FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
A jbt jest meni zao Arsenal i Intera to je uvjek patnja za oci
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ovaj Kondogbia je karikatura od igrača, ne zna primiti lopte, da ne govorimo za nešto više, pas strani pojam. Daleko je ovo od top 3
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Mi nikog ne mozemo dobit. Sva igra nam se svodi na igranje po krilima koja se spustaju do.centra. Ne daj boze da se sta kroz sredinu krene napravit
Santon ocajan, 10 put je ispo, bolje igro prije 5 godina.
Santon ocajan, 10 put je ispo, bolje igro prije 5 godina.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Ma nije nitko očajan (osim Icardija) koliko je utakmica frustrirajuća. Nije se lako vratit poslije onakvog glupog primljenog gola.. Po meni igramo dobru utakmicu samo nemamo sreće..
edit. Zamjenu Perišića
#DeBoerOUT
edit. Zamjenu Perišića
#DeBoerOUT
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 28 avg 2016, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
#SuningOUT
Mauroooooo
Asist Candreve
Ajde još jedan.
Ajde još jedan.
#SuningOUT
**** internet i sve.Znaci ima sanse da se preokrene ovo?
Vidim da je Miangue ušao...
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 28 avg 2016, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Prepozno je i DB da je Santon krava, isto ko da namjerno ispada i grijesi. Perisic u drugom nije se sasto s loptom, jos 20 min, valjda ga zabijemo 
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Ma ima, dobro se igra i fula se svašta.. Glup gol primimo, šut sa 22-23metra i lopta se odbije od Santonove pete i u suprotni kut od Handanovića.. Eder po meni najgori na terenu i on zamjeni Perišića, jedino to ne kontam..SiamoNoi je napisao/la:**** internet i sve.Znaci ima sanse da se preokrene ovo?
AAAAAAAAAAAAA šta promaši Eder
#SuningOUT
gdje je Eder najgori, pa koju utakmicu gledas ... Jedini igrac koji je pravio nesto u ovom paklu od utakmice ...
Medel je igrac manje, cim prije to shvati neko od trenera to je bolje za nas ... ali shvatam De Boera, jednostavno nema trenutno sve igrace na okupu ..
Medel je igrac manje, cim prije to shvati neko od trenera to je bolje za nas ... ali shvatam De Boera, jednostavno nema trenutno sve igrace na okupu ..
E jbga. Moralo se ovo dobit, ali nismo ni sreće imali. Ako ništa ohrabruje igra, a zabrinjava šikaniranje Perišića.
Candreva fantastičan od ulaska, Medel tragičar, Kondogbia loše drugo pol, Eder puno zuji malo meda daje, bekovi kriminal.. Icardi i pored toga što je dao gol jedan od najgorih.
btw. drugo pol je Brozovic morao dobiti šansu umjesto Medela ili Kondogbie.. Zaboravih spomenut i Banegu koji je bio vrlo dobar kao regista
Candreva fantastičan od ulaska, Medel tragičar, Kondogbia loše drugo pol, Eder puno zuji malo meda daje, bekovi kriminal.. Icardi i pored toga što je dao gol jedan od najgorih.
btw. drugo pol je Brozovic morao dobiti šansu umjesto Medela ili Kondogbie.. Zaboravih spomenut i Banegu koji je bio vrlo dobar kao regista
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 28 avg 2016, 20:03, ukupno mijenjano 2 puta.
#SuningOUT
- zamorano1plus8
- Kontakt:
ovog de boera otjerat, ista **** ko i mancini, pa nisu napravili nikakvog pomaka, jedva cekam utakmicuprotiv rome i juvea, pa 6 komada ce primiti, a ja konj sto ih gledam
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Inter ce biti bolji iz meca u mec, pogotovo kad svi budu spremni za igru ... Nek se nasladjuju ostali za sad ..
Ima mnostvo za ispravit, ali kao sto neko vec rece, osjetit ce se pecat De Boera tek nakon par kola ..
Kondogbia previse carini loptu, dodaj je brate ...
Ima mnostvo za ispravit, ali kao sto neko vec rece, osjetit ce se pecat De Boera tek nakon par kola ..
Kondogbia previse carini loptu, dodaj je brate ...
Čovjek nije ni mjesec u klubu , uozbilji se.zamorano1plus8 je napisao/la:ovog de boera otjerat, ista **** ko i mancini, pa nisu napravili nikakvog pomaka, jedva cekam utakmicuprotiv rome i juvea, pa 6 komada ce primiti, a ja konj sto ih gledam
"We need to suffer. And we need to fight."
