SlevinKelevra je napisao/la:mislis, big shit?Donnie Darko je napisao/la:Ljudi fakat iznenadjeni. Kakva drzava takva i reprezentacija.
Nista cudno.
Ja bih licno izabrao mnogo gori izraz od tog, ali u biti i to funkcionise
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
SlevinKelevra je napisao/la:mislis, big shit?Donnie Darko je napisao/la:Ljudi fakat iznenadjeni. Kakva drzava takva i reprezentacija.
Nista cudno.
Jedino tu i uzimamo prva mjesta,dovoljno o nama kao drzavi i naroduOtelo je napisao/la:Ma šta ih briga, ako ne uspiju kao košarkaši mogu u Zvezde Granda.
Prvi put nisam odgledao klip do kraja,pa sam tek sad vidio Dzanana na kraju da je i on u elementu,jbi ga razocarenjeNebeskaSila96 je napisao/la:Pa eto imas video,uglavnom ih ima dosta,a i Dzanan jedan od glavnihL-Train je napisao/la:+
Jel neko zna koliko ih je bilo na ovoj zurci?,zivo me zanima da li je i Dzanan bio,jer na njega gledam skroz drukcije u odnosu na ove ostale koje vidim na snimci.
Trokružno predsjedništvo. Neko dobije medalje na OI, neko pobjedu na ZG. Moraju se i uspjesi dijeliti.Sarmelino je napisao/la:Jedino tu i uzimamo prva mjesta,dovoljno o nama kao drzavi i naroduOtelo je napisao/la:Ma šta ih briga, ako ne uspiju kao košarkaši mogu u Zvezde Granda.

E al ovi komentariSlobodas je napisao/la:Ma hajde mladost ludost sve se moze tolerisati ako se nece odraziti na igru i rezultatesta se cudite toliko ko da nikad niste bili mladi pa vas ponese alkohol uostalom na onom snimku nit se vidi vrijeme niti se moze bas razaznati sta piju mozda je neki sok ili bezalkoholno, a izbor muzike je licna stvar
DevilsAdvocate je napisao/la:Koji kraljevi hahahahah ja ovakvu zurku ni mrtav ne bi propustio, nek se momci malo opuste, dobro je za hemiju u ekipi hahaha![]()
![]()
Ne znam neki momak je napisao da je u Lukavcu.L-Train je napisao/la:Tuzlak,jel ova zabava bila negdje gore na plazi ili bas u nekoj birtiji u Lk?,ovaj prostor mi bas i nije poznat.
Bolje neka niko ne postavlja, previse su debilni.Donnie Darko je napisao/la:možel neko postavit jusufove statuse sa fb, za nas koji ne koristimo isti. raspolozen sam za kvazipatriotsku patetiku trenutno.
suspendovaniSabinho je napisao/la:Dje su Dusan Hodzic, Pavlovic i Benko?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.