio blizu potpisa ugovora sa prvim timom Freburga, s obzirom da više nema prava igrati za juniore.

Međutim, očigledno da je 19-godišnji veznjak odlučio da njegova karijera ne ide prebrzom putanjom, kako ne bi kasnije požalio. Ove sezone bio je najbolji igrač svog tima, gdje je postigao šest pogodaka, te upisao čak 24 asistencije. Durak je bivši U17 i U19 bh. reprezentativac, a nadamo se da bi uskoro trebao ući u fokus selektora mlade reprezentacije, Branimira Tulića.

Drugi igrač je Haris Redžepi, sada već bivši član hrvatskog Karlovca. Redžepi je duže vrijeme u Željezničaru priliku dobivao na kapaljku, a prošle sezone je prešao u redove Karlovca. U dresu ovog kluba odigrao je 14 utakmica, a postigao je i jedan pogodak. Karlovac u prvoj prvoligaškoj sezoni odigrao odlično, gdje je na kraju zauzeo solidno šesto mjesto.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 07 jul 2010, 12:57

Ekipa Željezničara završila je sa pripremama u Međugorju i za danas je planiran povratak u Sarajevo, odakle će sarajevski plavi naredne sedmice put Tel Aviva.
Za sutra je planirana utakmica sa hrvatskim prvoligašem Cibalijom, koja će ujedno biti i generalna proba Željezničara uoči gostovanja u Tel Avivu kod ekipe Hapoela u okviru drugog pretkola Lige prvaka, koje je na programu u utorak 14. jula.

"Sutra ćemo odigrati kontrolni susret sa Cibalijom, a u ponedeljak je planiran odlazak za Izrael, gdje u utorak igramo protiv Hapoela. Za naše protivnike znamo da se radi o veoma dobroj i kvalitetnoj ekipi i da bi im mogli parirati moraćemo biti sto posto raspoloženi i spremni za igru. Nema povrijeđenih igrača i sve što imamo na raspolaganju je tu. Vidjećemo", kaže za SportSport.ba trener aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine sarajevskog Željezničara.

Osim je, u svom stilu, prokomentarisao koji bi rezultat za njega bio povoljan u Tel Avivu.

"Dobro bi bilo da pobijedimo 3:0".

"Što se tiče pojačanja, za sada još uvijek nema ništa konkretno. Bilo je nekih razgovora, ali još je rano", zaključio je u razgovoru za SportSport.ba trener Željezničara.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 07 jul 2010, 12:59

Hapoel je došao u vodstvo golom Dedi Ben Dayana u 29. minuti. Itay Schechter udvostručio je prednost u 57. minuti, a osam minuta kasnije Egerszegi je smanjio na 1:2. Konačan rezultat postavio je Yossi Shivhon u 66. minuti

Izraelski šampion, Hapoel iz Tel Aviva, protivnik Željezničara u drugom pretkolu Lige evropskih prvaka, nastavio je pobjedonosni niz na pripremam u Austriji.

Nakon što su trijumfovali protiv ruskog Amkar Perma (2:0) i bugarskog Levskog (1:0) bez promljenog gola, u trećem susretu upisali su pobjedu protiv mađarskog prvoligaša, Ujpesta – 3:1.

Hapoel je meč protiv Mađara pčeo u sastavu: Ben Shaanan, Kende, Badir, Fransman, Ben Dayan, Zahavi, Yadin, Rocchi, Vermut, Schechter. U nastavku su priliku dobili: Yanko, Huta, Shish, Bondarv, Abutbul, Mare, Gordana, Atadjanov, Shivhon, Lala, Da Silva.

Hapoel je došao u vodstvo golom Dedi Ben Dayana u 29. minuti. Itay Schechter udvostručio je prednost u 57. minuti, a osam minuta kasnije Egerszegi je smanjio na 1:2. Konačan rezultat postavio je Yossi Shivhon u 66. minuti.

Treba naglasiti da se na pripremama Hapela još uvijek nije pojavio prva zvijezda tima, golman Vincent Enyeama, nigerijski reprezentativac koji je dobio produženi odmor zbog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

Prva utakmica drugog pretkol Lige prvaka između Hapoela i Željezničara igra se 13. jula u 21 po lokalnom, odnosno 20 sati po našem vremenu. Utakmicu na Bloomfield stadionu sudit će engleski arbitar Mark Clattenburg. Revanš se igra 21. jula na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase – Koševo s početkom u 20.15 sati, a utakmicu će suditi Španac, Carlos Clos Gomez.