Ma Perisic kao i Candreva nije spreman za cijelu utakmicu.Pricao je FDB o tome.
Ipak iks kao sto sam najavio jucer.Dobro ce doc pauza.Ove godine cemo gledat postupni rast,a ne kao zadnjih 6 solidan pocetak pa pad svaki put.
Ipak iks kao sto sam najavio jucer.Dobro ce doc pauza.Ove godine cemo gledat postupni rast,a ne kao zadnjih 6 solidan pocetak pa pad svaki put.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 28 avg 2016, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Kakvo sranje, nije mi jasno kako lik ne vidi da mu Medel smeta po terenu. Od 10 sansi sto smo imali 8 bilo glavom, 3-4 nakon kornera.
Ne znam da li ste primijetili da u sredini uopste nemamo igraca, svi igraci po stranama stoje, bekovi vezni i krila jedni na drugima. Santon nece dugo zaigrat, sto zbog gola gdje je ostavio loptu pa je onda skrenuou gol sto zbog ocajnih intervrncija.
Sreca pa je pauza sad, nek malo dodju sebi a i valjda ovaj uvidi i makne ove krampe.
I nemojte srat po treneru odmah, makar do polusezone da sacekamo.
Ne znam da li ste primijetili da u sredini uopste nemamo igraca, svi igraci po stranama stoje, bekovi vezni i krila jedni na drugima. Santon nece dugo zaigrat, sto zbog gola gdje je ostavio loptu pa je onda skrenuou gol sto zbog ocajnih intervrncija.
Sreca pa je pauza sad, nek malo dodju sebi a i valjda ovaj uvidi i makne ove krampe.
I nemojte srat po treneru odmah, makar do polusezone da sacekamo.
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
- zamorano1plus8
- Kontakt:
ja razumijem da treba defanzivni vezni koji ce razbijat protivnicke napade, ali onaj medjed to sigurno nije, jos zadnjih 25min lik igra na poziciji poluspica, pa **** mater i de boeru kad ga nije izvadio i ubacio nekog ofanzivnijeg. i tacno je sto su pisali za de boera lik je tvrdoglav isto kao i mancini, i izmjene vrsi kad je vec kasno, a cesto ih i ne iskoristi sve tri. jos jedna godina ode niz vodu
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
- suptilnirocker21
- Kontakt:
Jao navijaca i podrske. Inter pokusava prodati brozovica jer su se potrosile pare na joao maria. Sigurno da bi de boer prije prodao medela ali nije on kriv sto ne vrijedi nista. Tek nakon pauze se mogu ocekivati pomaci u igri. Istina da se moglo uzeti vise od jednog boda u prva 2 meca ali ja vidim napredak vec sad i siguran sam da ce ici nabolje
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
- PaskalHens
- Kontakt:
Jesi naporan sa sranjem po treneru. Došao prije mjesec dana, šta očekuješ? Nije ti ovo FM da dereš sve redom odmah, polako haveru, da ne bi morao u martu jesti svoja gov.na.zamorano1plus8 je napisao/la:ja razumijem da treba defanzivni vezni koji ce razbijat protivnicke napade, ali onaj medjed to sigurno nije, jos zadnjih 25min lik igra na poziciji poluspica, pa **** mater i de boeru kad ga nije izvadio i ubacio nekog ofanzivnijeg. i tacno je sto su pisali za de boera lik je tvrdoglav isto kao i mancini, i izmjene vrsi kad je vec kasno, a cesto ih i ne iskoristi sve tri. jos jedna godina ode niz vodu
Viva la France, as they say in Rome.
Ma igra je bila dobra imali smo i dobrih šansi, bar 5-6 zicera.. Jbga bit će bolje kad zaigra Joao Mario umjesto Medela, Ansaldi umjesto jednog od bekova i kad se svi spreme 100%. Imali smo 22 šuta i 69% posjed lopte, slučajan gol primili iz ničega. Šteta jedino 2 boda, ali idemo korak po korak. Ja vjerujem da će se ova ekipa nastaviti dizati i da ćemo zavrsiti u top3.
#SuningOUT
Bgm bice te strasno dobri,Jaoo Mario je strasno dobar igrac,predobro odigrao EP jos batigol samo da puno ne budete u minusu dok se sve poslozi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.