Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

KapitenK
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la KapitenK » 29 avg 2016, 10:15

Oprosteno im je jer su Aleksandru zvali :kafa:
Salim se. STOKO !

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 29 avg 2016, 10:16

ColdDemon je napisao/la:Pa nije niko šmrkao...odmah se nađu paćenici da osude jer je neko proslavio rođendan sa svojim saigračima. Ako će se kvalifikovati na prvenstvo, neka piju dan i noć. Kao, mi smo svi uzorni ljudi pa upiremo prstom. I ovaj novinar, moron, samo pokušava da nađe neku senzaciju, ali na vrlo neprofesionalan i malograđanski način. Sjetimo se samo situacije sa Sikirašem. Ništa bolji od pijanog sportiste nije neškolovani "naš izvor tvrdi/nezvanično saznajemo" novinar.
Gdje si Gegicu ? ili si ti Nurkicu ×××××?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

ColdDemon
Kontakt:

Post Postao/la ColdDemon » 29 avg 2016, 10:21

avenija je napisao/la:
ColdDemon je napisao/la:Pa nije niko šmrkao...odmah se nađu paćenici da osude jer je neko proslavio rođendan sa svojim saigračima. Ako će se kvalifikovati na prvenstvo, neka piju dan i noć. Kao, mi smo svi uzorni ljudi pa upiremo prstom. I ovaj novinar, moron, samo pokušava da nađe neku senzaciju, ali na vrlo neprofesionalan i malograđanski način. Sjetimo se samo situacije sa Sikirašem. Ništa bolji od pijanog sportiste nije neškolovani "naš izvor tvrdi/nezvanično saznajemo" novinar.
Gdje si Gegicu ? ili si ti Nurkicu ××××× ?
Gdje si Massimo M××××××? Ili si to ti, Leonidase P××××××?

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 29 avg 2016, 10:25

Buraz ja prvi rokam ko konj pa evo od subote ne mogu sebi doći. Oni brate jednom neispavanom pjanom noći sedam dana neće u fazon uci. Olimpijski i svjetski prvaci rođendane, slave, medalje 5 dana nakon finala odrade a naši seljacici ga na ovakav način u sred priprema rokaju. Mislim, meni nema smisla da u sred prirpema da rade ovo.
Samo me zanima ko će biti kriv ako doživimo krah?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 avg 2016, 10:32

joker90 je napisao/la:Na koju god temu uđes, kad neki reprezentativac/ci zaseru nesto, tu je i @pinoglavi da ih brani zivotom. :lol: Od Ognjenove tetovaze, pa do ovog klosarluka..
A prenijelo malo momke a ovdje se pise ko da su ubili nekog :D
Nad tobom sunce najljepše sja

ColdDemon
Kontakt:

Post Postao/la ColdDemon » 29 avg 2016, 10:36

samocelik je napisao/la:
Buraz ja prvi rokam ko konj pa evo od subote ne mogu sebi doći. Oni brate jednom neispavanom pjanom noći sedam dana neće u fazon uci. Olimpijski i svjetski prvaci rođendane, slave, medalje 5 dana nakon finala odrade a naši seljacici ga na ovakav način u sred priprema rokaju. Mislim, meni nema smisla da u sred prirpema da rade ovo.
Samo me zanima ko će biti kriv ako doživimo krah?
Slažem se i sigurno da ovo ne smije biti praksa kod profesionalnih sportista, ali mislim da se digla prevelika hajka.
I sam sam se bavio sportom i znam šta alkohol predstavlja, ali me iznervira kada svi počnu upirati prstom.
Opet kažem, ako se kvalifikujemo, treba im oprostiti i to je to. :)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 avg 2016, 10:39

kobe24 je napisao/la:To je dernek povodom Jusufovog rodjendana, ja sam malo ganjao po intagramu i pored ove plavke tu je bila i Brena, te onaj Berkovic. Meni je Nurkic presmijesan sa tim velikim prijateljstvima sa nekakvim tipovima po Srbiji, to su odmah neka braca, bff-ovi, p materine... Glavu bi svi oni tebi skinuli da mogu, i ti Brenini i ti Cecini, yebali vas oni. Znam licno s kim se druzio prije nego je postao popularan, haman pa sve te ljude je max odyebao i nema s njima nikakav odnos, a ovamo ganja neke poznate seljake iz susjednih drzava. Mirza je bar sto se toga tice gospodin, on se druzi s obicnom rajom, isti oni koji su bili tu u dok je bio anonimus, sto u Tuzli, sto u rodnoj Jablanici. Nakon ovoga ozbiljno razmisljam da li da idem u Mejdan, a konto sutra-prekosutra kupit ulaznice.
Ajde ba jarane nemoj ga pretjerati i ti i ovi ostali sto pisu o izboru pjevaca. Ni ja ne slusam Cecu iz istih razloga kao i vi pa mi ne pada napamet srat nekome sto slusa. Sto se mene tice nek ih Cecin alarm ujutro budi i nek navece legnu uz njene pjesme.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 29 avg 2016, 10:43