GUARDIOLA
Kontakt:

Post Postao/la GUARDIOLA » 07 jul 2010, 13:19

[quote="themaniaks"]Ekipa Željezničara završila je sa pripremama u Međugorju i za danas je planiran povratak u Sarajevo, odakle će sarajevski plavi naredne sedmice put Tel Aviva.
Za sutra je planirana utakmica sa hrvatskim prvoligašem Cibalijom, koja će ujedno biti i generalna proba Željezničara uoči gostovanja u Tel Avivu kod ekipe Hapoela u okviru drugog pretkola Lige prvaka, koje je na programu u utorak 14. jula.

E vala svakvih novinara ima kod nas a još je gori onaj ko im dopusti da pišu
Kaže igramo u UTORAK 14. JULA.
Možda i bude utorak 14. ali neke druge godine, ove nikako.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 07 jul 2010, 13:29

Sta li se desilo sa malim Hasanovicem,bilo je govora da ide u Tursku,zanima me da li se uspio ubaciti u neki tim...znam da nije vise sa nama,cisto me zanima ako neko zna gdje je zavrsio mali...
Lagano pocinje da trese groznica :mrgreen: ,imam osjecaj za sutra kao da je prvenstvena,lagane pripreme za tekmu...nije mi bitan rezultat sutra uopste,koliko mi je bitno da vidim da li su i koliko napredovali na terenu od onih prvih treninga na grbavici,prije fojnice,tada sam ih zadnji put gledao,bas me zanima...trebalo bi da su vec maksimalno spremni s obzirom na evropsku utakmicu za par dana
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 jul 2010, 13:34

Ja najavljujem jedno razocarenje :D uobicajeno za nase prijateljske :D
Brko ce nam u inat pruziti losu predstavu jer svi ocekujemo puno :D
Sekiranje mrtvo do hapoela, kako cemo sta cemo, i onda cemo briljirati u tekmi protiv izraelaca :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 07 jul 2010, 13:35

Kutalija blizu grbavice ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 07 jul 2010, 13:36

BLU SKY je napisao/la:Kutalija blizu grbavice ;)
Prosla strana ...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 jul 2010, 13:38

Seyo_TM je napisao/la:Ja najavljujem jedno razocarenje :D uobicajeno za nase prijateljske :D
Brko ce nam u inat pruziti losu predstavu jer svi ocekujemo puno :D
Sekiranje mrtvo do hapoela, kako cemo sta cemo, i onda cemo briljirati u tekmi protiv izraelaca :D
Sto se mene tice, ako odigramo lose, to uopste nece biti razocarenje nego ono sto ocekujem od Amara i sutrasnje prijateljske utakmice. Zacudilo bi me ako bi odigrali dobro i recimo dobili Cibaliju .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 07 jul 2010, 13:39

Ma pustite vi Osima da radi .D

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 07 jul 2010, 13:40

I ja o tome bash sinoc i jutros razmisljam... tesko da ce on otvoriti sve karte sutra. A sigurno ce biti njihovih spijuna!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 jul 2010, 14:05

Stole iz Bora je napisao/la:Sto se mene tice, ako odigramo lose, to uopste nece biti razocarenje nego ono sto ocekujem od Amara i sutrasnje prijateljske utakmice. Zacudilo bi me ako bi odigrali dobro i recimo dobili Cibaliju .. ;)
Nisam mislio na losu igru, nego da cemo se razocarati sa tim sto nece iskoristiti ni 50% mogucnosti ekipe...jbg svim zelimo/ocekujemo da vidimo na sta ekipa lici ;)

Cibalija je u rasulu (cca 7 standardnih otislo, dosli losiji), a nama je ovo generalka...i sa 50% snage bi je trebali hladno dobiti...

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 07 jul 2010, 14:22

Ma samo nedo Bog kakve povrede a za ostalo mi je svejedno :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 jul 2010, 14:42

Tekma ce najvjerovatnije biti na BHT!

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 07 jul 2010, 14:43

Seyo_TM je napisao/la:Tekma ce najvjerovatnije biti na BHT!
Seyo uvijek ima tačne informacije, tako da ti vjerujemo :P ! :mrgreen:
U mom svijetu važe moja pravila

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 jul 2010, 15:02

Seyo_TM je napisao/la:Tekma ce najvjerovatnije biti na BHT!
Imas pice u Kroki ako ovo bude tacno ... ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 20 gostiju.