FK Mladost DK
Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Bravo " komsije" iskrene cestitke
- Probisvjet
- Kontakt:
Svaka cast. Cestitke!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Čestitke komšije, svaka vam čast !!
Golmanu je svako napuštanje peterca ekskurzija.ziher je napisao/la:Golmanu treba linije izbrisati ne bi li se pomakao od gola
-
- Kontakt:
Brkic ide u Zrinju na zimu, zato vam je doveden onaj iz Radnika.
Cestitke na dosadasnjim rezultatima

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Naravno, a Aladin Sisic je doveden jer Isak Aladin ode u Sarajevo a Aldin Sisic u Celikbelosevic28 je napisao/la:Brkic ide u Zrinju na zimu, zato vam je doveden onaj iz Radnika.

-
- Kontakt:
Citiraj me u januarskom prelaznom roku.Wolffire je napisao/la:Naravno, a Aladin Sisic je doveden jer Isak Aladin ode u Sarajevo a Aldin Sisic u Celikbelosevic28 je napisao/la:Brkic ide u Zrinju na zimu, zato vam je doveden onaj iz Radnika.

Re: Odg: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Čitam te evo odmah sad.belosevic28 je napisao/la:Citiraj me u januarskom prelaznom roku.Wolffire je napisao/la:Naravno, a Aladin Sisic je doveden jer Isak Aladin ode u Sarajevo a Aldin Sisic u Celikbelosevic28 je napisao/la:Brkic ide u Zrinju na zimu, zato vam je doveden onaj iz Radnika.
Kao prvo, Brkić ima ugovor do narednog ljeta, dakle preći u januaru ne može nikako, osim za pare, to ne isključujem, ali da tek tako ode ne može. Nismo mi seoski klub da tek tako neko ode, postoje ugovori i sve ostalo.
Kao drugo, već ove sedmice će potpisati novi ugovor, pa će i ta opcija na ljeto otpasti.
Kao treće, nije Musija tek neko pa da mu Husara rovi po ekipi i klubu kako hoće, nem od te ljubavi ništa jarane.
-
- Kontakt:
Ja sam napisao ''citiraj'' me...no nema veze. Musija je institucija ali ne zna mnogo o fudbalu, zato se Husara upetljao i dovodimu igrace. Na vasu srecu vecina Husarinih ekstra dobro igraju (Husic, Brkic...). Mladost je zdrava sredina, koju moze pokvariti samo Husara. Nadam se da nece, jer nisam zlonamjeran, volim kad ljudi dobro rade svoj posao, a ljudi iz Mladosti to rade !
-
- Kontakt:
Husara sto je prijetio djetetu iz Slobode, prijetio i sa metkom u cijevi. Taj gdje je dosao, klub je tesko nastradao.belosevic28 je napisao/la:Ja sam napisao ''citiraj'' me...no nema veze. Musija je institucija ali ne zna mnogo o fudbalu, zato se Husara upetljao i dovodimu igrace. Na vasu srecu vecina Husarinih ekstra dobro igraju (Husic, Brkic...). Mladost je zdrava sredina, koju moze pokvariti samo Husara. Nadam se da nece, jer nisam zlonamjeran, volim kad ljudi dobro rade svoj posao, a ljudi iz Mladosti to rade !
-
- Kontakt:
@bagra, zato i kazem. A bilo bi mi zao jer je zdrava sredina, i Musija je zaista castan covjek...
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Svaka čast na dobronamjernom ukazivanju mogućeg problema. Oprezni smo mi, posebnu pažnju poklanjamo bezazlenim stvarćicama, a situacije koje mogu prouzrokovati veće probleme su pod posebnom lupom. Nadam se da držimo sve konce u svojim rukama, a ako koji i ispadne, zamijeniti ćemo ga drugim.belosevic28 je napisao/la:@bagra, zato i kazem. A bilo bi mi zao jer je zdrava sredina, i Musija je zaista castan covjek...
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
-
- Kontakt:
@FKMLADOSTDK, vjeruj mi da je Husaric rak-rana bh. fudbala, to ti mogu i Tuzlaci potvrditi. Krivo mi je sto se upetljao u jednu tako zdravu sredinu. S druge strane, treba biti posten i reci da njegovi igraci kod vas trenurno dobro igraju...
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Dolazimo. Vjerujem da i vi željno išćekujete poćetak utakmice. Ove pauze su prazan prostor u životu navijača.SOLINA je napisao/la:Dolazite li organizovano u Tuzlu?
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Dalo se procitati o aferimima tog lika u TZ, nadam se da nece nama praviti probleme. Ne znam koji su igraci "njegovi" al Brka i mali Galic su prava pojacanja ove godinebelosevic28 je napisao/la:@FKMLADOSTDK, vjeruj mi da je Husaric rak-rana bh. fudbala, to ti mogu i Tuzlaci potvrditi. Krivo mi je sto se upetljao u jednu tako zdravu sredinu. S druge strane, treba biti posten i reci da njegovi igraci kod vas trenurno dobro igraju...

