Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

DenchiNL
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la DenchiNL » 29 avg 2016, 12:13

Steph je napisao/la:I ovi iz Sparsa haman generalno kreteni. Recimo i onaj je pao na kokain dok je igr'o u ovom klubu :urnebes:

Kakve veze ima kada se pojavio klip, završni je dio priprema, a i vidi se da su svi k'o letve p'jani.
velika razlika, ogromna , klip postoji 7 dana i ti čekaš dok momci uđu u avion za rusiju da bi ga pustio , da bi ispalo da su lumpovali noć prije polaska...

imaš klipove na instagram profilu , pregledaj fino, ponovo o čemu pričamo? trener s njima?

jačih rođendana u 2gom srednje imao.....ako ignorišeš imena....... :wave:
wobly92 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da iko pokušava ovo opravdat na bilo koji način, pogotovo uvredama nama koji ovo osudjujemo. :salut: :salut: :salut:
E moj Bošnjo glupi, zato te i kolju svakih 50 godina.

Što se ovih kloceva tiče, nema tu nikakve rasprave i argumenata, mrš iz repke momentalno svi do jednog!
jel ti stvarno misliš da u NBA ne slave rođendane????

glup je ovo narod kad sve jede što mu se stavi ispred njega........
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

slobodas14
Kontakt:

Post Postao/la slobodas14 » 29 avg 2016, 12:16

Evolution87 je napisao/la:Ma od starta ovo lici na cirkuz, tako da me nista ne iznenadjuje.
Sada Juka pjeva"Šta bi dao da si na mom mjestu"
Šta je trebao momak od 22 godine da slavi rođendan uz tortu i sokiće a zarađuje milione :tralala:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 avg 2016, 12:17

DenchiNL je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da iko pokušava ovo opravdat na bilo koji način, pogotovo uvredama nama koji ovo osudjujemo. :salut: :salut: :salut:
E moj Bošnjo glupi, zato te i kolju svakih 50 godina.

Što se ovih kloceva tiče, nema tu nikakve rasprave i argumenata, mrš iz repke momentalno svi do jednog!
jel ti stvarno misliš da u NBA ne slave rođendane????

glup je ovo narod kad sve jede što mu se stavi ispred njega........
Misle jarane, misle
Nad tobom sunce najljepše sja

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 29 avg 2016, 12:18

Ma sve prolazi pa i ovo malo ce se kukat i na kraju nista, sta bi bilo da se kosarkaska reprezentacija Srbije u toku priprema sastala na nekom derneku i da im pjeva Bošnjo pjesme Dine Merlina, svi imaju neki svoj ponos i dostojanstvo samo kod nas obraz ko đon.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 avg 2016, 12:20

DenchiNL je napisao/la: glup je ovo narod kad sve jede što mu se stavi ispred njega........
Koja ironija, ne vjerujem. :lol:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 29 avg 2016, 12:22

BenjooJutub je napisao/la:Da sam znao da ce se ovolika frka dignut, ne bih ni objavio video.. Inace video je od prije 5 dana, stvarno imamo sposobne novinare. Ja da sam novinar,ovo bi isti dan bilo otkriveno i objavljeno. Kupe poene i zarađuju platu preko leđa forumaša.

Ma anoniman si, zaboli te bola', nije da nemaš 100 klipova na jutubu :P

Zezam se, ti si samo podijelio snimak ovdje, neka se pita onaj što ga je stavio na Instagram :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 avg 2016, 12:24

meni je smijesno sto raji smeta sto pjevaju Cecinu pjesmu :lol:
ovo je meni jedna od najdrazih njenih pjesama :kafa:

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 29 avg 2016, 12:26

Postujem da svako ima neki svoj stav vezano za ovo, ali me zanima zasto se ovo objavilo tek sinoc? Bas kada momci idu na put u Rusiju? Klipu ima sigurno nekih 5-6 dana.

Od nekoga je ovo sve krenulo, odjednom neki nepoznati ig profil i klip bas pred Rusiju?
Da li bi ijedna druga nacija dozvolila da se ovo širi u javnosti pred tako vazne tekme i rijesila ovo 'unutar kuce' ?

Ima li potrebe da svi sve znamo? Kao i u svemu, teren-parket je jedino mjerilo.
Sto se mene tice nek se i drogiraju ako ce se plasirati dalje, ali ako ne bude rezultata onda sta god da neko kaze - bit ce u pravu.

Mnogi veliki igraci u svim sferama zivota i sporta su znali biti i 'gori' nego sto su ovi nasi na ovom klipu, pa izadju na teren ako je u pitanju fudbal, zabiju 3 komada kad je najteze ili zabiju 30 golova ako je kosarka u pitanju.

Ne opravdavam nikog, parket je mjerilo, ali mi smeta sto su u naciji svi selektori, psiholozi, pedagozi, kadije, sudije, sportisti i svi sve znaju, a dalje od nosa ne vide.
NON MOLLARE MAI

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 29 avg 2016, 12:29

Sto se mene tice, nista od ovog se nije dogodilo ako ostvare planirane rezultate ili blizu toga, ali ako ne ostvare s ovim se treba suociti.

AKo nista, imamo dobru atmosferu u timu. :D

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 avg 2016, 12:30

slobodas14 je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Ma od starta ovo lici na cirkuz, tako da me nista ne iznenadjuje.
Sada Juka pjeva"Šta bi dao da si na mom mjestu"
Šta je trebao momak od 22 godine da slavi rođendan uz tortu i sokiće a zarađuje milione :tralala:
normala u park sok(samo gusti) i kolač i to da sadi cvijeće preko dana i sve što zaradi u dobrovoljne svrhe, ne smije imat prijatelje a u kafanu otić da ne spominjemo....

koliko puta smo pročitali za hrvatsku fudbalsku repku pobjegli iz kampa na muziku, pa vaterpolisti, itd. ali jok naši su časne sestre zavjet do smrti samo NJEMU odani.....koja patetika....

opet ću reći prosječni srednjoškolci za maturu naprave dernek za postiditi i ovaj snimak i još 3 repke.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 29 avg 2016, 12:30

Izašlo je dan pred Rusiju jer je neki forumaš objavio instagram video na forumu u 23:20, a kroz 30 minuta Šljivak je objavio na sportsport.ba u 23:49, vrlo je lako moglo da do ovoga ne dođe, nego ovaj debil ih snimo pa kačio na instagram.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 avg 2016, 12:32

Ma rumenom i Mikiju dovedi guslara da gusla oni bi uzivali :P

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 29 avg 2016, 12:36

Hahahaha kud je sve krenulo kriv ce bit ovaj s foruma koji je postavio video tu :'D :'D.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 avg 2016, 12:36

Fakat ste pretjerali i meni smeta odnos prema reprezentativnom dresu zbog svih otkaza i ostalih stvari ali ovo sto pisete je fuj stvarno dokle ste otisli. Ako mislite da ovoga nema sirom svijeta smijesni ste, takodjer ste smijesni porediti pripreme za **** Olimpijadu i pripreme za kvalifikacije EB. Samo sto su nasi idioti pa su dozvolili da ovo ode u javnost. Ako je stvarno bilo ozbiljnije sve ih redom otjerati ali na osnovu 30sec klipa niko ne moze zakljuciti do kad su ostali i koliko su pili. A vidim svi Musu brane, jer eto ''natjerao ga Jusuf'', a ostale pljujete. Jedno je kad u javnost izadje da su 2-3 igraca otisla na dernek a drugo kad svih 12 igraca zajedno sa nekim ljudima u reprezentaciji budu tu, pa valjda nije svih 12 retardirano da se opija na pripremama.

Musi je ovo djecacki san, ima velike ambicije i svi znamo koliko mu znaci dres reprezentacije, uostalom prvo mu je okupljanje u seniorskoj reprezentaciji i sve to govori da je gotovo nestvarno da je pio i dernecio do jutra, a ako za njega mozemo naci opravdanje zasto onda i ostale napadati?
Da ne pisem koliko je deguntantno sto ste se uhvatili Cece i poceli opet spominjati to sto je Baja najdrazi pjevac Jusufu. Treba samo Hanku i Halida slusati jel de, nemoj ''one tamo'' :puke:
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 29 avg 2016, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 avg 2016, 12:37

coelho41 je napisao/la:Izašlo je dan pred Rusiju jer je neki forumaš objavio instagram video na forumu u 23:20, a kroz 30 minuta Šljivak je objavio na sportsport.ba u 23:49, vrlo je lako moglo da do ovoga ne dođe, nego ovaj debil ih snimo pa kačio na instagram.
s tim da je Šljivak dodao priču :D pustio mašti na volju , uljepšao, slagao za vrijeme snimka i tako to, vrlo lako je on taj lik ;)
teško pogledat na instagram u ugao snimka kad je nastao :D "do kasnih jutarnjih sati" ;) slobodna procjena? novinarstvo je zanat...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 avg 2016, 12:39

pinoglavi je napisao/la:Fakat ste pretjerali i meni smeta odnos prema reprezentativnom dresu zbog svih otkaza i ostalih stvari ali ovo sto pisete je fuj stvarno dokle ste otisli. Ako mislite da ovoga nema sirom svijeta smijesni ste, takodjer ste smijesni porediti pripreme za **** Olimpijadu i pripreme za kvalifikacije EB. Samo sto su nasi idioti pa su dozvolili da ovo ode u javnost. Ako je stvarno bilo ozbiljnije sve ih redom otjerati ali na osnovu 30sec klipa niko ne moze zakljuciti do kad su ostali i koliko su pili. A vidim svi Musu brane, jer eto ''natjerao ga Jusuf'', a ostale pljujete. Jedno je kad u javnost izadje da su 2-3 igraca otisla na dernek a drugo kad svih 12 igraca zajedno sa nekim ljudima u reprezentaciji budu tu, pa valjda nije svih 12 retardirano da se opija na pripremama.

Musi je ovo djecacki san, ima velike ambicije i svi znamo koliko mu znaci dres reprezentacije, uostalom prvo mu je okupljanje u seniorskoj reprezentaciji i sve to govori da je gotovo nestvarno da je pio i dernecio do jutra, a ako za njega mozemo naci opravdanje zasto onda i ostale napadati?
Da ne pisem koliko je deguntantno sto ste se uhvatili Cece i poceli opet spominjati to sto je Baja najdrazi pjevac Jusufu. Treba samo Hanku i Halida slusati jel de, nemoj ''one tamo'' :puke:
najsmješnije je što ih se napada za nešto a prisutni i trener i svi ostali??? :facepalm:

"ZLI KOŠARKAŠI SE DRUŽE S TRENEROM!!! SKANDALOZNO"

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 avg 2016, 12:43

To što se trener nalazi neopravdava nikako ponašanje njihovo. Ne mogu za ovo naći nikakvo opravdanje, zna se kad se treba opustiti a kad ne i ovo nije vrijeme za to.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 avg 2016, 12:44

StevieG8 je napisao/la:Hahahaha kud je sve krenulo kriv ce bit ovaj s foruma koji je postavio video tu :'D :'D.
Nakačili se na "kad je ovo bilo a kad je objavljeno", jbt ko da naši portali, pogotovo sportski, googlaju redovno svaki dan "igrači dernečili" da vide hoće li im šta izbacit. :lolno: Da nije žalosno bilo bi smiješno.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 avg 2016, 12:47

DenchiNL je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Fakat ste pretjerali i meni smeta odnos prema reprezentativnom dresu zbog svih otkaza i ostalih stvari ali ovo sto pisete je fuj stvarno dokle ste otisli. Ako mislite da ovoga nema sirom svijeta smijesni ste, takodjer ste smijesni porediti pripreme za **** Olimpijadu i pripreme za kvalifikacije EB. Samo sto su nasi idioti pa su dozvolili da ovo ode u javnost. Ako je stvarno bilo ozbiljnije sve ih redom otjerati ali na osnovu 30sec klipa niko ne moze zakljuciti do kad su ostali i koliko su pili. A vidim svi Musu brane, jer eto ''natjerao ga Jusuf'', a ostale pljujete. Jedno je kad u javnost izadje da su 2-3 igraca otisla na dernek a drugo kad svih 12 igraca zajedno sa nekim ljudima u reprezentaciji budu tu, pa valjda nije svih 12 retardirano da se opija na pripremama.

najsmješnije je što ih se napada za nešto a prisutni i trener i svi ostali??? :facepalm:

"ZLI KOŠARKAŠI SE DRUŽE S TRENEROM!!! SKANDALOZNO"
A ko sto ti napisa trebaju izlaske iskoristiti da sade cvijece i da rade aktivnosti u svrhu skretanja paznje javnosti na bolesti kojima su izlozena djeca u juznim dijelovima Konga.
@JHam ne, ne, nisi svjestan da kap alkohola unistava mjesec dana priprema (prema pojedinim strucnjacima) i nisi svjestan da ovaj klip od 30sec znaci da su ostali do 6h gdje su svi zajedno produzili na ispiranje zeluca
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 29 avg 2016, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 29 avg 2016, 12:48

Lawson(Denver) je najbolje sezone igrao pod uticajem alkohola, zato je i pao qrcu za usi kad je otisao na odvikavanje od istog i prosle sezone igrao trijezan, nerijetko i na treninge dolazio i "mirisao" na alkohol, a vi ovde napadate momke kojima je ta kolicina alkohola koju su popili vjerovatno izasla na znoj u uvodnim minutama treninga, a ovde neki pisu da ce se trebati trijezniti do kraja kvalifikacija...Al hajde, kad klix od svake gluposti moze napraviti vijest, moze i ss.ba...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.