Vidim niko ne spominje Musu :kafa:
Don't believe the hype.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 29 avg 2016, 10:43

Prvo otjerati trenera koji nema mud.a i koji nema svoje JA da im ovako nesto zabrani... oni retardi sa bhbasketa kao opravdavaju ovaj potez i poteze Mule sto im je dopustio ove pijanke, i kao radilo se uz njegovu saglasnost... pa logicno da je bio saglasan kad nema autoriteta sekunde i strogoce osim prema sudijama kad kao kocijas psuje.... hajd jednom Obradovicu ili Ivanovicu ovo uradi na pripremama da si ne znam ti kakva zvijezda....

A sad sa druge strane nije samo diletant sa klupe kriv za ove pijanke, hodanja po Beogradu i sl.... kriv je itekako i nas mentalitet i malogradjanstina... imamo tu neku mentalnu ogranicenost i sta da nam se radi... jedan Jusuf ima snagu, fizikalije i potencijal da bude 2. najbolji centar NBA lige iza Cousinsa, ali zbog seljakljuka i svojih stavova dabogda da se izdigne iznad ovog nivoa gdje je sad (mada je i sad na visokom nivou).... zatim kad vidim Gegica povraca mi se.... momak kao da se ne ponasa kao sportista, i to sportista koji tek sad treba da ispunjava svoj potencijal... ali jok bolje ovako uzivati u cajkama i litrima alkohola ko jeb.e karijeru.... itd,,,

Ovo nema opravdanja..... kakav plasman na EP... pa oni ako se ne plasiraju treba ih sve osim Kikanovica i Gordica objesiti..... konkuent ti je Svedska kojoj je 90% igraca teski amateri... i za koje ne igraju jedina 2 igranja koji nesto znace u evropskoj kosarci Taylor i Jerebko..... i ako nisi u stanju njih 2 puta pobijediti treba ih objesiti... a drugi konkurent Rusija kojoj ne igraju 4 najbolja igraca; Sved, Mozgov, Krijapa i Fridzon.... i neko ovdje napise treba ih kazniti ako se ne plasiraju.... pa po ovome oni trebaju rasturiti kvalifikacije bez obzira i na trenerskog idiota na klupi.....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 29 avg 2016, 10:50

Ako nekom glumis uzora onda to i budi i nosi taj teret na ledjima, ovako neces #proovethemwrong sigurno, koliko bi njih samo zelilo da bude na vasem mjestu da su A reprezentativci i da izginu na terenu protiv Rusije i ostaih...Ali riba smrdi od glave naravno, nije sve ni do igraca, i dijete ako pustis u gostima pohlupace komsiji namjestaj ako ga nisi naucio pravilima i pustis mu na volju da radi sta hoce.

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 29 avg 2016, 10:52

[quote="Peace"]Prvo otjerati trenera koji nema mud.a i koji nema svoje JA da im ovako nesto zabrani... oni retardi sa bhbasketa kao opravdavaju ovaj potez i poteze Mule sto im je dopustio ove pijanke, i kao radilo se uz njegovu saglasnost... pa logicno da je bio saglasan kad nema autoriteta sekunde i strogoce osim prema sudijama kad kao kocijas psuje.... hajd jednom Obradovicu ili Ivanovicu ovo uradi na pripremama da si ne znam ti kakva zvijezda....

A/quote]

Uradili mu na pripremama za EB2005 petorica igrača koje nije na kraju imenovao ali vjerovatno Miličić, Radmanović, Rakočević i ostali "superstarovi" tada. Desilo mu se dan prije pripremne utakmice sa Grčkom, koju su kasnije izgubili 20 razlike. I on sam je rekao da je tada pojeo **** što nije odmah na to ukazao jer su kao vjerovatno najjača ekipa tada i kao domaćini ispali u 1/8 finalu. Tako da itekako ništa ne treba sakrivati, i odmah ovakve ispade kažnjavati
ZELJEZNICAR 1921!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 29 avg 2016, 10:52

Samo Muli krivo što ga niko nije zvao na Jukin rođendan. :lol: :lol: Svi došli, a njega nije bilo. :lol:

Gegić :tokralju: :tokralju:

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 29 avg 2016, 10:55

Prvo treba yebat mater ovom sto je snimo i postavio snimak na internet, kosti mu polomit, pa tek onda ostale kaznjavat....ovo se uvjek desavalo u svim selekcijama...desava se i kod mnogo ozbiljniji drzava, samo mi imamo vise degena koji jedva cekaju da nesto uslikaju i snime pa da negdje objave ne bili dosli u centar paznje....

