FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

zamorano1plus8
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la zamorano1plus8 » 28 avg 2016, 21:38

PaskalHens je napisao/la:
zamorano1plus8 je napisao/la:ja razumijem da treba defanzivni vezni koji ce razbijat protivnicke napade, ali onaj medjed to sigurno nije, jos zadnjih 25min lik igra na poziciji poluspica, pa **** mater i de boeru kad ga nije izvadio i ubacio nekog ofanzivnijeg. i tacno je sto su pisali za de boera lik je tvrdoglav isto kao i mancini, i izmjene vrsi kad je vec kasno, a cesto ih i ne iskoristi sve tri. jos jedna godina ode niz vodu
Jesi naporan sa sranjem po treneru. Došao prije mjesec dana, šta očekuješ? Nije ti ovo FM da dereš sve redom odmah, polako haveru, da ne bi morao u martu jesti svoja gov.na.
igrali smo danas protiv uvjerljivo najslabije ekipe u ligi ( slabiji su od pescare i crotonea), prilikom posjeda lopte igraci su previse staticni, niko se ne trudi da dodje u poziciju da bi mu igrac dodao loptu, vec samo gledaju ko teladi sta ce ko drugi uradit. prica da napadac mora igrati i odbranu, icardi mu kampira u napadu. medel (medjed) apsolutno nista korisno od njeg, banega je odradio vise posla od njeg i u odbrani i u napadu, a vjerujem da bi i gnoukuri bio bolji od njeg. sva prividna dominacija koju je inter imao je zato sto je palermo los, a ne inter napredovao.
iskreno ne vjerujem da ce de boer docekati mart na klupi, al ako bude nekako uspio popraviti igru i imao rezultate (borba za 3 mjesto) ja cu prvi 'pojest ****'
#forzainter
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

SiamoNoi
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la SiamoNoi » 28 avg 2016, 21:55

tajger je napisao/la:Bgm bice te strasno dobri,Jaoo Mario je strasno dobar igrac,predobro odigrao EP jos batigol samo da puno ne budete u minusu dok se sve poslozi
Ma najvaznije biti medju 4-5 do zime da se ovo malo poslozi.Sjetimo se prosle sezone kako se tada drzalo prvo mjesto pa palo,a ovi sto su slabije krenuli se zakuhtali.Bit ce slicno i ove godine.

Nisam vidio izjavu,al citam Ausilio kao rekao Retard ostaje,nista od stopera jer se Andreolli vraca za mjesec i Medel ce igrat ako treba.I Jovetic je bivsi.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 avg 2016, 22:00

Dosta i bod. Just a slow start.

Evo jedna ekskluziva : Ni iducu nece pobjediti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 avg 2016, 22:09

Puma je napisao/la:Evo jedna ekskluziva : Ni iducu nece pobjediti.
To i ja mislim.A u 4.kolu na Meazzu dolazi Juventus i krece niz nakon sto Gabriel da za tri boda :zviz:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 avg 2016, 22:48

Pa sjeti se samo prosle sezone kako smo krenuli mi i Fiorentina, tad sam bio ubijedjen da cemo do Lige prvaka, ali prakticno do Nove godine nas nije bilo nigdje, stvari se okrenule u potpunosti. Kula od karata. :mrgreen:

Evo npr. Atletico kiksao dvije koje su "morali" uzeti a zavrsit ce medju prva 3 ili 4 u mnogo jacoj konkurenciji nego je Inter ima. Roma, Milan, ne znas ko je gori.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 avg 2016, 23:05

Bas to.Ja ni najmanje nisam zabrinut.Vaznije mi vidjet napredak u igri nego da se trenutno ima neki rezultat.Danas gledao samo pola sata dok mi nije nestalo interneta (skidam odmah nakon ponoci kad mi se nocna opcija uključi :mrgreen: ),ali čujem da je od tada do pred kraj kad su fizički pali to dosta dobro izgledalo.Ličilo na nešto smisleno,stvarale se prilike.Još da se dignu fizički,da se ovi novi smjeste,da svi budu zapeti ko puške i doći će pobjede.Čak ni nemam neka očekivanja da se baš mora u LP ove sezone nego da se bude tu blize nego ikad sa igrom koja obecava za dalje.A evo za to trece mjesto ce konkurenti biti Roma i Napoli i oboje imaju po jedan kiks nakon dva kola i samo su tri boda ispred.Znaci daleko od alarmantnog.

Možda se i Fiorentina tu ukljuci jer je više-manje isti sastav sa Sousom drugu godinu na klupi.Milan sam gledao obje utakmice i ne vidim kako oni mogu puno bolje od ovog što trenutno prikazuju (eventualno ako se na zimu znajacno pojacaju),oni ako budu među 5 mogu se lupat nogom u guzicu.Lazio još nisam pogledao,ali teško.Sassuolo je jbg Sassuolo.

