Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
Geld regiert die Welt istina.
Čuj Nur noch Sandhausen hasst und wie fruher

Čuj Nur noch Sandhausen hasst und wie fruher
-
KayserSose
- Kontakt:
Zasad je minus od transfera 40-ak milja Ojra, dakle ništa spektakularno.
Najveće minuse imaju:
Ratten -43,5
HSV -23,3
Bayer -22,4
Bayern -18
Mainz -15,7
Najveću zaradu u ulazno-izlaznim transferima pak imaju:
Schalke +19
Gladbach +15,6
Koeln +10,9
Werder +9,65
Eintracht +8,85
Inače, 11 klubova je sa transferima zasad u plusu, samo 7 u minusu. To je loš pokazatelj jer ispada da većina kupuje samo od onoga što proda.
Najveće minuse imaju:
Ratten -43,5
HSV -23,3
Bayer -22,4
Bayern -18
Mainz -15,7
Najveću zaradu u ulazno-izlaznim transferima pak imaju:
Schalke +19
Gladbach +15,6
Koeln +10,9
Werder +9,65
Eintracht +8,85
Inače, 11 klubova je sa transferima zasad u plusu, samo 7 u minusu. To je loš pokazatelj jer ispada da većina kupuje samo od onoga što proda.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Roman Bezjak jos jucer u Darmstadt za 2 mil eura.
Serge Gnabry u Bayern, cifra jos uvijek nije poznata.
Marcel Tisserand u Ingoldstadt, spominje se 5,5 mil eura? Postoji opcija dolaska i Pazdana.
Georg Niedermeier novi igrac Freiburga.
Konoplynka bi ipak mogao zavrsiti u Schalkeu, postoji opcija posudbe sa otkupom ugovora.
Iako bi neki kvalitetni igraci mogli doci u ligu, jos uvijek postoji opasnost da ce ligu napustiti igraci poput Hakana, Draxlera, Gustava, Rodrigeza,... Takav scenarij bi ovaj prelazni rok okarakterisao kao neuspjesnim.
RB Leipzig okoncao je prelazni rok, smatram da su trebali pojacati poziciju stopera, ima propuha poprilicno. Oskudan prelazni rok zadnje dvije sedmice, moglo se to odraditi puno bolje.
Serge Gnabry u Bayern, cifra jos uvijek nije poznata.
Marcel Tisserand u Ingoldstadt, spominje se 5,5 mil eura? Postoji opcija dolaska i Pazdana.
Georg Niedermeier novi igrac Freiburga.
Konoplynka bi ipak mogao zavrsiti u Schalkeu, postoji opcija posudbe sa otkupom ugovora.
Iako bi neki kvalitetni igraci mogli doci u ligu, jos uvijek postoji opasnost da ce ligu napustiti igraci poput Hakana, Draxlera, Gustava, Rodrigeza,... Takav scenarij bi ovaj prelazni rok okarakterisao kao neuspjesnim.
RB Leipzig okoncao je prelazni rok, smatram da su trebali pojacati poziciju stopera, ima propuha poprilicno. Oskudan prelazni rok zadnje dvije sedmice, moglo se to odraditi puno bolje.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- samo_lijevo
- Kontakt:
Malo mi cudno.FRANK RIBERY je napisao/la: Serge Gnabry u Bayern, cifra jos uvijek nije poznata.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Osnovne stvari koje Bayern gleda kad kupuje igrače su tempo, skil, razumjevanje igre i mentalitet. Tempo ima, skil ima, razumjevanje igre vjerujem da ima nešto od toga ako je radio sa Wengerom i potrebni mentalitet ima jer je igrao u Njemačkoj i njen je reprezentativac. Ono što nema je finising a koji vjerujem da se može lahko dobiti/nadograditi ako ima ovo gore.
Još nešto, što je također bitno, može igrati na tri pozicije, koristi obje noge i veoma je jak a tek mu je 21 godina. Što se mene tiče, za novce manje od 15-20 mil to bi bila odlična kupovina.
Još nešto, što je također bitno, može igrati na tri pozicije, koristi obje noge i veoma je jak a tek mu je 21 godina. Što se mene tiče, za novce manje od 15-20 mil to bi bila odlična kupovina.
momku ugovor istice 2017, stoga ako ce vec dolaziti transfer ne bi trebao biti vec od 12-13 miliona a i to je previse....muamerc je napisao/la:Osnovne stvari koje Bayern gleda kad kupuje igrače su tempo, skil, razumjevanje igre i mentalitet. Tempo ima, skil ima, razumjevanje igre vjerujem da ima nešto od toga ako je radio sa Wengerom i potrebni mentalitet ima jer je igrao u Njemačkoj i njen je reprezentativac. Ono što nema je finising a koji vjerujem da se može lahko dobiti/nadograditi ako ima ovo gore.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Onda, još bolje.
Čini mi se da je gotovo (99%) sa Gnabryjem, 7 mil funti čini mi se, 5 godina ugovor i ova godina u Werderu.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Izgleda da ide pravo u Werder, bez ikakvih opcija sa Bayernom.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Sad mi je jasno.
Novi Eljero Elia.
S obzirom na trenutni rejting Werdera i na činjenicu koliko je klubova iz BuLi pokušavalo angažovati Gnabryja, ovo je za Werder veliki uspjeh na transfer tržištu. Doveli su velikog talenta, momka koji sve zna s loptom i koji ih zaista može pojačati.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- akisarajevo92
- Kontakt:
odlican prelazni rok za rudareOFFICIAL: Schalke 04 sign Konoplyanka
Don't believe the hype.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ne mogu prihvatiti da je neko talenat sa 21 godinom.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kyriakos Papadopoulos joins RB Leipzig on a 1year loan + option to buy
Don't believe the hype.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Offiziell: Schalke 04 leiht Yevhen Konoplyanka für 1 Jahr (+Kaufoption) vom FC Sevilla aus.
#ssnhd #skytransfer
Nevjerovatno!!! koji transfer
#ssnhd #skytransfer
Nevjerovatno!!! koji transfer
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Goalgetter
- Kontakt:
Heidel je majstor. 
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nevjerovatno da trener Leiziga izjavi jutros da je zavrsen prelazni rok, a samo par sati kasnije dodje demant u vidu Pape, stoper im je potreban jer je odbrana najslabiji dio tima. Pozdravljam ovaj transfer, Grk bi mogao ponovo uci u formu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.