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 avg 2016, 10:56

Apsolutno nema opravdanja, sramota velika. Ovi stariji tipa Kikanović, Teletović, Gordić pa i Milošević trebaju biti primjer ovoj djeci da Juki, Gegiću, Buzi, Vrabcu kažu šta smiju a šta ne ali i oni im se pridružili. I očekuješ nešto. I mi se pitamo zašto ne možemo ništa napraviti u sportu. Stvarno kako ne možemo? Ovako uzorni igrači, pravi profesionalci.

Nedopustivo i skandalozno je pit na pripremama pa to bila i jedna piva. Imaš sasvim dovoljno vremena prije početka priprema i na kraju kvala ili EP da se opustiš ali ne, ni trunke poštovanja prema navijačima, prema sebi, ni malo profesionalizma...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 29 avg 2016, 10:58

akisarajevo92 je napisao/la:Vidim niko ne spominje Musu :kafa:
Koliko sam upratio na videu nema Muse a ni Mirze, to je ono sto razlikuje velikog igraca od velikog talenta, Mirza je deff veliki igrac te sam sokiran njegovim odnosom spram reprezentacije ovih dana

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 29 avg 2016, 10:59

Ma ovo je sve povratak velikog centra Juke Nurkica, papaka sa dna kace, kojeg u SAD predstavlja neki Baja i njega poziva na svoje utakmice, e moj "mali" Nurkicu , nek si se ti vratio u repku to je "najvaznije". Bruka ko nosi dres reprezentacije.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 29 avg 2016, 11:00

armin dju je napisao/la:
akisarajevo92 je napisao/la:Vidim niko ne spominje Musu :kafa:
Koliko sam upratio na videu nema Muse a ni Mirze, to je ono sto razlikuje velikog igraca od velikog talenta, Mirza je deff veliki igrac te sam sokiran njegovim odnosom spram reprezentacije ovih dana
0:47

Don't believe the hype.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 29 avg 2016, 11:02

hamza

Ma zaboravio sam na taj slucaj iako je msm javno poslije rekao ko je to uradio..... ali znam da je u Panati otjerao onog centra, Batist Mike.... amerikanca sto je dugo nosio dres Panate i stekao status legende... i jos jednog amerikanca zbog tih pijanki.... doduse i on je malo po tom dogadjaju otisao iz kluba... jbg zato i jesu klasni treneri jer imaju strasan autoritet.... a ova nasa ubleha poksazuje jedino mud.a sudijama... i tako samo nam nanosi stetu...

Ima i Musa na klipu... ali pouzdano znam da on pije samo Red Bull... ne pije ni sokove jer stete, a kamoli alkohol.... samo nacural bajo moj osim Red Bulla koji mu eto lafo kao da je energiju.... ali da nije trebao biti u ovom ''odabranom'' ddrustvu, nije....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 avg 2016, 11:03

cruz40 je napisao/la:Ma ovo je sve povratak velikog centra Juke Nurkica, papaka sa dna kace, kojeg u SAD predstavlja neki Baja i njega poziva na svoje utakmice, e moj "mali" Nurkicu , nek si se ti vratio u repku to je "najvaznije". Bruka ko nosi dres reprezentacije.
I sta fali sto ga predstavlja Baja? U cemu je tu problem?
@peace ajd i ti mrs vise, Musa dusica ne pije ali zato su ostali odvaljeni od alkohola. Fuj koliko gluposti svi mozete napisati
Sve pljujete i svi su u vasim ocima mrtvi pjani, ali ne nas Dzanan Musa jer on ne pije. Pljuvat cemo po svima ali necemo po njemu. :puke: :puke: :puke:
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 29 avg 2016, 11:05, ukupno mijenjano 1 put.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 29 avg 2016, 11:04

Da sam znao da ce se ovolika frka dignut, ne bih ni objavio video.. Inace video je od prije 5 dana, stvarno imamo sposobne novinare. Ja da sam novinar,ovo bi isti dan bilo otkriveno i objavljeno. Kupe poene i zarađuju platu preko leđa forumaša.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.