Vidim Manaj zabio za Pescaru veceras.Iskreno se nadam da će negdje bit za skinut ta utakmica jer Sassuolo vec koju godinu igra jako dobar nogomet,a Pescara me oduševila u prvom kolu.Caprari opet startao.

Nego,jel igra tko onaj fantasy?Znaci od 4 napadaca svaki ima minimalno 6 bodova kao učinak u ovom kolu :tokralju: I opet sam uspio napravit da mi onaj s najboljim (Milik 11) ostane na klupi,a onaj s najlosijim (Dybala 6) bude kapetan :rol:

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 29 avg 2016, 00:02

Siamo :thumbup:

Mora ovo biti dobro, samo dok DB dovede fizicki ekipu u red, a ostalo je lako, jer Banega, JM, Perisic, Batigol, Icardi, Candreva , Kondogbia moraju kad tad skontati jedni druge, jer sad skoro sva ekipa zna lopte igrati, a ne samo dva igraca od 11 na terenu...Samo da oni fizicki se dignu i da nadjemo dva normalna beka...Ako treba i ovog malog forsirati nije losiji od ovih sto vec igraju...i da vidimo tog Ansaldia valjal on cemu

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 29 avg 2016, 00:14

Danas odgledana utakmica i eto red je da se ostavi komentar. Sto se tice same utakmice, ako gledamo generalno tj rezultat lose po nas skroz, no medjutim evidentno je da napredak postoji ali i to treba uzeti sa dozom jer ipak je palermo jedna od najlosijih ekipa u Serie A. Ajde da krenemo redom od pocetka utakmice, prvih 25 min ( do pauze za osvjeznje ) je bilo slabo, nema ideje niko da se odvazi a zatim pauza, onda gledam deBoera kako se dere na Danila i rukom gestikulira jako ostro da krene naprijed a ovaj ga blijedo gleda, inace svi igraci su vjerovatno dobili od trenera par rijeci. Onda slijedi zadnjih 15-20 min gdje smo pokazali ideju, ne previse ali sasvim dovoljno s obzirom na uigranost, vidio s napredak, kretanje, par pasova rizicnih ali efektivnih, sirila se igra i igralo se sa ciljom. Nazalost nismo cak ni imali srece ako cemo biti realni, a takodjer smo bili dobri i iz prekida, sto je dodatni plus jer tesko je male ekipe koje se zatvore razbiti. Drugo poluvrijeme je pocelo solidno i onda izrazito glup gol, palermo je imao dosta dosta srece, i ekipa je pala malo psiholoski nakon toga, no deBoer vrsi duplu izmjenu i osvjezava ekipu. Candreva je igracina na kvadrat, to se pokazalo, Icarid koliko god se ovdje po njemu pljuvalo pokazao je vrhunski instinkt, oslobodio se protivnika i uradio ono sto treba otisao na prvu stativu i samo je spustio u gol, vjerujte mi ovo nije samo tanjuraski bilo, treba se znati kretati u sesnaestercu. Sve je to bilo do 70 i neke dobro a onda kondicija slaba dosla do izrazaja ali opet smo imali finih akcija. Narocito cekam Joao Maria da se ubaci u vatru, te da nam se krila kondiciono dignu, banega ima odlican pas ali slabo se nasi jos uvijek otvaraju, kondogbija umije sve to no sporo razmislja, mora se brze osloboditi. Medel je u ovakvim tekmama realno nepotreban, on je potreban protiv Napolija, Rome i Juveta, a inace fino lijepo igrati na posjed. Broz ako ostane imamo sirinu i on ce sigurno dobijati vaznu minutazu. Da na kraju kazem za one sto nisu primjetili, presing je sve bolji i bolji,radi se jako rano, u jako kratkom periodu uspijemo osvojiti loptu, Kondogbija to odlicno radi jer ima duge noge, medel je to danas dobro radio, cak icardi je pritiskao protivna onaj ko nije vidio nije ni gledao tekmu. Nadam se da ce kolega @SiamoNoi nakon sto pregleda utakmicu to zapaziti.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 29 avg 2016, 07:57

Ajd Siamo postavi linkove za download ako si vec naso, nisam stigo gledat utakmicu
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 avg 2016, 12:42

arminz je napisao/la:Ajd Siamo postavi linkove za download ako si vec naso, nisam stigo gledat utakmicu
Idi na roja directa forum i tamo nadji temu Inter-Palermo.Ili je mozda vec netko na FIF stavio na istu temu link za torrent.Ako ne nadjes stavim ti popodne kad dodjem doma.Ja sam si skinuo sinoc i veceras cu vjerojatno pogledat.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 29 avg 2016, 12:59

SiamoNoi je napisao/la:
arminz je napisao/la:Ajd Siamo postavi linkove za download ako si vec naso, nisam stigo gledat utakmicu
Idi na roja directa forum i tamo nadji temu Inter-Palermo.Ili je mozda vec netko na FIF stavio na istu temu link za torrent.Ako ne nadjes stavim ti popodne kad dodjem doma.Ja sam si skinuo sinoc i veceras cu vjerojatno pogledat.
:thumbup:

Evo naso sam ne mora se ni skidat, moze se gledat direktno

http://www.livefootballvideo.net/en/ful ... ideo=51918

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 avg 2016, 16:38

Ako netko misli skidat ima ovdje:
http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 28-08-2016
Zadnji post link preko torrenta.I ovdje od kuda sam sinoc i sam skinuo:
http://8888lounge.blo*spot.hr/
g umjesto * u linku

slika
Pazi natpis desno :mrgreen:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 11 sep 2016, 14:38

Evo konacno sam pogledo utakmicu protiv Palerma.

Prvo poluvrijeme lose. Jos uvijek skroz malo kretnje bez lopte, igraci u 90% situacija nemaju trecu opciju za dodavanja a nerijetko nemaju uopste kome dodat. Medjutim vidi se da De Bour nesto radi za razliku od Mancinija. Pocinje se nazirat neki sistem i vidi se da to nije samo bezglavo trcanje. Presing se pocinje radit visoko sto tjera protivnika na gresku i brzo se vraca posjed. :thumbup: Napada se sa sedam igraca i visoko se stoji

Drugo poluvrijeme dosta bolje, mozda ih je gol malo probudio. Banega top pojacanje i ja bi ga i dalje forsiro na ovoj poziciji, barem protiv manjih ekipa. Kondogbia los i mora se malo trgnut jer bi lako mogo na klupi zavrsit. Brozovic i Mario cekaju ko zapete puske. Pohvalio bi Dambrosija, mislim da je odlicno odigro. Pametno igra u fazi odbrane i odlicno popunjava rupe. Prema naprijed malo slabije al opet je imo fin sut i cak jedan tacan centarsut :mrgreen:

Sto se Medela tice, on mi bas i nije za ove pozicije, cesto radi pogresne poteze. U dosta slucajeva kad treba da se nudi igracu on ide u prostor i obrnuto. Djelovo mi je malo pogubljeno u prvom poluvremenu, u drugom je vec dosta bolji bio. Al jednostavno djeluje mi da nema dovoljno kvaliteta u igri sa loptom da bi igro ovu poziciju. Najvise mu godi sto sto moze vrsit presing jer nije zadnji vezni i ne pravi toliku stetu kad trckara za igracima. Mislim da se ova uloga ubila za Brozovica. U svakom slucaju solidna partija i steta sto nije uspio dat gol iz one dvije prilike. Dobro je znat da donekle moze odgovorit zadatku i na ovoj poziciji, al ja bi radije da gledam tu nekog drugog a on bi mi bio tu samo da zamijeni nekog u odbrani ili kad se cuva rezultat.

Kad bi mogo glasat ovako bi bilo: Banega 3, Miranda 2, Dambrosio 1

Veceras se nadam da cemo konacno gledat trojac Persic-Icardi-Candreva a u vezi bi volio vidit Brozovica, Banegu i Marija, mada evo vidim da se Medel najavljuje u prvih 11.

Nagatomo se oporavio u rekordnom roku i vraca se u sastav :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 sep 2016, 14:51

arminz je napisao/la:Mislim da se ova uloga ubila za Brozovica.
:thumbup: Ima šut i kad bi se nalazio u ovim situacijama u kojima se Medel prošlu utakmicu nalazio...

Samo ako nije 100 posto u utakmici bolje da je na klupi i to je problem.Mislim da bi danas mogao dobiti priliku pa ćemo vidjeti.
arminz je napisao/la:Kad bi mogo glasat ovako bi bilo: Banega 3, Miranda 2, Dambrosio 1
Dobro je,ne bi glasovi nista promijenili u ukupnom poretku :D

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 sep 2016, 20:27

Inter (4-2-3-1): Handanovic; D’Ambrosio, Miranda, Murillo, Santon; Medel, Joao Mario; Candreva, Banega, Perisic, Icardi (c).
Pescara (4-3-2-1): Bizzarri; Zampano, Campagnaro, Gyomber, Biraghi; Memushaj, Brugman, Cristante; Verre, Benali; Caprari.
Očekivano s obzirom na zadnje najave.Kod Pescare isto tako.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 11 sep 2016, 20:29

Jbo mu Medel drvo sve!!!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 11 sep 2016, 20:35

"We need to suffer. And we need to fight."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 sep 2016, 20:55

Perišić ne mogugdndhffcghn vgmnj

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 11 sep 2016, 21:21

E ne kontam sto vam trener gura ovog Medela,pa bar protiv slabije ekipe treba probat sta drugo,ovaj osim trcanja nista ne zna

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 sep 2016, 21:24

O jbt Candreva.

Stoperi i Joao Mario daleko najbolji.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: GeriOldman i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []