FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://www.bhrt.ba/lat/default.wbsp?p=39&n=13.7.2010 sad je zvanicno 

Znas od koga je info tako da je vjerovatno gotova stvarStole iz Bora je napisao/la:Imas pice u Kroki ako ovo bude tacno ...Seyo_TM je napisao/la:Tekma ce najvjerovatnije biti na BHT!

Al et cekat cemo zvanicnu potvrdu

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sve znam i sad sam skoro siguran da ce biti "na televizoru" ..Seyo_TM je napisao/la:Znas od koga je info tako da je vjerovatno gotova stvarStole iz Bora je napisao/la:Imas pice u Kroki ako ovo bude tacno ...Seyo_TM je napisao/la:Tekma ce najvjerovatnije biti na BHT!
Al et cekat cemo zvanicnu potvrdu

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mozda je decko pod ono manijak mislio na "ludjak", "fanatik" a sve u smislu poznavanja fudbala ..
. Ako nije onda je dobro pogrijesio ..

AMAR OSIM
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma nek prenosi ko god hoce, samo corsovic nek ne prenosi, doduse on i ne moze, samo nek se pogleda 

Za zivot cijeli!
Stole iz Bora, ima da častiš sad Seju
; inače Sejo uljepšao si mi dan
, da se ne zezam bezveze sa streamom, a i brzina neta mi nije najbajnija, štopalo bi itd. itd.

kao i ja u piceStole iz Bora je napisao/la:Sve znam i sad sam skoro siguran da ce biti "na televizoru" ..

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Vozdra Manijaci.Sta mai.Dugo nisam bio pa reko da koju sarnem.Rezime svega je da je Osim doveo pojacanja taman ona koja ce mu popunit one igrace sto su otisli.Sto se tice tekme sa izraelcima Osim je skonto u startu da nemamo sansi tako da se i nije trudio nesto da dovede extra.Prava pojacanja se ocekuju kad prvenstvo starta ili na pauzi .Sto se tice ove nove sezone necemo odbranit titulu i mislim da cemo bit 3 na kraju.Prvak ce biti ili Siroki ili Borac.Za sada toliko.Pozdrav svim Manijacima sirom planete.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ih, da samo znas kako imaju dobar izbor cajeva ..Seyo_TM je napisao/la:kao i ja u piceStole iz Bora je napisao/la:Sve znam i sad sam skoro siguran da ce biti "na televizoru" ..

AMAR OSIM
Jeste li sigruni da ce bit na TV, jer tamo u programu pise: 19:50 Fudbal: 1. pretkolo Lige šampionasladoled je napisao/la:http://www.bhrt.ba/lat/default.wbsp?p=39&n=13.7.2010 sad je zvanicno

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- elninho_resTO
- Kontakt:
imas i odmenece pice seyoSeyo_TM je napisao/la:Tekma ce najvjerovatnije biti na BHT!

¸@a to sto pise 1 predkolo to je samo mali znak neprofesionalnosti,al bitno je da se prenosi
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Jel ozb?! A ja mislio fakat 1. pretkolo!elninho_resTO je napisao/la:imas i odmenece pice seyoSeyo_TM je napisao/la:Tekma ce najvjerovatnije biti na BHT!![]()
¸@a to sto pise 1 predkolo to je samo mali znak neprofesionalnosti,al bitno je da se prenosi

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Samsunspor druga turska liga!!!boccaccio je napisao/la:Sta li se desilo sa malim Hasanovicem,bilo je govora da ide u Tursku,zanima me da li se uspio ubaciti u neki tim...znam da nije vise sa nama,cisto me zanima ako neko zna gdje je zavrsio mali...
Lagano pocinje da trese groznica,imam osjecaj za sutra kao da je prvenstvena,lagane pripreme za tekmu...nije mi bitan rezultat sutra uopste,koliko mi je bitno da vidim da li su i koliko napredovali na terenu od onih prvih treninga na grbavici,prije fojnice,tada sam ih zadnji put gledao,bas me zanima...trebalo bi da su vec maksimalno spremni s obzirom na evropsku utakmicu za par dana
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ovaj Kutalia je jedan od boljih igraca Premier liger i sigurno ce (naravno ukoliko poptise za Zelju) biti veliko pojacanje,poslije Zebe najvece! Osim ipak zna sta radi...
p.s.
da je Nijaz Brkovic lesinar to sam znao,a da je toliki kreten eh nisam mogao vjerovati,kako ga samo nije stid!!! mars sa Grbavice i nikad se vise ne vracaj,licemjeru jedan!
p.s.
da je Nijaz Brkovic lesinar to sam znao,a da je toliki kreten eh nisam mogao vjerovati,kako ga samo nije stid!!! mars sa Grbavice i nikad se vise ne vracaj,licemjeru jedan!
ti si jedan zbog kojih je osim otisao u prvom mandatu jadan sibosnas_ je napisao/la:Ovaj Kutalia je jedan od boljih igraca Premier liger i sigurno ce (naravno ukoliko poptise za Zelju) biti veliko pojacanje,poslije Zebe najvece! Osim ipak zna sta radi...
p.s.

- zlaya_tm87
- Kontakt:
Ozbiljno,je li ovo sa njihovog sajta?
Ako jeste odlicno.
Ako jeste odlicno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Extrazlaya_tm87 je napisao/la:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:Tekma ce najvjerovatnije biti na BHT!
Imas gajbu pive od mene..za ovu info

IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
- elninho_resTO
- Kontakt:
neka ba,polako sa tim picem,napicemo jadnog seju,haj nek neko sabere kolko je pica dobijo sa jednom informacijomC.Ronaldo_9 je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Tekma ce najvjerovatnije biti na BHT!
Imas gajbu pive od mene..za ovu info
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.