FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jesic je otisao sam... bez marke ... cak je ii platio da ode
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ovo sve zajedno je jedno veliko srranje. Ako neko ocekuje bolje, neka se odmah ohladi i ne nada cudu. Dotakli smo dno, sad kopamo ispod dna.
Sad za trenere dovode opstinske radnike. Dokaz koliko ima volje i zelje da se nesto napravi.
Posto postujem Calu, ne zelim se fakat dovesti u situaciju da vrijedjam covjeka. Znamo svi da ce Cala trajati maksimalno do zime.
Cala sretno, budala si kad si se prihvatio ovoga. Trebao si biti doslijedan i odhebati ove uhljupe.
Ovako, uhvatio si se u kolo sa njima a i sam znas da nemas kvalitet uraditi nesto vise. Samo ce te raja bezveze uzeti na zub.
Odoh se ja samobanovati dok ne dodje novi trener. Ponavljam, ne zelim se dovesti u situaciju da vrijedjam Calu.
Sto se mene tice, bojkot utakmica i odsustvo sa foruma.
Pojedinim cu se javiti putem PP.
Sad za trenere dovode opstinske radnike. Dokaz koliko ima volje i zelje da se nesto napravi.
Posto postujem Calu, ne zelim se fakat dovesti u situaciju da vrijedjam covjeka. Znamo svi da ce Cala trajati maksimalno do zime.
Cala sretno, budala si kad si se prihvatio ovoga. Trebao si biti doslijedan i odhebati ove uhljupe.
Ovako, uhvatio si se u kolo sa njima a i sam znas da nemas kvalitet uraditi nesto vise. Samo ce te raja bezveze uzeti na zub.
Odoh se ja samobanovati dok ne dodje novi trener. Ponavljam, ne zelim se dovesti u situaciju da vrijedjam Calu.
Sto se mene tice, bojkot utakmica i odsustvo sa foruma.
Pojedinim cu se javiti putem PP.
Da nisam upalio da gledam Barcu, tačno bi zaboravio ljepotu fudbala. Nakon jučerašnje igre, ako se može tako nazvati, dobra je utakmica i Somalijske lige. Nadam se boljem fudbalu s Čalom.
- Evolution87
- Kontakt:
--------------------Pavlovic
????---------Balic/???? ---Mihojevic-----????/Balic
--------------Saric --------????
???? --------------???? -------------------- Duljevic
----------------Ahmetovic
Sutati nogama do zvornika i ostalih vukojebina odakle su dosli: rustemovic, bekic1, a i dvicu uskoro, pjevaca i panja novakovica
Sutati nogama do zvornika i ostalih vukojebina odakle su dosli: rustemovic, bekic1, a i dvicu uskoro, pjevaca i panja novakovica
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Sta reci, ocekujem svakako podrsku Cali, covjek dolazi da nas vadi iz govana i popravi nesta u najgorem trenutku, preuzima poprilicno nespremnu ekipu u fizickom i psihickom smislu..
Cilj?
Cilj treba biti da se prvo uspostavi rad, red, disciplina i da neko manekenkama kaze sta znaci nositi ovaj grb. Od toga poceti, ici iz tekme u tekmu pa kako sezona bude isla, ja ne bih imao nista protiv i Evropa da se halali ako cemo u ekipu pomalo uvoditi jos juniora pa nek se bore u kombinaciji sa ovim starijim..
Kadusic, Mihojevic, Andjusic, Sadiku, Veladzic, Catakovic, Hadzic itd ima tu momaka koje bih zelio sve vise i vise da vidim u ekipi ali da ne nabrajam vise.. Ako treba i to se moze istrpit, dosta je vise polovnjaka sa strane! Ovdje momka pljuvali kad je rekao da Crnkic ne valja, ispostavilo se da je tako..
Proteste i nezadovoljstvo usmjeriti prema upravi, na tekmama ako je ikako moguce bez jeb.vanja majki, oceva, clanova porodice itd igracima.. Tih 90+ min podrzat kako god da je a svako nezadovoljstvo prema njima izraziti na treningu..
To je moje neko vidjenje kako bih volio vidjeti ekipu i nas u slijedece vrijeme.. UPRAVA NAPOLJE!
Cilj?
