Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

arelinho
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la arelinho » 29 avg 2016, 13:57

kokuz je napisao/la:e moje glupe balije... nikad nama neće biti pomoći...

nek nas više pokolju sve jednom zauvijek, pošto ništa drugo nismo ni zaslužili :puke:
Stvarno si glup momak.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 avg 2016, 13:59

pinoglavi je napisao/la:Gledaj ovih sto spominju Zvezde Granda i muziku na derneku :urnebes:
sta mislis je li bilo sex-a :kafa:
gangbang, u glavnoj ulozi Aleksandra Bursac i bh reprezentativci

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 29 avg 2016, 14:01

DenchiNL je napisao/la:
činjenice su uboli

to ti je pod 1. u novinarstvu

ako niti dnao ;)
Koje cinjenice? Evo, idemo redom.
DenchiNL je napisao/la:
Na naše kontakt adrese pristigli su mnogobrojni upiti zašto kao jedini portal u BiH, nećemo da objavimo pomenuti video snimak.

Nećemo zato jer je snimak napravljen 23. augusta u vrijeme rođendanske zabave Jusufa Nurkića u motelu Ahmedić kod Lukavca.

O tome smo već pisali, kao i o prisustvu Lepe Brene i njenog supruga Slobodana Živojinovića rođendanskoj zabavi. Slažemo se da nema opravdanja za ovakvo ponašanje, ali video nećemo objaviti jer je “neko”, saznat ćemo i ko, tempirao objavu snimka sa rođendanske proslave u vrijeme kada su naši reprezentativci krenuli za Rusiju.

Dakle, snimak je napravljen 23., a objavljen je 29. augusta…
Kakvi mnogobrojni upiti, hajmo realno, ko jos cita, pogotovo ko s nekom ozbiljnoscu dozivljava sve to sto pomenuti portal objavi? Ja citam jednom u 10 dana, ako naletim na nesto, ili da se malo ismijem na neprofesionalnost i kako vec rekoh teorije zavjere koje im preovladavaju u postovima koji se ticu BH kosarke.

Kakve veze kada je snimak objavljen, je li to 5 dana prije ili poslije? Fazon je sam njihov cin o kojem se prica i koji samo budala moze opravdavati. Mislim, moze se ono opravdavati i vidimo evo da se opravdava, ali zato i jesmo medju najgorim drzavama u sportu po svim mogucim parametrima. Ne bih rijec napisao da je to bilo prije ovih priprema, boli me briga sto je Ammar Gegic onolika budala, njemu ce samo skoditi u karijeri. Ako misli da je ono nesto cool, bujrum sto se mene tice.

I sta ako se sazna ko je objavio snimku? Pa njima sigurno nije smetalo, morali su vidjeti da ih se neko slikava/snima, nije jedini snimak/slika koji su objavljeni. Njima je to vjerovatno i normalno, dozvoljeno - sto je i najveca tragedija u svemu ovome.
DenchiNL je napisao/la:
Nećemo jer je naša reprezentacija na udaru menadžera, znamo i kojih, samo zato što se u reprezentaciji BiH ne guraju njihovi igrači, i što za selektora Damira Mulaomerović takva pravila ne postoje. Uskoro ćemo, ako bude potrebe, objaviti sve, crno na bijelo, kao i ko su krtice unutar reprezentacije BiH.
Kojih menadzera, sto te sve neke price koje "samo oni poznaju" vec jednom ne iznesu u javnost, koji je im je fazon sto sute? Potrebno je, objavite to, da svi vidimo o cemu se radi. Ne znam samo koji se to igrac mogao progurati u reprezentaciju, kada su svi moguci koliko-toliko kvalitetni tu.
DenchiNL je napisao/la:
Nećemo iz mnoštva drugih razloga, jer je očigledno kako se dočekao ovakav trenutak da se ospe paljba po reprezentaciji pred izuzetno važne susrete u kvalifikacijama BiH.

Na njima je, reprezentativcima BiH, da na niske udarce i diverzije odgovore na parketu. Ako su pravi, oni ćeto i učiniti, oni će se i plasirati na Eurobasket.
I da se razumijemo, mediji koji su objavili snimak ne treba kriviti. Uopće nisu krivi! Kriv je onaj ko je sjedio, jeo i pio sa reprezentativcima BiH na rođendanskoj proslavi Jusufa Nurkića, a koji je objavu snimka tempirao u nedjelju uvečer.

I ne moraju, vec je bezbroj portala i novina to podijelio. Je l' treba da se to i dalje zataskava? Treba dozvoliti da im reprezentacija bude kao zgodna prilika da idu po pijankama i rade sta hoce? Doduse, imaju velike reprezentativne rezultate (prvenstveno) iza sebe, pa im se moze malo i progledati kroz prste.

I ja bih najvise volio da ovo sve izadje na dobro, ali poznavajuci nas i sve ono sto nas prati od osamostaljenja, nisam veliki optimista (rezultati, uostalom, sve govore). Ne znam samo sta bi onda mogao biti izgovor...

Zasto da se krivi taj koji je snimao, ako je svima njima bilo normalno da se to radi, a vjerovatno i snima, jer doticnog morao neko vidjeti od njih? Znaci, svasta se moze raditi, ali samo da to propale budale koje se nerviraju za svaki njihov poraz (tj. gotovo svaka utakmica) ne vide i mirna Bosna? E, pa nije Boga mi.

DenchiNL je napisao/la:
I na kraju da budemo potpuno transparentni. Nurkić je dobio dozvolu za proslavu rođendana, kojoj je prisustvovao i dio stručnog štaba, ne i selektor Mulaomerović. Košarkaši reprezentacije BiH vratili su se u Hotel Tuzla na vrijeme, a već sutra su obavili dva treninga, kao i svih narednih dana. Jasno je i kako se ovakvih ludorija Jusuf Nurkić mora okaniti, ali o tome ćemo nekom drugom prilikom.

Dobio dozvolu da proslavi, ali da li i da se svi onako kolektivno ponapijaju? Ja ne znam ko je pio (ne bih o tome sudio), ali se vidi da ih je vecinu ondje itekako uhvatilo. Odradili su oni i treninge sutradan, ali Bog zna kako i kakve treninge su odradili.

Da te pitam samo, gdje se to u bilo kojoj normalnoj, uspjesnoj kosarkaskoj reprezentaciji dozvoljavaju ovakve stvari? Mislis da bi se to zataskavalo zarad rezultata? Ma ne bi sigurno. Da je tako, ne bi tih uspjeha ni bilo.

DenchiNL je napisao/la: Zmajevi, neka vam je sretno u Rusiji!!!!

I agree.

I na kraju, koji je razlog pa si dosao ovdje da branis ove pubertetlijske ispade nasih, nazovi profesionalaca, kada te ja nikada nisam vidjao da komentarises na ovom dijelu foruma? Kritikovalo se i prije, ali te ne vidjoh da branis i imas komentar na svaku.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 29 avg 2016, 14:04

JHam je napisao/la:
Federer17 je napisao/la:
JHam je napisao/la:Jel sad se ispostavilo da on i nije isao u BG kod menadzera, ili? Mislim, znam da su ga napadali zbog slika s njim i brenom i..za njegov rodjendan, sad ispade da su ovi dosli u Tuzlu?
Ne znam koji ti je fazon te sarkasticne price. Pogledaj slike i vidjet ces da su oznake s nekakvih beogradskih lokacija, splavova, ili cega vec.
Nisu sarkasticne price nego stvarno pitam, jer ne pratim ko gdje hoda, ko sta jede, ko kad sere, a znam da je bilo tog napadanja jer je za rodjendan bio kod njih, a sad ispade da je za rodjendan pio s ostatkom repke, zato i ovo moje pitanje...
Nije za Nurkicev rodjendan, nego za rodjendan Breninog 'malog', koliko se ja sjecam. Ne pratim ih ni ja, niti me posebno zanimaju, ali naletim na svim mogucim mjestima o tim glupositma.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 avg 2016, 14:05

kobe24 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
oj sine, NBA igraču služi Bosna da napuni džepove :damn: :silent: :clap: :clap: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Nurkić imao dozvolu da proslavi rođendan , zašta da ih kazni? svi zajedno bili....
Ti jaro il se pravis da si glup, il si fakat glup, treceg nema. Kad nisi sposoban da shvatis par sasvim jasnih recenica, bolje nemoj ni replicirati. Bosna sluzi tim srbijanskim pjevacima da napune dzepove, jer svi oni tri puta vise nastupaju po BiH nego po Srbiji. Kakvi nba igraci, kakve p materine. Meni je drago ako si ti zadovoljan sa ovim desavanjima, zato i jesmo u banani u svim segmentima. ;)
treba fetwom zabraniti rođendane i slavljenje istih jelle ;) :thumbup: :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 avg 2016, 14:07

DenchiNL je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
nokee95 je napisao/la:Ne znam cemu ovoliko osudjivanje, pa jesul ona 3 amerikanca na olimpijskim isli u javnu kucu tokom igara pa nikom nista (eto oni su tu samo yebavali nisu uzimali nikakvog alkohola :roll: ). I sta vas boli qrac sta ko slusa?? Ja slusam i cecu i rhcp i tropico band i sve zivo sto postoji od muzike, jesam ja saban onda ? Pustite ljude neka proslave rodjendan, ionako ce sutra taj alkohol izaci iz njih.
Sigurno nisi nikad ništa trenirao. Da li si ti svjestan koliko te alkohol unazadi ? Niko ne može povjerovati da se ovdje završilo na čaši dvije vina.
Leicester je tako unazadio da su postali šampioni ;) :thumbup: :lol: :urnebes: :urnebes: :clap: :clap: :clap: :facepalm:
Pa jesu li oni pili usred priprema ili kada su već osvojili :facepalm: :damn:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 avg 2016, 14:07

wobly92 je napisao/la:
Pa bolan sam sebe pobijaš a ni svjestan toga nisi, oni su pili i slavili 3-4 kola prije kraja, kad su titulu osvojili već, samo im je trebalo da to i matematički potvrde. Jesu li pili prije početka sezone i tokom sezone, ili su trenirali k'o ludi o čemu imaš hiljade tekstova?

Smiješno kakvi se sve argumenti neće pokušati nametnuti još pored onog smiješnog portala, samo još potvrđuje teoriju da nema nikakve priče oko ovoga već samo kaznit za neprofesionalnost kao što je i već najavljeno iz saveza da će da bude, al neiživljeni momčići koja ne propuštaju Grandove emisije ipak pokušavaju opravdat ovo.
Onaj poredi termin sa profesionalnim bavljenjem sportom. :lol: :lol: :lol:

P.S.
Živo me interesuje da li bi se i Stipan pridružio njima ili bi im očitao bukvicu. Njega najviše gotivim godinama u repki, i djeluje mi kao veliki profesionalac. Sad možda se varam i možda bi on predvodio ovaj šenluk, ali više mi se čini kao da bi im podijelio po šamarčinu samo i za pokušaj ovako nečega.
oko , šta pokušavaš reći da engleski fudbaleri ne piju osim pred kraj kad postanu šampioni uuuuuuuuuuuu pa tabloidi se ne bi složili s tobom o čemu bi pisali onda ??? otvori bilo koji Sun , Daily koji god......

idi u kut sobe i ugasi svjetlo :clap: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 avg 2016, 14:10

nokee95 je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
nokee95 je napisao/la:Ne znam cemu ovoliko osudjivanje, pa jesul ona 3 amerikanca na olimpijskim isli u javnu kucu tokom igara pa nikom nista (eto oni su tu samo yebavali nisu uzimali nikakvog alkohola :roll: ). I sta vas boli qrac sta ko slusa?? Ja slusam i cecu i rhcp i tropico band i sve zivo sto postoji od muzike, jesam ja saban onda ? Pustite ljude neka proslave rodjendan, ionako ce sutra taj alkohol izaci iz njih.
Sigurno nisi nikad ništa trenirao. Da li si ti svjestan koliko te alkohol unazadi ? Niko ne može povjerovati da se ovdje završilo na čaši dvije vina.
U cemu te unazadi ?? Igram mali nogomet, kad god dobijemo neke pare na turniru poslije turnira ih i popijemo, te iduci dan odigram 2 termina sasvim normalno. Pa koliko samo igraca iz fudbala pusi pa su opet konstantno na visokom nivou, a nekom logikom cigare bi trebale da budu gore od alkohola jer se cigare svaki dan konzumiraju? Yebo majku pa ako su igraci reprezentacije ne znaci da ne smiju ljudi jednu noc popiti nesto. Najjaci ste mi vi sto ovde pljujete na njih a svakog petka i subote se opijate po lokalnim klubovima uz vec poznate narodne i zabavne hitove koji kruze kod nas po Bosni, a ovde na forumu ne slusate nista osim house-a i stranih pop i rock grupa, ma jasta :D :tokralju:
Niko ih ne napada zbog toga šta slušaju nego što se derneci na pripremama.
Kvalifikacije nisu termin, ti da imas neku fizičku spremu osjetio bih koliko si slabiji nakon "pijanke".

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 avg 2016, 14:12

DenchiNL je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Pa bolan sam sebe pobijaš a ni svjestan toga nisi, oni su pili i slavili 3-4 kola prije kraja, kad su titulu osvojili već, samo im je trebalo da to i matematički potvrde. Jesu li pili prije početka sezone i tokom sezone, ili su trenirali k'o ludi o čemu imaš hiljade tekstova?

Smiješno kakvi se sve argumenti neće pokušati nametnuti još pored onog smiješnog portala, samo još potvrđuje teoriju da nema nikakve priče oko ovoga već samo kaznit za neprofesionalnost kao što je i već najavljeno iz saveza da će da bude, al neiživljeni momčići koja ne propuštaju Grandove emisije ipak pokušavaju opravdat ovo.
Onaj poredi termin sa profesionalnim bavljenjem sportom. :lol: :lol: :lol:

P.S.
Živo me interesuje da li bi se i Stipan pridružio njima ili bi im očitao bukvicu. Njega najviše gotivim godinama u repki, i djeluje mi kao veliki profesionalac. Sad možda se varam i možda bi on predvodio ovaj šenluk, ali više mi se čini kao da bi im podijelio po šamarčinu samo i za pokušaj ovako nečega.
oko , šta pokušavaš reći da engleski fudbaleri ne piju osim pred kraj kad postanu šampioni uuuuuuuuuuuu pa tabloidi se ne bi složili s tobom o čemu bi pisali onda ??? otvori bilo koji Sun , Daily koji god......

idi u kut sobe i ugasi svjetlo :clap: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

ne znam jesam li dobro shvatio ali ti poredis engleske fudbalere koji zaradjuju milione i nase igrace koji nisu 100 KM postenih zaradili kako treba ???

daj odvadi malo buraz zivota ti ... u sred priprema ovo se ne smije desavati ...nek se provode i opustaju i treba niko nije robot ali za sve ima vrijeme i mjesto...niko to ne smije raditi za vrijeme priprema i to je to...sve kazniti pa makar Bavcic igrao...nikad profesionalizma kod nas nece biti ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 29 avg 2016, 14:15

jasmin10 je napisao/la:
nokee95 je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la: Sigurno nisi nikad ništa trenirao. Da li si ti svjestan koliko te alkohol unazadi ? Niko ne može povjerovati da se ovdje završilo na čaši dvije vina.
U cemu te unazadi ?? Igram mali nogomet, kad god dobijemo neke pare na turniru poslije turnira ih i popijemo, te iduci dan odigram 2 termina sasvim normalno. Pa koliko samo igraca iz fudbala pusi pa su opet konstantno na visokom nivou, a nekom logikom cigare bi trebale da budu gore od alkohola jer se cigare svaki dan konzumiraju? Yebo majku pa ako su igraci reprezentacije ne znaci da ne smiju ljudi jednu noc popiti nesto. Najjaci ste mi vi sto ovde pljujete na njih a svakog petka i subote se opijate po lokalnim klubovima uz vec poznate narodne i zabavne hitove koji kruze kod nas po Bosni, a ovde na forumu ne slusate nista osim house-a i stranih pop i rock grupa, ma jasta :D :tokralju:
Kvalifikacije nisu termin, ti da imas neku fizičku spremu osjetio bih koliko si slabiji nakon "pijanke".
Ne, neki ih napadaju zbog muzike, neki zbog toga sto pripreme traju, pojedini zbog toga sto Boze moje nisu u ovim zadnjim danima priprema igrali utakmice, a Rusi i Svedjani jesu, i to je vjerovatno jer su se napili za 50sec klipa..., dok ima i onih sto ih napadaju jer su "slusali" nurkica, i ponapijali se ovi mladji...Kako kome sta odgovara tako uleti da ih napadne ovde, ili na klixu ili nekom petom, desetom portalu....

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 avg 2016, 14:15

pinoglavi je napisao/la:Gledaj ovih sto spominju Zvezde Granda i muziku na derneku :urnebes:
Mislio sam da si barem ti malo ozbiljniji. Razumijem da će uvijek u svakoj priči biti dvije struje, i da će se zauzimati stavovi s obje strane koliko god nerazumni bili, ali da ti ne vidiš širu sliku oko toga, to mi nije jasno.
Ta muzika kad se spomene odmah možeš zaključit da je širi pojam.
Prvo, zar nije dovoljno to što slušaju i slave uz istu onu muziku koju su slušali (pa čak i uživo od dotične autorice pjesama) oni koji su KLALI, UBIJALI, SILOVALI Bošnjake i Bošnjakinje prije 20-tak godina, da bi se danas potomci navedenih opijali uz njih?
Drugo, ono što je još važnije, sigurno nećeš piti Juicy uz ovu šund i kič muziku, što se vidi i na snimku. Nadam se da će ovo stavit tačku i podvuć priču oko pjesama i Granda, mada si ti ovo itekako dobro znao, samo se boriš svim silama da opravdaš, makar i sam protiv sebe išao. Nije sramota promijenit mišljenje.
Nek postanu ko Gascoigne što se mene tiče, samo neka su što dalje od onoga što bi trebalo da im predstavlja najdraži dres.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 avg 2016, 14:18

wobly92 je napisao/la:
Mislio sam da si barem ti malo ozbiljniji. Razumijem da će uvijek u svakoj priči biti dvije struje, i da će se zauzimati stavovi s obje strane koliko god nerazumni bili, ali da ti ne vidiš širu sliku oko toga, to mi nije jasno.
Ta muzika kad se spomene odmah možeš zaključit da je širi pojam.
Prvo, zar nije dovoljno to što slušaju i slave uz istu onu muziku koju su slušali (pa čak i uživo od dotične autorice pjesama) oni koji su KLALI, UBIJALI, SILOVALI Bošnjake i Bošnjakinje prije 20-tak godina, da bi se danas potomci navedenih opijali uz njih?
Drugo, ono što je još važnije, sigurno nećeš piti Juicy uz ovu šund i kič muziku, što se vidi i na snimku. Nadam se da će ovo stavit tačku i podvuć priču oko pjesama i Granda, mada si ti ovo itekako dobro znao, samo se boriš svim silama da opravdaš, makar i sam protiv sebe išao. Nije sramota promijenit mišljenje.
Nek postanu ko Gascoigne što se mene tiče, samo neka su što dalje od onoga što bi trebalo da im predstavlja najdraži dres.
Wobly to sto ti pises je izuzetno glupo i ne mogu da vjerujem da i ti tako razmisljas. Vec sam napomenuo da ne slusam Cecu iz istih razloga, nit slusam Baju, nit slusam Zvezde Granda, ali ne pada mi napamet pisati takve gluposti koje lice na sda ispiranje mozga. Nek slusaju sta god hoce, jest me briga vala u kakve lokale ce oni izaci i koga ce slusati. To sto ja ne dijelim njihov izbor muzike ne znaci da je sasvim normalno da osudjujem njihov izbor muzike.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 29 avg 2016, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 avg 2016, 14:23

Federer17 je napisao/la:
Kakve veze kada je snimak objavljen, je li to 5 dana prije ili poslije?
pa neko želi prikazati kako je to noć pred polazak u rusiju, a nije nego na dan Jukinog rođendana za čiju je proslavu dobio dozvolu...sjedio sa suigračima i trenerima i proslavio kratko i sutradan nastavili sa treniranjem i radom...(normalno to nije vjest da se tako objavilo)
Federer17 je napisao/la:I ne moraju, vec je bezbroj portala i novina to podijelio.
ali se može i vidjeti i ko je prvi(i lako skontati za koga)...pa onda ostali prenijeli, u istom tonu, prvo sarajevski portali.... ;) :D
Federer17 je napisao/la:Dobio dozvolu da proslavi, ali da li i da se svi onako kolektivno ponapijaju? Ja ne znam ko je pio (ne bih o tome sudio), ali se vidi da ih je vecinu ondje itekako uhvatilo. Odradili su oni i treninge sutradan, ali Bog zna kako i kakve treninge su odradili.
vidiš kažeš kao ne bi špekulisao i ne znam pa onda špekulišeš i lupaš :nene: :nedam:
ako je dobio dozvolu i vidiš trenera i ostale u opuštenoj atmosferi , jelo se , vino se pije, niko na snimci nije pijan, veseo, sigurno, slavlje je u pitanju
Federer17 je napisao/la:Da te pitam samo, gdje se to u bilo kojoj normalnoj, uspjesnoj kosarkaskoj reprezentaciji dozvoljavaju ovakve stvari? Mislis da bi se to zataskavalo zarad rezultata? Ma ne bi sigurno. Da je tako, ne bi tih uspjeha ni bilo.
mora da si juče počeo pratiti sport....sjećaš li se kapitena fudbalske? i zašto je trening kamp repke u Zenici uopšte? da ne spominjemo region i bjegove iz kampova Srne,Mandže....pa srpskih repki...
Federer17 je napisao/la:I na kraju, koji je razlog pa si dosao ovdje da branis ove pubertetlijske ispade nasih, nazovi profesionalaca, kada te ja nikada nisam vidjao da komentarises na ovom dijelu foruma? Kritikovalo se i prije, ali te ne vidjoh da branis i imas komentar na svaku.
alergičan sam na bullshit , pogotovo od onih koji su 3 x gori.....

:wave:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 avg 2016, 14:26

@pinoglavi opet izgleda nisi razumio ili se praviš. Zaboli i mene šta slušaju, prvi aspekt koji sam naveo je sa nekog moralnog stanovišta, dok je ovo drugo itekako glavno. Neka slušaju, ali zna se šta sve to povlači, opet, vidi se na snimku, u tome je poenta. Šira slika brate.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 29 avg 2016, 14:27

MI SMO NACIJA KOJA NEMA NIJEDNE MEDALJE, KOJA JEDVA ODE NA NEKO PRVENSTVO, NE MOŽEMO PROĆI PRVO PRETKOLO U EVROPI I ONDA MI NEKO DOĐE DA OPRAVDAVA OVA SRANJA I POREDI SA LEICESTEROM.

HLJEB TE ****!

nokee95
Kontakt:

Post Postao/la nokee95 » 29 avg 2016, 14:28

jasmin10 je napisao/la:
nokee95 je napisao/la:

Ma sta si slabiji? daj nemoj pricati suplje molim te. Kakva ti je to logika prijatelju moj, i da su se unistili od alkohola u 2 dana ce se oporaviti, bit ce kao novi. Pa vise te yebacina iscrpi od alkohola, jedino sto poslije alkohola ces sutradan biti lose raspolozen.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 avg 2016, 14:29

Steph je napisao/la:MI SMO NACIJA KOJA NEMA NIJEDNE MEDALJE, KOJA JEDVA ODE NA NEKO PRVENSTVO, NE MOŽEMO PROĆI PRVO PRETKOLO U EVROPI I ONDA MI NEKO DOĐE DA OPRAVDAVA OVA SRANJA I POREDI SA LEICESTEROM.

HLJEB TE ****!
što pa i oni su hrpica amatera koja ništa nije osvojila , ali jeli picu i pivu i onda malo trenirali i uzeli ove moraliste i čistunce.... :thumbup: :urnebes: :urnebes:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 avg 2016, 14:31

wobly92 je napisao/la:@pinoglavi opet izgleda nisi razumio ili se praviš. Zaboli i mene šta slušaju, prvi aspekt koji sam naveo je sa nekog moralnog stanovišta, dok je ovo drugo itekako glavno. Neka slušaju, ali zna se šta sve to povlači, opet, vidi se na snimku, u tome je poenta. Šira slika brate.
Ako te zaboli sto komentarises i bunis se sto slusaju to? A i uz ostalu muziku se mozes olesit od alkohola ili drogirati a isto tako mozes svaku muziku slusati bez konzumiranja icega. I jest glavni problem naseg mentaliteta sto moramo nametati svoje licno misljenje nekome drugom oko licnih stvari, poput izbora muzike. I ja imam svoje misljenje oko pjevacice koju spominjes pa nikad nikom nisam pametovao nit se bunio sto to neko slusa. Nek svako slusa sta god hoce, zaboli me.
Nad tobom sunce najljepše sja

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 29 avg 2016, 14:32

DenchiNL je napisao/la: što pa i oni su hrpica amatera koja ništa nije osvojila , ali jeli picu i pivu i onda malo trenirali i uzeli ove moraliste i čistunce.... :thumbup: :urnebes: :urnebes:
Kakve veze imaju moralisti i čistunci s tim što će nas povrijeđena Rusija nabiti 20 razlike?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Apsolutno debilna i neprofesionalna nacija u bilo kojem pogledu. Fuj.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 29 avg 2016, 14:36

Steph je napisao/la:MI SMO NACIJA KOJA NEMA NIJEDNE MEDALJE, KOJA JEDVA ODE NA NEKO PRVENSTVO, NE MOŽEMO PROĆI PRVO PRETKOLO U EVROPI I ONDA MI NEKO DOĐE DA OPRAVDAVA OVA SRANJA I POREDI SA LEICESTEROM.

HLJEB TE ****!
ma smjesno,ali eto...pred 4 najvaznije utakmice u godini,a nekima bi trebale biti i u karijeri jer daleko je sl. EP za pojedine,umjesto da se ovih mjesec dana ispostuje sa ozbiljnim radom i prolaskom grupe jbga vaznije je proslaviti Jusufov rodjendan i praviti od sebe budalu kao ovaj Gega.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.