FK Mladost DK

visokohz
Kontakt:

Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la visokohz » 28 avg 2016, 22:16

Bravo " komsije" iskrene cestitke

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 avg 2016, 22:38

Svaka cast. Cestitke!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 29 avg 2016, 07:05

Čestitke komšije, svaka vam čast !!

centurion
Kontakt:

Post Postao/la centurion » 29 avg 2016, 07:39

ziher je napisao/la:Golmanu treba linije izbrisati ne bi li se pomakao od gola :)
Golmanu je svako napuštanje peterca ekskurzija.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 31 avg 2016, 03:30

Brkic ide u Zrinju na zimu, zato vam je doveden onaj iz Radnika.
Cestitke na dosadasnjim rezultatima ;)
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 31 avg 2016, 08:47

belosevic28 je napisao/la:Brkic ide u Zrinju na zimu, zato vam je doveden onaj iz Radnika.
Naravno, a Aladin Sisic je doveden jer Isak Aladin ode u Sarajevo a Aldin Sisic u Celik :P

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 31 avg 2016, 15:08

Wolffire je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Brkic ide u Zrinju na zimu, zato vam je doveden onaj iz Radnika.
Naravno, a Aladin Sisic je doveden jer Isak Aladin ode u Sarajevo a Aldin Sisic u Celik :P
Citiraj me u januarskom prelaznom roku. :salut:

Addict
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la Addict » 05 sep 2016, 08:01

belosevic28 je napisao/la:
Wolffire je napisao/la:
Citiraj me u januarskom prelaznom roku. :salut:
Čitam te evo odmah sad.
Kao prvo, Brkić ima ugovor do narednog ljeta, dakle preći u januaru ne može nikako, osim za pare, to ne isključujem, ali da tek tako ode ne može. Nismo mi seoski klub da tek tako neko ode, postoje ugovori i sve ostalo.
Kao drugo, već ove sedmice će potpisati novi ugovor, pa će i ta opcija na ljeto otpasti.
Kao treće, nije Musija tek neko pa da mu Husara rovi po ekipi i klubu kako hoće, nem od te ljubavi ništa jarane.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 sep 2016, 13:37

Ja sam napisao ''citiraj'' me...no nema veze. Musija je institucija ali ne zna mnogo o fudbalu, zato se Husara upetljao i dovodimu igrace. Na vasu srecu vecina Husarinih ekstra dobro igraju (Husic, Brkic...). Mladost je zdrava sredina, koju moze pokvariti samo Husara. Nadam se da nece, jer nisam zlonamjeran, volim kad ljudi dobro rade svoj posao, a ljudi iz Mladosti to rade !

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 05 sep 2016, 14:23

belosevic28 je napisao/la:Ja sam napisao ''citiraj'' me...no nema veze. Musija je institucija ali ne zna mnogo o fudbalu, zato se Husara upetljao i dovodimu igrace. Na vasu srecu vecina Husarinih ekstra dobro igraju (Husic, Brkic...). Mladost je zdrava sredina, koju moze pokvariti samo Husara. Nadam se da nece, jer nisam zlonamjeran, volim kad ljudi dobro rade svoj posao, a ljudi iz Mladosti to rade !
Husara sto je prijetio djetetu iz Slobode, prijetio i sa metkom u cijevi. Taj gdje je dosao, klub je tesko nastradao.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 sep 2016, 14:41

@bagra, zato i kazem. A bilo bi mi zao jer je zdrava sredina, i Musija je zaista castan covjek...

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 05 sep 2016, 19:53

belosevic28 je napisao/la:@bagra, zato i kazem. A bilo bi mi zao jer je zdrava sredina, i Musija je zaista castan covjek...
Svaka čast na dobronamjernom ukazivanju mogućeg problema. Oprezni smo mi, posebnu pažnju poklanjamo bezazlenim stvarćicama, a situacije koje mogu prouzrokovati veće probleme su pod posebnom lupom. Nadam se da držimo sve konce u svojim rukama, a ako koji i ispadne, zamijeniti ćemo ga drugim.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 05 sep 2016, 20:02

Dolazite li organizovano u Tuzlu?
Solina navija za Slobodu!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 sep 2016, 20:59

@FKMLADOSTDK, vjeruj mi da je Husaric rak-rana bh. fudbala, to ti mogu i Tuzlaci potvrditi. Krivo mi je sto se upetljao u jednu tako zdravu sredinu. S druge strane, treba biti posten i reci da njegovi igraci kod vas trenurno dobro igraju...

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 05 sep 2016, 22:07

SOLINA je napisao/la:Dolazite li organizovano u Tuzlu?
Dolazimo. Vjerujem da i vi željno išćekujete poćetak utakmice. Ove pauze su prazan prostor u životu navijača.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 06 sep 2016, 09:51

belosevic28 je napisao/la:@FKMLADOSTDK, vjeruj mi da je Husaric rak-rana bh. fudbala, to ti mogu i Tuzlaci potvrditi. Krivo mi je sto se upetljao u jednu tako zdravu sredinu. S druge strane, treba biti posten i reci da njegovi igraci kod vas trenurno dobro igraju...
Dalo se procitati o aferimima tog lika u TZ, nadam se da nece nama praviti probleme. Ne znam koji su igraci "njegovi" al Brka i mali Galic su prava pojacanja ove godine :D

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 06 sep 2016, 12:59

Evo ga jos vise smo pojacali odbranu stigao je Neven Lastro bivsi stoper Zrinjskog

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 06 sep 2016, 17:37

FKMLADOSTDK je napisao/la:
Dolazimo. Vjerujem da i vi željno išćekujete poćetak utakmice. Ove pauze su prazan prostor u životu navijača.

Naravno,još da vrijeme bude ok i bit će super.Bujrum u Tuzlu.Osjećajte se kao kod kuće ali se i ponašajte kao kod kuće :bih:
Solina navija za Slobodu!

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 06 sep 2016, 20:11

SOLINA je napisao/la:
FKMLADOSTDK je napisao/la:

Naravno,još da vrijeme bude ok i bit će super.Bujrum u Tuzlu.Osjećajte se kao kod kuće ali se i ponašajte kao kod kuće :bih:
vrijeme ce nas izgleda posluziti... crvena legija dolazi u velikom broju...pozdrav za sve fukare a posebno za one koji su bili na nasem stadionu kada su ulazili u pl...

Addict
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la Addict » 06 sep 2016, 20:29

belosevic28 je napisao/la:Ja sam napisao ''citiraj'' me...no nema veze. Musija je institucija ali ne zna mnogo o fudbalu, zato se Husara upetljao i dovodimu igrace. Na vasu srecu vecina Husarinih ekstra dobro igraju (Husic, Brkic...). Mladost je zdrava sredina, koju moze pokvariti samo Husara. Nadam se da nece, jer nisam zlonamjeran, volim kad ljudi dobro rade svoj posao, a ljudi iz Mladosti to rade !
Prijatelju, hvala tebi sto se brines ali vjeruj mi nema potrebe. Reci da Musija ne zna puno o fudbalu je u najmanju ruku smijesno, ne vrijedam se ja na to jer ga ljudi ne poznaju, a ja ga poznajem vrlo dobro. Tvorac Mladosti je Musija, nije Husara, ni Rahimic, ni Crvena legija ni bilo ko, samo on. Ako si pratio proslu sezonu bilo je Husarinih igrača i oni koji nisu bili dovoljno dobri su odmah otisli, tu prije svega mislim na Husica (Edina), Delica a poslije i Covica koji je istina otisao iz drugih razloga. Rahimic ima odrijesene ruke, igra mu onaj koji on zeli da igra a moze prstom pokazati igraca kojeg zeli i Musija ce uciniti sve da ga dovede. Sto se tice Brkića za koji dan cu te obavijestiti kad potpise novi ugovor da te demantujem za Zrinjski, pogodi od koga imam informaciju?
Ovo sto mi imamo igraca Husare igraju ljudi za 10, Galic je ogroman kiks Zrinjskog, Brkić je nuđen Slobodi, Husic je dosao kao anonimus i izborio se za mjesto, vrlo vrijedan momak koji radi i to mu se vraca.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.