Cilj treba biti da se prvo uspostavi rad, red, disciplina i da neko manekenkama kaze sta znaci nositi ovaj grb. Od toga poceti, ici iz tekme u tekmu pa kako sezona bude isla, ja ne bih imao nista protiv i Evropa da se halali ako cemo u ekipu pomalo uvoditi jos juniora pa nek se bore u kombinaciji sa ovim starijim..
Kadusic, Mihojevic, Andjusic, Sadiku, Veladzic, Catakovic, Hadzic itd ima tu momaka koje bih zelio sve vise i vise da vidim u ekipi ali da ne nabrajam vise.. Ako treba i to se moze istrpit, dosta je vise polovnjaka sa strane! Ovdje momka pljuvali kad je rekao da Crnkic ne valja, ispostavilo se da je tako..
Proteste i nezadovoljstvo usmjeriti prema upravi, na tekmama ako je ikako moguce bez jeb.vanja majki, oceva, clanova porodice itd igracima.. Tih 90+ min podrzat kako god da je a svako nezadovoljstvo prema njima izraziti na treningu..
To je moje neko vidjenje kako bih volio vidjeti ekipu i nas u slijedece vrijeme.. UPRAVA NAPOLJE!
Stavio bih Kadusica na beka..Evolution87 je napisao/la:--------------------Pavlovic
Tomislava Tomica bih volio na DMF..
Veladzica na AMF
Lijevi bek bi igrao ovaj novi tuzlak..
Desno krilo hmmm.. Kad bi kako Kojacevica mogli..
- kupus army
- Kontakt:
Ako moze neko dobiti prolaznu ocjenu u jucerasnjoj blamazi,po meni to je Ivetic.Njega na beka,Bekic Almir lijevo krilo,a Dulja na desno krilo.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Kovacevic Rastoder Mujakic Mihojevic Ivetic Blagojevic Saric Resic Smajlagic Veladzic Hadzic
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Adilovic
Kadusic-----Balic---Mujagic-----Ivetic
---------------Heric-----Mihojevic--------
Hebibovic-------Saric--------Duljevic
------------------Ahmetovic
Mislim da je ovo najbolje sto se moze iskombinovati od ovih sto imamo. Bilo bi super kada bi Kovacevic bio zdrav, al jbg. Bilo koji vezni red je bolji od Projekta i Instagram manekena.
Kadusic-----Balic---Mujagic-----Ivetic
---------------Heric-----Mihojevic--------
Hebibovic-------Saric--------Duljevic
------------------Ahmetovic
Mislim da je ovo najbolje sto se moze iskombinovati od ovih sto imamo. Bilo bi super kada bi Kovacevic bio zdrav, al jbg. Bilo koji vezni red je bolji od Projekta i Instagram manekena.
SARAJEVO
- f0rest1946
- Kontakt:
Da je vratit kako ševku majstora 
Nije ti ovo trebalo moj Cala! Zelim ti puno srece, trebat ce ti..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946

Samo se vi navijači nervirajte, vi ste robovi koji treba da plaćate ulaznice, da budete član kluba, hebo rezultate...
I naš se Mikel nasekiro, da li će imati preko 150 lajkova?
SARAJEVO
Kad sam procitao neki dan da je Mikel svojevremeno bio rezerva rezerve
a i jest tako bilo kad se Cimi povrijedi Đenan ili hoMe igrali sa Stojcevom i Bilbijom.
Ozbilino prizeljkujem tog Blagojevica iz akademije,mislim da je inteligentniji od Drine Zvornik.
Ozbilino prizeljkujem tog Blagojevica iz akademije,mislim da je inteligentniji od Drine Zvornik.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ova ekipa fudbal nece proigrati niti ce biti u stanju sanse da pravi sve dok nebude neka solidna desetka u ekipi.Trenutno je imamo ali samo za nekih 15-tak minuta po utakmici.Cetkovic je najlosiji igrac prelaznog roka njemu se sutra treba zahvaliti.A Cali ako ne dovedu desetku nece mu lahko biti.Evidentno je da nam je roster kriminalan i ekipa nikako nije analizirana kvalitetno i nista nije dobila sem Sarica koji je doveden na mjesto gdje skripi a opet tu najmanje igra sto je jos zalosnije.Ostale lose stvari iz proslosti nisu ispravljenje i zato Mehmede nek ti je bog na pomoci ako od ovoga uspijes nesto napraviti.Jel ovo je sve samo ne ekipa.Puno srece ce ti trebati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Coromandel
- Kontakt:
i taman kad ih istrpis, dodje kung fu i proda ih...BordoBolesnik je napisao/la:Sta reci, ocekujem svakako podrsku Cali, covjek dolazi da nas vadi iz govana i popravi nesta u najgorem trenutku, preuzima poprilicno nespremnu ekipu u fizickom i psihickom smislu..
Cilj?
Mehmed Janjoš je trener kojeg sam ja i priželjkivao da sjede na klupu našeg kluba. Osatao mi je u dobrom sjećanju i kao trener i kao čovjek, i jednostavno sam želio da opet bude tu.
Došao je u veoma teškom trenutku, i čeka ga veliki posao.
Ono što bh ja želio je da bar koliko toliko popravimo igru, da ubrzamo protok lopte i najjednostavnije situacije pokušamo riješiti onakve kakve su, jednostavno. Zbog dobropoznatih razloga, atmosfera oko kluba će ostati ista, ali negativnu energiju treba usmjeriti na pravu adresu a Čalu pustiti neka proba poraviti greške prethodnika. Do sada je jedan ispravljao greške jednog prije sebe a Čala mora ispravljati greške dvojice. Ne možemo mi sad očekivati neku drastičnu razliku u igrama, niti naši igrači mogu postati vanserijski preko noći, ali Čali ćemo pružiti podršku i ne smatati ga krvimi ni zašto što ne bude kako treba biti.
Jal Čala bio dugo u van nogometa, mada i nije toliko dugo, je po meni nebitno, jer onaj koji je odrasao s bubamarom ne može to tek tako zaboraviti niti prestati pratiti rendove.
Došao je u veoma teškom trenutku, i čeka ga veliki posao.
Ono što bh ja želio je da bar koliko toliko popravimo igru, da ubrzamo protok lopte i najjednostavnije situacije pokušamo riješiti onakve kakve su, jednostavno. Zbog dobropoznatih razloga, atmosfera oko kluba će ostati ista, ali negativnu energiju treba usmjeriti na pravu adresu a Čalu pustiti neka proba poraviti greške prethodnika. Do sada je jedan ispravljao greške jednog prije sebe a Čala mora ispravljati greške dvojice. Ne možemo mi sad očekivati neku drastičnu razliku u igrama, niti naši igrači mogu postati vanserijski preko noći, ali Čali ćemo pružiti podršku i ne smatati ga krvimi ni zašto što ne bude kako treba biti.
Jal Čala bio dugo u van nogometa, mada i nije toliko dugo, je po meni nebitno, jer onaj koji je odrasao s bubamarom ne može to tek tako zaboraviti niti prestati pratiti rendove.
Sta nam uradise od kluba.. djeca nam se smiju 
Cala lave nas doso si u krivom trenutku da ispravljas krivu Drinu, bojim se da ce bit prevelik izazov..
Cala lave nas doso si u krivom trenutku da ispravljas krivu Drinu, bojim se da ce bit prevelik izazov..
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Na tu prodaju smo osudjeni i od toga trebamo da zivimo, ulazemo u akademiju i nove mlade igrace, ono sto Dinamo radi. Ovo ljeto rasprodaja u Dinamu al oni opet u ligi prvaka, medjutim njihovi juniori doguraju do zavrsnice omladinske lige prvaka a ovdje cu se vratiti na nase jer sam vec pisao da mora akademija biti bolja i da se titule u kontinuitetu moraju uzimati, tad ce igraca biti kao na traci.. 
Balic, Saric, Dulja i Ahmet - 4 igraca koja su rang nase lige. Znaci nama fali bar 10 provjerenih PL igraca da popune ove ostale rupe u ekipi, ma bjezi place mi seEvolution87 je napisao/la:--------------------Pavlovic
Cetkovica baciti na glavu u Miljacku i nek ga odnese sto dalje moze, isto ne znam koji su qrac dovodili Saida koji ne moze 10 min trcati, pa nije ti ovo merhamet majku mu J***
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ocekujem pobjedu na guzove, ali kao takva u cilju prvo podizanja motivacije za ekipu. tek nakon 2 do 3 kola nadam se boljoj igri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.