Evo ga jos vise smo pojacali odbranu stigao je Neven Lastro bivsi stoper Zrinjskog
FKMLADOSTDK je napisao/la:Dolazimo. Vjerujem da i vi željno išćekujete poćetak utakmice. Ove pauze su prazan prostor u životu navijača.SOLINA je napisao/la:Dolazite li organizovano u Tuzlu?
Naravno,još da vrijeme bude ok i bit će super.Bujrum u Tuzlu.Osjećajte se kao kod kuće ali se i ponašajte kao kod kuće

Solina navija za Slobodu!
vrijeme ce nas izgleda posluziti... crvena legija dolazi u velikom broju...pozdrav za sve fukare a posebno za one koji su bili na nasem stadionu kada su ulazili u pl...SOLINA je napisao/la:FKMLADOSTDK je napisao/la:Dolazimo. Vjerujem da i vi željno išćekujete poćetak utakmice. Ove pauze su prazan prostor u životu navijača.SOLINA je napisao/la:Dolazite li organizovano u Tuzlu?
Naravno,još da vrijeme bude ok i bit će super.Bujrum u Tuzlu.Osjećajte se kao kod kuće ali se i ponašajte kao kod kuće
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Prijatelju, hvala tebi sto se brines ali vjeruj mi nema potrebe. Reci da Musija ne zna puno o fudbalu je u najmanju ruku smijesno, ne vrijedam se ja na to jer ga ljudi ne poznaju, a ja ga poznajem vrlo dobro. Tvorac Mladosti je Musija, nije Husara, ni Rahimic, ni Crvena legija ni bilo ko, samo on. Ako si pratio proslu sezonu bilo je Husarinih igrača i oni koji nisu bili dovoljno dobri su odmah otisli, tu prije svega mislim na Husica (Edina), Delica a poslije i Covica koji je istina otisao iz drugih razloga. Rahimic ima odrijesene ruke, igra mu onaj koji on zeli da igra a moze prstom pokazati igraca kojeg zeli i Musija ce uciniti sve da ga dovede. Sto se tice Brkića za koji dan cu te obavijestiti kad potpise novi ugovor da te demantujem za Zrinjski, pogodi od koga imam informaciju?belosevic28 je napisao/la:Ja sam napisao ''citiraj'' me...no nema veze. Musija je institucija ali ne zna mnogo o fudbalu, zato se Husara upetljao i dovodimu igrace. Na vasu srecu vecina Husarinih ekstra dobro igraju (Husic, Brkic...). Mladost je zdrava sredina, koju moze pokvariti samo Husara. Nadam se da nece, jer nisam zlonamjeran, volim kad ljudi dobro rade svoj posao, a ljudi iz Mladosti to rade !
Ovo sto mi imamo igraca Husare igraju ljudi za 10, Galic je ogroman kiks Zrinjskog, Brkić je nuđen Slobodi, Husic je dosao kao anonimus i izborio se za mjesto, vrlo vrijedan momak koji radi i to mu se vraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.